Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Spor yapmadan önce veriyordum kilo be canım. Spora başladığımdan beri kilo veremiyorum ya
Yarın kaptanim 55 bekliyor benden ama imkansız çünkü regl oldum üzgünüm yarın adına.
Hayır ya kilo veremyorum diye düşünme kas yapıyorsundur bedenin inceliyordur beden ölçülerini de al hem sen göbekden rahaztsızdın göbek incelten hareketler çalış bende ara ara yapıyorum göbek için dün 10dk yaptım mesela

Menulerin harika afiyet olsun

Darısı bana Ama önce ehliyet almam Sonra arabayı sürmeyi öğrenmem lazım
Hahahaha aynı ben eşim ilk evlendiğimizde öğreteyim dedi kısmet olmadı. Sonra çocuk oldu derken, şimdi de arabayı sattık ne zaman öğrenirim meçhul

Yok ya önceden tartıliyordum strese sokuyor beni artık tartilmiyorum

Doğru valla dün 89.75 bugün 90.20 çıktım. 89 sevincim 24 saat sürdü bakalım yarın ne çıkacak. Bende yarından itibaren salı cuma tartılıcam

Afiyet olsun ne güzel bir menü
Afiyet olsun bir abartı göremiyorum çok güzel olmuş
Afiyet olsun
Afiyetler olsun çok iyi görünüyorlar
Afiyet olsun güzel olmuş
Afiyet olsun oralet yine de rafine şeker içerdiğinden ani açlık hissettirebiliyor sonrasında
Galetanın ebat nedir bilmiyorum ama aklıma gelen kalın galetalarsa 1 tanesi 1 dilim ekmeğe eş
Afiyet olsun su baya az kalmış
Afiyet olsun baya kısıtlamalı bir menü olmuş
Afiyet olsun çok güzel sporlar da
Afiyet olsun canım biraz kaçmış puding sonrası helva ve fıstığa gerek yokmuş mısır falan
Hayırlı geceler

İftar
1 tabak haslama (tavuk brokoli)
1servis k pilav
Salata
Ayran

4,5 kakaolu bisküvi
Cay

Sütlü hindiba kahve

30 dk yürüyüş
LenaG Sem2024 Boncuk2307
Afiyet olsun Allah kabul etsin
İyi geceler kızlar bu hafta ekstra yogun gecti gelemedim kusuruma bakmayın nolur
Eki Görüntüle 3515785 Eki Görüntüle 3515784

LenaG
Boncuk2307
Sem2024
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun güzel bir menü

bölgesel egzersizler o bölgeyi inceltmez. Yani karın hareketi yaparsanız beliniz daha ince olmaz. Vücut yağ yakarken random şekilde yakar. Yani siz o an karın kas gruplarını çalıştırdığınız için o bölgedeki yağları yakmış olmazsınız. O an vücut kollarınızdaki yağlardan enerji sağlıyor olabilir basit haliyle.

Büyük kas grupları vücudun alt kısmında bulunur. Kasların %75’i belden aşağıdadır. Squat, deadlift, lunge gibi egzersizler bel bölgenizin incelemesinde mekikten çok çok daha etkilidir. Zaten bu hareketler bileşik egzersiz olarak geçer. Aynı anda birden fazla kas gruplarını çalıştırırsınız.

Spordan sonra özellikle ağırlık egzersizlerinde o bölgeye pump yapılır yani kan pompalanır ve şişer. Bu geçicidir zaten. Bunun için spor azaltmayın sakın. Ödem tutarsa tutar her şey tartı değil. Ödemi de zaten atıyor vücut.

Bu arada 2 tane hurmanın karbonhidrat değeri 1 dilim ekmeğe eşit. İçinde ekmek kadar protein de yok. O yüzden çok tüketilmesini önermiyorum ben.

Herkese tünaydınlaar kızçeler nasılsınız ? İşlerim var evde dün pek bakamadım sonra bir girdim yumurtalı çiğköfte tarifleri dönüyor
Uyku düzeni oturtmaya çalışıyorum da ne kadar başarılı oluyorum bilmiyorum
Herkese bol azimli,iradeli bir gün diliyorum

Önemli Not: Kız bugün kendinizi sıkıp sıkıp yarın komple ödül günü yapıp sonra onun artılarını vermeye çalışmayın anacım olur muuuu pliissss

son notuna koptuummm

şu anda neredeyse hepimizi kapsıyor gibi gibi

Afiyet olsun akşam için 6-7 dilim patates fazla olmuş gerçekten ve rulokat kalori düşük ama içindeki şeker birden acıkma hissi daha çok şeker alma hissi yaratıyor neyse ki sende olmamış
İkigune kad

Teşekkür ederim bugünlerde kendimi iyi hissetmiyorum suyu da az içiyorum deneeim dediğini teşekkür ederim
Canım K.Maraş taydın sanırım baya soğuk orası da bugünlerde su istememen normal ama aldığın k.yemiş,k.meyve vs anca onunla atabilirsin bir nevi ilaç gibi düşün şifa niyetine her gittiğinde mutfağa ne yiyeceksen öncesinde 1 bardak iç
Normal baya kilo verdin beyin diyor kii beni eski halime döndür bak demekki verebiliyorsun biraz ye sonra yine kısarsın verirsin. Asla kendisine inanmıyoruzz devam ediyoruz
Tebrik ederim canım sevindim senin aslında ben de tam başlamıştım arabayı elden çıkardık ama eşim çok panik oluyordu ben kullanırken bir huzur verse daha rahat ederdim kendi başına araba kullanmak güzel bir duygu
Harika afiyet olsun
Her zamanki gibi harika görünüyor afiyet olsun
Afiyet olsun canım 16:30 arası ara fazla sanki bu öğünü kahvaltıda yapabilirsin sadece muz ceviz yeterli olurdu
küçük de olsa ince de olsa pizzayı c.tesiye alalım o bir kaçamak olmuş
Güzel olmuş canım menün afiyet olsun adımlar da çok güzel
Afiyet olsun
Öyle umutsuz olmak yok sen elinden geleni yaptın gayet iyi başarmış hissetmelisin
Böyle saatleri sayacak kadar kısmana çok üzgünüm
Spor yapmadan önce veriyordum kilo be canım. Spora başladığımdan beri kilo veremiyorum ya
Yarın kaptanim 55 bekliyor benden ama imkansız çünkü regl oldum üzgünüm yarın adına.
Kas yapıyorsundur canım ayrıca regl de olmuşsun sorun yok artı çıksan bile üzülmek yok

Teşekkür ederim kaptanicem tamdr

sagol kaptanım

Zaten yarın artı çıkıcam kaptaniçem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…