- 13 Şubat 2019
- 4.512
- 21.423
- 308
Çok geçmis olsun cnm neler yaşamışsın öyle peki bu yirtilma neden olmuş var mi bir sebebi?Kuzum omiriliğim yırtılmış beynimdeki bos (beyin omirilik) sıvısı boşalmış biraz geç teşhis konduğu için yüksek kafa basıncından dolayı beynimde kalınlaşma vs oldu. Omiligimden 2 kere yama işlemi yapıldı 1 ay hastanede 3 ay evde kımıldamadan yan bile dönmeden yatalak yattım . Şimdi takip ediliyorum spor vs o yüzden yapamiyorum çünkü 40 50 kere omiriligime giriş çıkış yapıldı korkuyorum yapmaya birsey olur diye sürekli temkinliyim.
Olmasin bence kaptanim benim morslimi bozuyor sali tartisi mitivasyonumu dusuruyor haftada bir tartilmak kafi bana daha heyecanli oluyor hemYa kızlar Salı tartısında vallahi de kararsız kaldım yaa aslına bakarsanız bir fark olmadı gayet de güzel herkes temkinli gitti ama bir de heyecanı vardı ve başlangıçtan beri süregelen bir kontrol tartısı var onu da bozmak istemiyorum açıkçası oyy ben nedem
valla karışık sağlıklı bir ekmek yapıyorum. çok güzel mayalandı şimdi el mayası da oldu. fırında pişecekAfiyet olsun canımdün de gözleme vardı ama
Afiyet olsun canım
Afiyet olsunvalla bu kadar az yemekle nasıl duruyorsun
Çok güzel menü canım afiyet olsun
Ellerine sağlık ne ekmeği ?
Kolay gelsinHerkese iyi geceler. Yarın mesai başlar. Nöbet var. Annemi hastaneye bırakma var. Sabah kalkıp birde yemeği yapmam gerekecek. Oğlumun etüdü varmış eve geç geleceğiz demek oluyor. Geç gelip bir de yemekle uğraşmayayim. Sabah yemek işini de halledeyim.
Kaptanim Nasrettin Hoca'nin "Bilenler Bilmeyenlere Anlatsin" fikrasi gibi olsunYa kızlar Salı tartısında vallahi de kararsız kaldım yaa aslına bakarsanız bir fark olmadı gayet de güzel herkes temkinli gitti ama bir de heyecanı vardı ve başlangıçtan beri süregelen bir kontrol tartısı var onu da bozmak istemiyorum açıkçası oyy ben nedem
Yine menun hatik afiyet olsun❤1 Aralık menü
09.00 1 fincan hindistan cevizi yağlı kahve
11.00 2 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 9 zeytin, bolca yeşillik, 1 tk tahin pekmez, 1 dilim tb ekmek 1 fincan süt artırıcı bitki çayı
15.00 6 kaşık yeşil mercimekle salata, 1 bardak ayran
18.30 8-9 kaşık kapuska, 4 kaşık yoğurtlu semizotu salatası
20.00 6 badem
3 litre su 30 dk yürüyüş+ emzirmeye devam
LenaG Cicekbocekkaktus Boncuk2307
Cok karbonhidrat olmus yarin bol su ile ödem at muhakkakHayırlı akşamlar arkadaşlar menümü yazayım bugün yine hadtanedeydik sabah biraz kaçamak oldu ama hallederim cumartesiye kadar inşallah
Sabah 10//
Bir adet poğaça az domates salatalık 5 zeytin bir tatlı kaşığı Nutella kaşar peyniri bir dilim
11// bir dilim pasta
Akşam 18.00/
Yarım porsiyon etli pirinç pilavı
Ara tarım eti lipalif bar
Su 2lt
Spor 3mile şuan yapıyorum
LenaG Cicekbocekkaktus Boncuk2307
Guzel görünüyor adım da harika. Afiyet olsun❤İyi akşamlar kızlarr
Bugünkü menüm
Öğle 11:30
1 domates 1 küçük salatalık
6 zeytin
1 dilim peynir
1 küçük dilim kaşar
3 yk menemen
Yarım yeşil elma
Ara 14:00
Çeyrek nar
1 hurma
Yarım altınbaşak tahıl cips
3 yk yoğurtlu kıymalı karnabahar
1 kupa yeşilçay
Akşam 17:30
6 tane sulu köfte içierisinde pirinç vs yoktu pinpon topundan daha küçüktü
1.5 yk yoğurt
1 kase yeşillikli çoban salata
1kupa yeşil çay
1 avuç içi çekirdek
Su 2lt
12000 adım
LenaG
Cicekbocekkaktus
Boncuk2307
Teşekkür ederim kaptanımYine menun hatik afiyet olsun❤
Cok karbonhidrat olmus yarin bol su ile ödem at muhakkak. Beslenmeni de toparlarsin. Cocuk mu hastaydı? Sporun var harika ❤
Guzel görünüyor adım da harika. Afiyet olsun❤
Tatlışım sanırım esprim yanlış anlaşildi. Geçen gün eşin anahtarı unutmuştu ya. Ben onu kastederek ben de anahtarları saklayim eşim bana karavan alsın demeye getirmiştim. Hastalığın apayrı bir şey yaşadıklarını tahmin edebiliyorum.Ay yok çok zor lütfen yazmak bile yanlış kötüyü çağırmayalım Allah korusun. Rabbım düşmanima yaşatmasın . 1 ay bezlendim küçük çocuk gibi altıma yaptım. Ellerim tutmadı yemeğimi yedirdiler , ayaklarıma kadar deldiler , hala bazı ayak parmaklarımı hissetmiyorum . Ama diyim çok zor . Bazı geceler hala uykuda sıçrıyorum . Rabbım yaşatmasın size
Evet kaptanım iki üç gündür isal kusma ne yerdeyim ne gökte son gunlerde çocuklar hasta olmasın yaYine menun hatik afiyet olsun❤
Cok karbonhidrat olmus yarin bol su ile ödem at muhakkak. Beslenmeni de toparlarsin. Cocuk mu hastaydı? Sporun var harika ❤
Guzel görünüyor adım da harika. Afiyet olsun❤
1989' da okuduğum bir kitap..Kızlar yine etkisinden cikamayacagim harika bir kitap bitirdim sizlere de tavsiyemdir Eki Görüntüle 3513028
Çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim canım.Evet kaptanım iki üç gündür isal kusma ne yerdeyim ne gökte son gunlerde çocuklar hasta olmasın ya
Goltuuun altında galik. Erkan aramıyor kiAcaba enaktarlari buldu mu?
ÖsledimAyy ben tartı gününü unuttum
Niye demedin kız
Ayy kimler gelmiş kimler
Gördüm çiçeğim 68 kg bile gördüm ama sahip çıkamadım
Hazır konusu olmuşken sorayımAy bugün donuyorum. Alt kat boşaldı. Kiraya vereceklermis. Yakmiyorlar da yemin ederim ayaklarımı yere basamiyorum. Bu gibi her yer.
Saolasin ablacimÇok geçmiş olsun acil şifalar dilerim canım.
Mis gibi olurIspanaklı kek aklıma geldi aslında ama ben ıslak kek teflon tavada aygazda yaptım ıspanaklı kek olurmu hiç denemedim kuzum
Aynen öyle, artık sadeleşmeliyiz, her konudaKızlar çaya misafirim geliyor hamur mayaladım yinekıymalı gözleme +ıslak kek +birde kısır yaparim yeter dimi. meyvede çıkartırım. Ben misafir icin fazla çeşit yapınca bu seferde ben ona gittiğimde aynı şekilde çok çeşit yapmak zorunda bırakıyormuş gibi hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?