mezeden birşey olmaz hem o kadar kilo verdin bugün zor bir gündü iyi olmuş afiyet olsunİyi geceler
LenaG @Lotus1234 Boncuk2307
11:00 1büyük ıslanmış yufka dan 1yumurtalı, peynirli börek, 8karışık zeytin, 1haşlanmış yumurta, 1kk, peynir, domates, 2tk.acı sos, 2 büyük hindi füme, ilk bardak şekerli diğerleri şekersiz çay
18:45 Akşam yemeği
1.5 büyük kase şehriyeli semizotu çorbası, 5 kasap köfte, 6yudum aparetif mezelik ürün,(boncuğumu çok kafaya taktım)
Su 2.5 litre
Afiyet olsun akşam normalde hem 2 dilim ekmek hem patatese bıdı bıdı ederdim de bugünü es geçiyorumBen de yazayım menümü sonra unutacağım
Kahvaltı 13.00
2dilim çavdar ekmeği arasına 1 tk sürülebilir Taze peynir, 2 hindi füme ve marul 2 salatalık, 5 yeşil zeytin
Ara Öğün 17.00
1 eti karam gurme
Akşam yemeği 19.30
2 dilim çavdar ekmeği, airfry da pişmiş patates (2 küçük boy), 5 yeşil zeytin, yarım domates, salatalık
2 lt su +1 lt dukan kiraz saplı
21 dk eliptik (6.7 km yol)
LenaG Cicekbocekkaktus @Lotus1234
Afiyet olsun komple ödül günü olmuş her öğün bir ödül adeta19 Ekim menü
08.30 2 bardak limonlu su
09.30 1 fincan kahve 1 erik
10.30 2 yumurta 1 dilim peynir,5 zeytin bol yeşillik 2 Wasa, 1 fincan rezene
12.30 1 fincan rezene
15.00 yarim kase keskek,1 kaşık şalgamlı bulgur salatasi, 7-8 sarma, yarım dilim börek çeyrek dilim ağlayan pasta
18.30 3 kaşık patates salatası, 1 dilim börek 2 küçük şekerpare
21.00 1 fincan sütlü kahve
2.5 litre su spor yok emzirmeye devam
LenaG Cicekbocekkaktus
Kaptanlarim full gezmeli ama hiç oturmadigim bir gün oldu sağolsun bebem her yeri yabanciladigi için beni sürekli ayakta tutuyor
Yarın düzenli menulerimle devam ederim söz
Ay canım hoşgeldin kızının iyileşmesine çok sevindim crp yüksekti değil mi ? Hastaneye yatmıştı en son neyü varmış sebep buldular mı ?Merhaba, hayırlı akşamlar kızlar. Ben geldimm
Uzun yıpratıcı hastane günlerinin ardından buradayım. Çok şükür kızım toparlamaya başladı. Şimdi kaldığım yerden devam etmek istiyorum inşallah
Sağol kaptaniçemmezeden birşey olmaz hem o kadar kilo verdin bugün zor bir gündü iyi olmuş afiyet olsun
Afiyet olsun akşam normalde hem 2 dilim ekmek hem patatese bıdı bıdı ederdim de bugünü es geçiyorum
Afiyet olsun komple ödül günü olmuş her öğün bir ödül adetaşaka şaka c.tesi günleri böyle
Ay canım hoşgeldin kızının iyileşmesine çok sevindim crp yüksekti değil mi ? Hastaneye yatmıştı en son neyü varmış sebep buldular mı ?
İki haftadır hafta sonlari maalesef gezmeli veya misafirli geçiyor kaptanım önümüzdeki hafta da pazar günü bende gün var bı sonraki hafta Allah kerimmezeden birşey olmaz hem o kadar kilo verdin bugün zor bir gündü iyi olmuş afiyet olsun
Afiyet olsun akşam normalde hem 2 dilim ekmek hem patatese bıdı bıdı ederdim de bugünü es geçiyorum
Afiyet olsun komple ödül günü olmuş her öğün bir ödül adetaşaka şaka c.tesi günleri böyle
Ay canım hoşgeldin kızının iyileşmesine çok sevindim crp yüksekti değil mi ? Hastaneye yatmıştı en son neyü varmış sebep buldular mı ?
60'LAR LİGİ KİLO 70'LER LİGİ KİLO @Azmet5255 63.70 @Boza86 70.10 @tomrs 63.90 bluegreeneyes 71.10 @Ankee 64.75 Ellssa 71.10 @Lavinia_98 64.90 @Jou 72.20 @bnnu 65.00 Sitare55 72.40 @trueliving_ 65.25 B Beklenen2 74.30 @Makaron23 66.70 @gezegenfeza 74.70 @Deltavealfa 66.70 @Asya89 76.20 Boncuk2307 67.70 @cherrycokes 78.05 @s i d e l y a 68.35 Cicekbocekkaktus 79.90 80'LER LİGİ KİLO 90'LAR LİGİ KİLO @yazarhanim35 80.10 @Lotus1234 91.00 Cakinin Gelini 80.90 Sem2024 95.05 @urfaktefek 83.80 Efenin_Annesi 97.30 @Fit mutlu anne 84.20 @Tutku44 84.80 ÇITIRLAR LİGİ KİLO LenaG 87.35 nurovic 50.60 @60kiloyum 87.60 @malahit 55.10 @dolar milyoneri 59.40
Bu tablo sadece (19.10.2024) bildirim yapan arkadaşlarımızı kapsamaktadır.
Listede olmak istemeyen ya da ben olmak istiyorum ama yokum diyen varsa onu da söylesin.
- BİR YANLIŞLIK VARSA SÖYLEYİN MASTERFİT'İN ÇITIR HATUNLARI.
Hayırlı olsun canım ataman olmuşAyyy eline sağlık kaptanım spor kaptanı mı oldum been
Hoşbuldum Canımmezeden birşey olmaz hem o kadar kilo verdin bugün zor bir gündü iyi olmuş afiyet olsun
Hahahaha, evet spor bakanlığına atandımHayırlı olsun canım ataman olmuşbol bol spor yaparız inşallah
Çok çok geçmiş olsunHoşbuldum Canım
20 gün Elazığ şehir Hastanesi'nde tedavisi sürdü. Enfeksiyon, kardiyoloji, cildiye, hematoloji bölümleri hepsi baktı takibini yaptı bişi bulamadılar. Kavasaki(kalp damarlarının genişlemesinden) suphelendiler. Ona yönelik bı tedavi uygulandı ama ateş yine düşmedi. En son kemik iliği alındı o da temiz çıkınca bizi Kayseri'ye sevk ettiler. Orada da 16 gün yattık. Sistemik Jia(Mas) teşhisi konuldu. Çocuklarda görülen bı romatizma çeşidi. Şimdi ağızdan tedaviye devam ediyor. Genel durumu çok iyi artık. İnşallah bir daha tekrarlamaz
Allah razı olsun, teşekkür ederim CanımÇok çok geçmiş olsun
Ayy bayılırım bizde çam melkisi derler buna, nasıl canım çekti, hem toplamayı hem yemeyiKıtap okur gibi okudum valla uykum geldi okurken
Kaptanım çiçeğimCicekbocekkaktus
Bugün baya mantar topladık adım sayım 11100 olmuş gerisini sen düşün bir de yayla gibi yerdeama tabi iştah da açıldı LenaG kaptaniçemin dediği gibi oy oy oyy yani ama yarın tam gaz buradayım sporlarda kendime güveniyorum Boncuk2307
Bugün yaylada çok üşüdüm bi ara resmen kar yagdı tepemizden
Yayladan bir foto gelsin size
Eki Görüntüle 3492485
Çok güzel eksi ablacım bu kilolarda bu kadar verebiliyorsan maşallah sana
Yeme düzeni oturtmaya çalışıyorsun dimi abla sen o yüzden İYİ bile bence
Sabit kalmak da iyidir artı değil en azından
Hoşgeldin 50 ler ligiiii
Hoşgeldin ablacım
Çok güzel eksi tebrik ederim
Ayy bu gözler neler görüyor herkes pek güzel gidiyor maşallah maşallah
+400 gr hiçbir şey değil canablam güzel canını sıkma hiç hemen verirsin
300 gr 300 gr dır giden bizden değildir ablacım o da iyidir
Yine de eksi gelmesine sevindim
Oh my god bu neyyy maşallah
Çooook güzellll maşallahh
Ayy çok güzel gitmiş kilolar
Hazırlık da olsa aynı şey oluyor, bu hafta yarışlar başlıyor istersen kal gaza gelirsin bence
Sabit kalmak da iyidir en azından artı değil
Geçmiş olsun ablam
Hoşgeldin 70 ler ligiiii
100 gr bile değil beaaa, dert etme sakın bunu kendine
Ah Allahım neler görüyorum kaptanııııımmmm naptın sen
Regl etkisine rağmen böyleyse normali ney acaba çok güzel maşallah maşallah nazar değmesin
Çook güzel eksi tebrik ederim
- gelmiş ya ablacım gerisini boşver hep aynı olmuyor zaten en iyi sen biliyorsun
Çooook güzel eksi tebrik ederim
Eline sağlık cicegim
60'LAR LİGİ KİLO 70'LER LİGİ KİLO @Azmet5255 63.70 @Boza86 70.10 @tomrs 63.90 bluegreeneyes 71.10 @Ankee 64.75 Ellssa 71.10 @Lavinia_98 64.90 @Jou 72.20 @bnnu 65.00 Sitare55 72.40 @trueliving_ 65.25 B Beklenen2 74.30 @Makaron23 66.70 @gezegenfeza 74.70 @Deltavealfa 66.70 @Asya89 76.20 Boncuk2307 67.70 @cherrycokes 78.05 @s i d e l y a 68.35 Cicekbocekkaktus 79.90 80'LER LİGİ KİLO 90'LAR LİGİ KİLO @yazarhanim35 80.10 @Lotus1234 91.00 Cakinin Gelini 80.90 Sem2024 95.05 @urfaktefek 83.80 Efenin_Annesi 97.30 @Fit mutlu anne 84.20 @Tutku44 84.80 ÇITIRLAR LİGİ KİLO LenaG 87.35 nurovic 50.60 @60kiloyum 87.60 @malahit 55.10 @dolar milyoneri 59.40
Bu tablo sadece (19.10.2024) bildirim yapan arkadaşlarımızı kapsamaktadır.
Listede olmak istemeyen ya da ben olmak istiyorum ama yokum diyen varsa onu da söylesin.
- BİR YANLIŞLIK VARSA SÖYLEYİN MASTERFİT'İN ÇITIR HATUNLARI.
LenaG Sevgili Kaptaniçem
Ve fit ve güzel kırmızı takımarkadaşlarım hepimize hayırlı, uğurlu, bol eksili, sağlıklı bir hafta diliyorum.
Sevgili takım arkadaşlarım bol su tüketmeye ve sporumuza baslamayanlar baslamaya bu hafta adım ve spor sayımızı hali hazırda aktif olanlarıda arttirmaya davet ediyorum.
Ana kurallara dikkat edip stresten uzak olabildiğince güzel uykularimizi alarak ödemden uzak kalmaya özen gösterelim.
Güzel menüleri önceden planlayıp ara öğünlerimizi sağlıklı atıştırma ve ölçülü meyve ile taçlandiralim.
Havalar soğuyor sağlığımıza da dikkat edip bol c vit almayida unutmayalım.
Hepinizi çok seviyorum hayalini kurduğunuz bedene kavuşana kadar her türlü destek ve işbirliğini burda yapacağımıza inanıyor kendi adıma söz veriyorum.
Sizlerde takım motivasyonunu yükseltecek paylaşımlar yaparak güzel menülerinizi ve sporlarinizi en az 2.5 lt sularınizla akşamları beni etiketlemeyi unutmayın.
Bu haftanın şampiyonlari şimdiden belliancak mavi takımımızada başarılar dilerim.
ŞAMPİYON KİRMİZİ
@bnnu
Cakinin Gelini
@BONCUK23
nurovic
@Asya89
Sem2024
@s i d e l y a
Efenin_Annesi
@Tutku44
Ellssa
@Lavinia_98
Ayyy nasıl guzelll miss gibiiKıtap okur gibi okudum valla uykum geldi okurken
Kaptanım çiçeğimCicekbocekkaktus
Bugün baya mantar topladık adım sayım 11100 olmuş gerisini sen düşün bir de yayla gibi yerdeama tabi iştah da açıldı LenaG kaptaniçemin dediği gibi oy oy oyy yani ama yarın tam gaz buradayım sporlarda kendime güveniyorum Boncuk2307
Bugün yaylada çok üşüdüm bi ara resmen kar yagdı tepemizden
Yayladan bir foto gelsin size
Eki Görüntüle 3492485
Bizde de kanlıca diyorlar canım ay keşke yollama imkanım olabilseydiAyy bayılırım bizde çam melkisi derler buna, nasıl canım çekti, hem toplamayı hem yemeyi
Evet evet canım çok güzeldi karşı takımlardayız ama muhteşem tabaklarını bekliyorum tamam mıAyyy nasıl guzelll miss gibii
İyi gelmiştir güzel hava yürüyüş doğa
Tamam kuzum bu hafta daha iyi geçecek inanıyorum regl olunca o hafta çöp oluyor şuan o dert bitti yolumuza bakicazBizde de kanlıca diyorlar canım ay keşke yollama imkanım olabilseydi
Evet evet canım çok güzeldi karşı takımlardayız ama muhteşem tabaklarını bekliyorum tamam mı
Yaa o zaman fazla almamışım çok şükür bitti bu hafta güzel geçecek insallahMerhaba canım hoşgeldin
Günaydın maviş kaptanım
Vuhuuu süper eksi tebrik ederim canım
Canım tebrik ederim 250 gr hiç de az değil
Başlangıcın hayırlı olsun canım sağlıkla verelim inşallah fazlalıklarımızı
Tebrik ederim canım çok güzel eksi
Günaydın canım
Çok güzel eksi gelmiş canım tebrik ederim.
Afiyet olsunyoğurdu akşam yemeklerinden eksik etmeyelim (1 çay kaşığıdır o nutella umarım )
Canım regl din dimi yanlış hatırlamıyorsam ona rağmen +400 iyi bence bende 1-2 kg artı oluyor da
Eline sağlık cicegim
kaptanım hayırlı olsun güzel bir hafta bizi bekliyor
bu motivasyonla arşı deler gecerizzzz Sem2024 kilolarimiz yakin kapısalim miii
Günaydın canımGünaydın, mutlu pazarlar herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?