• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Saolasın ablacım

saol asyacım boğazlarım fena yanıyor gözlerimden ateş püskürüyor sanki fena yakalandım kafamı kaldırıp işe geldim işte

Çöm geçmiş olsun canım seversen eğer bol sirkeli sarimsakli çorbalar iç

cumartesi: 47,85 (yanlış hatırlamıyorsam)
salı: 48,50
+650
çok hastayım ya eşim birazda zorluyor akşamları şundan da ye bundan da ye diye azar azar yiyorum dün sabah bide boğazımın acısı geçsin diye sabah 7 de bir tatlı kaşığı pekmez yemişim yazmayı unutmuşum.
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus

Çöm geçmiş olsun canım seversen eğer bol sirkeli sarimsakli çorbalar iç
keşke ama sarımsaklı çorba içerim de sirkeyi sevemiyorum ya malesef ama akşam da kahvaltılık ile geçiştirdim canım hiç bişey istemiyorda eşim zorluyor ye ye diye bugün akşam bi çorba içsem iyi olacak dediğin gibi

Serumlardandir cnm benim. iki gün bol su kaçamaksiz menü ile eksiye düşersin.
Bırakma kesinlikle hele de kış kilo almaya daha müsait oluyoruz . Yaza kadar verelim şu kiloları yazın tadını çıkaralım zayıf fit halimizin😍
Çok tatlısın moral oldu ama ben 5 leri görür müyüm derken 7 lere gidiyorm resmen göz gmre göre :KK1::KK14:

Günaydın canım sana da iyi haftalar olsun ❤️
alıntımda kalmışşş :( :KK60:

Sevgili Masterfit ailesi :KK36:yarın Salı tartı kontrol ve transfer günümüz olacaktır. (Masterfit in varolan kurallarını bozmak istemedim 1.sayfamızda olup katılırken herkesin kabul ettiği kurallar olduğunu düşündüm) 14:00 e kadar bildirimlerimizi kaptanları etiketleyerek yapmayı unutmayalım. Kaptanlar fotolu tartı bildirimlerini bana özelden göndereceklerdir.

Transfer hakkını hangi kaptan kazanacak merakla beklemedeyim :KK49::KK49::KK49:
Herkese bol eksiler diliyorum :dua:

Öpüyorum siziii :KK36:

ahhhhh ben geçen hafta gibi olur diye düşünüp tartılmadım :(

+650
çok hastayım ya eşim birazda zorluyor akşamları şundan da ye bundan da ye diye azar azar yiyorum dün sabah bide boğazımın acısı geçsin diye sabah 7 de bir tatlı kaşığı pekmez yemişim yazmayı unutmuşum.
çok geçmiş olsun canım

+650
ben de aynı öyleyim ya 5 gündür tam bitti h.sonu şimdi tekrar başladı.

Çok tatlısın moral oldu ama ben 5 leri görür müyüm derken 7 lere gidiyorm resmen göz gmre göre :KK1::KK14:

tama işte o nedenle pes etme bence.
ben de bi an düşündüm girmeyeyim o ada tablolar hazırlanıyor yazık günah emeklere diye ama
daha da beter kilo alıyorum girmedikçe.

El ayak kesilince kendimizle baş başa kalınca dünyayı fethedecek kararlar alırız da bizi bırakmıyorlar ..:KK51:Tebrik ederim kuzucum ..:KK9:
Valla diyorum ya bazen kendimden korkuyorum. Ben bile bazen kendime yetişemiyorum. Kaldı surada 6-7 kilo. Onu da verirsek tamamdır fazlasında gözüm yok.
Benim bir annem var güvenebileceğim ama babam şeker ve kalp hastası bırakamıyor. K.v berbat bir kadın hastayken 1 ay hastanede yattim 1 günde ben refakatçi olurum demedi eve çıktım 2 ay yine yatalak halimde bile 1 sokak aşağısına 1 tabak çorba getirmedi torununa. Lokantadan sipariş verdim 2ay. Oğlumda böyle erkenci akşam 9da yatıyorlar sabahın nurundan ayaktalar. Ben sağlıklı olduktan sonra canları sağolsun idare ediyoruz
Ya annem var bir sokak aşağıda. Ama annemde erkek kardeşimin cocuklarina bakıyor. Sürekli bırakamıyorum. Çünkü o da yeterince yoruluyor. Kıyamıyorum. Eşimle ayarladık bir sekilde çok sıkıştığımız zaman anneme bırakıyoruz. Ama kayinvalidemin hakkını yiyemem marasta iken iki çocuğuma da o baktı. Yeri geldi yemeği bile evinde yaptı getirdi hele hamilelik sürecinde bulantı olduğunda evde bile kokmasin diye kendi evinde yaptı getirdi hep.
Tebrikler canım eksin harika.

Valla diyorum ya bazen kendimden korkuyorum. Ben bile bazen kendime yetişemiyorum. Kaldı surada 6-7 kilo. Onu da verirsek tamamdır fazlasında gözüm yok.

Ya annem var bir sokak aşağıda. Ama annemde erkek kardeşimin cocuklarina bakıyor. Sürekli bırakamıyorum. Çünkü o da yeterince yoruluyor. Kıyamıyorum. Eşimle ayarladık bir sekilde çok sıkıştığımız zaman anneme bırakıyoruz. Ama kayinvalidemin hakkını yiyemem marasta iken iki çocuğuma da o baktı. Yeri geldi yemeği bile evinde yaptı getirdi hele hamilelik sürecinde bulantı olduğunda evde bile kokmasin diye kendi evinde yaptı getirdi hep.

Tebrikler canım eksin harika.
Sağlık sorunların olmasın yeter ki :dua: elbette verirsin Sibelim :KK60:

Kahvaltı 12.00: 2 yumurtalı soğanlı omlet + 2 dilim tam buğday ekmeği 1 bardak çay
Öğle : 1 kare çikolata + yarım dilim ananas + 1 Türk kahvesi
Ara: 1 kuru incir resene çayı
Akşam 18.00: 1 toprak güveçte tavuk sote +1 bardak ayran
Gece 22.00 1 cennet hurması + 1 nar
Kızlar emzirince çok acıkıyorum ya :KK43:(
20 dk eliptik bol su 1 saat ev işi
LenaG LenaG Ceeeeeeeeeeee Ceeeeeeeeeeee Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
Afiyet olsun tatlım menü çok güzel
Bu hafta kaptan ben değilim kuzucum spor için boncuk kaptanını etiketleyebilirsin 😘 Boncuk2307 Boncuk2307

Back