- 14 Şubat 2021
- 1.512
- 9.424
- 108
- 44
Afiyet olsunKaptanım bugünkü menğm
Sabah
2 haşlanmış yumurya
2 dilim peynri
7-8 zeytin
3 tane pankek
1 tatlı kaşığı reçel
Akşam
1 ızgara balık
3 küçük mantar
Ara
1 meyve
Spor
100 tane ip atladım
15 dk eliptik yaptım ama pili bitmiş ekranınfoto çekemedim yani çeksem boş makine olacak
LenaG
Cicekbocekkaktus
Boncuk2307
Adiyet olsun yarım poğaça görüyorum onun yerine 2 dilim tahıllı ekmek yersen daha güzel tok tutardıDün akşam uyuyakalmışım.
Günaydın kızlar
LenaG
Boncuk2307
BAŞLANGIÇ: Limonlu yeşil çay
KAHVALTI: Fotoğraftaki gibi.
ARA:
Dışarda bir sade Türk kahvesi; yanında bir lokum ve minik içecek vardı (ismini bilmiyorum)
AKŞAM YEMEĞİ: Fotoğraftaki gibi.
ARA:
Kavun
ARA
Fit bir tatlı hazırlayıp dondurmuştum.
Yoğurt, f.ezmesi, kakao, yulaf, antep fıstığı, kuru üzüm,kuru erik (4 adet) ve reçelle tatlandırdım . Yanına protein bar. Eki Görüntüle 3492523 Eki Görüntüle 3492528 Eki Görüntüle 3492529
SPOR
Adım sayısını atıyorum. Bunun harici 3 saat ev işi yaptım ama hesaplamiyim dedim,takımlarda oldugumda hesaplarim
Afiyet olsun canımGünaydın kızlar
Cuma günü menümğ yazmamışım
Sabah 1 kepekli beyaz oeynirli tost kahve
14.00 5-6 yk zeytinyaplı pırasa
2-3 susamlı çubuk kraker gece de peynir yemiştim soda limonla ve bu menülere rağmen hiç verememişim neyse regl yüzünden normaldir inşallah
Dün de işler çok karıştı ah ah moral bozukluğundan bugün tam gaz devam edicem sözLenaG Cicekbocekkaktus bu arada merhabalar yeni takımım
Afiyet olsun güzel menü geç yattığın için tolere eder kurbişlerGünaydınnnnn herkese iyi pazarlarrr
Dünkü Menüm
Sabah 10:30
1yumurtadan kaşarlı omlet
10 zeytin
1 kk peynir
Birkaç dilim domates salatalık
1 tatlı kaşığı bal kaymak
Yarım dilim tam buğday ekmeği
Akşam 15:30
1 porsiyon yoğurtlu soslu köfte (porsiyonda galiba 6-7 köfte vardı. Altındaki ekmeği yemedim. Sadece küçük bir lokma tadına baktım)
Ayran
Akşam 20:00
Çay 2 küçük tuzlu kurabiye (eve vardığımda gece 2.5 tu. Geç uyumuş oldum bayağı)
Su dışarıda olduğumdan az oldu yine 1-1.5 arası
9700 adım
LenaG
Boncuk2307
Oy oy afiyet olsun gün için de iyi de rakı en kalorili içkiDünkü menüm
Sabah 09.00 yarım simit peynirli biberli omlet peynir domates, şekersiz çay 1 bardak
10.00 1 sütlü kahve
12.00 2 ufak peynirli tuzlu kurabiye ama küçüktü epey komşum yapmış
17.00 (olayın kopma noktası) arkadaşlarla mangaldaydık çeşitli etler 1 dilim kepekli ekmek 2 bardak rakısonrasında 1 armut herhalde 2 saat sürmüştür bunları yemek sonrası yok zaten daha
LenaG Cicekbocekkaktus
Afiyet olsun bişi de yok aslında ama sebzeden eksik kalmışDünkü menümü yazayım
Hem ödül öğünü hem regl öğünü olsun
İnanılmaz yoğun gündü dün ve bugün çok halsizim adımım yok akşama kadar yapmaya çalışacağım
Sabah
12.30
2 dilim maraş böreği
Akşam
19
Hepsi toplam yarım kase filan eder basmati-et haşlama
2.5 lt su
Lotus1234
LenaG
Kaptanım kontrol altında merak etmeyintoparlarım
Hayır olsun canım nefes egzersizleri iyi gelir ama o sırada tamamen sessiz bir ortamda kafandakileri susturmak lazım. Ya da sana gelen bir hobin varsa onu yapmaya çalış olmadı hamur yoğur (iyi geliyor gerçekten) ama yemeeeBu gün canım çok sıkkın, keyfim hiç yok içimde bir sıkıntı var RABBİM hayra çıkarsın
Aç olmadığım halde sürekli birşeyler yemek istiyorum
Afiyet olsun canım aç bırakma kendiniİyi akşamlar kızlar...
KAHVALTIM
11 gibiydi
Peynir (avuç içi kadar)
Kasap sucuk 4 dilim
Biraz domates
9 yeşil zeytin
F.ezmesi, kakao, tarçın, yulaf
ARA
Kahve, takribi 10 gram çikolata ve kahve yanı içecek
ARA
Sade Türk kahvesi, kahve yanı bir adet lotus Biscoff
Saat 14:00 gibi kapattım günü. Bugün aralıklı oruç yapıcam.
+Sıfır kalorilik içecek .
Sporu ayrı etiket yapsam sizlere zor olur mu takibi? Yeme icmeyi aradan cikarayim dedim. Adım sayiyorum
LenaG
Boncuk2307
Afiyet olsun canım pankekler orta boysa 3 biraz kaçmışKaptanım bugünkü menğm
Sabah
2 haşlanmış yumurya
2 dilim peynri
7-8 zeytin
3 tane pankek
1 tatlı kaşığı reçel
Akşam
1 ızgara balık
3 küçük mantar
Ara
1 meyve
Spor
100 tane ip atladım
15 dk eliptik yaptım ama pili bitmiş ekranınfoto çekemedim yani çeksem boş makine olacak
LenaG
Cicekbocekkaktus
Boncuk2307
Afiyet olsun menü güzel veee yürüyüş gelmiişşşSabah
25 gr simit
2 haşlanmış yumurta
7 zeytin, peynir
Ara öğün
Protein bar
Yarım yeşil elma
Akşam
5 adet mercimek köftesi
1 kase salata
2.5 lt su
40 dk yürüyüş
LenaG
Lotus1234
Boncuk2307
Sanki nefes alamıyorumOlur bazen öyle. Cok takilmamak lazim. İnsan daha cok yemek isteyebiliyor evet
Amin canım sağol Allah razı olsun. Açıp dinleyeyim bariAllah kalbine ferahlık versin canım.
Benim de oluyor bazen, inşirah dinlemek iyi geliyor
Yürüyüşe çıktım canım. Bakalım inşallah iyi gelirAdiyet olsun yarım poğaça görüyorum onun yerine 2 dilim tahıllı ekmek yersen daha güzel tok tutardı
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun güzel menü geç yattığın için tolere eder kurbişler
Oy oy afiyet olsun gün için de iyi de rakı en kalorili içkiarada olur ama her hafta mangal nö
Afiyet olsun bişi de yok aslında ama sebzeden eksik kalmış
Hayır olsun canım nefes egzersizleri iyi gelir ama o sırada tamamen sessiz bir ortamda kafandakileri susturmak lazım. Ya da sana gelen bir hobin varsa onu yapmaya çalış olmadı hamur yoğur (iyi geliyor gerçekten) ama yemeee
Afiyet olsun canım aç bırakma kendini
Afiyet olsun canım pankekler orta boysa 3 biraz kaçmışspor çok iyi
Afiyet olsun menü güzel veee yürüyüş gelmiişşş
Afiyet olsun herşey güzelSabah
25 gr simit
2 haşlanmış yumurta
7 zeytin, peynir
Ara öğün
Protein bar
Yarım yeşil elma
Akşam
5 adet mercimek köftesi
1 kase salata
2.5 lt su
40 dk yürüyüş
LenaG
Lotus1234
Boncuk2307
Keşke bende uyusam ne güzel oh misssSelam kızlar 10 dk şekerleme yapayım dedim 2 saat uyumuşum
Bende sabah bogazlarimda sıkıntı var gibiydi birazda halsizlik, aslında modum çok düşük biliyorum sebebinide ama elden birşey gelmiyor.Bu gün canım çok sıkkın, keyfim hiç yok içimde bir sıkıntı var RABBİM hayra çıkarsın
Aç olmadığım halde sürekli birşeyler yemek istiyorum
RABBİM yüreğimize ferahlık versin korktuğumuzu uğratmasın aminBende sabah bogazlarimda sıkıntı var gibiydi birazda halsizlik, aslında modum çok düşük biliyorum sebebinide ama elden birşey gelmiyor.
Dün 3 defa yasin suresi dinledim içimdeki kızgınlık kırgınlık öfke beni bazen sigdirmiyor olduğum yere canımı sıkıyor.
Kapattın mı günü :)Yarın diyetisyen randevum var. Çok heyecanlıyım acaba yağdan verebilmiş miyim 2 haftadır diye
Oradaki tartıda 2 hafta önce 49.40 gelmiştim.
Dün 50.60 bugünse 50.05 geldim. Bakalım yarın mutlu mu mutsuz mu olcam
158 cik boyumKapattın mı günü :)
Boyunu merak ettim ama 49 lar 50 ler çok az kız :))
2 gündür sporların harika kaç yaşındaydın acaba20 ekim menü
-sabah-
2 ince dilim köy ekmeği 1 yk ezine peyniri ile tost 1 haşlanmış yumurta şekersiz bogurtlen çayı
-ara-
sekersiz türk kahvesi
-akşam-
4 kepçe sadece mercimek ve tuzla yapılmış mercimek çorbası
toplam 513 kalori / 2 litre su / 6dk ısınma, 13dk tüm vücut cardio, 35 dakika bacak&kalça, 20 dakika bel ve alt karın= 74 dakika egzersiz
LenaG
Boncuk2307
ay teşekkür ederimm 19 yaşındayım2 gündür sporların harika kaç yaşındaydın acaba
Rica ederim canım, hatırladım demiştim ki ilk defa benden küçük biri geldi. Sporların çok iyi bu gidişle cumartesiye güzel bir eksi görürsün. Bizim yaptığımız sporların buradaki puanları az kalıyor ama vücuda etkisi fazla yürüyüşe göre, aynen böyle devamay teşekkür ederimm 19 yaşındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?