Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Sanmıyorum canım inşallah

Merhabs ems cihszina girdiniz mi etki yapti mi

Bir görünüp bir kaybolup beni düşürdün derdeee kızlar selam herkese. Hayatımın iplerinin elimden kayıp gittiğini hissettiğim bir dönemdeyim. Fırsat bulmuşken uzunca yazacağım.
Zaman zaman oluyor bana böyle, iş’le, çocukla, evle ilgilenmekten kendime saniye ayıramadığım aylar oluyor. Bu durumu inanılmaz bir şekilde bahane olarak kullanıyorum ve kendimi çok iyi kandırıyorum. ‘Yapacağım ama zamanım yok ki işte..’ diye diye geçip gidiyor zaman. Sonra bakıyorum ki yanlış yoldayım, büyük bir uyanış yaşıyorum. İş’ten ayrılamam, çocuğum ömrüm zaten. Şu ev işlerini azaltayım diyip minimalist ev hayalleri kuruyorum. Fazlasıyla tez canlıyım, her şey hemen olsun istiyorum. Şu eşya azaltma ve ortam düzenleme işine ne zaman adım atsam her yeri birbirine katıyorum ve sonuç olarak ekstra yorgunluk, kaybedilmiş zaman ve aynı yığınla yaşamaya devam ediyorum. Bu sefer oda oda başladım ama gittim saf gibi mutfaktan başladım, 3 gündür çıkamadım işin içinden. Ama bu bile işe yaramış olmalı ki 3 gündür sabah çıkarken krem sürmeyi, d vitaminimi almayı unutmuyorum. Bu hafta sonum çok yoğun geçecek, elimden geldiğince aklımdakini yapacağım çünkü her pes ediş, her yarım bırakış özgüvenimi zedeliyor farkındayım. Kendime ayıracak zamanlara ihtiyacım var. Akşam eve girdiğimde sofrayı topladıktan sonra kahvemi alıp çocuğumla sohbet etmek istiyorum artık. Kafam sadece canlılara odaklı kalsın, nesnelerden sıyrılsın istiyorum. Önem sıramı baştan yapmak istiyorum. Öyle işte

Bu arada karatay diye çıktığım yolda

her sabah 10.00-11.00 gibi 2 yumurta ve 1 kaşık yulaf kepeğiyle omlet, yanında yeşillik, peynir zeytin yiyorum

Akşam 18.30-19.00 gibi
1 tabak karnabahar kısırı ve
Avucum kadar et yiyorum ama,

Annem kendi elleriyle yaptığı 1 galon incir reçeli getirdiği ve ‘regl oldum, zaten kafam dolu’ bıdı bıdılarının bana vermiş olduğu yetkiyle 3 akşamdır 1 incir atıyordum ağzıma, bugün iş yerine getirdim reçeli, arkadaşlarıma hibe ettim.

LenaG Sem2024 toparlayacağım kaptanlarım. Öyle böyle doğru yola sokacağım kendimi

Allah kolaylık versin canım zaman hiç birimize yetmiyor. ben de yapacaklarımı bir güne sığdıramıyorum. bu da zihnimi çok yoruyor.

İnanılmaz güzel anlatmışsın canım inan aynı durumdayım bıktım eşyasından işinden kendimi sürekli en arka plana atmalarımdan vs. vs. lerden benimki de böyle işte

Kolay gelsin canim
Ben de hep gecistiriyorum
Hic biseye yetisemiyorum sanki
Ev isi cocuklar derken hoop aksam olmus ama bi baktigin zaman elle tutulur bisey yapmamisim gibi

Aynen canım onca emek verdik. Beyin ye dedikçe ben su içiyorum bastırın diye
İyi yapmissin canim vermekle beb bu yıl çok az reçel yaptım

Kızlar bu arada yazsam mı bilemedim bebeğine &çocuğuna ar...t diye vitamin şurubu kullanan varsa kontrol etsin piyasadan toplanıyor suruplar bozuk . 4 tane internetten aldim zehir gibi eksimus attık. bugün 3 eczaneye gittim onlardanda toplantımış. Evinde olan varsa kontrol etsin.

Kaç gün oldu hala geçmedi sürekli kucakta agliyor napcam bilmiyorum

Afiyet şifa olsun canım. Bende sporzedeyim yapamiyorum
Benim spor yapmam için gece motivasyonuna ihtiyacım var en erken 21.30-22 civarı başına geçebiliyorum
Yulaf mı fazla oldu ,
Öğlen yemek yemedim sadece salat ve çorba vardı diye ara öğünüme yulaf muz ceviz 3 lüsünü kattım. Hepsi toplam 1 kase, fazla gelen ney olabilir onu düşünüyorum
Muz mu çok geldi acaba
Akşam yemem diye böyle bir öğün yaptım tok tutsun die, ama eşim sağolsun dışarda yedik

merhaba kizlar hep menüyü yazıp kaçtım kusura bakmayın kızım hastaydı ev işleri yemek derken vallahi zor fırsat buluyorum. Yarın inşallah bol eksilerle geliriz reglim de yaklaşıyor benim inşallah güzel eksi olur

6 aralik cuma günü

11.30da biberli patatesli omlet 1 simit kibrit kutusu büyüklüğünde kasar

ara öğün 1 küçük muz bir mandalina, 2 şekersiz turk kahvesi 1 soda

aksam 16.30da fırında sebzeli tavuk yemeği, 2 kaşık yoğurt, yarım dilim ekmek

2 lt su

LenaG Cicekbocekkaktus Boncuk2307

Kızlar bugünkü menüm
Sabah sirkeli su
Sabah kolajenli hindiba kahvesi

Saat 12.30 2 yumurta 5 mantar ile omlet 6 zeytin 1 parça peynir 3 dilim domates

Saat 15.00 tarcinli papatya çayı

Saat 17.00 fırında 2 tavuk baget 1 domates 1 salatalık söğüş 2 kasik karnabahar 2 acı biber yedim ve günü kapatıyorum

18.00 maden suyu içerim ( karnabahar anormal şişlik yaptı.

Su 2.5 litre olur
5bin adım
LenaG Boncuk2307 Cicekbocekkaktus

LenaG Cicekbocekkaktus Boncuk2307
İyi Akşamlar

11:30 450.gr.yy.yoğurdun içine 4hurma.1tk.chia,
1çk.tarçın

15:30 1büyük kupa yy.sütle şekersiz filtre kahve

16:30 450gr.yy.yoğurdun içine 3ceviz, 1'er çk. tarçın, zencefil, zerdeçal, 1tk.chia, 1tk.bal koydum arkasından 1avuç kuruyemiş, 1çatal tuzlu balık, 3adet yuvarlak cips

Akşamda aynı sabahki kahveden ve maydanoz çayı içicem

Su 3 litre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…