bugün yarın bacaklarda yanma ağrıma hissedersen normaldirBu videoyu 3set toplamda 66dk yaptım her hareketi 3er kez videoyu başa sarıp sarıp yaptım ama bittimm
Birde 45 dk 3mile Leslie yaptım
Boncuğum yaptıklarımı topluca yazayım buraya sen ona göre puanımı hesaplarsan çok sevinirim
LenaG Boncuk2307 Cicekbocekkaktus 94bassuk
Ama mesaj iletilmesi. Erkan bilmiyor ki enaktarlarin yerini.Goltuuun altında galik. Erkan aramıyor ki
Canım eşime sordum kanunen belirli bir derecede yakmak zorunda imissiniz. Şikayet edildiği takdirde fatura bedelinin bir kısmını odermissiniz.Hazır konusu olmuşken sorayım
Tüm kızlar, fikirlerinize ihtiyacım var
Biz biliyorsunuz Almanya’da yaşıyoruz
Türkiye’deki evin kaloriferini yakma mecburiyetimiz varmı?
Üst kattaki kiracı ısrarla kaloriferi açarmısınız diye soruyor. Biz içinde yokuz, ev boşken bir sıkıntı olursa ne olacak?
Anahtarı emanet ettiğimiz kişi ben o sorumluluğu almam diyor
Cokk gecmis olsun canim,Günaydın kızlar gece çok kötü geçti saat 2 ye kadar ağladı bebeklerden biri sonrada sanki gece boyu uyumuş gibi yine aynı saatinde kalktı 6 dabide üstüne regl oldum karnım ağrıyor
Dediğin gibi kuzum videoyu başa sarıp 3set halinde yaptım penguen gibi yürüyorum desem hahahabugün yarın bacaklarda yanma ağrıma hissedersen normaldirellerine ayaklarına sağlıkkk
Günaydın nergisimm sen nasılsın eşin daha iyidir inşallahGünaydınlar herkese nasılsınız kızlar iyimisiniz bol eksili haftalar diliyorum hepinize
Günaydın kızlar gece çok kötü geçti saat 2 ye kadar ağladı bebeklerden biri sonrada sanki gece boyu uyumuş gibi yine aynı saatinde kalktı 6 dabide üstüne regl oldum karnım ağrıyor
Sagol canımCokk gecmis olsun canim,
Dediğin gibi kuzum videoyu başa sarıp 3set halinde yaptım penguen gibi yürüyorum desem hahaha
Günaydın nergisimm sen nasılsın eşin daha iyidir inşallah
Aminn canım inşallah sagsalim buyusunler deCanim Allah kolaylık versin çok zor gerçekten ama bugünlerde geçecek biraz daha büyüyünce hersey rayına oturacak
Üfff 20.30 a kadar çok iyi gidiyordu1 aralık 2024 menümü paylaşıyorummm
11:00 2 haşlanmış yumurta, çeyrek bazlama, lor peyniri ve 3 4 zeytin
14:00 3 ızgara köfte, 1tabak sebzeli kepekli makarna, yoğurt, bol ekşili salata
19:00 1 tabak dövme pilavı ve haşlanmış köy tavuğu, salata, ayran
20:30 yarım dilim prenses tatlısı, 2 parça cevizli sucuk, 2 ceviz, 1 kestane (misafirlikteydik)
spor yapmadım kızımla yürüyüşe gittik, gün içinde toplam 8800 adım atmışım, su da 2.5lt
LenaG Boncuk2307
Desene hâlâ enakdarlar bulunamadıAma mesaj iletilmesi. Erkan bilmiyor ki enaktarlarin yerini.
Canım eşime sordum kanunen belirli bir derecede yakmak zorunda imissiniz. Şikayet edildiği takdirde fatura bedelinin bir kısmını odermissiniz.
Günaydın canımGünaydınn herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?