Çok güzel menü afiyet olsun, az da olsa salata şahane olurdu
Çok güzel afiyet olsun
Canım üzerimde değişik bir sıkıntı var uzun süredir, böyle sanki herkes gözüme batiyor hele eşim gıcık oluyorum adama, kavga edip duruyoruz baktığın zaman ortada sebep yok ? Yani düşününce çok saçma, iç sıkıntısı gibi birşey ne yapsam bilmiyorum, anlatayım desem derdimi anlatacağım kimse yok sanki, aslında çok sevdiğim arkadaşlarım var ama ben anlayamıyorum kimseye birşey, garip bir durum burda daha önce yine konuşmuştuk ama hala aynı gariplikleyim, dışardan bakınca cıvıl cıvıl birisi gibiyim ama içim öyle değil, kendim için birşeyler yapmaya ihtiyacım var ama onlar beni mutlu eder mi bilmiyorum? Eşim de her konuda destek aslında, geçen dedi ben bir kez kavga çıkardım mi diye, tamam hatam olur söylersin ama ben bir kez sana neden böyle yaptın diye sürat astım mi dedi...aslında haklı ben ne yaparsam veya ne dersem sıkıntı yok ama beni anlamadığını düşünüyorum sanki, kusura bakma çok karışık yazdım
Afiyet olsun canım çok güzel olmuş
Çok geçmiş olsun canım, çok zor inşallah çabucak atlatirlar
Ya tam olarak net değil ama buna benzer davalar olmuştu sanki, emsal niteliğinde olabilir ama anahtar teslim ettiğiniz kişi bakamazsa da sıkıntı olur, riskli yani...alt kattaki için de riskli