• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Teşekkür ederim canım ikisi birden hem de parçalı oluyo zorluyor beni 🥴

Afiyet olsun ❤️ c.tesi için uygun bir menü olmuş 🥰

Afiyet olsun canım ❤️ ödül yemeklerini yine de gün içinde yapsak daha güzel olur 🥰

Afiyet olsun ❤️ kız hani tost bitmiştiii 🥴

En kısa zamanda çözersiniz inşallah canım ❤️

Canım çok güzel güle güle bol bol gezin inşallah 🙏

Afiyet olsun c.tesi için gayet ölçülü bence ❤️

Aynen öyle aslında canım aynen öyleee 🤪

Kaç kere dedüm bilsen sadece bir öğün diye 🤷‍♀️

Afiyet olsun karbonhidrat günü 🤭

Afiyet olsun güzel bir menü c.tesi için (yumurtadan ı kruvasan diye okudum 😋)

Afiyet olsun kabul edilebilir bir c.tesi menüsü olmuş ayrıca spor da güzel ❤️🥰

Heh işte böyle c.tesi menüsüne can kurban afiyet olsun ❤️🥰

Devam ediyor canım niye böyle oldu bu sefer anlamadım.
Bilmim ki sanırım 1 Ocak itibarıyle gibi

Afiyet olsun güzel bir c.tesi menüsü ❤️🥰

Afiyet olsun bence gayet güzel bir menü sadece senin için ara sayısı fazla olmuş ❤️

Çok geçmiş olsun canım 🙏❤️

Tamam canım❤️ Allah kolaylık versin 🙏

Afiyet olsun ❤️ Uyku şifa versin inşallah 🙏

Yaa 🥹

Çok güzel menü canım afiyet olsun ❤️
Ama almadımm 😝😝😝😝

Canım sen hazırlıkta takilacaktin noldu da takımlara girdin. Yeni hedef kilon ne ki ?
Yani kızan arkedeslerim çok ama bı 46 veya 47 sabıt kalayım bu rakamlara istiyorum 🥰
Sağol tatlım 🌸 hayırlısı olsun darısı bu haftaya inşallah canım çok öpüyorummmmmmm😘😘

Günaydın güzeller güzelimmmmm💕😘
Aminn canım benimmm daha güzel eksiler de senin olsun🙏🤍😍🥳🥳🥳

Teşekkür ederim canım ikisi birden hem de parçalı oluyo zorluyor beni 🥴

Afiyet olsun ❤️ c.tesi için uygun bir menü olmuş 🥰

Afiyet olsun canım ❤️ ödül yemeklerini yine de gün içinde yapsak daha güzel olur 🥰

Afiyet olsun ❤️ kız hani tost bitmiştiii 🥴

En kısa zamanda çözersiniz inşallah canım ❤️

Canım çok güzel güle güle bol bol gezin inşallah 🙏

Afiyet olsun c.tesi için gayet ölçülü bence ❤️

Aynen öyle aslında canım aynen öyleee 🤪

Kaç kere dedüm bilsen sadece bir öğün diye 🤷‍♀️

Afiyet olsun karbonhidrat günü 🤭

Afiyet olsun güzel bir menü c.tesi için (yumurtadan ı kruvasan diye okudum 😋)

Afiyet olsun kabul edilebilir bir c.tesi menüsü olmuş ayrıca spor da güzel ❤️🥰

Heh işte böyle c.tesi menüsüne can kurban afiyet olsun ❤️🥰

Devam ediyor canım niye böyle oldu bu sefer anlamadım.
Bilmim ki sanırım 1 Ocak itibarıyle gibi

Afiyet olsun güzel bir c.tesi menüsü ❤️🥰

Afiyet olsun bence gayet güzel bir menü sadece senin için ara sayısı fazla olmuş ❤️

Çok geçmiş olsun canım 🙏❤️

Tamam canım❤️ Allah kolaylık versin 🙏

Afiyet olsun ❤️ Uyku şifa versin inşallah 🙏

Yaa 🥹

Çok güzel menü canım afiyet olsun ❤️
Teşekkür ederim kaptanım ❤️ ❤️ yeni diyetisyen iyi geldi bana diğerinde gereksiz stres yapmışım aylardır şimdi dolu dolu ve tatlı ihtiyacımi karşılayacak listeler gelecek 🌼

İspanakli kek de yapaydin tam olacağğdi :rolleyes:

Mayis ayi dün gibi😯 ben 20 Nisanda 79a düşmüştüm. Ağustos 82 ile yine bir kilo verme motivasyon arayışı ama Eylul 85.7 oldum. Yani demem o ki istikrar önemli. Kilo alacağıma kilo verseydim 35 kilo olmasa da bir 15-20 kilo daha azdim. Saglikli beslenmeden uzaklasip 1 haftayi kilo alarak geçirmek, o kiloyu da vermek zorunda oldugumuz icin , en az 2 hafta kayip demek :KK43:

Valla tekrar taktir ettim seni .:nazar:

Güle gule kullanin 🤗

Afiyet olsun cumartesi icin uygun❤

Afiyet olsun guzel bir cts menusu❤

Tamam cabim 3000 adim yaklasik yarim saat eder. Saat ile evde bakinca ev isleri dahil oluyor o zaman az . Ama telefon genelde ev isi yaparken üstümuzde olmuyor net 3000 adim asgarimiz. ❤

Tamamdır. LenaG LenaG kaptanim takimda değişiklik olacak mi?

Sporun da cts diyetin de guzel 😊 afiyet olsun ❤
Teşekkür ederim kaptanım ❤️ ❤️ 🌼

Sevgili kirmizi takimim❤ ve sevgili mavi takim💙hazirliktaki arkadaşlar 🤍
Hepinize basarilar diliyorum.
Gecen hafta herkesin üstüne ölu topragi serpilmis gibiydi. Topluca bir haller olduguna göre mevsimsel bir sey belki ???? Belki yeni şartlara uyum saglamakta zorlandık o yuzden olamaz mi 🤔
Lafi uzatmadan nasil kendimizi toparlayanilirize geceyim.
Toparlanmak icin birsey yapmaya gerek yok , niyet edelim yeter😊 illa bir ugras bir caba bir cirpinma degil " niyet " de olur🤍
Hadi kalkalim bugun mutlu huzurlu bir gun icin elimizden geleni yapmaya niyet edelim.
Saglikli beslenmeye ve fiziksel aktiviteye niyet edelim.
Elimizden geleni yapalım.
Gülmek istiyoruz ama gülemiyor muyuz ? Güler gibi yapalim😺

Kendimizi basarisiz mi hissediyoruz? BasariliyMIŞ GİBİ YAPALIM

Kendimizi degersiz mi hissediyoruz? Degerliymis gibi yapalim.

Bu mış gibi yapmalar beynimizi olaya ikna ediyor.
Tipki bir cocugun hayatı oyunla öğrenmesi gibi biz de neden kendi beynimize oyun oynamayalım ki !

Ha acimiz yasimiz mi var oturup ona da ağlayalım.
10 yil onceki acıya aglama, 20 yil sonraki tehlikeden korkma durumumuz varsa da dönüp bugünümüze bakalim . Bugun bize bunlari neler düşündürdü???

Bugünümüzü acisiyla tatlisiyla yasamaya ne dersiniz ?

almayi düşündüğüm kitabi ve hemrn dinlemek isteyenler icin ilgili bir videoyu paylasiyorum:KK22:

Screenshot_20241201-110319_Trendyol.jpg

Gecen hafta herkesin üstüne ölu topragi serpilmis gibiydi. Topluca bir haller olduguna göre mevsimsel bir sey belki ???? Belki yeni şartlara uyum saglamakta zorlandık o yuzden olamaz mi 🤔
Toparlanmak icin birsey yapmaya gerek yok , niyet edelim yeter😊 illa bir ugras bir caba bir cirpinma degil " niyet " de olur🤍
Hadi kalkalim bugun mutlu huzurlu bir gun icin elimizden geleni yapmaya niyet edelim.

Tipki bir cocugun hayatı oyunla öğrenmesi gibi biz de neden kendi beynimize oyun oynamayalım ki !

10 yil onceki acıya aglama, 20 yil sonraki tehlikeden korkma durumumuz varsa da dönüp bugünümüze bakalim . Bugun bize bunlari neler düşündürdü???

almayi düşündüğüm kitabi ve hemrn dinlemek isteyenler icin ilgili bir videoyu paylasiyorum:KK22:

Eki Görüntüle 3512709

Günaydın canimmmmm 💞

İspanakli kek de yapaydin tam olacağğdi :rolleyes:

Mayis ayi dün gibi😯 ben 20 Nisanda 79a düşmüştüm. Ağustos 82 ile yine bir kilo verme motivasyon arayışı ama Eylul 85.7 oldum. Yani demem o ki istikrar önemli. Kilo alacağıma kilo verseydim 35 kilo olmasa da bir 15-20 kilo daha azdim. Saglikli beslenmeden uzaklasip 1 haftayi kilo alarak geçirmek, o kiloyu da vermek zorunda oldugumuz icin , en az 2 hafta kayip demek :KK43:

Valla tekrar taktir ettim seni .:nazar:

Güle gule kullanin 🤗

Afiyet olsun cumartesi icin uygun❤

Afiyet olsun guzel bir cts menusu❤

Tamam cabim 3000 adim yaklasik yarim saat eder. Saat ile evde bakinca ev isleri dahil oluyor o zaman az . Ama telefon genelde ev isi yaparken üstümuzde olmuyor net 3000 adim asgarimiz. ❤

Tamamdır. LenaG LenaG kaptanim takimda değişiklik olacak mi?

Sporun da cts diyetin de guzel 😊 afiyet olsun ❤

Ispanaklı kek aklıma geldi aslında ama ben ıslak kek teflon tavada aygazda yaptım ıspanaklı kek olurmu hiç denemedim kuzum 😄💞

Ay bugün donuyorum. Alt kat boşaldı. Kiraya vereceklermis. Yakmiyorlar da yemin ederim ayaklarımı yere basamiyorum. Bu gibi her yer.
Alt katta birinin olmaması çok kötü yaaa ne kadar yakarsan yak isinmiyor kaynanamlarin da oyleydi zor durum kuzum Allah yardımcın olsun

Eki Görüntüle 3512709

Ne güzel motive eden cümleler teşekkür ederim kendi adıma canım 🌺

Kızlar çaya misafirim geliyor hamur mayaladım yine 🙈 kıymalı gözleme +ıslak kek +birde kısır yaparim yeter dimi. meyvede çıkartırım. Ben misafir icin fazla çeşit yapınca bu seferde ben ona gittiğimde aynı şekilde çok çeşit yapmak zorunda bırakıyormuş gibi hissediyorum.

Alt katta birinin olmaması çok kötü yaaa ne kadar yakarsan yak isinmiyor kaynanamlarin da oyleydi zor durum kuzum Allah yardımcın olsun

Ne güzel motive eden cümleler teşekkür ederim kendi adıma canım 🌺
Ya havalarda birden soğudu. En üst derecede yakıyorum ama bana mısın demiyor. Altın altı da satılık o da boş. Vay geldi benim halime.

Kızlar çaya misafirim geliyor hamur mayaladım yine 🙈 kıymalı gözleme +ıslak kek +birde kısır yaparim yeter dimi. meyvede çıkartırım. Ben misafir icin fazla çeşit yapınca bu seferde ben ona gittiğimde aynı şekilde çok çeşit yapmak zorunda bırakıyormuş gibi hissediyorum.
Yeter cabim işte. Kırk çeşit olacak halı yok. İnsan kısırla bile tıkanıyor. Gözleme de yapıyormuşsun. Tatlı da kek var yeterli bence.

Günaydın Masterfit in güzelleri mutlu pazarlar olsun hadi kalkın da azcık hareketlenin kııaazzz kolajenli kahvemi içtim enerji topluyorum sonra hop yürüyüşeee ❤️❤️
Günaydın canım kaptanım :KK60:
Bu kolacenli gayfeni özelden paylaşabilir misin:confused:yorumunu da rica ediyorum çok teşekkür ederim. :KK15:

Back