• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Goltuuun altında galik. Erkan aramıyor ki :işsiz:
Ama mesaj iletilmesi. Erkan bilmiyor ki enaktarlarin yerini.
Hazır konusu olmuşken sorayım
Tüm kızlar, fikirlerinize ihtiyacım var

Biz biliyorsunuz Almanya’da yaşıyoruz
Türkiye’deki evin kaloriferini yakma mecburiyetimiz varmı?
Üst kattaki kiracı ısrarla kaloriferi açarmısınız diye soruyor. Biz içinde yokuz, ev boşken bir sıkıntı olursa ne olacak?
Anahtarı emanet ettiğimiz kişi ben o sorumluluğu almam diyor
Canım eşime sordum kanunen belirli bir derecede yakmak zorunda imissiniz. Şikayet edildiği takdirde fatura bedelinin bir kısmını odermissiniz.

1 aralık 2024 menümü paylaşıyorummm
11:00 2 haşlanmış yumurta, çeyrek bazlama, lor peyniri ve 3 4 zeytin
14:00 3 ızgara köfte, 1tabak sebzeli kepekli makarna, yoğurt, bol ekşili salata
19:00 1 tabak dövme pilavı ve haşlanmış köy tavuğu, salata, ayran
20:30 yarım dilim prenses tatlısı, 2 parça cevizli sucuk, 2 ceviz, 1 kestane (misafirlikteydik)

spor yapmadım kızımla yürüyüşe gittik, gün içinde toplam 8800 adım atmışım, su da 2.5lt

LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307

Günaydın kızlar gece çok kötü geçti saat 2 ye kadar ağladı bebeklerden biri sonrada sanki gece boyu uyumuş gibi yine aynı saatinde kalktı 6 da 😔 bide üstüne regl oldum karnım ağrıyor 😔😔
Cokk gecmis olsun canim,🙏
bugün yarın bacaklarda yanma ağrıma hissedersen normaldir 😁😁 ellerine ayaklarına sağlıkkk
Dediğin gibi kuzum videoyu başa sarıp 3set halinde yaptım penguen gibi yürüyorum desem hahaha🥴😅
Günaydınlar herkese nasılsınız kızlar iyimisiniz bol eksili haftalar diliyorum hepinize 🥰🥰🥰
Günaydın nergisimm sen nasılsın eşin daha iyidir inşallah 🙏

Günaydın kızlar gece çok kötü geçti saat 2 ye kadar ağladı bebeklerden biri sonrada sanki gece boyu uyumuş gibi yine aynı saatinde kalktı 6 da 😔 bide üstüne regl oldum karnım ağrıyor 😔😔

Canim Allah kolaylık versin çok zor gerçekten ama bugünlerde geçecek biraz daha büyüyünce hersey rayına oturacak

Cokk gecmis olsun canim,🙏

Dediğin gibi kuzum videoyu başa sarıp 3set halinde yaptım penguen gibi yürüyorum desem hahaha🥴😅

Günaydın nergisimm sen nasılsın eşin daha iyidir inşallah 🙏
Sagol canım ❤️
Canim Allah kolaylık versin çok zor gerçekten ama bugünlerde geçecek biraz daha büyüyünce hersey rayına oturacak
Aminn canım inşallah sagsalim buyusunler de

Günaydınnn
Güzel bir hafta diliyorum 🥰
Cumartesi Pazar benim sanki disiplinim bozuluyor, çok birşey de yemedim öyle aman aman bir kaçamağım yok ama öyle hissediyorum nedense
(Geçen haftalarda hafta sonu sporum olurdu bu hafta hiç yok ondan öyle hissediyorum sanırım)

pazar menüm
Sabah:12.30
2 h yumurta
1 kaşarlı tost
Salatalık domates
4 dilim hellim peyniri

Akşam: 18.30
1 kase yoğurt çorbası
1 dilim lazanya

22.00
1 kadeh kırmızı🍷

Su:2 lt
Spor yok bol ev işi var

LenaG LenaG Sem2024 Sem2024

1 aralık 2024 menümü paylaşıyorummm
11:00 2 haşlanmış yumurta, çeyrek bazlama, lor peyniri ve 3 4 zeytin
14:00 3 ızgara köfte, 1tabak sebzeli kepekli makarna, yoğurt, bol ekşili salata
19:00 1 tabak dövme pilavı ve haşlanmış köy tavuğu, salata, ayran
20:30 yarım dilim prenses tatlısı, 2 parça cevizli sucuk, 2 ceviz, 1 kestane (misafirlikteydik)

spor yapmadım kızımla yürüyüşe gittik, gün içinde toplam 8800 adım atmışım, su da 2.5lt

LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307
Üfff 20.30 a kadar çok iyi gidiyordu

Ama mesaj iletilmesi. Erkan bilmiyor ki enaktarlarin yerini.

Canım eşime sordum kanunen belirli bir derecede yakmak zorunda imissiniz. Şikayet edildiği takdirde fatura bedelinin bir kısmını odermissiniz.
Desene hâlâ enakdarlar bulunamadı :KK51:
Sibelim boş evi ısıtma kanunu düşünüyorum şu anda :işsiz:

Back