Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kraliçem mutlu pazarların olsunGünaydın mutlu pazarlar
Tamam canım başlangıcın hayırlı olsun
Günaydın morum bereketim mutlu pazarlarGünaydınn iyi pazarlarrrr
Günaydın kaptanım mutlu pazarlar oo sabah sabah işler yapmışız ellerine sağlıkGünaydın kızlar ❤ saglikli kahvaltili bol yürüyüşlu mutlu huzurlu bir pazar dilerim hepinize
Airfry e kumpir koydum ( cocuklara)
Firina mercimek ekmegi koydum ( kendime ) 1 cay bardagi mercimekten az yapayim dedim
Dondurucudan kanlica mantari cikardim simdi onu da sote gibi yapicam
Ee takımda değilsem de günaydınını ve öpücüğü üstüme alındım@tomrs @Ankee @Makaron23 @Tutku44 @FitVenus @Goklerce @bnnu A Asya89 @Pembepilates Ceeeeeeeeeeee @gezegenfeza @Lotus1234 @Beyaz leylak @Hallederiz P Purple58 @s i d e l y a
Günaydın mavi takımın sultanları günün planını sabahtan yapalım haydi tabana kuvvet hepicinizi öpüyorum bal yanaklardan . Ya ayrilmiyorda kırmızı takımdakileride çok seviyorum onlarida öpelim dimi
Eki Görüntüle 3512655
Günaydın canımGünaydın herkese ..
Günaydın çiçeemm mutlu pazarların olsunGünaydın kızlar, mutlu, huzurlu, bol dinlenmeli pazarlar
Günaydın canım sana da güzel bir pazar olsunGünaydın arkadaşlar, huzurlu pazarlar herkese
Günaydın kraliçem mutlu pazarların olsun
Tamam canım başlangıcın hayırlı olsun
Günaydın morum bereketim mutlu pazarlar
Günaydın kaptanım mutlu pazarlar oo sabah sabah işler yapmışız ellerine sağlık
Ee takımda değilsem de günaydınını ve öpücüğü üstüme alındım
Günaydın canım
Günaydın çiçeemm mutlu pazarların olsun
Günaydın canım sana da güzel bir pazar olsun
Teşekkür ederim canım ikisi birden hem de parçalı oluyo zorluyor beni
Afiyet olsun c.tesi için uygun bir menü olmuş
Afiyet olsun canım ödül yemeklerini yine de gün içinde yapsak daha güzel olur
Afiyet olsun kız hani tost bitmiştiii
En kısa zamanda çözersiniz inşallah canım
Canım çok güzel güle güle bol bol gezin inşallah
Afiyet olsun c.tesi için gayet ölçülü bence
Aynen öyle aslında canım aynen öyleee
Kaç kere dedüm bilsen sadece bir öğün diye
Afiyet olsun karbonhidrat günü
Afiyet olsun güzel bir menü c.tesi için (yumurtadan ı kruvasan diye okudum )
Afiyet olsun kabul edilebilir bir c.tesi menüsü olmuş ayrıca spor da güzel
Heh işte böyle c.tesi menüsüne can kurban afiyet olsun
Devam ediyor canım niye böyle oldu bu sefer anlamadım.
Bilmim ki sanırım 1 Ocak itibarıyle gibi
Afiyet olsun güzel bir c.tesi menüsü
Afiyet olsun bence gayet güzel bir menü sadece senin için ara sayısı fazla olmuş
Çok geçmiş olsun canım
Tamam canım Allah kolaylık versin
Afiyet olsun Uyku şifa versin inşallah
Yaa
Çok güzel menü canım afiyet olsun
Günaydın Masterfit in güzelleri mutlu pazarlar olsun hadi kalkın da azcık hareketlenin kııaazzz kolajenli kahvemi içtim enerji topluyorum sonra hop yürüyüşeee
Canımm sağolasınŞifa olsun canım
Sağol kaptaniçemTeşekkür ederim canım ikisi birden hem de parçalı oluyo zorluyor beni
Afiyet olsun c.tesi için uygun bir menü olmuş
Afiyet olsun canım ödül yemeklerini yine de gün içinde yapsak daha güzel olur
Afiyet olsun kız hani tost bitmiştiii
En kısa zamanda çözersiniz inşallah canım
Canım çok güzel güle güle bol bol gezin inşallah
Afiyet olsun c.tesi için gayet ölçülü bence
Aynen öyle aslında canım aynen öyleee
Kaç kere dedüm bilsen sadece bir öğün diye
Afiyet olsun karbonhidrat günü
Afiyet olsun güzel bir menü c.tesi için (yumurtadan ı kruvasan diye okudum )
Afiyet olsun kabul edilebilir bir c.tesi menüsü olmuş ayrıca spor da güzel
Heh işte böyle c.tesi menüsüne can kurban afiyet olsun
Devam ediyor canım niye böyle oldu bu sefer anlamadım.
Bilmim ki sanırım 1 Ocak itibarıyle gibi
Afiyet olsun güzel bir c.tesi menüsü
Afiyet olsun bence gayet güzel bir menü sadece senin için ara sayısı fazla olmuş
Çok geçmiş olsun canım
Tamam canım Allah kolaylık versin
Afiyet olsun Uyku şifa versin inşallah
Yaa
Çok güzel menü canım afiyet olsun
Tamam canım bu güzel olur sabahtan yazman sagolasinKuzu ben kendi menumu hergun sabahtan yazıyim fikir olur sana ayni gün olmasada gider günlere
Saat 08.00 sirkeli su
Saat 09.00 kolajenli kahve
Saat 11.30 1.5 haşlama yumurta 2 kaşık lor peyniri 6 zeytin bol yeşillik ( yeşillik üzerine keten tohumu tozu çörekotu) çay 7 8 tane çiğ findik veya badem
Saat 13.00 probiyotikli yesil cay
Saat 15.00 ayran
Saat 18.00 1 tabak ıspanak ( pirinç yok) 1 kase yoğurt
Saat 19.00 maden suyu
3litre su
@ lenaG
Ay ne güzel bir pazar mesajıııı yerim ben onuuu günaydın canımGünaydın canım kızlar
Bal kızımdan een güzel musmutlu pazarlar mesajı
İspanakli kek de yapaydin tam olacağğdiKızlar bugünkü menum . Tamamen cozuttum
Sabah 1 ıspanaklı gözleme 1 kasik bal çay 5 zeytin
Öğle 1 ıspanaklı gözleme 1 ıslak kek 1 çay
Akşam ıspanak yemeği yoğurt yerim
Bugün bol kalorili bol ıspanaklı bir gün oldu .
LenaG @Boncuk2307
Su 2litre
Mayis ayi dün gibi ben 20 Nisanda 79a düşmüştüm. Ağustos 82 ile yine bir kilo verme motivasyon arayışı ama Eylul 85.7 oldum. Yani demem o ki istikrar önemli. Kilo alacağıma kilo verseydim 35 kilo olmasa da bir 15-20 kilo daha azdim. Saglikli beslenmeden uzaklasip 1 haftayi kilo alarak geçirmek, o kiloyu da vermek zorunda oldugumuz icin , en az 2 hafta kayip demekCanım tam 30 Nisan gecesi yattım sabah 1Mayıs kalktım veee başladım tarihte kardeşim doğum günü tarihi başlamam için özel bir gün olmalıydı yani kısaca başlangıç ilk günüm 1 Mayıs
6.aydayım dimi
Güle gule kullaninKızlar bu arada geçenlerde eşim bizi kapıda bırakıp sanayiye acele gitmiş demiştim baya carlamıştım . Veeeee eşimin sürprizi. Karavan hayalim vardı evlilik yildönümü hediyem . Boşuna fırça attım Kısmetse yarın devir alıcam içini yaptırıcam. Bu yaz hepinize yakın olucam şehir şehir gezicem inşallah Eki Görüntüle 3512528
Afiyet olsun cumartesi icin uygun❤30 Kasım cumartesi menüsü (kaçamakli)
12.00 kahvaltı
1 kaşık susam, 2 yumurta ile omlet, 1 dilim peynir, 5 biberli zeytin, domates salatalık marul, şekersiz çay, 2 dilim tam buğday ekmek.
13.00 ara
1 avuç Siirt fıstığı
18.00 akşam
Avuç içi büyüklüğünde 2 parça kete, 4 adet küçük sıkım çiğköfte (kendim yaptım), 12 tane minik yeşil zeytin.
Su 2.5 litre
Spor 10000 adım 1000 puan
2 saat ev işi (yoğun) 600 puan
Toplam 1600 puan
LenaG @Boncuk2307 Cicekbocekkaktus
Afiyet olsun guzel bir cts menusu❤30 Kasım menü
09.00 1 fincan hindistan cevizi yağlı kahve
10.30 2 yumurta, 2 kaşık lor ile bol yeşillikli salata, 10 zeytin, 1 dilim tb ekmek 1 tk tahin bal, 1 fincan kiraz sapı çayı
15.00 1 porsiyon magnolia
19.00 6 kaşık ıspanak yemeği, 3 kaşık bulgur pilavı, 3 kaşık yoğurt, bol salata
2.5 litre su 30 dk yürüyüş+ emzirmeye devam
LenaG Cicekbocekkaktus @Boncuk2307
Tamam cabim 3000 adim yaklasik yarim saat eder. Saat ile evde bakinca ev isleri dahil oluyor o zaman az . Ama telefon genelde ev isi yaparken üstümuzde olmuyor net 3000 adim asgarimiz. ❤Sağol kaptanım
Adımlarımı telefonumda yüklü olan program sayıyor kaptanım
Tamamdır. LenaG kaptanim takimda değişiklik olacak mi?İyi akşamlar Hanımlar ben izin istiyorum bir süre herşey üst üste geldi çamaşır makinesi bozuldu internet yok üstüne mobil veri bitmek üzere habersiz bırakmak istemedim LenaG , Cicekbocekkaktus
Sporun da cts diyetin de guzel afiyet olsun ❤Günaydınlar
LenaG @Boncuk2307 Cicekbocekkaktus
30 Kasım Cumartesi
20/4 IF (Aralıklı Oruç) yapıldı.
İlk öğün 13:00
50 gr çökelek
20 gr zeytin
20 gr badem
1 çk pekmez
50 gr Tandır ekmeği
2.öğün 17:00 de bitirildi
100 gr yoğurt
100 gr ızgara köfte
Kabak sote
Yemek sonrası keyfisi:
20 gr çikolata
Filtre kahve
Gün içinde: 1.75 lt su, 2 fincan
Evde yürüyüş 60dk 6200 adım
720 jumpıng jaksEki Görüntüle 3512645
Evet canım bu durumda takım 1 kişi eksildiİspanakli kek de yapaydin tam olacağğdi
Mayis ayi dün gibi ben 20 Nisanda 79a düşmüştüm. Ağustos 82 ile yine bir kilo verme motivasyon arayışı ama Eylul 85.7 oldum. Yani demem o ki istikrar önemli. Kilo alacağıma kilo verseydim 35 kilo olmasa da bir 15-20 kilo daha azdim. Saglikli beslenmeden uzaklasip 1 haftayi kilo alarak geçirmek, o kiloyu da vermek zorunda oldugumuz icin , en az 2 hafta kayip demek
Valla tekrar taktir ettim seni .
Güle gule kullanin
Afiyet olsun cumartesi icin uygun❤
Afiyet olsun guzel bir cts menusu❤
Tamam cabim 3000 adim yaklasik yarim saat eder. Saat ile evde bakinca ev isleri dahil oluyor o zaman az . Ama telefon genelde ev isi yaparken üstümuzde olmuyor net 3000 adim asgarimiz. ❤
Tamamdır. LenaG kaptanim takimda değişiklik olacak mi?
Sporun da cts diyetin de guzel afiyet olsun ❤
Günaydın canım kolay gelsin şapşik telefonum bir türlü şarj olmuyor olursa ben de yürüyüşe çıkacağım 9 dan beri bekliyorum telefonun keyfiniGünaydınlarrrr
kızımı denemeye bırakıp geldim hava buz gibi
Şimdi eve mutfaga girişelim bakalım
Afiyet olsun ben de ben deeeGünaydın kuzular booool proteinli kahvaltıyla selamlıyorum siziEki Görüntüle 3512687
Avokadoyu bitiremedim çok tıkadı. Şimdi çocukları oyun alanına götürücez. Öğlen de spora gitmeyi planlıyorum bakalım başarabilirsem
Canım ara ara bende de oluyor. Evde sıkılıyorum dışarda sıkılıyorum kış mevsimi oldu için miAmin canım,Allah razı olsun, uzun zamandır bir iç sıkıntım var çözemedim tam olarak nasip bakalim, belki de psikolojim bozuldu bilmiyorum
Kız 2 kilo nasıl aldın
İnan 2 kiloyu nasıl aldım çözemediAmin canım,Allah razı olsun, uzun zamandır bir iç sıkıntım var çözemedim tam olarak nasip bakalim, belki de psikolojim bozuldu bilmiyorum
Kız 2 kilo nasıl aldın
Sağol tatlım hayırlısı olsun darısı bu haftaya inşallah canım çok öpüyorummmmmmmCeeeeeeeeeeee kaptanım cokk tebrik ediyorum senide bu hafta aktif olamadim kusuruma bakma hastane git gel arabayi da hafta başı bahsetmiştim üst üste geldi hayırlısı olsun
Cicekbocekkaktus kaptanım hayırlı olsun kaptanligin
LenaG canım kaptanicem olamasamda takımlara eklemissin beni iyi ki varsın
Günaydın güzeller güzelimmmmmGünaydın Masterfit in güzelleri mutlu pazarlar olsun hadi kalkın da azcık hareketlenin kııaazzz kolajenli kahvemi içtim enerji topluyorum sonra hop yürüyüşeee