Tiroid varsa tabi dr a git iyi bende sonunda 69za indim bakalim yarin ne olcak
Spor yapmadan önce veriyordum kilo be canım. Spora başladığımdan beri kilo veremiyorum ya
Hayır ya kilo veremyorum diye düşünme kas yapıyorsundur bedenin inceliyordur beden ölçülerini de al hem sen göbekden rahaztsızdın göbek incelten hareketler çalış bende ara ara yapıyorum göbek için dün 10dk yaptım meselaSpor yapmadan önce veriyordum kilo be canım. Spora başladığımdan beri kilo veremiyorum ya
Yarın kaptanim 55 bekliyor benden ama imkansızçünkü regl oldum üzgünüm yarın adına.
Menulerin harikaGünaydınlar
LenaG Boncuk2307 Cicekbocekkaktus
4 Aralık Çarşambs
İlk öğün: (14:00)
200 ml süt
40 gr kuru incir ve kayısı
1/2 elma
20 gr badem
İkinci öğün (16:30)
1 kase toyga çorbası
100 ızgara köfte
Kabak sote
Salata(havuç, turp, kırmızı lahana)
Yemekten sonra kahvenin yanında 20 gr çikolata
Gün içinde 1,75 lt su 1 fincan bitki çayı
5 Aralık Perşembe
İlk öğün (14:00)
Filtre kahve, 3 hurma, 2 ceviz,
1 tk şekersiz fıstık ezmesi
İkinci öğün( 17:00-17:30)
50 gr (çiğ hali) tambuğday makarna 1 tk tereyağ ve domates ile soslandı üzerine
50 gr çökelek
75 gr derisiz tavuk göğüs
2 çk dünden kalan kabak sote
1 bardak Soda ve naneli ayran
2 lt su, 1 fincan bitki çayı
İki gün içinde Egzersiz yok maalesef.
Hahahaha aynı benDarısı bana Ama önce ehliyet almam Sonra arabayı sürmeyi öğrenmem lazım
Yok ya önceden tartıliyordum strese sokuyor beni artık tartilmiyorum
Ödem yapıyor zaten fazla yüklenmeSpor yapmadan önce veriyordum kilo be canım. Spora başladığımdan beri kilo veremiyorum ya
Yarın kaptanim 55 bekliyor benden ama imkansızçünkü regl oldum üzgünüm yarın adına.
ben bugün 8de yatarım heraldeSon 20 saat
Afiyet olsun ne güzel bir menüİyi akşamlar kızlar. Dün gece 4’te yattım dizi izledim sabaha kadar. 7’de kalkınca da çarptı beni bugün Leyla gibim gezdim
10.30
2 yumurtadan omlet
Yarım avokado
Roka
1 dilim örgü peyniri
17.30
300 gr tavuk
Bol salata
3 litre su.
7850 adım.
Afiyet olsun bir abartı göremiyorum çok güzel olmuşSelamlar kizlar bugün yediğim şeyler
Sabah
Yumurta salatası
7 zeytin
2 dilim peynir
Biber
Ogle
Yoğurtlu haşlanmış karnabahar brokoli havuç salatası
Akşam
Firinda kanat 4 parça
2 kofte
Karnabahar brokoli salatası
Su 3 lt
LenaG Boncuk2307 Sem2024 kaptanim bugün nasi olmuş bilemedim karnahari biraz abarttım sanırım öğlen ne yiyeceğimi bilemedim ondan öyle iki öğün de yemiş oldum. Ama karbonhidrat almiyorum hiç doğal olan hariç
Afiyet olsunMenü paylaşıp utulerime başlayayım
Kahvaltı
2 kaşık yoğurt 3 hurma
Ara öğün
1 fincan Türk kahvesi
1catal su böreği
Akşam
3 yemek kaşığı yoğurt 3 hurma
Şimdi çay aldım. Bir avuç kuruyemisle içip iyi yapacağım. Sonra yatarım.
LenaG @Elhan Boncuk2307
Afiyetler olsun çok iyi görünüyorlarEki Görüntüle 3515616️4 Aralık menüm sabah tereyağında bir tane yumurta yanına yanında domates salatalık zeytin maydanoz ve roka yedim Öğlen bir fincan Türk kahvesi içtim ödem attırıcı içtim suyumu bitirdim 2,5 litre Akşam yemeği de yoğurtlu granola yedim
️5 Aralık Perşembe günü menüm sabah iki tane haşlanmış yumurta bir dilim ıspanaklı börek salatalık domates roka Öğlen bir fincan Türk kahvesi bir tane maden suyu 2 tane kuru kayısı akşam salata ve et Eki Görüntüle 3515621 @Cicekbocekkaktus @Elhan LenaG Jou @Sitare55 Tabaklarimi özlemişsindir diye ️
Afiyet olsun güzel olmuş
Afiyet olsunHayırlı akşamlar herkese menümü yazayım hemenLenaG Boncuk2307 Cicekbocekkaktus
Sabah 9//
Bir dilim tam buğday ekmeği arasına peynir koyup şekersiz çay ile yedim
Öğlen 12//
3yk bulgur pilavı
Bir kepçe kuru fasulye
Bir bardak ayran
Bir minik dilim yuvarlak salatalık turşu
Ara bir çay bardağı oralet içtim kendi şekeri fazla değil ama ben şeker katmadim içine
Akşam 18.00//
50/60gr döner
4galeta
Yarım mandalina
Su 2lt
Spor
İki mile 30dk
10dk ayakta karın egzersizleri
Afiyet olsun
Afiyet olsun baya kısıtlamalı bir menü olmuşMenümü de yazayım unutmadan
Saat 13.00
Karahindibalı kahve, 4 hurma, 1 avuç beyaz leblebi
Kahvaltı 14.00
2 dilim karabuğday çavdar ekmeği arasına bir yumurtadan omlet, 4 yeşil zeytin
Öğle Yemeği niyetine 16.30 (fotoğraftaki)
Akşam yemeği 19.30
1 bardak yarım yağlı altın süt +5 hurma + 1 avuç fındık
2,5 lt su + 1 lt dukan
20 dk eliptik
LenaG Cicekbocekkaktus Sem2024
Afiyet olsun çok güzel5 Aralık perşembe menüsü
11.30 kahvaltı
2 haşlanmış yumurta, marul, roka, maydonoz, iki dilim peynir, yarım avakado, susam ve çörekotlu salata (limonlu, yağsız), 1 dilim ekmek, şekersiz çay.
16.30 ara
2 minik mandalina, 15 çiğ badem
18.30 akşam
Mantarlı ıspanak (yarim tabak), 4-5 kaşık zerdeçallı yoğurtlu kereviz, 2 sıkım çiğköfte (yemeğe konulması gereken bulgur hakkımı böyle kullandım)
Su 2 litre
Spor
Yarım saat pilates 300 puan
10.000 adım 1000 puan
Toplam 1300 puan
LenaG Cicekbocekkaktus Boncuk2307
Afiyet olsun canım biraz kaçmışLenaG Boncuk2307 Sem2024
Dun aksam menu bildiriminden sonra 20-25 adet pizza kraker ile 15 tane badem yedim. Bu yuzden sabah sahurda sadece su ictim. Karnabahar da fena şisirmisti zaten.
Iftar
2 palamut halka
Salata
3 kasik yumurta punding
Yarim dilim ekmek arasi 1 yk tahin helva
15 antep fıstığı
1 saat sonra patlamis misir ( 2 su bardagi olmuştur)
Yürüyüş 6700 adım
Afiyet olsunHayırlı geceler
İftar
1 tabak haslama (tavuk brokoli)
1servis k pilav
Salata
Ayran
4,5 kakaolu bisküvi
Cay
Sütlü hindiba kahve
30 dk yürüyüş
LenaG Sem2024 Boncuk2307
Afiyet olsun canımİyi geceler kızlar bu hafta ekstra yogun gecti gelemedim kusuruma bakmayın nolur
Eki Görüntüle 3515785 Eki Görüntüle 3515784
LenaG
Boncuk2307
Sem2024
Afiyet olsun güzel bir menü05 Aralik Perşembe Menum
13:30 Kahvalti
1 haslanmis yumurta
2 dilim ekmekten peyaz beynirli domatesli tost
1 kase kozlenmis biber tursusu(aslinda tursu degil ama ismini bilmiyorum kizlar cam kavonozlarda satiliyir ya kspya biber ne deniyor ona )
Kuru üzüm (miktari emin olmasam da 10 15)
16:30
1 kupa sütlü filtre kahve
3 hurma
12 antep fistigi
Aksam 19:30
2 bardak Ayran
Su 2 litre
Sem2024 LenaG
son notuna koptuummmHerkese tünaydınlaar kızçeler nasılsınız ? İşlerim var evde dün pek bakamadım sonra bir girdim yumurtalı çiğköfte tarifleri dönüyor
Uyku düzeni oturtmaya çalışıyorum da ne kadar başarılı oluyorum bilmiyorum
Herkese bol azimli,iradeli bir gün diliyorum
Önemli Not: Kız bugün kendinizi sıkıp sıkıp yarın komple ödül günü yapıp sonra onun artılarını vermeye çalışmayın anacım olur muuuu pliissss
Afiyet olsunDünkü Menüm,
Sabah 10:00
1 kuru kayısı
1 tane çavdarlı karabuğdaylı grissine
9 antep fıstığı
Öğle 12:00
4 yk köri soslu tavuk
2.5 yk karabuğdaylı yeşillikli yoğurtlu meze
Yarım elma
1 ceviz
Akşam 16:00 (günü burada kapattım sonra da bir şey yemedim bayağı doymuştum)
150-200 gr dana bonfile
6-7 dilim elma patates( bunu yedikten sonra bayağı vicdan yaptım)
2 tane rulokat adedi (17 kalori olarak gördüm 34 kalori)
Su çok az içtim. 1-1.5 arası Dışarıdaydım hep. Aklıma gelmedi
8200 adım
LenaG
Cicekbocekkaktus
Boncuk2307
Canım K.Maraş taydın sanırım baya soğuk orası da bugünlerde su istememen normal ama aldığın k.yemiş,k.meyve vs anca onunla atabilirsin bir nevi ilaç gibi düşün şifa niyetine her gittiğinde mutfağa ne yiyeceksen öncesinde 1 bardak içİkigune kad
Teşekkür ederim bugünlerde kendimi iyi hissetmiyorum suyu da az içiyorum deneeim dediğini teşekkür ederim
Normal baya kilo verdin beyin diyor kii beni eski halime döndür bak demekki verebiliyorsun biraz ye sonra yine kısarsın verirsin. Asla kendisine inanmıyoruzz devam ediyoruzGünaydın kızlar mutlu sağlıklı sabahlar . Korkunç bir karbonhidrat krizi ile uyandım. Reglide yok niye böyle oldu bilmiyorum. 1 somon ekmeği yağlayip ballayıp yiyesim var . Sirkeli ılık suyumu içtim gözümün önünden bazlamalar.lavaşlar dans ediyor
Tebrik ederim canım sevindim senin aslında ben de tam başlamıştım arabayı elden çıkardık ama eşim çok panik oluyordu ben kullanırken bir huzur verse daha rahat ederdim kendi başına araba kullanmak güzel bir duyguKızlaaaarrrrrrr sizinle bir şey paylaşmam lazım. Ben bugün ilk kez tek başıma trafiğe çıktım (40 dakikalık bir yol). Otoban ve şehir içi kullandım. Heyecandan ve biraz korkudan karnımda koca bir yumruk hissederek işe geldim ama başarmış olduğum için çok mutluyum. Ehliyetim vardı, kullanmayı da biliyordum ama tek başıma asla cesaret edemiyordum, bugün oldu sonunda.
Harika afiyet olsun5 Aralık menü
09.00 1 fincan hindistan cevizi yağlı kahve
10.00 2 yumurta 1 dilim peynir bol yeşillik ile omlet, 10 ceviz 6 badem, 1 dilim tb ekmek roka havuç 1 fincan süt artırıcı bitki çayı
15.00 3 kaşık yoğurt içine 2 kaşık yulaf 1 tk tahin 1 çk chia 1çk keten tohumu 1 çk ham kakao yarım cennet hurması
18.30 1 kase yer pancarı yemeği, 4 kaşık zeytinyağlı karnabahar,3 kaşık yoğurt 1 tane közlenmiş patates
20.30 3 pötibor
3 litre su spor yok emzirmeye devam
Her zamanki gibi harika görünüyor afiyet olsun
Afiyet olsun canım 16:30 arası ara fazla sanki bu öğünü kahvaltıda yapabilirsin sadece muz ceviz yeterli olurduSelamlar
Dünkü menüm
Sabah7.30
2 haşlanmış yumurta
Öğle:12.30
1 kase ezogelin çorbası
1 kase yoğurtlu kereviz salatası
1 kase yeşil salat
Ara: 16.30 civarı
1 kase yulafa 3 ceviz 1 muz
Akşam 19.30
4 peynirli pizza küçük ama hamuru en incesinden, sırf peynir vardı
Su:2.5 lt
Spor: yok malesef
Bu hafta sadece Pazartesi spor yapabildim
Akşamı zor ediyorum yapabilirsem bu akşam yapıcam
Yarın ne çıkacak inanılmaz bir sürpriz olacak
Hiç tartılmadım
Ayva tatlısı hatiç hiç kaçamağım yok yediklerime de dikkat ettim
Hafif şişkinlik var , gün içerisinde bol bol zencefilli çay içeceğim
Akşam da yoğurt zencefille kapatma planım var
Haydı bakalım
LenaG Sem2024
Güzel olmuş canım menün afiyet olsunLenaG Sem2024
5 Aralık menüm( dün çok yorgundum çocukları uyutunca kendimde 22:00 civarı uyumuşum)
Sabah 9:00
2 sütlü kahve
11:00
1 kase kabak kavurması domatesli biberli
1 dilim ekmek üstüne 1 tatlı kaşığı krem peynir ve çay kaşığı pekmez
Domates salatalık marul
Akşam 16:20 bitti
2/3 yk nohutlu bulgur pilavı
2/3 yk kadar tavuk but karışık
2/3 lahana turşusu
18:20
1 kivi
1 dilim elma
Su 2 litre
Telefonumu yanıma almamıştım 20 dakika yürüyüş yapmıştım
Buda telefonu yanıma aldıktan sonra yaptığım yürüyüş
Eki Görüntüle 3515846
Afiyet olsunGünaydınlar
4 Aralık Çarşambs
İlk öğün: (14:00)
200 ml süt
40 gr kuru incir ve kayısı
1/2 elma
20 gr badem
İkinci öğün (16:30)
1 kase toyga çorbası
100 ızgara köfte
Kabak sote
Salata(havuç, turp, kırmızı lahana)
Yemekten sonra kahvenin yanında 20 gr çikolata
Gün içinde 1,75 lt su 1 fincan bitki çayı
5 Aralık Perşembe
İlk öğün (14:00)
Filtre kahve, 3 hurma, 2 ceviz,
1 tk şekersiz fıstık ezmesi
İkinci öğün( 17:00-17:30)
50 gr (çiğ hali) tambuğday makarna 1 tk tereyağ ve domates ile soslandı üzerine
50 gr çökelek
75 gr derisiz tavuk göğüs
2 çk dünden kalan kabak sote
1 bardak Soda ve naneli ayran
2 lt su, 1 fincan bitki çayı
İki gün içinde Egzersiz yok maalesef.
Öyle umutsuz olmak yok sen elinden geleni yaptın gayet iyi başarmış hissetmelisinTünaydınnn kızlar gece yine zombi gibiydik o yüzden sabah uykusuna yatınca bebeler bende yattım biraz iyi geldi anca bakabiliyorum buraya da . Yarın tartı günü niye bilmiyorum çok umudum yok beslenmeme de dikkat ettim ama böyle bir umutsuzluk kapladı içimi hayrolsun
Böyle saatleri sayacak kadar kısmana çok üzgünümSon 20 saat
Kas yapıyorsundur canım ayrıca regl de olmuşsun sorun yok artı çıksan bile üzülmek yokSpor yapmadan önce veriyordum kilo be canım. Spora başladığımdan beri kilo veremiyorum ya
Biz kırk kişiyiz kırkımız da birbirimizi bilirizson notuna koptuummm
şu anda neredeyse hepimizi kapsıyor gibi gibi
Teşekkür ederim kaptanicemAfiyet olsunakşam için 6-7 dilim patates fazla olmuş gerçekten ve rulokat kalori düşük ama içindeki şeker birden acıkma hissi daha çok şeker alma hissi yaratıyor neyse ki sende olmamış
Canım K.Maraş taydın sanırım baya soğuk orası da bugünlerde su istememen normal ama aldığın k.yemiş,k.meyve vs anca onunla atabilirsin bir nevi ilaç gibi düşün şifa niyetine her gittiğinde mutfağa ne yiyeceksen öncesinde 1 bardak iç
Normal baya kilo verdin beyin diyor kii beni eski halime döndür bak demekki verebiliyorsun biraz ye sonra yine kısarsın verirsin. Asla kendisine inanmıyoruzz devam ediyoruz
Tebrik ederim canım sevindim senin aslında ben de tam başlamıştım arabayı elden çıkardık ama eşim çok panik oluyordu ben kullanırken bir huzur verse daha rahat ederdim kendi başına araba kullanmak güzel bir duygu
Harika afiyet olsun
Afiyet olsun canım 16:30 arası ara fazla sanki bu öğünü kahvaltıda yapabilirsin sadece muz ceviz yeterli olurdu
küçük de olsa ince de olsa pizzayı c.tesiye alalım o bir kaçamak olmuş
Güzel olmuş canım menün afiyet olsunadımlar da çok güzel
Afiyet olsun
Öyle umutsuz olmak yok sen elinden geleni yaptın gayet iyi başarmış hissetmelisin
Böyle saatleri sayacak kadar kısmana çok üzgünüm
Kas yapıyorsundur canım ayrıca regl de olmuşsun sorun yok artı çıksan bile üzülmek yok
sagol kaptanımAfiyet olsun ne güzel bir menü
Afiyet olsun bir abartı göremiyorum çok güzel olmuş
Afiyet olsun
Afiyetler olsun çok iyi görünüyorlar
Afiyet olsun güzel olmuş
Afiyet olsunoralet yine de rafine şeker içerdiğinden ani açlık hissettirebiliyor sonrasında
Galetanın ebat nedir bilmiyorum ama aklıma gelen kalın galetalarsa 1 tanesi 1 dilim ekmeğe eş
Afiyet olsunsu baya az kalmış
Afiyet olsun baya kısıtlamalı bir menü olmuş
Afiyet olsun çok güzelsporlar da
Afiyet olsun canım biraz kaçmışpuding sonrası helva ve fıstığa gerek yokmuş mısır falan
Afiyet olsunAllah kabul etsin
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun güzel bir menü
sagol canımCanım afiyet olsun . Aslinda grupta faal olursan düzenli paylaşım yaparsan daha çok motive olursun . Suyu çoğaltan süper olur. Birde fanta vs asitli içecekler komple şeker
Zaten yarın artı çıkıcam kaptaniçemAfiyet olsunakşam için 6-7 dilim patates fazla olmuş gerçekten ve rulokat kalori düşük ama içindeki şeker birden acıkma hissi daha çok şeker alma hissi yaratıyor neyse ki sende olmamış
Canım K.Maraş taydın sanırım baya soğuk orası da bugünlerde su istememen normal ama aldığın k.yemiş,k.meyve vs anca onunla atabilirsin bir nevi ilaç gibi düşün şifa niyetine her gittiğinde mutfağa ne yiyeceksen öncesinde 1 bardak iç
Normal baya kilo verdin beyin diyor kii beni eski halime döndür bak demekki verebiliyorsun biraz ye sonra yine kısarsın verirsin. Asla kendisine inanmıyoruzz devam ediyoruz
Tebrik ederim canım sevindim senin aslında ben de tam başlamıştım arabayı elden çıkardık ama eşim çok panik oluyordu ben kullanırken bir huzur verse daha rahat ederdim kendi başına araba kullanmak güzel bir duygu
Harika afiyet olsun
Afiyet olsun canım 16:30 arası ara fazla sanki bu öğünü kahvaltıda yapabilirsin sadece muz ceviz yeterli olurdu
küçük de olsa ince de olsa pizzayı c.tesiye alalım o bir kaçamak olmuş
Güzel olmuş canım menün afiyet olsunadımlar da çok güzel
Afiyet olsun
Öyle umutsuz olmak yok sen elinden geleni yaptın gayet iyi başarmış hissetmelisin
Böyle saatleri sayacak kadar kısmana çok üzgünüm
Kas yapıyorsundur canım ayrıca regl de olmuşsun sorun yok artı çıksan bile üzülmek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?