Afiyet olsun
akşam için 6-7 dilim patates fazla olmuş gerçekten ve rulokat kalori düşük ama içindeki şeker birden acıkma hissi daha çok şeker alma hissi yaratıyor neyse ki sende olmamış
Canım K.Maraş taydın sanırım baya soğuk orası da bugünlerde su istememen normal ama aldığın k.yemiş,k.meyve vs anca onunla atabilirsin bir nevi ilaç gibi düşün şifa niyetine her gittiğinde mutfağa ne yiyeceksen öncesinde 1 bardak iç
Normal baya kilo verdin beyin diyor kii beni eski halime döndür bak demekki verebiliyorsun biraz ye sonra yine kısarsın verirsin. Asla kendisine inanmıyoruzz devam ediyoruz
Tebrik ederim canım sevindim senin aslında ben de tam başlamıştım arabayı elden çıkardık ama eşim çok panik oluyordu ben kullanırken bir huzur verse daha rahat ederdim kendi başına araba kullanmak güzel bir duygu
Harika afiyet olsun
Her zamanki gibi harika görünüyor afiyet olsun
Afiyet olsun canım 16:30 arası ara fazla sanki bu öğünü kahvaltıda yapabilirsin sadece muz ceviz yeterli olurdu
küçük de olsa ince de olsa pizzayı c.tesiye alalım o bir kaçamak olmuş
Güzel olmuş canım menün afiyet olsun
adımlar da çok güzel
Afiyet olsun
Öyle umutsuz olmak yok sen elinden geleni yaptın gayet iyi başarmış hissetmelisin
Böyle saatleri sayacak kadar kısmana çok üzgünüm
Kas yapıyorsundur canım ayrıca regl de olmuşsun sorun yok artı çıksan bile üzülmek yok