Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ben pazar ve pazartesi menüsûnü yazayim cok yogundum kacirdim o gunleri (cunartesi cosss bakin ciss bile degil baya baya cosss)
01 Aralik Pazar
Kahvalti 12:00
2 dilim Tb ekmegi
1 tabak soganli kiyma kavurmasi (kaç kașık olduğunu bilmiyorum 2 dilim ekmek bitince yemeyi kestim)
kereviz sapi ,domates,salatalık

ARA 16:00
1 kupa filtre kahve
2 dilim dubai cikolatasi(cok merak ettim kizlar vallahi ilkndefa yedim)

19:00
Firinda sebze balik (2 fileto kadar)
Salata

Su 2 litre
02 Aralik Pazartesi
Kahvalti 12:00

2 haslanmis yumurta
Yarim avakado
2 dilim tb ekmegi
1 tk tahin pekmez
Yesillik

ARA 16:00
1 kupa filtre kahve
10 badem 3 hurma

Aksam 19:00
Firinda köfte patates (4 köfte 4 dilim patates)
1 bardak Ayran
Salata 2 -3kaşik
Su 2 litre

LenaG Sem2024

Günaydinnn bir erkenci kuş daha. Biz 5.30 ayaktayız benim kız çalar saat gibi.
Bende yarım saat daha erkene çektim. Yoksa yetişemiyoruz okula. Gerçi benim için sıkıntı olmuyor ama oğluş geç kalıyor. Sakin sakın kahvaltı da yapamıyorlar. Ay valla bazen yorulduğumu hissediyorum. Ne bu tempo diyorum. Sonra hadi kalk dert yanma diyorum.
Seninkilerde iyiymiş. Küçük bebe oldu ku yapacak birşey yok canım. İki yaşına kadar sabredeceksin.

Varmış kuzum. Evde de geçen aynı muhabbet geçti de oradan yazdım. Yanda bir dert yanmasa bir dert. Bu ay 3200 TL dogalgaz geldi. Isındım mi hayır ısınamadım. Çünkü zemin buz gibi. Ne kadar yakarsam yakayım ev ısınmıyor. Bu ay da 5000 den aşağı beklemiyorum. Derdim çocuklar hasta olmasın. Eve hastalık girdi mi çıkmak bilmiyor.

Davulun sesi , bekara ...atasözlerimizi o dikkat ettiğinde veririm diyen kişiye gönderiyorum. O kadar kolaydı
Valla kolay kilo verenleri görünce bende bir anormallik var diyorum.
Ama akşam arkadasla konuştuk bu okula geldiğimde pasta kesildi hoşgeldin diye. Fotoyu atmış akşam. 84 kilo idim. Kız çabuk sil dedim o mesajı. Arada 15 kilo var. İki senede az az gitti ama sağlam 15 kilom gitmiş .

Kuzum Allah kolaylık versin. Benim kız 3.5 yaşında oğlan 10 yaşında ikiside ayakta . Birde eşim kalkıyor bende mecbur kalkıyorum. 1 gün 2 gün gibi geçiyor. Hepsinin yemeği hazırlanması ayrı

Kuzum Allah kolaylık versin. Benim kız 3.5 yaşında oğlan 10 yaşında ikiside ayakta . Birde eşim kalkıyor bende mecbur kalkıyorum. 1 gün 2 gün gibi geçiyor. Hepsinin yemeği hazırlanması ayrı
Kizz bende bebek sandım hakikaten ama 3.5 yaşındaymış uyusana kizz küçük

Dünkü Menüm
Sabah 9:30
15 antep fıstığı
Türk kahvesi
2 kuru kayısı

Öğle 12:00
1 tavuk but ızgara
1 küçük meze tabağı 2-2.5 yk vardır. Yoğurtlu karabuğdaylı yeşillikli meze

Ara 14:30
1 kuru kayısı
Yeşil çay

Ara 15:30
1 yeşil elma
10 antep fıstığı

Akşam 18:30
5 tane sulu köfte
4 yk yoğurt ( 1 yk granola, 1 tk chia, 1 kuru kayısı, 2 ceviz vardı)

Ara20.30( mesaiye kalmıştım atıştırdım )
1 avuç içi nar
6 zeytin
1 küçük dilim peynir

Su 2 lt
9000 adım

LenaG
Cicekbocekkaktus
Boncuk2307

Evet kaptanım haklısın. Ara öğünlerin dozu arttı. Engel olmaya çalışıyorum ama halledicem inşallah
50 olsun

Kız çok da küçük degilmis. Uyu de ufaklığa şimdi benimki kalktı. Anne çok uykum var dedi. Kıyamıyorum da . İlk iki saatim boş eşime dedim çocukları sen götür ben minnosla azıcık keyif yapayım. Olmaz arabayı sanayiye bırakacağım dedi. El.mecbur kalk oğlum hazirlanalim. Seni de anneanneye bırakalım dedim. Bu tempo hep böyle gider. Azıcık havalar güzel olsa sıkıntı olmayacak. Kayinvalideye gel dedik gelmedi. Eşim bugün bir daha arayacağım dedi. Bakalım ne diyecek. Gelip su soguklarda ufaklığa baksa evden hiç cikarmasak süper olacak. Kendine de değişiklik olacak ama ikna edemiyoruz.

El ayak kesilince kendimizle baş başa kalınca dünyayı fethedecek kararlar alırız da bizi bırakmıyorlar ..Tebrik ederim kuzucum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…