Ben. Çok erken gittiğim günler hazırlayıp götürmek zorunda kalıyorum. Yarın da öyle yapacam mesela. Diğerlerinin ne dediği umurumda olmaz da lahmacuna karşı koymak çok zor olur..Okula çok bişi hazırlayıp götürmüyorum . Ama okulda baltalayanlar çok fazla. Herkes lahmacun yerken ben salataya yiyorum. Sonra dalga geciyorlar
Hedefe az kalmış zaten canım benimValla şaşırdım o kiloda çıkınca . Bir ablamiz benden zayıf geldi. Hedefim sensin abla dedim. Yakalayacagim seni 64 çıktı o da
Attım attım. İlk defa korkmadan çıktım tartıya.
İkisi de küçük sayılırmış daha.Büyük oğlum 26 yaşında, istese evlenebilir, istemiyor, küçük 23 yaşında, onun biraz daha zamana ihtiyacı var
|
|
|
Cakinin Gelini |
|
I Ilyusa |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Faunaa |
Hayirli olsun canim beyni hep yeni şeylerle meşgul etmek lazim zorlandiķca genclesen organ çünküSelam kızlar nasılsınızzzbugün keyfim çok yerinde ne zamandır bir yabancı dil öğrenmek istiyordum farklı bir alfabeye sahip olmasını istiyordum bugün kursa kayıt oldum (Korece) 21 inde başlayacak inşallah çok heyecanlıyım
menülere bakacağım
Boncuk hurmalari suya koyuyor musun fazla sekeri çiksin diye ?Vallahi ben de tartılmıyorum ya merak içerisindeyim.
Teşekkür ederim canım ben de Türkler için nispeten kolay diye okudum birçok yerde açıkçası alfabeleri çok ilgimi çekiyor ve böyle vurgularını falan çok sevimli buluyorum birkaç kursiyerle de tanıştım beni çok yüreklendirdiler mutlu oldum dizilerini de seyrediyorum zaten inşallah hayal ettiğim gibi olurHayirli olsun canim beyni hep yeni şeylerle meşgul etmek lazim zorlandiķca genclesen organ çünküama dil ogrenmek brnim icin çok zordu bence o da bir yetenek hatta Turliyede ingil8zcem cok iyi zannederdim sinavlar hrp 100 du ya meger tek yaptigim gramer ezberlemekmis burda ignenin deliginden gectim hala da yeterli akici degil maalesef zamanla iyilesecek diye sabrediyorum.Korece ve Japonca gramer dizilimi ve dil yapisi olarak Türkceye cok benzedigi icin Turklerin en kolay ogrendigi dillerdenmis e dunya kadar dizi de var zorluk crkmezsin inşallah
Aynısının yeşillik katılmış hali kizgin bol yagin içine iyice cirpilmis yumurtayı dönüyorsun pamuk gibi kabarıyor pişirip sıcak sıcak döküyorsun köftenin içine hızlı hızlı yoguruyorsun efsoooo benim favorim yumurtalı olan
Aaaa bizim yumurtalı köfte.
Yani aday olsaydı, tanışma, isteme, söz, nişan, düğün derken 1,5 / 2 sene geçer, tam vakti olurduİkisi de küçük sayılırmış daha.
Ben de yazayım o zaman hedefimi, yılbaşında 65 olmak, son hedefim de 60 kilo olmakKizlar kizlar son günümuz.
Sitare55 nurovic Fitt_anne Cakinin Gelini arke I Ilyusa -Murphy- noram bluegreeneyes yosunlupapatya Boncuk2307 Jou Queen-zen malahit Jasminium84 Faunaa
Hayitlatma:
Wc problemi olanlar kiraz sapi caylarini , bagirsak calistiricilarini simdiden icsin. Biraz gec kaldım sanirim. Bu haftam biraz yogun gectietiketlere cevap verip çıkmak zorunda kaldim.
Sitare ilyusa sizleri pek göremedim umarim iyisinizdir. Son gun olsun dikkat edip katılım saglarsaniz size de bize de mitivasyon olur.
Hep beraber hedefe yürüyoruz .
Benim oruc tutarken hep istahim artıyor. Iftardan sonra canim tatli çekiyoristahimla ve oruc tutma diyen kör şeytanla mücadele halindeyim
Yeni yila da az kaldi .
Haydi yeni yil hedeflerinizi ve ulaşmak istediginiz kiloyu bir de bana yazin . Azicik hayal kuralim
Benim 1 Ocak 2025 hedefim 73
Hedefim 57 kilo ama
Büyuk hedefim 49 kilo olmak
Neden baştan demedin kiBoncuk hurmalari suya koyuyor musun fazla sekeri çiksin diye ?
İyi geceler kızlar bu hafta ekstra yogun gecti gelemedim kusuruma bakmayın nolur
Eki Görüntüle 3515785 Eki Görüntüle 3515784
LenaG
Boncuk2307
Sem2024
Hayırlı geceler
İftar
1 tabak haslama (tavuk brokoli)
1servis k pilav
Salata
Ayran
4,5 kakaolu bisküvi
Cay
Sütlü hindiba kahve
30 dk yürüyüş
LenaG Sem2024 Boncuk2307
Sem2024 kaptanim bu hafta eksi cikmam pek olasi gorunmuyor sabit olursam ne ala cunku regl siskinligi yuzunden balon gibiyim korkudan tartilmiyorum da
LenaG Boncuk2307 Sem2024
Dun aksam menu bildiriminden sonra 20-25 adet pizza kraker ile 15 tane badem yedim. Bu yuzden sabah sahurda sadece su ictim. Karnabahar da fena şisirmisti zaten.
Iftar
2 palamut halka
Salata
3 kasik yumurta punding
Yarim dilim ekmek arasi 1 yk tahin helva
15 antep fıstığı
1 saat sonra patlamis misir ( 2 su bardagi olmuştur)
Yürüyüş 6700 adım
Menümü de yazayım unutmadan
Saat 13.00
Karahindibalı kahve, 4 hurma, 1 avuç beyaz leblebi
Kahvaltı 14.00
2 dilim karabuğday çavdar ekmeği arasına bir yumurtadan omlet, 4 yeşil zeytin
Öğle Yemeği niyetine 16.30 (fotoğraftaki)
Akşam yemeği 19.30
1 bardak yarım yağlı altın süt +5 hurma + 1 avuç fındık
2,5 lt su + 1 lt dukan
20 dk eliptik
LenaG Cicekbocekkaktus Sem2024
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?