- 18 Mart 2018
- 30.596
- 121.691
- 598
- 35
Mantarların zehirsiz olduğunu nerden anlıyorsunuz, ben değişik yemeye korkuyorumKıtap okur gibi okudum valla uykum geldi okurken
Kaptanım çiçeğimCicekbocekkaktus
Bugün baya mantar topladık adım sayım 11100 olmuş gerisini sen düşün bir de yayla gibi yerdeama tabi iştah da açıldı LenaG kaptaniçemin dediği gibi oy oy oyy yani ama yarın tam gaz buradayım sporlarda kendime güveniyorum Boncuk2307
Bugün yaylada çok üşüdüm bi ara resmen kar yagdı tepemizden
Yayladan bir foto gelsin size
Eki Görüntüle 3492485
Çok teşekkür ederim canımÇok güzel eksi ablacım bu kilolarda bu kadar verebiliyorsan maşallah sana
Yeme düzeni oturtmaya çalışıyorsun dimi abla sen o yüzden İYİ bile bence
Sabit kalmak da iyidir artı değil en azından
Hoşgeldin 50 ler ligiiii
Hoşgeldin ablacım
Çok güzel eksi tebrik ederim
Ayy bu gözler neler görüyor herkes pek güzel gidiyor maşallah maşallah
+400 gr hiçbir şey değil canablam güzel canını sıkma hiç hemen verirsin
300 gr 300 gr dır giden bizden değildir ablacım o da iyidir
Yine de eksi gelmesine sevindim
Oh my god bu neyyy maşallah
Çooook güzellll maşallahh
Ayy çok güzel gitmiş kilolar
Hazırlık da olsa aynı şey oluyor, bu hafta yarışlar başlıyor istersen kal gaza gelirsin bence
Sabit kalmak da iyidir en azından artı değil
Geçmiş olsun ablam
Hoşgeldin 70 ler ligiiii
100 gr bile değil beaaa, dert etme sakın bunu kendine
Ah Allahım neler görüyorum kaptanııııımmmm naptın sen
Regl etkisine rağmen böyleyse normali ney acaba çok güzel maşallah maşallah nazar değmesin
Çook güzel eksi tebrik ederim
- gelmiş ya ablacım gerisini boşver hep aynı olmuyor zaten en iyi sen biliyorsun
Çooook güzel eksi tebrik ederim
Çok geçmiş olsunnHoşbuldum Canım
20 gün Elazığ şehir Hastanesi'nde tedavisi sürdü. Enfeksiyon, kardiyoloji, cildiye, hematoloji bölümleri hepsi baktı takibini yaptı bişi bulamadılar. Kavasaki(kalp damarlarının genişlemesinden) suphelendiler. Ona yönelik bı tedavi uygulandı ama ateş yine düşmedi. En son kemik iliği alındı o da temiz çıkınca bizi Kayseri'ye sevk ettiler. Orada da 16 gün yattık. Sistemik Jia(Mas) teşhisi konuldu. Çocuklarda görülen bı romatizma çeşidi. Şimdi ağızdan tedaviye devam ediyor. Genel durumu çok iyi artık. İnşallah bir daha tekrarlamaz
Gunaydin kizlaar❤ ❤
Arkadaslar bu hafta ekimin son kilo bildirimi olacak. Yanimalahit in yaptigi listedeki aylik hedefi bu hafta tutturmak icin ugrasmamiz lazim ki kupamizi alalim bakin kupa diyorum, kirmizi takimi yenince alacagimiz madalyanin yanina bir kupa yakişmaz mi Haydi diyetin sultanlari size güveniyorum
Teşekkür ederizHoş buldum
Afiyet olsun kızlar
İnşallah Canım, teşekkür ederimÇok teşekkür ederim canımKaç haftadır bir artı bir eksi şeklinde gidiyorum bi kıramadım 55’i Bu hafta olacak inşallah
Çok geçmiş olsunnİnşallah tekrarlamaz
Bol su bol hareket tatlı ve karbonhidrat almayarak bugün telafi edebilirsin.Kaptanım ben çok yedim bugün yarın nasıl telafi edcm bilmiyorumregl yüzünden galiba canım çok tatlı çekti offf çok kötüyum ilk defa yaptım böyle birşey
Cumartesi icin olabilir hemen toparliyoruz. Boyle piknik gibi organizasyonlarda yapabiliyorsak ilk öğünden hazirlikli olmak daha iyi. Afiyet olsunDünkü menüm
Sabah 09.00 yarım simit peynirli biberli omlet peynir domates, şekersiz çay 1 bardak
10.00 1 sütlü kahve
12.00 2 ufak peynirli tuzlu kurabiye ama küçüktü epey komşum yapmış
17.00 (olayın kopma noktası) arkadaşlarla mangaldaydık çeşitli etler 1 dilim kepekli ekmek 2 bardak rakısonrasında 1 armut herhalde 2 saat sürmüştür bunları yemek sonrası yok zaten daha
LenaG Cicekbocekkaktus
ohhh mis gibi sabah sporunu yapmışsın ne güzelTünaydın kızlar hepinize mutlu pazarlar olsunsabah kalktım 10 bin adımımı attım şimdi geldim eve kahve içip dinleniyorum eşim de benimle geldi adam pert oldu
Geçmişe birazdan bakacağım, öpüyorum sizi
Afiyet olsunkahvaltımı yaptım. şimdi de filtre kahvemi içiyorum
Aaa yokk hemen pes etmek olmazzz hiç belli olmaz bi bakmışsın sen beni geçmişsin
Kizlarrrr bugün pazar fazla kaçamak yapmayalim, benden söylemesi salı tartimiz var
Akşama herkesten menü paylaşımı bekliyorum beni veLenaG etiketleyerek.
Sen evde ekmek yapiyorum dediginde ben zaten sizin evde diyetin zor olduguna kanaat getirmiştimOkul için cup kekler pisti , tuzlu kek yapıldı dolaba atıldı tulum peynirli, haftalık ekmeğimizide pisirdim paketledjm dolaba attım. evdekiler sıcak bazlamaya tereyağı bal sürüp yediler, oğlum şimdi kısır diye tutturdu. ( İngilizceden 90 almış ödül diye) Hafta sonu diyet çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?