Çok sağ ol canım bilmiyorum belki de 30 li yaşların ya da dünyanın gidisatinin getirdiği bir iç huzursuzluğudur ya da eşimin deyimiyle nazardirÇok sağ olasın canım benim de yavaştan boğazlarım yanmaya başladı sanki iyi gidiyordum bu sefer hastalanmıyorum bayağıdır diyordum şimdi bu akşamdan beri boğazlarım yanıyor sen de daha iyi olursun inşallah üstteki mesajını gördüm Feyza ablaya yazdığın hakkında hayırlısı olur inşallah hiçbir şey için üzme kendini canım
Sağol canımGeçmiş olsun canım, soğuk buhar iyi geliyor onun dışında ayva yaprağı çayı iyi geliyor
Ahmet beyin kitapları muhteşemKızlar yine etkisinden cikamayacagim harika bir kitap bitirdim sizlere de tavsiyemdir Eki Görüntüle 3513028
Beni beni❤kirmizi takimdasin❤
Evet, onun için diyor, ısınamıyorlarmışgezegenfeza ev ısınsın diye diyordur o.
ama ev sahibi evde yok. bence yanlış bilgidir oBir google a sordum. Net bir sey yokmuş. Yani illa yakilsin istiyorsa mahkemeye basvurup ugrasip mahkemeyi kazanabilir
bizim de üst kat sürekli evde değil. toruna bakıyor kaç yıldır onlarda kalıyor. arada geliyor. biz de birşey demiyoruz. gerçi bizim ev sıcak oluyor.Evet, onun için diyor, ısınamıyorlarmış
Şu da var, eski evde ben 20 sene dondum, 3 çocuk, 1 yaşlı hastam vardı, üst komşuya kaloriferini aç biz ısınamıyoruz demedim, kendimizce çare aradık
Komşunun küçük çocuğu yok
Gecmise gidemedim de lenag artık ilgilenmiyor mu yetki sende miOy guzum dur etiketliyim
Canım aynı yazdığın sıkıntıları bende yaşıyorum, adamın bazı yaptıkları batıyor, sebep yokken. Çoğu zaman o oturma odasında oturuyor, ben gidip yatak odasında uzanıyorumÇok güzel menü afiyet olsun, az da olsa salata şahane olurdu
Çok güzel afiyet olsun
Canım üzerimde değişik bir sıkıntı var uzun süredir, böyle sanki herkes gözüme batiyor hele eşim gıcık oluyorum adama, kavga edip duruyoruz baktığın zaman ortada sebep yok ? Yani düşününce çok saçma, iç sıkıntısı gibi birşey ne yapsam bilmiyorum, anlatayım desem derdimi anlatacağım kimse yok sanki, aslında çok sevdiğim arkadaşlarım var ama ben anlayamıyorum kimseye birşey, garip bir durum burda daha önce yine konuşmuştuk ama hala aynı gariplikleyim, dışardan bakınca cıvıl cıvıl birisi gibiyim ama içim öyle değil, kendim için birşeyler yapmaya ihtiyacım var ama onlar beni mutlu eder mi bilmiyorum? Eşim de her konuda destek aslında, geçen dedi ben bir kez kavga çıkardım mi diye, tamam hatam olur söylersin ama ben bir kez sana neden böyle yaptın diye sürat astım mi dedi...aslında haklı ben ne yaparsam veya ne dersem sıkıntı yok ama beni anlamadığını düşünüyorum sanki, kusura bakma çok karışık yazdım
Afiyet olsun canım çok güzel olmuş
Çok geçmiş olsun canım, çok zor inşallah çabucak atlatirlar
Ya tam olarak net değil ama buna benzer davalar olmuştu sanki, emsal niteliğinde olabilir ama anahtar teslim ettiğiniz kişi bakamazsa da sıkıntı olur, riskli yani...alt kattaki için de riskli
Çok geçmiş olsun canım, apafresh araştırabilirsinKızlar öksürüğü evde ne geçirir ya.
Hem grip hem alerjim tutmuş bu gün öksürmekten sırtım ağrıyor
Sizinki merkezi sistemYakıp yakmamayı bilmiyorumda. Biz boş evin kömür parasını Ödemiştik. Baktık olmuyor bir sürü masraf çıkıyorlar bizde kiraya verdik
Haberlere çıkmıştı. Annemlerin de bizim de bos evlerimizde kalorifer yanmiyor bir yandan biz de korkuyoruz komsu boyle bir sey talep ederse diye. Bizim alt kat da avukat , biraz sitem etti ev isinmiyor diyeama ev sahibi evde yok. bence yanlış bilgidir o
Kuzum benim babamın, kardeşlerimin evinde ufo var, gerektiğinde açıyorlar, ben hiç duymadım komşuya kalorifer aç diyeniHaberlere çıkmıştı. Annemlerin de bizim de bos evlerimizde kalorifer yanmiyor bir yandan biz de korkuyoruz komsu boyle bir sey talep ederse diye. Bizim alt kat da avukat , biraz sitem etti ev isinmiyor diyebiraz samimiyet olunca mahkeme veya para isteme durumu olmadi.
Ama isinmayan evde yasayanlar icin de zor . Muhakkak hukuki bir denge vardir.
Teşekkürler kuzucumÇok güzel menü afiyet olsun, az da olsa salata şahane olurdu
Çok güzel afiyet olsun
Canım üzerimde değişik bir sıkıntı var uzun süredir, böyle sanki herkes gözüme batiyor hele eşim gıcık oluyorum adama, kavga edip duruyoruz baktığın zaman ortada sebep yok ? Yani düşününce çok saçma, iç sıkıntısı gibi birşey ne yapsam bilmiyorum, anlatayım desem derdimi anlatacağım kimse yok sanki, aslında çok sevdiğim arkadaşlarım var ama ben anlayamıyorum kimseye birşey, garip bir durum burda daha önce yine konuşmuştuk ama hala aynı gariplikleyim, dışardan bakınca cıvıl cıvıl birisi gibiyim ama içim öyle değil, kendim için birşeyler yapmaya ihtiyacım var ama onlar beni mutlu eder mi bilmiyorum? Eşim de her konuda destek aslında, geçen dedi ben bir kez kavga çıkardım mi diye, tamam hatam olur söylersin ama ben bir kez sana neden böyle yaptın diye sürat astım mi dedi...aslında haklı ben ne yaparsam veya ne dersem sıkıntı yok ama beni anlamadığını düşünüyorum sanki, kusura bakma çok karışık yazdım
Afiyet olsun canım çok güzel olmuş
Çok geçmiş olsun canım, çok zor inşallah çabucak atlatirlar
Ya tam olarak net değil ama buna benzer davalar olmuştu sanki, emsal niteliğinde olabilir ama anahtar teslim ettiğiniz kişi bakamazsa da sıkıntı olur, riskli yani...alt kattaki için de riskli
Menün harika olmuş tatlım
YokGecmise gidemedim de lenag artık ilgilenmiyor mu yetki sende mi
Öyle bir zorunluluk yok kuzum. Üst kattaki kiracı çok tuhaf. Eve taşınırken alt katın kış mevsiminde boş olduğunu biliyordu madem öyle tasinmasaydi. İçinde yasamadigim evin kaloriferini niye acacakmisim deli miyim boş evi isitayim .Hazır konusu olmuşken sorayım
Tüm kızlar, fikirlerinize ihtiyacım var
Biz biliyorsunuz Almanya’da yaşıyoruz
Türkiye’deki evin kaloriferini yakma mecburiyetimiz varmı?
Üst kattaki kiracı ısrarla kaloriferi açarmısınız diye soruyor. Biz içinde yokuz, ev boşken bir sıkıntı olursa ne olacak?
Anahtarı emanet ettiğimiz kişi ben o sorumluluğu almam diyor
Siz euro kazaniyirsunuz diye rahatca istemiştir. Dedigin gibi bos evde kombi acmak riskli de.Kuzum benim babamın, kardeşlerimin evinde ufo var, gerektiğinde açıyorlar, ben hiç duymadım komşuya kalorifer aç diyeni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?