11:00 de büyük fincan tarçınlı türk kahvem vararaöğünde mesela kahve olsa ne güzel olurr kahvaltı güzellyağ yaktıracak birsey içmek veya yemek lazım
Ahahahhh harikasınBacımsular, bu hafta herkesten (acil durum hastalık vs dışında) tam katılım bekliyorum, menü bildirimlerini kaydederken yorulmak istiyorumbildirimlerin içinde kaybolmak istiyorum lütfen hepimizin motivasyonu buraya bağlı güzel güzel zayıflayalım hep birlikte
Hava burada çok soğuk kaptanım zorla bukadar oluyor maalesef.Afiyet olsun canımsu az kalmış 2 lt ye çıksa minimum güzel olurdu
Tesekkürler arkadaşımTebrik ederim canım çok güzel bir sonuç
Tesekkürler arkadaşımBu kiloda bu kadar eksi masalalh canim
Tesekkürler canımTebriklerrr çok iyi bir eksi gelmişş
Canım hem öğlen hem akşam abarti olmuş. Kurabiyeler kekler gevrekler havada uçuşuyor resmen. Yarın çok iyi bir dengeye ihtiyacın var, halledecegine eminimLenaG arke Boncuk2307
İyi Akşamlar
11:00 tavada 2 yumurta, 8zeytin, 2kk, az yağlı lor, 1tk.yağlı peynir, 1yk.kahvaltılık sos, 2tk.reçel, 2dilim wasa, şekersiz çay
15:30 şekersiz çay, 2 market kurabiye,
2dilim market kek
18:30 avuç içi kadar ekmeğin kabuğu, 3yk.biber yemeği, 6 kurabiye, 4 yağlı gevrek, 1büyük kupa az yağlı sütle şekersiz filtre kahve
Su 2.5 litre
Adım 3412
Sabah ve öglen toplamda karbonhidrat fazla olmuş canım. Suyunu artirmalisin.IYi aksamlar
7 aralik cumartesi
12.00
3dlm ekmek
1 tk bal tereyagi
4yk kozlenmis patlican
3 kofte
16.30
2yk pirinc pilavi
2 sigara boregi(cok az yagda kizardi)
2yk.salata
18.00
1 kase tavuklu salata
Su 1.5lt
ADim yatarken yazarim saatin sarji yoktu ogleden qonra taktim
LenaG
arke
Boncuk2307
Aynen öyle canım benimMavideyiz canım o zaman
Aralara saklanmışsın zaarKız beni niye seçmediniz
Biz böyle zararlı şeyler yapmıyoruz aman haYarın pazar
Neyseki çok azıcık cozutmuşsun canım. Akşam karbonhidrat olmuş hep, yarına dengelersin.
Hic sorma kuşum yaa, kalan isimlerde görünce utandım ben, eyvah nasıl görmedim dedim. seçilenleri listeden silerek ilerliyordum, arada seni de silmişim demekBende unutulmusumda köşeden dönmüşum
Acaba neler vardı o menüdearke LenaG Boncuk2307
Ben tek sporumu yazayim kacayim
Spor : 60 dk eliptik
1. 000 adim
1 saat ev işi
İster miyiz gerçektenIki catalla baya iyi idare etmissin bence
Yarim kase mantida cok abarti degil bugun.icin bence
Bilmek isteriz menunu ama
Kuşum bu hafta birlikteyiz, bol bol bekliyorum olur muÇok haklısın canım. Ben de aktif olmak istiyorum inşallah bu hafta daha fazla görüşürüz
Afiyet olsun canım, gözleme çok değilmiş günü de erken kapatmışsın zaten.7 Aralık menü
09.00 1 fincan hindistan cevizi yağlı kahve
11.00 bol soganli 2 yumurta ile omlet, 10 zeytin, 1 dilim peynir, domates salatalık yeşillik 1 dilim tb ekmek
16.00 servis tabağı büyüklüğünde pırasalı ve peynirli gözleme,1 kase salata
19.30 10 çiğ badem 1 şişe maden suyu
21.00 1 bardak kefir
3 litre su spor yok emzirmeye devam
LenaG arke Boncuk2307
Afiyet olsun canım.Bugünün menüsü ile hemen başlangıç yapayım.
Aslında çok birşey yazamayacağım çünkü bugün tek öğün beslendim 6:30da bir tavuk dürüm yedim ayran ile birlikte. Suyu 2ye tamamlarım
Spor yok çünkü temizlik yaptım gün boyu.
Çok yoruldum artık ne kadar kalori harcadıysam
arke LenaG Boncuk2307
Akşamdır oNasıl 6:30sabah erken tavuk dürüm nasıl tüketebildin o saatte nerden buldun
Aklımda deli sorular
Öyle mi canım bilmiyordum hiç kusura bakma7 aralık cumartesi menüsü
12.00 kahvaltı
1 dilim peynir, 1 yumurta 1 domatesle menemen, 5 yeşil zeytin, limonlu roka maydanoz, 2 dilim ekmek, şekersiz çay.
16.00 ara
1 orta boy muz
18.30 akşam
1 tabak fırında kıymalı karnıbahar.
Su 2 lt
Spor 2.5 saat ev temizliği 750 puan
LenaG Boncuk2307
noram birbirimizi etiketleyecek miyiz canım.
Keşke yazsaydın menünü. Yemeklere yasak koymak doğru değil zaten. Dengelemek önemli. Suçlu hissetmene gerek yokLenaG Boncuk2307 noram
Selamlar kızlar...
7 Aralık cumartesi
İlk öğün (16:00)
2 Adana şiş
2 dilim ekmek kadar pide
Salata
300 ml ayran
Ara öğün: (18:00)
Filtre kahve
Protein bar
Tüm gün çarşıda olduğum için dışarıda yemek zorunda kaldım. Kazasız atlatmaya çalıştım.
1.5 lt su, 1 fincan bitki çayı
Egzersiz yok. Ama bayağı bir yürüdüm
. Saati ya Egzersiz yaparken ya da dışarıya çıkarken takıyorum sadece.
Adım sayım: 14 340
Bı tık daha küçük olsa iyi olacaktı da kaptanım pırasalı güzel gittiCanım hem öğlen hem akşam abarti olmuş. Kurabiyeler kekler gevrekler havada uçuşuyor resmen. Yarın çok iyi bir dengeye ihtiyacın var, halledecegine eminim
Sabah ve öglen toplamda karbonhidrat fazla olmuş canım. Suyunu artirmalisin.
Aynen öyle canım benim
Aralara saklanmışsın zaaracemilik yapmışız, unuttuğumuz başkaları da olmuş
Biz böyle zararlı şeyler yapmıyoruz aman ha
Neyseki çok azıcık cozutmuşsun canım. Akşam karbonhidrat olmuş hep, yarına dengelersin.
Hic sorma kuşum yaa, kalan isimlerde görünce utandım ben, eyvah nasıl görmedim dedim. seçilenleri listeden silerek ilerliyordum, arada seni de silmişim demek
Acaba neler vardı o menüde
Spor inşallah kurtarmıştır, çünkü gayet güzel.
İster miyiz gerçekten
Kuşum bu hafta birlikteyiz, bol bol bekliyorum olur mu
Afiyet olsun canım, gözleme çok değilmiş günü de erken kapatmışsın zaten.
Afiyet olsun canım.
Akşamdır o
Mavi takımın balları, bugün yediklerinizi unutup yarından itibaren tam gaz diyete odaklı gidiyoruz unutmayın. Hepimiz öpüldünüz.
Cicekbocekkaktus
nurovic
Hallederiz
Boncuk2307
Cakinin Gelini
-Murphy-
tomrs
bluegreeneyes
Tutku44
Ankee
Makaron23
I Ilyusa
malahit
Beyaz leylak
sibel_84
s i d e l y a
P Pembepilates
Kıbrıs sana küstü
Tüm menüm bu ve suçlu hissetmiyorum sürdürülebilir bir beslenmeden yanayım. Dengelediğimi düşünüyorum kaptanımKeşke yazsaydın menünü. Yemeklere yasak koymak doğru değil zaten. Dengelemek önemli. Suçlu hissetmene gerek yok
Tavukgöğsü alacaktım, Türk bakkalından, aşırı aşırı kalabalıktı, gözüm kesmediCanım protein yemen lazım. Her öğüne muhakkak iyi bir protein kaynağı eklemek şart. Sadece yoğurt yeterli değil. Yoksa kalori olarak çok değil. Afiyet olsun
Afiyet olsun canım. Güzel menü ama akşam iki tane pirinçli yemek yerine birini tercih etmen daha iyi olurdu sanki. Çünkü sabah da patates ve tatlı yediğin için bol karb, düşük protein olmuş.
Canım çok olmuş menü bence. Bu kalori açığı oluşturan bir menü değil. Akşamı kaçırmışsın. Toparlayacağına eminim
Süper11:00 de büyük fincan tarçınlı türk kahvem var
Ayy vallahiii insallahh güzel gider bakalımm ama yarın pazarr biraz ödül yapabilirimBir harikaya imza atmışsın şekerim
Menü ve spor için genel olarak etiketliyorsunuz ablacım, spor olsun olmasın fark etmiyor yaniBugünkü menüm
Sabah:11.00 civarı
2 h yumurta
1 kaşarlı tost
Zeytin domates salatalık
Bir parça ekmeğe 1 tk kaymak 2 tk şekersiz ev yapımı marmelat
Akşam 19.00 civarı
3 parça ızgara bonfile
3-4 yk basmati pilavı
Su:1.5 lt
Spor: yok, ev işleri ve dışarı işlerim vardı 4984 adım
LenaG noram Boncuk2307
Boncukum artık her adımımda seni etiketleyeyim uygun mudur. Ben spor yapmazsam etiketlemiyordum ama tüm adımım 5binse etiketleyim mi
Ödül olarak ne yapmayı düşünüyorsunAyy vallahiii insallahh güzel gider bakalımm ama yarın pazarr biraz ödül yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?