Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Çok geçmis olsun cnm neler yaşamışsın öyle peki bu yirtilma neden olmuş var mi bir sebebi?

Olmasin bence kaptanim benim morslimi bozuyor sali tartisi mitivasyonumu dusuruyor haftada bir tartilmak kafi bana daha heyecanli oluyor hem

Afiyet olsun canım dün de gözleme vardı ama

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun valla bu kadar az yemekle nasıl duruyorsun

Çok güzel menü canım afiyet olsun

Ellerine sağlık ne ekmeği ?
valla karışık sağlıklı bir ekmek yapıyorum. çok güzel mayalandı şimdi el mayası da oldu. fırında pişecek

Boncuk2307 LenaG Sem2024

❄❄❄Pazar❄❄❄
❄Sabah9.30

6 kasik mantar sote
1 dilim mercimek ekmegi ( 1 cay bardağı mercimekten 6 dilim cikti )
1 yumurta
65 kalorilik birsey

❄Öğlen kahve

❄17.30
1 kase paca corba
Salata
Sonrasında kötü şeyler yedim onlari yazmadim Ama zihnimi toparladım. Devam etmiyorum insallah.

❄Spor.10.700 adım

Kolay gelsin

Kaptanim Nasrettin Hoca'nin "Bilenler Bilmeyenlere Anlatsin" fikrasi gibi olsun
Bir hafta tartildik bir hafta tartilmadik bu hafta da yarımız tartilsin diger yarımiz tartilmasin

Yine menun hatik afiyet olsun❤
Cok karbonhidrat olmus yarin bol su ile ödem at muhakkak. Beslenmeni de toparlarsin. Cocuk mu hastaydı? Sporun var harika ❤
Guzel görünüyor adım da harika. Afiyet olsun❤

Tatlışım sanırım esprim yanlış anlaşildi. Geçen gün eşin anahtarı unutmuştu ya. Ben onu kastederek ben de anahtarları saklayim eşim bana karavan alsın demeye getirmiştim. Hastalığın apayrı bir şey yaşadıklarını tahmin edebiliyorum.

Yine menun hatik afiyet olsun❤

Cok karbonhidrat olmus yarin bol su ile ödem at muhakkak. Beslenmeni de toparlarsin. Cocuk mu hastaydı? Sporun var harika ❤

Guzel görünüyor adım da harika. Afiyet olsun❤
Evet kaptanım iki üç gündür isal kusma ne yerdeyim ne gökte son gunlerde çocuklar hasta olmasın ya

Ay bugün donuyorum. Alt kat boşaldı. Kiraya vereceklermis. Yakmiyorlar da yemin ederim ayaklarımı yere basamiyorum. Bu gibi her yer.
Hazır konusu olmuşken sorayım
Tüm kızlar, fikirlerinize ihtiyacım var

Biz biliyorsunuz Almanya’da yaşıyoruz
Türkiye’deki evin kaloriferini yakma mecburiyetimiz varmı?
Üst kattaki kiracı ısrarla kaloriferi açarmısınız diye soruyor. Biz içinde yokuz, ev boşken bir sıkıntı olursa ne olacak?
Anahtarı emanet ettiğimiz kişi ben o sorumluluğu almam diyor

Aynen öyle, artık sadeleşmeliyiz, her konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…