- 9 Temmuz 2024
- 1.409
- 9.004
- 73
- 24
emegine sağlık muazzam olmuş her seyİkidir menü yazmadan çıkıyorumLenaG
Kaptanım seni anlıyorum şu an
Kahvaltı 13.00
2dilim çavdar ekmeği arasına 1 kk kadar peynir + 2 dilim hindi füme +2 salatalık +5 yeşil zeytin
Ara Öğün 16.00
1 tüysüz şeftali, 1armut
Akşam yemeği 19.30
1 ttabak zeytinyağlı pırasa yemeği, 3yk nohutlu bulgur pilavı, 2 yk yoğurt , salata koca kase
2-2,5 lt su +1 lt dukan kiraz saplı
1 saat eliptik (20km yol)
LenaG Cicekbocekkaktus Lotus1234
Dün hiç spor yapamadım gerçi saatimi takmamıştım paso oradan oraya koştur ama şükür bugün tamamladımSpor yok galiba
.
En kötüsü bilmez miyim, bu arkadaş toplaşmakarı ailedek içmelerle aldım bu kiloları zaten, şükür ki bir ay boyunca toplaşma yokOy oy afiyet olsun gün için de iyi de rakı en kalorili içkiarada olur ama her hafta mangal nö
İkidir menü yazmadan çıkıyorumLenaG
Kahvaltı 13.00
2dilim çavdar ekmeği arasına 1 kk kadar peynir + 2 dilim hindi füme +2 salatalık +5 yeşil zeytin
Ara Öğün 16.00
1 tüysüz şeftali, 1armut
Akşam yemeği 19.30
1 ttabak zeytinyağlı pırasa yemeği, 3yk nohutlu bulgur pilavı, 2 yk yoğurt , salata koca kase
Kuzummm yarın bu makarna ve boreğin acısını cikarman lazım çorba salata ve bol.hareket bol su ile iyi akşamlarİyi akşamlar
Sabah 1bardak suya yarım limon sıktım içtim
Öğlen dünden kalan avuç içi kadar börek ve 2 yudum peynir, 1muz
18:00 Akşam yemeği
5 servis kaşığı bol sarımsaklı yoğurtlu makarna, yanında bütün sarımsak, 1muz
Spor yok günlük işler
2 litre su
LenaG ♡ Boncuk2307 ♡
Lotus1234 kaptanım hayırlı olsun ♡
Menun gayet guzel , sporun da harikaİkidir menü yazmadan çıkıyorumLenaG
Kahvaltı 13.00
Ara Öğün 16.00
1 tüysüz şeftali, 1armut
Akşam yemeği 19.30
Afiyet olsun cnm çok güzel menü spor ve suİkidir menü yazmadan çıkıyorumLenaG
Kahvaltı 13.00
Ara Öğün 16.00
1 tüysüz şeftali, 1armut
Akşam yemeği 19.30
Evet ben çocukla çıkamıyorum yürüyüşe falan, sadece bisiklet var koşu bandı almak istiyordum da dün baktım bisiklet daha çok kalori yaktırıyormuş, sonra vazgeçtim.Çok iyi menü bu
Sende eliptik bisikleti de mi var evde?
Evet kaptanım daha dengeli olur da bn tiksindim kuruyemiş çok yiyemiyorum bazen salata gibi yapıyorum meyveleri üzerine serpiyorum rondoda çekip.Menun gayet guzel , sporun da harika2 meyveyi birlikte yemek yerine 1 meyve +2-3 ceviz veya 6-7 badem yapsan daha dengeli olur
Hadi yaEvet kaptanım daha dengeli olur da bn tiksindim kuruyemiş çok yiyemiyorum bazen salata gibi yapıyorum meyveleri üzerine serpiyorum rondoda çekip.
Evet ben çocukla çıkamıyorum yürüyüşe falan, sadece bisiklet var koşu bandı almak istiyordum da dün baktım bisiklet daha çok kalori yaktırıyormuş, sonra vazgeçtim.
Bende yaa çok seviyorum kuruyemisi diyet sayesinde basladim yemeye ama su an diyeti bozan etken haline gelmeye basladiHadi yakiruyemisten tiksinilir mi kiz badem favorim ama sanki kahvaltiya ceviz daha cok yakisiyor antep fistigi , kabuklu yer fıstığı, kabak cekirdegi ben de 3-5 tane ile duramam diye bazilarini eve almiyorum
Ben de çok yiyordum da bir gün bulantım olan güne denk geldi hamileyken sonra tiksindimHadi yakiruyemisten tiksinilir mi kiz badem favorim ama sanki kahvaltiya ceviz daha cok yakisiyor antep fistigi , kabuklu yer fıstığı, kabak cekirdegi ben de 3-5 tane ile duramam diye bazilarini eve almiyorum
Dünkü menülerden gelmeyen var daha, lütfen menülerimizi yazalım hepimiz cumartesi günleri ödül günü ilan ettik zaten , isteyen yapıyor istemeyen yapmıyor. Ben de yapıyorum. Çekinmeden yazalım lütfen can ablalarım bekliyorum.
A Asya89Azmet5255 B Beklenen2 D Deltavealfa dolar milyoneri Efenin_Annesi Fit mutlu anne Jou Lavinia_98 Lotus1234 Makaron23 Sem2024 s i d e l y a Sitare55 tomrs trueliving_ Tutku44 U urfaktefek yazarhanim35
İyi misiniz, merak ettim normalde bildirim yapan ablalarımda yapmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?