Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Teşekkür ederim kaptanım

Günaydın kızlar mutlu sabahlar. benim bugün modum çok düşük, ne diyet yapasım var ne yemek yiyesim. Nedense içim çekildi resmen motivasyonum kayboldu
Neyin var canım belli bir sebebi var mı sadece iç sıkıntısı mı. Motivasyon için bugün sevdiğin bir şeylere vakit ayırmaya çalış bence.
Canım ben vitamin takviyesi almadığım için bir şey oneremem ama iş yaparken en büyük motivasyonum tablette sevdiğim dizileri falan izlemek. Böylece iş yapmak keyifli hale geliyor. Tabletimi her yere taşıyıp işlerimi hallediyorum.

Ben de yemek yaparken birşeyler izlerim, keyifli oluyor o zaman
Ama diğer işler konusunda enerjim çok düşük zaten yapmayı sevmediğim için gün içinde de çok yorulunca hiçbirşeye halim kalmıyor
Bir de sevmediğim bir işte çalıştığım için de ayrıca gergin ve mutsuz oluyorum üstüne tuz biber ekiyor bu isteksizliğimin
Benim düşük dozlu bir antidepresana ve vitamin takviyesine ihtiyacım var

Ohh ne güzel olmuş. Yağmur sana yaradı desene. Arada bir babası böyle baksın da sen de bir prenses olarak sana layık olan uykunu uyu canım
Tamam canım iyi olur, etiketlerim seni de

Ay aynı ben.

Ben bilmem isim bitsin trip atcam
Hazırım bekliyorum

Ben deee
Aslında yazsam çok değil gibi ama sanki dağları taşları yemişim gibi oldu midem.
Ceviz suyu hikmetimi bilmem.
Bilmemkii beni açmadi iştahı sadece acıktım doğal olarak dün 17.00 dan beri yediğim birşey yoktu çünkü
MIdem küçüldü bence bende zarzor yedim desemm yeridirr

Canımmmmm bak sana bunu buldum çok öneren var bundan istersen bundan all bide yüzü bebek gibi yapıyormuş bide günde 1 kez aç karnina ben bunu evde kendim yaparım gerçi

İş konusu maalesef çok da müdahale edebileceğimiz bir alan değil, keşke değiştirme şansın olsaydı canım. Diğer ev işleri için haftada bir yardımcı bulman mümkün mü peki, en azından o yükü üstünden atmış olursun.

Sanki takviyeler için doktora gitsen iyi olur gibi, hem de değerlerine baktırmış olursun.

Tünaydınlar herkese… çok miskinim bu gün nedense

Güzel menü, afiyetler olsun

Mükemmel menü, bayılıyorum proteinli menülere
Bugün Ankara havası da resmen miskinlik yap der gibi bı hali variyi yağmur yağacak gibi

Eve derin dondurucu alıp başımı belaya soktum. Her zaman hafta sonum buzluk için bir seyler yapmakla geçiyor. Gidip yapayim bari.
Ayy ne güzell istee keske benimde olsada yapsamm bos zamanım oluyo sıkılıyorum evde koca buzdolabım var yetmiyo hersey dogalina kaçıyorum bide çocuklarım için

Eve derin dondurucu alıp başımı belaya soktum. Her zaman hafta sonum buzluk için bir seyler yapmakla geçiyor. Gidip yapayim bari.
Kesinlikle katılıyorum derin dondurucum varken yazin koyduklarimi yemekten kış sebzelerine zaman kalmıyordu.Bozuldu almadim hiç de yokluğunu hissetmiyorum

Sefan olsun ne güzel olmuş bende 10,30kadar uyudum bugun oh mis pazar dediğin böyle olur ya

Değiştirmek için çok çabam var ama ne yazık ki olmuyor, yaşım sebebiyle mümkün de görünmüyor ne yazık ki

Yardımcı arada geliyor ama iki kızım ve eşim çok dağınıklar günlük toparlamazsam ev darmaduman oluyor o dağınıklıkta beni inanılmaz rahatsız ediyor resmen içim kararıyor o dağınıklığı gördükçe

Doktora da yakın zamanda gittim değerlerimdeki eksikliklere göre vitamin başladım ama enerji verecek birşeylere ihtiyacım var sanırım

Ya da bilmiyorum psikolojik destek alıp ona göre bi takviye almam gerekiyor ama ona ne zamanım yeter ne de maddi durumum, çok pahalı tedaviler

Yüzyıllardır burada yazıyorum herkes artık aşina sanırım ama en büyük problemim işim, ve benim her anımı her günümü herşeyimi etkiliyor, kendimi cenderede hissediyorum kurtulamıyorum

Bak yazarken yine bi gerildim, offf neyse, ben bi vitamin takviyesi soruşturayım kendime en azından enerjim yükselsin

Merhabalar mutlu pazarlar herkesee

geldim canım son günlerde girip arada size bakıp çıkıyorum, düzenli buralarda olmam lazım fazlasıyla rotadan çıktım nasıl toparlarım bilemiyorum …..
Ayy frida cım seni gördüğüme çok sevindim nerelerdesin en son mutfak dolapların yenileniyordu hallettin mı işlerini

Günaydın kızlar mutlu sabahlar. benim bugün modum çok düşük, ne diyet yapasım var ne yemek yiyesim. Nedense içim çekildi resmen motivasyonum kayboldu
Tünaydın canım uykunu rahat almadıysan normaldir ya da bazen sebepsiz olabilir sevdiğin bir şarkı dinleyebilir, güzel bir dizi veya film izleyebilirsin ya da birşeyler içebilirsin
Günaydın canım kızlar mutlu pazarlar
Tünaydın canım
Tünaydııınnn
Tünaydın kızlar

Mutlu, huzurlu bir pazar dilerim

nasıl olduğunu anlamadığım bir şekilde günü ortalamışız bile

Günler su gibi akıp geçiyor vallahi
Tünaydııınnn ben de tel değişikliği yaptım onunla uğraşırken bu saat olmuş hiç fark edemedim
Ohh iyi yapmışsın prensessin tabi
Günaydın kızlar
Tünaydıın canım
Tünaydın arkadaşlar
Tünaydın kaptanım
Günaydın kızlar
Tünaydın Ceeeee
Tünoooo Lotuscumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…