- 8 Şubat 2017
- 2.011
- 9.402
- 158
Sanmıyorum canım inşallahAmin canım darısı başına. Ben de çok iyi kullanabiliyordum eşimin yanında ama tek başıma çıkmamıştım. Bence sen de güvenli bir yerde tek başına dene, o cesaret gelecektir.
Ben de bayağıdır yemiyorum ama içim gidiyor.
Senin saatler yoğunmuş canım.
Erzurumda zor tabi canım, kar sıkıntılı. Ben geçen gece yağmurlu havada kullandım, iki kere kalbim ağzıma geldi.
Evte canım çok şükür başardım, çok teşekkür ederim. Bundan sonra ben de hep kullanırım.
Amin canım inşallah.
Ben kahve müzik için biraz daha bekleyeyim
Merhabs ems cihszina girdiniz mi etki yapti miKızlar bir cihaz gelmiş . Az önce arkadaş aradı. Toplu şekilde gidelim. Hem diyetisyene hem cihaza diye. Cihazı ilk defa duydum. Bilgisi olan var mı?
EMS body pro imiş cihaz. Kızlar en etkili dedi ama. Doğal olmayınca da kafam çok sarmiyor.
Allah kolaylık versin canımBir görünüp bir kaybolup beni düşürdün derdeeekızlar selam herkese. Hayatımın iplerinin elimden kayıp gittiğini hissettiğim bir dönemdeyim. Fırsat bulmuşken uzunca yazacağım.
Zaman zaman oluyor bana böyle, iş’le, çocukla, evle ilgilenmekten kendime saniye ayıramadığım aylar oluyor. Bu durumu inanılmaz bir şekilde bahane olarak kullanıyorum ve kendimi çok iyi kandırıyorum. ‘Yapacağım ama zamanım yok ki işte..’ diye diye geçip gidiyor zaman. Sonra bakıyorum ki yanlış yoldayım, büyük bir uyanış yaşıyorum. İş’ten ayrılamam, çocuğum ömrüm zaten. Şu ev işlerini azaltayım diyip minimalist ev hayalleri kuruyorum. Fazlasıyla tez canlıyım, her şey hemen olsun istiyorum. Şu eşya azaltma ve ortam düzenleme işine ne zaman adım atsam her yeri birbirine katıyorum ve sonuç olarak ekstra yorgunluk, kaybedilmiş zaman ve aynı yığınla yaşamaya devam ediyorum. Bu sefer oda oda başladım ama gittim saf gibi mutfaktan başladım, 3 gündür çıkamadım işin içinden. Ama bu bile işe yaramış olmalı ki 3 gündür sabah çıkarken krem sürmeyi, d vitaminimi almayı unutmuyorum. Bu hafta sonum çok yoğun geçecek, elimden geldiğince aklımdakini yapacağım çünkü her pes ediş, her yarım bırakış özgüvenimi zedeliyor farkındayım. Kendime ayıracak zamanlara ihtiyacım var. Akşam eve girdiğimde sofrayı topladıktan sonra kahvemi alıp çocuğumla sohbet etmek istiyorum artık. Kafam sadece canlılara odaklı kalsın, nesnelerden sıyrılsın istiyorum. Önem sıramı baştan yapmak istiyorum. Öyle işte
İnanılmaz güzel anlatmışsın canım inan aynı durumdayım bıktım eşyasından işinden kendimi sürekli en arka plana atmalarımdan vs. vs. lerden benimki de böyle işteBir görünüp bir kaybolup beni düşürdün derdeeekızlar selam herkese. Hayatımın iplerinin elimden kayıp gittiğini hissettiğim bir dönemdeyim. Fırsat bulmuşken uzunca yazacağım.
Zaman zaman oluyor bana böyle, iş’le, çocukla, evle ilgilenmekten kendime saniye ayıramadığım aylar oluyor. Bu durumu inanılmaz bir şekilde bahane olarak kullanıyorum ve kendimi çok iyi kandırıyorum. ‘Yapacağım ama zamanım yok ki işte..’ diye diye geçip gidiyor zaman. Sonra bakıyorum ki yanlış yoldayım, büyük bir uyanış yaşıyorum. İş’ten ayrılamam, çocuğum ömrüm zaten. Şu ev işlerini azaltayım diyip minimalist ev hayalleri kuruyorum. Fazlasıyla tez canlıyım, her şey hemen olsun istiyorum. Şu eşya azaltma ve ortam düzenleme işine ne zaman adım atsam her yeri birbirine katıyorum ve sonuç olarak ekstra yorgunluk, kaybedilmiş zaman ve aynı yığınla yaşamaya devam ediyorum. Bu sefer oda oda başladım ama gittim saf gibi mutfaktan başladım, 3 gündür çıkamadım işin içinden. Ama bu bile işe yaramış olmalı ki 3 gündür sabah çıkarken krem sürmeyi, d vitaminimi almayı unutmuyorum. Bu hafta sonum çok yoğun geçecek, elimden geldiğince aklımdakini yapacağım çünkü her pes ediş, her yarım bırakış özgüvenimi zedeliyor farkındayım. Kendime ayıracak zamanlara ihtiyacım var. Akşam eve girdiğimde sofrayı topladıktan sonra kahvemi alıp çocuğumla sohbet etmek istiyorum artık. Kafam sadece canlılara odaklı kalsın, nesnelerden sıyrılsın istiyorum. Önem sıramı baştan yapmak istiyorum. Öyle işte
Kolay gelsin canimBu arada karatay diye çıktığım yolda
her sabah 10.00-11.00 gibi 2 yumurta ve 1 kaşık yulaf kepeğiyle omlet, yanında yeşillik, peynir zeytin yiyorum
Akşam 18.30-19.00 gibi
1 tabak karnabahar kısırı ve
Avucum kadar et yiyorum ama,
Annem kendi elleriyle yaptığı 1 galon incir reçeli getirdiği ve ‘regl oldum, zaten kafam dolu’ bıdı bıdılarının bana vermiş olduğu yetkiyle 3 akşamdır 1 incir atıyordum ağzıma, bugün iş yerine getirdim reçeli, arkadaşlarıma hibe ettim.
LenaG Sem2024 toparlayacağım kaptanlarım. Öyle böyle doğru yola sokacağım kendimi
Aynen canım onca emek verdik. Beyin ye dedikçe ben su içiyorum bastırın diyeAfiyet olsunakşam için 6-7 dilim patates fazla olmuş gerçekten ve rulokat kalori düşük ama içindeki şeker birden acıkma hissi daha çok şeker alma hissi yaratıyor neyse ki sende olmamış
Canım K.Maraş taydın sanırım baya soğuk orası da bugünlerde su istememen normal ama aldığın k.yemiş,k.meyve vs anca onunla atabilirsin bir nevi ilaç gibi düşün şifa niyetine her gittiğinde mutfağa ne yiyeceksen öncesinde 1 bardak iç
Normal baya kilo verdin beyin diyor kii beni eski halime döndür bak demekki verebiliyorsun biraz ye sonra yine kısarsın verirsin. Asla kendisine inanmıyoruzz devam ediyoruz
Tebrik ederim canım sevindim senin aslında ben de tam başlamıştım arabayı elden çıkardık ama eşim çok panik oluyordu ben kullanırken bir huzur verse daha rahat ederdim kendi başına araba kullanmak güzel bir duygu
Harika afiyet olsun
Her zamanki gibi harika görünüyor afiyet olsun
Afiyet olsun canım 16:30 arası ara fazla sanki bu öğünü kahvaltıda yapabilirsin sadece muz ceviz yeterli olurdu
küçük de olsa ince de olsa pizzayı c.tesiye alalım o bir kaçamak olmuş
Güzel olmuş canım menün afiyet olsunadımlar da çok güzel
Afiyet olsun
Öyle umutsuz olmak yok sen elinden geleni yaptın gayet iyi başarmış hissetmelisin
Böyle saatleri sayacak kadar kısmana çok üzgünüm
Kas yapıyorsundur canım ayrıca regl de olmuşsun sorun yok artı çıksan bile üzülmek yok
İyi yapmissin canim vermekle beb bu yıl çok az reçel yaptımBu arada karatay diye çıktığım yolda
her sabah 10.00-11.00 gibi 2 yumurta ve 1 kaşık yulaf kepeğiyle omlet, yanında yeşillik, peynir zeytin yiyorum
Akşam 18.30-19.00 gibi
1 tabak karnabahar kısırı ve
Avucum kadar et yiyorum ama,
Annem kendi elleriyle yaptığı 1 galon incir reçeli getirdiği ve ‘regl oldum, zaten kafam dolu’ bıdı bıdılarının bana vermiş olduğu yetkiyle 3 akşamdır 1 incir atıyordum ağzıma, bugün iş yerine getirdim reçeli, arkadaşlarıma hibe ettim.
LenaG Sem2024 toparlayacağım kaptanlarım. Öyle böyle doğru yola sokacağım kendimi
iyiyiz biz çok şükür canım. nerelerdesin sen merak ettik?
o kadar yoğundumki gelemedim canım ama hep aklımdaydınız bende sizi hem merak ediyordum hemde cok özledimiyiyiz biz çok şükür canım. nerelerdesin sen merak ettik?
Kaç gün oldu hala geçmedi sürekli kucakta agliyor napcam bilmiyorumGeçmiş olsuncanım. Berbat bir salgın var. Bende ateş yok ama bir haftadır öksürmekten sırtım çok ağrıyor.
Dün doktora gittim grip dedi şimdilik ağrı kesici ve öksürük için şurup verdi. Geçmezse antibiyotik başlayacağız.
Bebelerde daha zor oluyor ben bu yaşımda perişan oldum
Benim spor yapmam için gece motivasyonuna ihtiyacım var en erken 21.30-22 civarı başına geçebiliyorumAfiyet şifa olsun canım. Bende sporzedeyim yapamiyorum
Yulaf mı fazla oldu ,Afiyet olsunakşam için 6-7 dilim patates fazla olmuş gerçekten ve rulokat kalori düşük ama içindeki şeker birden acıkma hissi daha çok şeker alma hissi yaratıyor neyse ki sende olmamış
Canım K.Maraş taydın sanırım baya soğuk orası da bugünlerde su istememen normal ama aldığın k.yemiş,k.meyve vs anca onunla atabilirsin bir nevi ilaç gibi düşün şifa niyetine her gittiğinde mutfağa ne yiyeceksen öncesinde 1 bardak iç
Normal baya kilo verdin beyin diyor kii beni eski halime döndür bak demekki verebiliyorsun biraz ye sonra yine kısarsın verirsin. Asla kendisine inanmıyoruzz devam ediyoruz
Tebrik ederim canım sevindim senin aslında ben de tam başlamıştım arabayı elden çıkardık ama eşim çok panik oluyordu ben kullanırken bir huzur verse daha rahat ederdim kendi başına araba kullanmak güzel bir duygu
Harika afiyet olsun
Her zamanki gibi harika görünüyor afiyet olsun
Afiyet olsun canım 16:30 arası ara fazla sanki bu öğünü kahvaltıda yapabilirsin sadece muz ceviz yeterli olurdu
küçük de olsa ince de olsa pizzayı c.tesiye alalım o bir kaçamak olmuş
Güzel olmuş canım menün afiyet olsunadımlar da çok güzel
Afiyet olsun
Öyle umutsuz olmak yok sen elinden geleni yaptın gayet iyi başarmış hissetmelisin
Böyle saatleri sayacak kadar kısmana çok üzgünüm
Kas yapıyorsundur canım ayrıca regl de olmuşsun sorun yok artı çıksan bile üzülmek yok
başlayacak mısın, kaç kilosun şimdi?o kadar yoğundumki gelemedim canım ama hep aklımdaydınız bende sizi hem merak ediyordum hemde cok özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?