• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hakim güler ya öyle şey mi olur.🙄
Valla haberlere bir kac defa cikti. Milleti gaza getiriyorlar lomsunuzdan davaci olun diye youtube da var o habetler. Hifsisiha kanunu varmis madde bilmrm kac diyorlar.
Sanirim yanit şu

Canım aynı yazdığın sıkıntıları bende yaşıyorum, adamın bazı yaptıkları batıyor, sebep yokken. Çoğu zaman o oturma odasında oturuyor, ben gidip yatak odasında uzanıyorum 😔
Sorsanız belli sebep söyleyemem, sadece cuma günü beni üzdü, sanki boğazımda bir yumruk vardı, geçti gitti hamdolsun 🤲🏼
Bu ara gerçekten grup olarak bişeyler yapmamız lazım

Diğer konuda kaloriferi açıp yakmak maddi olarak gözüm görmüyor, kazan parlar, yangın çıkar, kombi bozulur diye endişelerim var.
Alt kata su kaçsa, evi su bassa o kadar işin altından kim kalkacak 🤷🏻‍♀️
Ahh canım benim bazen sinirle söylenenler çok yaralıyor, üzen şey kaybolup gitsin inşallah ❤️ dedign gibi sebep yok ama garip bir sıkıntı halı ya da yıllarca yaşananlar, hazmedilemeyenler, sonuca ulasamayanlar veya soylenemeyenler birikip bizi mutsuzluğa itiyor ya da parça parça mutlulugmzdan alıyor ya da dunyann gidisatindan dolayı geleceğe dair hayallerimiz yok ve bunların hepsinn acısını sanki eşimden cikariyorum , misal eskisi gibi çok yüzüm gülmüyor veya eskiye göre daha yorgunum hemen ona kızdım falan sanıyor triplere giriyor, seninle alakası yok diyorum anlamıyor ama vallahi alakası yok 🤷.

Diğer konuda haklısın ya, dedign gibi parası bir kenara ben tedirgin olur açamam, birşey olursa binanın masrafını da senden isterler, alt katın falan da

Öyle bir zorunluluk yok kuzum. Üst kattaki kiracı çok tuhaf. Eve taşınırken alt katın kış mevsiminde boş olduğunu biliyordu madem öyle tasinmasaydi. İçinde yasamadigim evin kaloriferini niye acacakmisim deli miyim boş evi isitayim .
Eşim de ona kızıyor, biz donarken kimseye demedik, kendimiz çabaladık diyor. Bi zarar çıksa ne olacak, kim karşılayacak, iş yükünü kim çekecek diyor, kadın bişey olmaz, herkes yapıyor diyor😔. Gerçekten onlar için de üzgünüm, üşümekten nefret ederim, arada kaldım, kırmak istemiyorum, açtırırsam eşimle papaz olacağım 😔

Siz euro kazaniyirsunuz diye rahatca istemiştir. Dedigin gibi bos evde kombi acmak riskli de.
Ağaçtan topluyoruz 😂😂
Bizim burda yakıta, elektriğe ödediğimizi duysalar ağızları açık kalır
Bizimkilerin işyerinde sıkıntı var, firmanın kapanacağı konuşuluyor, erkeklerin üçü de orda çalışıyor, firma kapanırsa üçü de işsiz kalacak 😔
Ne yapacağız o zaman 🤔
Kimden ne bekleyeceğiz 🥴
Başımızın çaresine bakacağız mecbur

Ahh canım benim bazen sinirle söylenenler çok yaralıyor, üzen şey kaybolup gitsin inşallah ❤️ dedign gibi sebep yok ama garip bir sıkıntı halı ya da yıllarca yaşananlar, hazmedilemeyenler, sonuca ulasamayanlar veya soylenemeyenler birikip bizi mutsuzluğa itiyor ya da parça parça mutlulugmzdan alıyor ya da dunyann gidisatindan dolayı geleceğe dair hayallerimiz yok ve bunların hepsinn acısını sanki eşimden cikariyorum , misal eskisi gibi çok yüzüm gülmüyor veya eskiye göre daha yorgunum hemen ona kızdım falan sanıyor triplere giriyor, seninle alakası yok diyorum anlamıyor ama vallahi alakası yok 🤷.

Diğer konuda haklısın ya, dedign gibi parası bir kenara ben tedirgin olur açamam, birşey olursa binanın masrafını da senden isterler, alt katın falan da
Sabah ola hayrola
Düzgün nefes alıp sabah pozitif enerjiyle kalkalım😍
Güzelce duamızı edip yaşadığımız güzel günleri hatırlayalım inşallah 🤲🏼
Geleceğe dair endişem hiç olmadı, Rabbim büyüktür, O ne derse o olur🤲🏼

IMG_7515.png
1 Aralık
2.020 adım 🙈
Boncuk2307 Boncuk2307

Gecmise gidemedim de lenag artık ilgilenmiyor mu yetki sende mi
LenaG kaptanım hala ilgileniyor, regl olduğu için bazen yorum yapamıyor bu haftalık ama hala aktif günlük girip yazıyor.
Menüm sabah
Bir dilim ekmek iki yumurta
Akşam
Yarım dürüm bir kase çorba
Ara çekirdek leblebi bir parmak kadar çikolata
Şu 2 lt anca olmuştur
Hazirliktayim kimi etiketlicem ki🫣
Beni ve lena kaptanımı etiketleyeceksin, hazırlıkta olanlar sadece bizi etiketliyor 🌸

Eşim de ona kızıyor, biz donarken kimseye demedik, kendimiz çabaladık diyor. Bi zarar çıksa ne olacak, kim karşılayacak, iş yükünü kim çekecek diyor, kadın bişey olmaz, herkes yapıyor diyor😔. Gerçekten onlar için de üzgünüm, üşümekten nefret ederim, arada kaldım, kırmak istemiyorum, açtırırsam eşimle papaz olacağım 😔
Ablam kusura bakma ama bana çok saçma geldi, yani bunu talep etmesi bile saçma. Benim de altımda üstümde yakmayanlar var ama yakıyorum ben çocuğum var diye. Bir de oturmadığım evi ısıtıp da ona fatura mı ödeyeyim yani ne kadar ayıp geldi bana 😶 insanların para kazanmak için canı çıkıyor boş eve fatura ödemek için mi 🤷‍♂️eşin çok haklı bence

Çok güzel menü afiyet olsun, az da olsa salata şahane olurdu ❤️😍

Çok güzel afiyet olsun ❤️ 😍

Canım üzerimde değişik bir sıkıntı var uzun süredir, böyle sanki herkes gözüme batiyor hele eşim gıcık oluyorum adama, kavga edip duruyoruz baktığın zaman ortada sebep yok ? Yani düşününce çok saçma, iç sıkıntısı gibi birşey ne yapsam bilmiyorum, anlatayım desem derdimi anlatacağım kimse yok sanki, aslında çok sevdiğim arkadaşlarım var ama ben anlayamıyorum kimseye birşey, garip bir durum burda daha önce yine konuşmuştuk ama hala aynı gariplikleyim, dışardan bakınca cıvıl cıvıl birisi gibiyim ama içim öyle değil, kendim için birşeyler yapmaya ihtiyacım var ama onlar beni mutlu eder mi bilmiyorum? Eşim de her konuda destek aslında, geçen dedi ben bir kez kavga çıkardım mi diye, tamam hatam olur söylersin ama ben bir kez sana neden böyle yaptın diye sürat astım mi dedi...aslında haklı ben ne yaparsam veya ne dersem sıkıntı yok ama beni anlamadığını düşünüyorum sanki, kusura bakma çok karışık yazdım 🙈

Afiyet olsun canım çok güzel olmuş ❤️❤️

Çok geçmiş olsun canım, çok zor inşallah çabucak atlatirlar

Ya tam olarak net değil ama buna benzer davalar olmuştu sanki, emsal niteliğinde olabilir ama anahtar teslim ettiğiniz kişi bakamazsa da sıkıntı olur, riskli yani...alt kattaki için de riskli
Canim bazen öyle kabz dedigimiz ruhsal bunalimlar olabiliyor sebepsiz yere ici sıkılıyor insanin Allah insirah versin kalbine seni kötü niyetli hased insanlarin şerrinden de korusun sen bu aralar felak nas çok oku yaymadan önce falan

Çok geçmis olsun cnm neler yaşamışsın öyle peki bu yirtilma neden olmuş var mi bir sebebi?
Canım doktorun dedigi sezeryen yapılırken açılan delik tekrar yırtılır kaçak olmuş ama 5 6 yıl önce ki sezeRyan olmuştum yinede nadirde olsa olabilirmiş. Ben bir kaç gün öncesinde çok ağır kaldirdim baza falan çektim o yüzden dediler. Yani anlayacağın sezeryan olduysan ömür boyu dikkat etmek lazim
Boncuk2307 Boncuk2307 @LenaG Sem2024 Sem2024

❄❄❄Pazar❄❄❄
❄Sabah9.30

6 kasik mantar sote
1 dilim mercimek ekmegi ( 1 cay bardağı mercimekten 6 dilim cikti )
1 yumurta
65 kalorilik birsey

❄Öğlen kahve

❄17.30
1 kase paca corba
Salata
Sonrasında kötü şeyler yedim onlari yazmadim :KK43: Ama zihnimi toparladım. Devam etmiyorum insallah.

❄Spor.10.700 adım
Menüde adimlarda harika canim sonrasında keşke bozmasaydin bütün gün emek vermişsin. Böyle zamanlar icin evde züber gibi şeyler bulundurabilirsin
01.12.2024

13:30 kahvaltı
2 yemek kaşığı kıymalı yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
Salatalık domates

Akşam 19:30
1 kase paça çorbası
2 çatal haydari

2 litre su
Adım 4772

@LenaG Sem2024 Sem2024 Boncuk2307 Boncuk2307
harikasin canım birde adımlar çoğalsa . Benimde adımlar 3 4bjn oluyor bugünden itibaren gunicindede adimsayar takip hedef koyucam öğleden önce 5bin öğleden sonra 5bin
İyi geceler 🙏🏻
@LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 Sem2024 Sem2024

12.00 kahvaltı
peynir
zeytin
2 sigara böreği
Yarım ekmek
4-5 çatal kızartma
yarım domates
3 Hindi füme salam
1 tk bal
1 tk reçel
1 tk tereyağ
1 tk çokomel

20.00 akşam y
120 Gr tavuk
1 kase pilav
2 kornişon turşusu
Ara yok ❌

2 lt su
Günlük rutih haftasonu ev işleri
200-300 adım
Canım afiyet şifa olsun ne yazsam bilemedim 2 öğün arası 8 saat çok iyi ama bu şekil kilo vermen çok zor daha doğrusu ben veremiyorum bu şekil beslenince 😪
01.12 .24
11.30
1 sahanda yumurta, 1 TK labne, 9 zeytin, yarım avokado, 1 çk tahin pekmez, 1 dilim ekmek
14.00
1 muz, yarım portakal
16.30
Sade kahve, 2 ceviz, 2 hurma
19.00
1 tabak kıymalı bamya, 3 YK yogurtli koz biber, 1 dilim ekmek

Şu:2 lt. @LenaG Sem2024 Sem2024
Canim harika menü
1 Aralık

12:00

3 hurma
1 avuç ceviz, badem

17:00

2 köz patlıcanla etli alinazik
Bikaç kereviz çubuğu

1 tl üzeri su
2 kupa kahve
1 kupa apaform

Yarın 36 saatlik açlık😍

@LenaG Sem2024 Sem2024
Harikkkkkaaa . Birde suyu çoğaltan çok iyi olur. Sadece kilo için değil beden sağlığın içinde 2litreye tamamlasan harika olur

Tatlışım sanırım esprim yanlış anlaşildi. Geçen gün eşin anahtarı unutmuştu ya. Ben onu kastederek ben de anahtarları saklayim eşim bana karavan alsın demeye getirmiştim. Hastalığın apayrı bir şey yaşadıklarını tahmin edebiliyorum. 🥺

Anladım şimdiiiiii öncesinde yanlış anlamışım 💞💞💞

Çok güzel menü afiyet olsun, az da olsa salata şahane olurdu ❤️😍

Çok güzel afiyet olsun ❤️ 😍

Canım üzerimde değişik bir sıkıntı var uzun süredir, böyle sanki herkes gözüme batiyor hele eşim gıcık oluyorum adama, kavga edip duruyoruz baktığın zaman ortada sebep yok ? Yani düşününce çok saçma, iç sıkıntısı gibi birşey ne yapsam bilmiyorum, anlatayım desem derdimi anlatacağım kimse yok sanki, aslında çok sevdiğim arkadaşlarım var ama ben anlayamıyorum kimseye birşey, garip bir durum burda daha önce yine konuşmuştuk ama hala aynı gariplikleyim, dışardan bakınca cıvıl cıvıl birisi gibiyim ama içim öyle değil, kendim için birşeyler yapmaya ihtiyacım var ama onlar beni mutlu eder mi bilmiyorum? Eşim de her konuda destek aslında, geçen dedi ben bir kez kavga çıkardım mi diye, tamam hatam olur söylersin ama ben bir kez sana neden böyle yaptın diye sürat astım mi dedi...aslında haklı ben ne yaparsam veya ne dersem sıkıntı yok ama beni anlamadığını düşünüyorum sanki, kusura bakma çok karışık yazdım 🙈

Afiyet olsun canım çok güzel olmuş ❤️❤️

Çok geçmiş olsun canım, çok zor inşallah çabucak atlatirlar

Ya tam olarak net değil ama buna benzer davalar olmuştu sanki, emsal niteliğinde olabilir ama anahtar teslim ettiğiniz kişi bakamazsa da sıkıntı olur, riskli yani...alt kattaki için de riskli

Canım bol bol temiz hava al ev hanimimisin bilmiyorum ama öyleyse her fırsatta çık dışarı. Benim hastalık sürecinde evde böyle olmuştu. Nefes terapiside çok iyi geliyor

Lisedeyken okumustum yazarin tum kitaplari etkileyici ama bu en iyisiydi sadece fazla dram sevmeyenler icin biraz boğucu gelebilir. Vayy be 67.baski olmus demek hala okunuyor
Aynn ben de bı arkadaşimin tavsiyesi üzerine okudum dedim siyaset ve psikoloji sıkıldım artık diye o da bunu önerdi bana iyi geldi ya da geçmiş çevremizde yaşanan benzer olaylar olduğu için sanirim ama çok duygu yüklüydü

Back