- 7 Ağustos 2016
- 4.714
- 17.749
- 208
Normalde roman okumazdim uzun süredir siyaset okuyordum bi değişiklik olsun dedim ama sanırım bir süre bu tarz kitaplarla devam edecem yaşamış olduğumuz hayatımızdan da ders çıkarıcı bir etki birakti bende artık romanlara da açığım dediğin yazarın kitaplarına da hemen bakıp listeme ekliyorum değerli öğretmenim1989' da okuduğum bir kitap..Kemalettin Tuğcu bu yazar aynı tarzda.
İnşaAllah çok çok iyi olursun, tüm güzellikleri ailenle yaşarsın canımAy yok kuzum yemem ya. Dün hakkımı doldurdum yaza kadar zayıflamam kan değerlerimi düzeltmem şart . Nisan veya Mayısta beyin emarım var kötü çıkarsa tekrar ameliyat vs olursa kilo hastane sürecinde köstek oluyor 1 aydan önce çıkamıyorum hastaneden. İyi çıkarsa ( inşallah) eşim yaz boyu karavan ile gezdireceğim seni dedi. o zamanda zayıf olursam çocuklarım ile güzel resimlerim olsun , anneleri ile güzel anıları olsun istiyorum hastalık sürecinde eşimde çocuklarda çok yıprandı , herşeyden mahrum kaldılar benim yüzümden .
Oyle bir durum var. Hukuki bir sey cikarsa komşunun doğal gaz faturasinin bir kısmı siz ödemek zorunda kalabilirsiniz diye biliyorumHazır konusu olmuşken sorayım
Tüm kızlar, fikirlerinize ihtiyacım var
Biz biliyorsunuz Almanya’da yaşıyoruz
Türkiye’deki evin kaloriferini yakma mecburiyetimiz varmı?
Üst kattaki kiracı ısrarla kaloriferi açarmısınız diye soruyor. Biz içinde yokuz, ev boşken bir sıkıntı olursa ne olacak?
Anahtarı emanet ettiğimiz kişi ben o sorumluluğu almam diyor
hayır açma zorunluluğunuz yok. açmayın da zaten.Hazır konusu olmuşken sorayım
Üst kattaki kiracı ısrarla kaloriferi açarmısınız diye soruyor. Biz içinde yokuz, ev boşken bir sıkıntı olursa ne olacak?
neden canım anlamadımOyle bir durum var. Hukuki bir sey cikarsa komşunun doğal gaz faturasinin bir kısmı siz ödemek zorunda kalabilirsiniz diye biliyorum
Bana bildirim gelmiyor neden ki bnde bni unuttunuz sanmıştımSevgili kirmizi takimim❤ ve sevgili mavi takimhazirliktaki arkadaşlar
Hepinize basarilar diliyorum.
Gecen hafta herkesin üstüne ölu topragi serpilmis gibiydi. Topluca bir haller olduguna göre mevsimsel bir sey belki ???? Belki yeni şartlara uyum saglamakta zorlandık o yuzden olamaz mi
Lafi uzatmadan nasil kendimizi toparlayanilirize geceyim.
Toparlanmak icin birsey yapmaya gerek yok , niyet edelim yeterilla bir ugras bir caba bir cirpinma degil " niyet " de olur
Hadi kalkalim bugun mutlu huzurlu bir gun icin elimizden geleni yapmaya niyet edelim.
Saglikli beslenmeye ve fiziksel aktiviteye niyet edelim.
Elimizden geleni yapalım.
Gülmek istiyoruz ama gülemiyor muyuz ? Güler gibi yapalim
Kendimizi basarisiz mi hissediyoruz? BasariliyMIŞ GİBİ YAPALIM
Kendimizi degersiz mi hissediyoruz? Degerliymis gibi yapalim.
Bu mış gibi yapmalar beynimizi olaya ikna ediyor.
Tipki bir cocugun hayatı oyunla öğrenmesi gibi biz de neden kendi beynimize oyun oynamayalım ki !
Ha acimiz yasimiz mi var oturup ona da ağlayalım.
10 yil onceki acıya aglama, 20 yil sonraki tehlikeden korkma durumumuz varsa da dönüp bugünümüze bakalim . Bugun bize bunlari neler düşündürdü???
Bugünümüzü acisiyla tatlisiyla yasamaya ne dersiniz ?
almayi düşündüğüm kitabi ve hemrn dinlemek isteyenler icin ilgili bir videoyu paylasiyorum
Eki Görüntüle 3512709
Masterfit 144.Etap Takım Listesi KIRMIZI TAKIM Cicekbocekkaktus Kırmızı Takım Kaptanı @Sitare55 @nurovic @Fitt_anne @Cakinin Gelini @arke @Ilyusa @-Murphy- @noram bluegreeneyes yosunlupapatya Boncuk2307 @Jou @Queen-zen @malahit @Jasminium84 @Faunaa MAVİ TAKIM Sem2024 Mavi Takım Kaptanı @Purple58 @Hallederiz @Beyaz leylak Lotus1234 gezegenfeza @Ceeeeeeeeeeee @Pembepilates A Asya89 @bnnu G Goklerce @FitVenus @Tutku44 @Makaron23 @Ankee @tomrs @s i d e l y a HAZIRLIK @Nergis 35 @Mthn83 @Efenin_Annesi @nilsub123 B Beklenen2 94bassuk
Çok güzel menü afiyet olsun, az da olsa salata şahane olurduÖğlen
40 gr karabuğday ekmeği
1 dilim peynir
7 zeytin
Akşam
1 kase yoğurt
2 tk keten tohumu
2 tk chia tohumu
3 ceviz
2.5 lt su
5000 adım
LenaG Cicekbocekkaktus Boncuk2307
Çok güzel afiyet olsunMerhabalar kızlar bugün menumu yazayım
Sabah
1.5 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
5 zeytin
Biber
Ogle
Elmalı tarçınlı yoğurt
Akşam
Firinda somon ve bolca salata
Su 3 lt
LenaG Boncuk2307 Sem2024
Canım üzerimde değişik bir sıkıntı var uzun süredir, böyle sanki herkes gözüme batiyor hele eşim gıcık oluyorum adama, kavga edip duruyoruz baktığın zaman ortada sebep yok ? Yani düşününce çok saçma, iç sıkıntısı gibi birşey ne yapsam bilmiyorum, anlatayım desem derdimi anlatacağım kimse yok sanki, aslında çok sevdiğim arkadaşlarım var ama ben anlayamıyorum kimseye birşey, garip bir durum burda daha önce yine konuşmuştuk ama hala aynı gariplikleyim, dışardan bakınca cıvıl cıvıl birisi gibiyim ama içim öyle değil, kendim için birşeyler yapmaya ihtiyacım var ama onlar beni mutlu eder mi bilmiyorum? Eşim de her konuda destek aslında, geçen dedi ben bir kez kavga çıkardım mi diye, tamam hatam olur söylersin ama ben bir kez sana neden böyle yaptın diye sürat astım mi dedi...aslında haklı ben ne yaparsam veya ne dersem sıkıntı yok ama beni anlamadığını düşünüyorum sanki, kusura bakma çok karışık yazdımHayrolsun
Afiyet olsun canım çok güzel olmuş01.12.2024
13:30 kahvaltı
2 yemek kaşığı kıymalı yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
Salatalık domates
Akşam 19:30
1 kase paça çorbası
2 çatal haydari
2 litre su
Adım 4772
LenaG Sem2024 Boncuk2307
Çok geçmiş olsun canım, çok zor inşallah çabucak atlatirlarEvet kaptanım iki üç gündür isal kusma ne yerdeyim ne gökte son gunlerde çocuklar hasta olmasın ya
Ya tam olarak net değil ama buna benzer davalar olmuştu sanki, emsal niteliğinde olabilir ama anahtar teslim ettiğiniz kişi bakamazsa da sıkıntı olur, riskli yani...alt kattaki için de riskliHazır konusu olmuşken sorayım
Geçmiş olsun canım, soğuk buhar iyi geliyor onun dışında ayva yaprağı çayı iyi geliyorKızlar öksürüğü evde ne geçirir ya.
Hem grip hem alerjim tutmuş bu gün öksürmekten sırtım ağrıyor
Çok sağ olasın canım benim de yavaştan boğazlarım yanmaya başladı sanki iyi gidiyordum bu sefer hastalanmıyorum bayağıdır diyordum şimdi bu akşamdan beri boğazlarım yanıyor sen de daha iyi olursun inşallah üstteki mesajını gördüm Feyza ablaya yazdığın hakkında hayırlısı olur inşallah hiçbir şey için üzme kendini canımÇok güzel menü afiyet olsun, az da olsa salata şahane olurdu
Çok güzel afiyet olsun
Canım üzerimde değişik bir sıkıntı var uzun süredir, böyle sanki herkes gözüme batiyor hele eşim gıcık oluyorum adama, kavga edip duruyoruz baktığın zaman ortada sebep yok ? Yani düşününce çok saçma, iç sıkıntısı gibi birşey ne yapsam bilmiyorum, anlatayım desem derdimi anlatacağım kimse yok sanki, aslında çok sevdiğim arkadaşlarım var ama ben anlayamıyorum kimseye birşey, garip bir durum burda daha önce yine konuşmuştuk ama hala aynı gariplikleyim, dışardan bakınca cıvıl cıvıl birisi gibiyim ama içim öyle değil, kendim için birşeyler yapmaya ihtiyacım var ama onlar beni mutlu eder mi bilmiyorum? Eşim de her konuda destek aslında, geçen dedi ben bir kez kavga çıkardım mi diye, tamam hatam olur söylersin ama ben bir kez sana neden böyle yaptın diye sürat astım mi dedi...aslında haklı ben ne yaparsam veya ne dersem sıkıntı yok ama beni anlamadığını düşünüyorum sanki, kusura bakma çok karışık yazdım
Afiyet olsun canım çok güzel olmuş
Çok geçmiş olsun canım, çok zor inşallah çabucak atlatirlar
Ya tam olarak net değil ama buna benzer davalar olmuştu sanki, emsal niteliğinde olabilir ama anahtar teslim ettiğiniz kişi bakamazsa da sıkıntı olur, riskli yani...alt kattaki için de riskli
Canım öksürüğe benim bildiğim bir tatlı kaşığı balın içine toz zencefil koyuyorsun onu sabah akşam Yemen gerekiyor o biraz iyi geliyor öksürüğe diye biliyorum Bir de kara turpu uyup içine yine bal koyacaksın geceden sabaha kadar bardağa akıtman gerekiyor o ballı içersen o da öksürüğe iyi geliyor benim de boğazlarım yanmaya başladı felaket tutulmuşum çok geçmiş olsun sana daKızlar öksürüğü evde ne geçirir ya.
Hem grip hem alerjim tutmuş bu gün öksürmekten sırtım ağrıyor
Yakıp yakmamayı bilmiyorumda. Biz boş evin kömür parasını Ödemiştik. Baktık olmuyor bir sürü masraf çıkıyorlar bizde kiraya verdikHazır konusu olmuşken sorayım
hayır açma zorunluluğunuz yok. açmayın da zaten.
Bir google a sordum. Net bir sey yokmuş. Yani illa yakilsin istiyorsa mahkemeye basvurup ugrasip mahkemeyi kazanabilirgezegenfeza ev ısınsın diye diyordur o.
Oy guzum dur etiketliyimBana bildirim gelmiyor neden ki bnde bni unuttunuz sanmıştım
Sağol canım sanada çok geçmiş olsun.Canım öksürüğe benim bildiğim bir tatlı kaşığı balın içine toz zencefil koyuyorsun onu sabah akşam Yemen gerekiyor o biraz iyi geliyor öksürüğe diye biliyorum Bir de kara turpu uyup içine yine bal koyacaksın geceden sabaha kadar bardağa akıtman gerekiyor o ballı içersen o da öksürüğe iyi geliyor benim de boğazlarım yanmaya başladı felaket tutulmuşum çok geçmiş olsun sana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?