• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Çok sağ olasın canım benim de yavaştan boğazlarım yanmaya başladı sanki iyi gidiyordum bu sefer hastalanmıyorum bayağıdır diyordum şimdi bu akşamdan beri boğazlarım yanıyor sen de daha iyi olursun inşallah üstteki mesajını gördüm Feyza ablaya yazdığın hakkında hayırlısı olur inşallah hiçbir şey için üzme kendini canım
Çok sağ ol canım bilmiyorum belki de 30 li yaşların ya da dünyanın gidisatinin getirdiği bir iç huzursuzluğudur ya da eşimin deyimiyle nazardir 🙈😁 bu arada geçen hafta ben de tam hasta olmanın eşiğinden bal, sarımsak ve limon kürü ile döndüm, mutlaka yap çok iyi geldi boğaz ağrısına, 2 diş sarımsağı küçük dogra, üzerine 1 çk falan bal ve 5 6 damla limon, yut onları su iç çok iyi geliyor

LenaG LenaG kafam karıştı ben menüde kimi etiketlicem🫣
Beni beni❤kirmizi takimdasin❤

Screenshot_20241202-002141_Google.jpg

gezegenfeza gezegenfeza ev ısınsın diye diyordur o.
Evet, onun için diyor, ısınamıyorlarmış
Şu da var, eski evde ben 20 sene dondum, 3 çocuk, 1 yaşlı hastam vardı, üst komşuya kaloriferini aç biz ısınamıyoruz demedim, kendimizce çare aradık
Komşunun küçük çocuğu yok

Evet, onun için diyor, ısınamıyorlarmış
Şu da var, eski evde ben 20 sene dondum, 3 çocuk, 1 yaşlı hastam vardı, üst komşuya kaloriferini aç biz ısınamıyoruz demedim, kendimizce çare aradık
Komşunun küçük çocuğu yok
bizim de üst kat sürekli evde değil. toruna bakıyor kaç yıldır onlarda kalıyor. arada geliyor. biz de birşey demiyoruz. gerçi bizim ev sıcak oluyor.

Çok güzel menü afiyet olsun, az da olsa salata şahane olurdu ❤️😍

Çok güzel afiyet olsun ❤️ 😍

Canım üzerimde değişik bir sıkıntı var uzun süredir, böyle sanki herkes gözüme batiyor hele eşim gıcık oluyorum adama, kavga edip duruyoruz baktığın zaman ortada sebep yok ? Yani düşününce çok saçma, iç sıkıntısı gibi birşey ne yapsam bilmiyorum, anlatayım desem derdimi anlatacağım kimse yok sanki, aslında çok sevdiğim arkadaşlarım var ama ben anlayamıyorum kimseye birşey, garip bir durum burda daha önce yine konuşmuştuk ama hala aynı gariplikleyim, dışardan bakınca cıvıl cıvıl birisi gibiyim ama içim öyle değil, kendim için birşeyler yapmaya ihtiyacım var ama onlar beni mutlu eder mi bilmiyorum? Eşim de her konuda destek aslında, geçen dedi ben bir kez kavga çıkardım mi diye, tamam hatam olur söylersin ama ben bir kez sana neden böyle yaptın diye sürat astım mi dedi...aslında haklı ben ne yaparsam veya ne dersem sıkıntı yok ama beni anlamadığını düşünüyorum sanki, kusura bakma çok karışık yazdım 🙈

Afiyet olsun canım çok güzel olmuş ❤️❤️

Çok geçmiş olsun canım, çok zor inşallah çabucak atlatirlar

Ya tam olarak net değil ama buna benzer davalar olmuştu sanki, emsal niteliğinde olabilir ama anahtar teslim ettiğiniz kişi bakamazsa da sıkıntı olur, riskli yani...alt kattaki için de riskli
Canım aynı yazdığın sıkıntıları bende yaşıyorum, adamın bazı yaptıkları batıyor, sebep yokken. Çoğu zaman o oturma odasında oturuyor, ben gidip yatak odasında uzanıyorum 😔
Sorsanız belli sebep söyleyemem, sadece cuma günü beni üzdü, sanki boğazımda bir yumruk vardı, geçti gitti hamdolsun 🤲🏼
Bu ara gerçekten grup olarak bişeyler yapmamız lazım

Diğer konuda kaloriferi açıp yakmak maddi olarak gözüm görmüyor, kazan parlar, yangın çıkar, kombi bozulur diye endişelerim var.
Alt kata su kaçsa, evi su bassa o kadar işin altından kim kalkacak 🤷🏻‍♀️

Yakıp yakmamayı bilmiyorumda. Biz boş evin kömür parasını Ödemiştik. Baktık olmuyor bir sürü masraf çıkıyorlar bizde kiraya verdik
Sizinki merkezi sistem
Biz kısa kısa gittiğimiz için ne yakarsak onu ödeyelim diye kombili ev aldık

ama ev sahibi evde yok. bence yanlış bilgidir o
Haberlere çıkmıştı. Annemlerin de bizim de bos evlerimizde kalorifer yanmiyor bir yandan biz de korkuyoruz komsu boyle bir sey talep ederse diye. Bizim alt kat da avukat , biraz sitem etti ev isinmiyor diye 😅 biraz samimiyet olunca mahkeme veya para isteme durumu olmadi.
Ama isinmayan evde yasayanlar icin de zor . Muhakkak hukuki bir denge vardir.

Haberlere çıkmıştı. Annemlerin de bizim de bos evlerimizde kalorifer yanmiyor bir yandan biz de korkuyoruz komsu boyle bir sey talep ederse diye. Bizim alt kat da avukat , biraz sitem etti ev isinmiyor diye 😅 biraz samimiyet olunca mahkeme veya para isteme durumu olmadi.
Ama isinmayan evde yasayanlar icin de zor . Muhakkak hukuki bir denge vardir.
Kuzum benim babamın, kardeşlerimin evinde ufo var, gerektiğinde açıyorlar, ben hiç duymadım komşuya kalorifer aç diyeni

Çok güzel menü afiyet olsun, az da olsa salata şahane olurdu ❤️😍

Çok güzel afiyet olsun ❤️ 😍

Canım üzerimde değişik bir sıkıntı var uzun süredir, böyle sanki herkes gözüme batiyor hele eşim gıcık oluyorum adama, kavga edip duruyoruz baktığın zaman ortada sebep yok ? Yani düşününce çok saçma, iç sıkıntısı gibi birşey ne yapsam bilmiyorum, anlatayım desem derdimi anlatacağım kimse yok sanki, aslında çok sevdiğim arkadaşlarım var ama ben anlayamıyorum kimseye birşey, garip bir durum burda daha önce yine konuşmuştuk ama hala aynı gariplikleyim, dışardan bakınca cıvıl cıvıl birisi gibiyim ama içim öyle değil, kendim için birşeyler yapmaya ihtiyacım var ama onlar beni mutlu eder mi bilmiyorum? Eşim de her konuda destek aslında, geçen dedi ben bir kez kavga çıkardım mi diye, tamam hatam olur söylersin ama ben bir kez sana neden böyle yaptın diye sürat astım mi dedi...aslında haklı ben ne yaparsam veya ne dersem sıkıntı yok ama beni anlamadığını düşünüyorum sanki, kusura bakma çok karışık yazdım 🙈

Afiyet olsun canım çok güzel olmuş ❤️❤️

Çok geçmiş olsun canım, çok zor inşallah çabucak atlatirlar

Ya tam olarak net değil ama buna benzer davalar olmuştu sanki, emsal niteliğinde olabilir ama anahtar teslim ettiğiniz kişi bakamazsa da sıkıntı olur, riskli yani...alt kattaki için de riskli
Teşekkürler kuzucum 😘💕
01.12 .24
11.30
1 sahanda yumurta, 1 TK labne, 9 zeytin, yarım avokado, 1 çk tahin pekmez, 1 dilim ekmek
14.00
1 muz, yarım portakal
16.30
Sade kahve, 2 ceviz, 2 hurma
19.00
1 tabak kıymalı bamya, 3 YK yogurtli koz biber, 1 dilim ekmek

Şu:2 lt. LenaG LenaG Sem2024 Sem2024
Menün harika olmuş tatlım 💕afiyet şifa olsun 😘

Hazır konusu olmuşken sorayım
Tüm kızlar, fikirlerinize ihtiyacım var

Biz biliyorsunuz Almanya’da yaşıyoruz
Türkiye’deki evin kaloriferini yakma mecburiyetimiz varmı?
Üst kattaki kiracı ısrarla kaloriferi açarmısınız diye soruyor. Biz içinde yokuz, ev boşken bir sıkıntı olursa ne olacak?
Anahtarı emanet ettiğimiz kişi ben o sorumluluğu almam diyor
Öyle bir zorunluluk yok kuzum. Üst kattaki kiracı çok tuhaf. Eve taşınırken alt katın kış mevsiminde boş olduğunu biliyordu madem öyle tasinmasaydi. İçinde yasamadigim evin kaloriferini niye acacakmisim deli miyim boş evi isitayim .

Kuzum benim babamın, kardeşlerimin evinde ufo var, gerektiğinde açıyorlar, ben hiç duymadım komşuya kalorifer aç diyeni
Siz euro kazaniyirsunuz diye rahatca istemiştir. Dedigin gibi bos evde kombi acmak riskli de.

Back