- 18 Mart 2018
- 30.542
- 121.452
- 598
- 35
Kabızlığa faydası olursa yarın da ben içeyimKalktım içtim cevizli suyu hala bişey yemedim içmedim ıyyy nasıl zor içtim
Şimdide beni bırakmıyor o ağzımdaki tad
Sirkeli suyu ne zaman içcektik
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun c.tesi falan dinlemem diyorsunçok güzel menü kaptanım
Afiyet olsuninan senin menülere bakınca bana kal geliyor öyle zor ki yaptığın şifa olsun inşallah
Afiyet olsunpaketli gıda yerine şöyle mis gibi kendin yapaydın mesela yulaflı hurma özlü güzel bir kek ya kızçem âlâsı olurdu (akşam çok kaçmış 6 kurabiye ne kıızz Allah seni ne etmeye) bugün doğal olarak artı olacaksın bol bol su canım
Afiyetler olsun çok güzel gidiyorsun canım çok seviniyorum senin için 3 lü haneler insana nasıl yük çok iyi biliyorum
Devam devam devammmm
Afiyet olsun ödül günü tabisi de ama aşırıya kaçmamışah bir de su az olmayaydı
Afiyet olsun tek öğünde cozutmaya başımla beraber ama karbonhidrat olduğundan bugün biraz artı olabilir biraz ödem savar içersin veya bol bol su
Afiyet olsunakşam hem çorba,hem ekmek,hem bulgur fazla olmuş
Bir de meyvenin yanına birazcık kuruyemiş olsa güzel olur
Afiyet olsun mis gibi 1 öğün ödül yapmışsın
Afiyet olsunTek öğün ama sağlıklı bir seçim olmamış porsiyon mesela tavuk şiş yesen nispeten daha iyi olur
Aa 85 kırılmış tebrik ederim canım şimdii hızla aşağı doğru inşallah
Afiyet olsun kaptanım maşallah çok güzel bir menü
Afiyet olsun güzel bir menü bir tek akşam gözüm salata aradı
Afiyet olsunen azından tek öğünde olmuş adımlar da çok iyi
Afiyet olsun canımbu liste diyetisyen listesi mi
Çok güzel menü afiyet olsun
Teşekkür ederimCanın sağolsun tatlım, emziriyorsun zaten. Saati de erkendi o yüzden sıkıntı yok bence, süt olsun inşallah☺
Neyin var canım belli bir sebebi var mı sadece iç sıkıntısı mı. Motivasyon için bugün sevdiğin bir şeylere vakit ayırmaya çalış bence.Günaydın kızlar mutlu sabahlar. benim bugün modum çok düşük, ne diyet yapasım var ne yemek yiyesim. Nedense içim çekildi resmen motivasyonum kayboldu
Canım ben vitamin takviyesi almadığım için bir şey oneremem ama iş yaparken en büyük motivasyonum tablette sevdiğim dizileri falan izlemek. Böylece iş yapmak keyifli hale geliyor. Tabletimi her yere taşıyıp işlerimi hallediyorum.Kızlar önerilerinize talibim;
Şimdi şöyle ki; geçen hafta başında şunu farkettim ki her pazartesiye öfffff şu hafta bitse de cuma olsa diye başlıyorum dolayısıyla hafta içlerim çok çok mutsuz geçiyor
Bu durumu değiştirebilmemin tek yolu işi bırakmakama o da mümkün değil, bu ekonomide hele ki bu kadar giderimiz varken eşimi tek başına bırakamam bu konuda ama işin stresinden yorgunluğundan en sevdiğim iş yemek yapmak bile eziyet geliyor bana
Kendimi zihinsel olarak motive etmeye çalışacağım o cepte ama benim günlük bi rutini oturtmam için (temizlik ve düzen için) ve bir de enerjimi yükseltebileceğim vitamin takviyesi tavsiyesi istiyorum sizden
Ben de yemek yaparken birşeyler izlerim, keyifli oluyor o zamanCanım ben vitamin takviyesi almadığım için bir şey oneremem ama iş yaparken en büyük motivasyonum tablette sevdiğim dizileri falan izlemek. Böylece iş yapmak keyifli hale geliyor. Tabletimi her yere taşıyıp işlerimi hallediyorum.
Ohh ne güzel olmuş. Yağmur sana yaradı desene. Arada bir babası böyle baksın da sen de bir prenses olarak sana layık olan uykunu uyu canımGünaydınlaaar, az önce uyandım ve düşündüm bu saate kadar oğlum beni niye uyandırmadı acaba diye, kapıda açılmamışiçeri giderken oğlum baba diye konuşuyor Allah Allah dedim bu çocuk kimle konuşuyor, çünkü babası işe gidecekti pazarları da çalışıyor ayılamadım da, bir baktım eşim yağmur yağıyor diye işten geri dönmüş diyor ki bana prenses gibi uyudun maşallah ilk defa oğlan çişim geldi karnım acıktı anne tv aç anne kalk demeden uyumuşum ne yapayım
Tamam canım iyi olur, etiketlerim seni de
Hazırım bekliyorumAy aynı ben.
Ben bilmem isim bitsin trip atcam
Bilmemkii beni açmadi iştahı sadece acıktım doğal olarak dün 17.00 dan beri yediğim birşey yoktu çünküBen deee
Aslında yazsam çok değil gibi ama sanki dağları taşları yemişim gibi oldu midem.
Ceviz suyu hikmetimi bilmem.
Canımmmmm bak sana bunu buldum çok öneren var bundan istersen bundan all bide yüzü bebek gibi yapıyormuş bide günde 1 kez aç karnina ben bunu evde kendim yaparım gerçiBen de yemek yaparken birşeyler izlerim, keyifli oluyor o zaman
Ama diğer işler konusunda enerjim çok düşük zaten yapmayı sevmediğim için gün içinde de çok yorulunca hiçbirşeye halim kalmıyor
Bir de sevmediğim bir işte çalıştığım için de ayrıca gergin ve mutsuz oluyorum üstüne tuz biber ekiyor bu isteksizliğimin
Benim düşük dozlu bir antidepresana ve vitamin takviyesine ihtiyacım var
İş konusu maalesef çok da müdahale edebileceğimiz bir alan değil, keşke değiştirme şansın olsaydı canım. Diğer ev işleri için haftada bir yardımcı bulman mümkün mü peki, en azından o yükü üstünden atmış olursun.Ben de yemek yaparken birşeyler izlerim, keyifli oluyor o zaman
Ama diğer işler konusunda enerjim çok düşük zaten yapmayı sevmediğim için gün içinde de çok yorulunca hiçbirşeye halim kalmıyor
Bir de sevmediğim bir işte çalıştığım için de ayrıca gergin ve mutsuz oluyorum üstüne tuz biber ekiyor bu isteksizliğimin
Benim düşük dozlu bir antidepresana ve vitamin takviyesine ihtiyacım var
Sağol kuzum inceleyeyim hemenCanımmmmm bak sana bunu buldum çok öneren var bundan istersen bundan all bide yüzü bebek gibi yapıyormuş
MOMORDİCA Ginger Shot - 10 Adet Fiyatı, Yorumları - Trendyol
MOMORDİCA Ginger Shot - 10 Adet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
günde 1 kez aç karnina ben bunu evde kendim yaparım gerçiSağol kuzum inceleyeyim hemen
Bugün Ankara havası da resmen miskinlik yap der gibi bı hali varTünaydınlar herkese… çok miskinim bu gün nedense
Güzel menü, afiyetler olsun
Mükemmel menü, bayılıyorum proteinli menülere
Ayy ne güzell istee keske benimde olsada yapsamm bos zamanım oluyo sıkılıyorum evde koca buzdolabım var yetmiyo hersey dogalina kaçıyorum bide çocuklarım içinEve derin dondurucu alıp başımı belaya soktum. Her zaman hafta sonum buzluk için bir seyler yapmakla geçiyor. Gidip yapayim bari.
Kesinlikle katılıyorum derin dondurucum varken yazin koyduklarimi yemekten kış sebzelerine zaman kalmıyordu.Bozuldu almadim hiç de yokluğunu hissetmiyorumEve derin dondurucu alıp başımı belaya soktum. Her zaman hafta sonum buzluk için bir seyler yapmakla geçiyor. Gidip yapayim bari.
Sefan olsun ne güzel olmuşGünaydınlaaar, az önce uyandım ve düşündüm bu saate kadar oğlum beni niye uyandırmadı acaba diye, kapıda açılmamışiçeri giderken oğlum baba diye konuşuyor Allah Allah dedim bu çocuk kimle konuşuyor, çünkü babası işe gidecekti pazarları da çalışıyor ayılamadım da, bir baktım eşim yağmur yağıyor diye işten geri dönmüş diyor ki bana prenses gibi uyudun maşallah ilk defa oğlan çişim geldi karnım acıktı anne tv aç anne kalk demeden uyumuşum ne yapayım
Değiştirmek için çok çabam var ama ne yazık ki olmuyor, yaşım sebebiyle mümkün de görünmüyor ne yazık kiİş konusu maalesef çok da müdahale edebileceğimiz bir alan değil, keşke değiştirme şansın olsaydı canım. Diğer ev işleri için haftada bir yardımcı bulman mümkün mü peki, en azından o yükü üstünden atmış olursun.
Sanki takviyeler için doktora gitsen iyi olur gibi, hem de değerlerine baktırmış olursun.
Ayy frida cım seni gördüğüme çok sevindim nerelerdesin en son mutfak dolapların yenileniyordu hallettin mı işleriniMerhabalar mutlu pazarlar herkesee
geldim canımson günlerde girip arada size bakıp çıkıyorum, düzenli buralarda olmam lazım fazlasıyla rotadan çıktım nasıl toparlarım bilemiyorum …..
Aslında yapılır evde ya boşa para vermeye değmezgünde 1 kez aç karnina ben bunu evde kendim yaparım gerçi
Tünaydın canım uykunu rahat almadıysan normaldir ya da bazen sebepsiz olabilir sevdiğin bir şarkı dinleyebilir, güzel bir dizi veya film izleyebilirsin ya da birşeyler içebilirsinGünaydın kızlar mutlu sabahlar. benim bugün modum çok düşük, ne diyet yapasım var ne yemek yiyesim. Nedense içim çekildi resmen motivasyonum kayboldu
Tünaydın canımGünaydın canım kızlar mutlu pazarlar
TünaydııınnnGunaydinlarrr
Tünaydııınnn ben de tel değişikliği yaptım onunla uğraşırken bu saat olmuş hiç fark edemedimTünaydın kızlar
Mutlu, huzurlu bir pazar dilerim
nasıl olduğunu anlamadığım bir şekilde günü ortalamışız bile
Günler su gibi akıp geçiyor vallahi
Ohh iyi yapmışsın prensessin tabiGünaydınlaaar, az önce uyandım ve düşündüm bu saate kadar oğlum beni niye uyandırmadı acaba diye, kapıda açılmamışiçeri giderken oğlum baba diye konuşuyor Allah Allah dedim bu çocuk kimle konuşuyor, çünkü babası işe gidecekti pazarları da çalışıyor ayılamadım da, bir baktım eşim yağmur yağıyor diye işten geri dönmüş diyor ki bana prenses gibi uyudun maşallah ilk defa oğlan çişim geldi karnım acıktı anne tv aç anne kalk demeden uyumuşum ne yapayım
Tünaydıın canımGünaydın kızlar
Tünaydın kaptanımTünaydın arkadaşlar
Tünaydın CeeeeeGünaydın kızlar
Tünoooo Lotuscumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?