Hayırlı nurlu geceler
Bugün halsiz kırgın gibi boğazım acıyarak uyanmıştım.
LenaG Boncuk2307
20 Ekim Pazar
12.30 kahvaltı
Tavuklu çorba
Mandalina
18.00 akşam
Tavuk şiş 120 Gr
Sumaklı soğan
1 dilim.domates
1_2 dilim avuç ici lavaş ekmek
19.00 ara öğün
Adaçayı
Elma
20.30 ara öğün
Zencefilli süt
Elma
Ev işleri yaptım
2.5 lt su
Sağolasın canım inşallahŞifa olsun canım geçmiş olsun
Sağol canım benimTesekkurler.
Tesekkurler . Beyaz ekmek dışında ekmek yoktu evde. Poğaça yarım olduğu icin yedim gitti, evet tabi tok tutmasi imkansiz, karbon yüklü
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Ben bildirim yapmadımDünkü menülerden gelmeyen var daha, lütfen menülerimizi yazalım hepimiz cumartesi günleri ödül günü ilan ettik zaten , isteyen yapıyor istemeyen yapmıyor. Ben de yapıyorum. Çekinmeden yazalım lütfen can ablalarım bekliyorum.
A Asya89 @Azmet5255 @Beklenen2 @Deltavealfadolar milyoneri @Efenin_Annesi Fit mutlu anne Jou @Lavinia_98 Lotus1234 @Makaron23 Sem2024 @s i d e l y a @Sitare55 @tomrs @trueliving_ @Tutku44 @urfaktefek @yazarhanim35
İyi misiniz, merak ettim normalde bildirim yapan ablalarımda yapmadı.
ben hastayım kuzum hic halim dermanım yok inşaallahh fazla artı gelmem yarın daha iyi bi sıkı diyet yapacam kuzum bide haftasonu olunca yoğun geçiyor dahadaDünkü menülerden gelmeyen var daha, lütfen menülerimizi yazalım hepimiz cumartesi günleri ödül günü ilan ettik zaten , isteyen yapıyor istemeyen yapmıyor. Ben de yapıyorum. Çekinmeden yazalım lütfen can ablalarım bekliyorum.
A Asya89 @Azmet5255 @Beklenen2 @Deltavealfadolar milyoneri @Efenin_Annesi Fit mutlu anne Jou @Lavinia_98 Lotus1234 @Makaron23 Sem2024 @s i d e l y a @Sitare55 @tomrs @trueliving_ @Tutku44 @urfaktefek @yazarhanim35
YarasınDünkü menüm
Sabah 09.00 yarım simit peynirli biberli omlet peynir domates, şekersiz çay 1 bardak
10.00 1 sütlü kahve
12.00 2 ufak peynirli tuzlu kurabiye ama küçüktü epey komşum yapmış
17.00 (olayın kopma noktası) arkadaşlarla mangaldaydık çeşitli etler 1 dilim kepekli ekmek 2 bardak rakısonrasında 1 armut herhalde 2 saat sürmüştür bunları yemek sonrası yok zaten daha
LenaG Cicekbocekkaktus
Çok geçmiş olsun ablacımben hastayım kuzum hic halim dermanım yok inşaallahh fazla artı gelmem yarın daha iyi bi sıkı diyet yapacam kuzum bide haftasonu olunca yoğun geçiyor dahada
bugünkü değil mi bu ablaaCanim hemen yazayım
Sabah sirkeli su
Kahvaltı 2 grisini 1 parça peynir çay
Ara 3 ceviz 5 fındık çay
Ara 1 bardak ayran 1 mandalina
Akşam 3 parça yağsız tavuk bol salata 1 dilim ekmek
Su 2litreLenaG
bugünkü değil mi bu ablaa
Canım ben iki hafta izinliyimDünkü menülerden gelmeyen var daha, lütfen menülerimizi yazalım hepimiz cumartesi günleri ödül günü ilan ettik zaten , isteyen yapıyor istemeyen yapmıyor. Ben de yapıyorum. Çekinmeden yazalım lütfen can ablalarım bekliyorum.
Kusura bakma ablacım vallahi öncekileri takip edemedimCanım ben iki hafta izinliyim
Sol bacak komple, sağ dizden aşağı, ayaklar da dahilneren ağrıyor canım
Estağfirullah canım, etiketi tesadüfen gördüm ben deKusura bakma ablacım vallahi öncekileri takip edemedim
Afiyet olsun , tüme yakin piliç derkenkac zamandir ac geziyordun miden bayram etmistir. Fezacim agrilarin gecmezse sut ürünlerini ozellikle peyniri hem de küflü peyniri hayatindan cikartmami tavsiye ederim. Biliyorum bir program takip ediyorsun ama romatolojik hastaliklarda süt ve sut ürünlerinin suclu olabilecegi söyleniyor, bunu savunan doktorlar var en azindan benim takip ettiklerimden. Bir de küflü peynirlerin bakteriyel yükü de cok fazla her bünyeye iyi gelmeyebilir. Ben Karatay diyeti yaparken hem hemoroidle hem egzamayla tanistim. Dogal beslenme ya birsey olmaz saniyoruz. Cokca ekmeksiz menrnen yediğim gun vucudumun her yerinde dokuntuler oldu. Domatese mi yumurtaya mi vucudum tepki verdi bilemedim. Ellerimde surekli yara oldu o gunden sonra. Cevizden de olabilir dedim ama o donem yemeye başladığım kuflu peynirleri hic sorgulamadim. Seyda Coskunun zayiflama diyetini yaparken tesadüfen ellerim iyilesti. 10 gunluk moda bir diyeti vardi. Icinde gluten yok ,sut urunu yok aclik yaparken agrilarin azaliyorsa dedigimi bir daha düşün
Tamam canımAfiyet olsun suyun azlığı dışında sıkıntı yok bence, spor da yok
Geçmiş olsun ablacım, tüme yakın piliç ney gı
Bugün karbonhidrat biraz kaçmış gibi sankispor da yok
Spor olmaması dışında gayet güzel benceafiyet olsun
Biraz dengesiz olmuş sanki ablacım, afiyet olsun yine de, kaptan olduğun zamanki halini özledik ya hadi toparlan kendine gel
Ev işi dışında mı bu kadar adım sayısı?? Ona göre not alacağım
Spor olmaması dışındagayet güzel afiyet olsun kaptanım
Vallahi ben de reglim kıpırdamaya halim yok, bebem de anne top oynayak deyip duruyor.Afiyet olsun menü çok güzel spor da yeterli bence
Tamam kaptanım yarın orası bendeKuzummm yarın bu makarna ve boreğin acısını cikarman lazım çorba salata ve bol.hareket bol su ile iyi akşamlar
Geçmiş olsun canımben hastayım kuzum hic halim dermanım yok inşaallahh fazla artı gelmem yarın daha iyi bi sıkı diyet yapacam kuzum bide haftasonu olunca yoğun geçiyor dahada
Geçmiş olsun canımHayırlı nurlu geceler
Bugün halsiz kırgın gibi boğazım acıyarak uyanmıştım.
LenaG Boncuk2307
20 Ekim Pazar
12.30 kahvaltı
Tavuklu çorba
Mandalina
18.00 akşam
Tavuk şiş 120 Gr
Sumaklı soğan
1 dilim.domates
1_2 dilim avuç ici lavaş ekmek
19.00 ara öğün
Adaçayı
Elma
20.30 ara öğün
Zencefilli süt
Ev işleri yaptım
2.5 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?