- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
Evet canım. Hoş buldumhoşgeldin canım. sen bizim bozamız mısın yeni hesap mı aldın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım. Hoş buldumhoşgeldin canım. sen bizim bozamız mısın yeni hesap mı aldın?
Hoş buldumHoşgeldin
Hoşgeldin
Waowww müthiş bi eksi tebrikler
Kaptanım harikasın tebrikler
Oku oku bitiremedim sayfaları reglimin en yoğun günü kalkamadım birazdan tartıya geçiyorum
Çok güzel eksi ablacım bu kilolarda bu kadar verebiliyorsan maşallah sana
Yeme düzeni oturtmaya çalışıyorsun dimi abla sen o yüzden İYİ bile bence
Sabit kalmak da iyidir artı değil en azından
Hoşgeldin 50 ler ligiiii
Hoşgeldin ablacım
Çok güzel eksi tebrik ederim
Ayy bu gözler neler görüyor herkes pek güzel gidiyor maşallah maşallah
+400 gr hiçbir şey değil canablam güzel canını sıkma hiç hemen verirsin
300 gr 300 gr dır giden bizden değildir ablacım o da iyidir
Yine de eksi gelmesine sevindim
Oh my god bu neyyy maşallah
Çooook güzellll maşallahh
Ayy çok güzel gitmiş kilolar
Hazırlık da olsa aynı şey oluyor, bu hafta yarışlar başlıyor istersen kal gaza gelirsin bence
Sabit kalmak da iyidir en azından artı değil
Geçmiş olsun ablam
Hoşgeldin 70 ler ligiiii
100 gr bile değil beaaa, dert etme sakın bunu kendine
Ah Allahım neler görüyorum kaptanııııımmmm naptın sen
Regl etkisine rağmen böyleyse normali ney acaba çok güzel maşallah maşallah nazar değmesin
Çook güzel eksi tebrik ederim
- gelmiş ya ablacım gerisini boşver hep aynı olmuyor zaten en iyi sen biliyorsun
Çooook güzel eksi tebrik ederim
LenaG
sabah 10.00
peynirli omlet, 7 zeytin, 1 kk ezine peyniri, petek bal, söğüş salata, 1 dilim pide
öğlen 14.30
1 kase tavuk sulu sebzeli şehriye çorbası
ara 17.00
1 tadelle ve kahve
akşam 19.00
yaprak ciğer, spagetti, salata
ara biraz çekirdek yiyebilirim.
2 lt su
Sabah
55 gr karabuğday ekmeği
2 haşlanmış yumurta
1 er salatalık, domates
7 zeytin
Ara öğün
Hindistancevizli bar
1 yeşil elma
Akşam
5 adet yaprak sarma
1 kase salata
2.5 lt su
LenaG @Lotus1234
19 ekim
13:00
Marul, acuka, humus
Kemik eti
Bol alabaş
18:00
Karışık kuruyemiş ( maalesef bazıları kavrulmuş)
Düğüne geldik
Yemekler 8 de dağılmaya başlıyor, yemek yemeyeceğim
1 lt su, eve kaçta giderim bilmiyorum, yol 1 saate yakın sürüyor, ondan sonrada su içsem gece uyutmaz
2 kupa kahve
1, 5 saat yoğun tempo iş yaptım
2 sepet oğlanların çamaşırını katladım (katlanmış hali 2 sepet ) wc temizledim, yerleri sildim
Boncuk2307
LenaG Cicekbocekkaktus
LenaG
Cunartesi
12:00
80 g ispanakli börek
3 zeytin
15 g hindi füme
Yarim yumurta
40 g beyaz ,25 g kasar peyniri
Salatalik, marul, biber
Ara 15.00
Tatli birsey 50 kalori
1 form biskuvi
1 cay tabagi et haşlama
1 kestane
Aksam 17:30
1 tam +3/4 lahmacun
Yarimdan biraz fazla künefe
Ayran
Spor: 11.500 adim
@Boncuk2307
Afiyet olsun kızlar19 Ekim menü
08.30 2 bardak limonlu su
09.30 1 fincan kahve 1 erik
10.30 2 yumurta 1 dilim peynir,5 zeytin bol yeşillik 2 Wasa, 1 fincan rezene
12.30 1 fincan rezene
15.00 yarim kase keskek,1 kaşık şalgamlı bulgur salatasi, 7-8 sarma, yarım dilim börek çeyrek dilim ağlayan pasta
18.30 3 kaşık patates salatası, 1 dilim börek 2 küçük şekerpare
21.00 1 fincan sütlü kahve
2.5 litre su spor yok emzirmeye devam
LenaG Cicekbocekkaktus
Kaptanlarim full gezmeli ama hiç oturmadigim bir gün oldu sağolsun bebem her yeri yabanciladigi için beni sürekli ayakta tutuyor
Yarın düzenli menulerimle devam ederim söz
Mantar toplamak ne guzel ya iyi spor olmustur. Yayla deyince yaz mevsimi bile olsa akla soğuk gelmeli , malesef hepimiz bunu donarak ögrendik ve hic unutmadıkKıtap okur gibi okudum valla uykum geldi okurken
Kaptanım çiçeğim Cicekbocekkaktus
Bugün baya mantar topladık adım sayım 11100 olmuş gerisini sen düşün bir de yayla gibi yerde ama tabi iştah da açıldı LenaG kaptaniçemin dediği gibi oy oy oyy yani ama yarın tam gaz buradayım sporlarda kendime güveniyorum Boncuk2307
Bugün yaylada çok üşüdüm bi ara resmen kar yagdı tepemizden
Yayladan bir foto gelsin size
Eki Görüntüle 3492485
Regl yüzündendir canini sıkma geldigi hizda gider.Günaydın kızlar
Cuma günü menümğ yazmamışım
Sabah 1 kepekli beyaz oeynirli tost kahve
14.00 5-6 yk zeytinyaplı pırasa
2-3 susamlı çubuk kraker gece de peynir yemiştim soda limonla ve bu menülere rağmen hiç verememişim neyse regl yüzünden normaldir inşallah
Dün de işler çok karıştı ah ah moral bozukluğundan bugün tam gaz devam edicem söz LenaG Cicekbocekkaktus bu arada merhabalar yeni takımım
Çok geçmiş olsun canıminşallah boncuk bir an evvel toparlanır sağlıklı şekilde evin içinde koştururAyy bu kız beni öldürecek gün çok güzel başladı kabız olduğunda ki kasılma hareketlerini yaptı ve kaç kez istifra etti kabızlık şurubunu içirecektim baktım damla damla çok sayıda sıvı kaka yaptı yerinde duramıyodu ve kasılma Hareketi yapıyodu korktum eşim dışarıdaydı hemen çağırdım götürdük 5 /6aydırda karaciğer için biyokimya ve organları için röntgen yapılmadı kanına bakılsın içim rahat etsin dedim ama biyokimya ya gerek yok gayet iyi böyle beklemiyordum dedi çünkü artık bildikleri için boncuk ortalığı harp yapıyo kapıda bekliyor hoca bizi bir kaç yardımcısıyla anca zabdedebiliyor çünkü sadece röntgenemi soktu bilmiyorum nasıl baktı mide duvarı kalınlaşmış ve gastrik var çok ondan dedi karaciğerle ilgili şuan kan tahlilini gerek görmüyırum gayey iyi görünüyor dedi mide için tablet yazdı sulandırıp sabahları şırıngayla vericem inşallah bişey olmaz canım inan çok yıprandım üzüntüden asıl kötü haber benimle uzunca konuştu ve benim hemen boncuk için acil destek almamı söyledi ve bir doktora yönlendirdi ama şimdi öyle desteğe falan hazır değilim kızım şuan evine geldi ve rahatladı tabii bende tek istediğim sabah yeni ilacınu içince çıkarmaması böyle işte çok uzun yazdım kaptaniçem
Günaydın canımStart başladı ve kahvaltıya simitle basladim
Tam mi yarım mi yedin, benim de canım simit istiyor ama karar veremedim yesem mi yemesem miStart başladı ve kahvaltıya simitle basladim
Ben de 1/3 yedim☺ önemli olan miktari ve hergun olmamasiStart başladı ve kahvaltıya simitle basladim
Günaydın canlar musmustlu pazariniz olsun
Günaydinlar, afiyet olsunn.Start başladı ve kahvaltıya simitle basladim
Aaa yokk hemen pes etmek olmazzz hiç belli olmaz bi bakmışsın sen beni geçmişsinOlur canim kazanan belli ( sen). Ama sen motive olacaksan süper uğrasirim
Çok teşekkür ederimmmm kaptanımmmm bu hafta güzel bi eksi olacak gibi dikkat edersem.Afiyet olsun kalori az ama içerik de önemli canım
Afiyet olsun Çok güzel menü canım bu hafta çok iyiydi tartını merakla bekliyorum
Afiyet olsun
Afiyet olsun güzel menü
Afiyet olsun ama menülerin çok güzeldi neden öyle oldu ki direnç yaşıyorsun herhalde bir dene bakalım detoksu belki birşey ödem yapıyordur sana ödemler gider en azından
Afiyet olsun çok güzel menü canım Ellerine sağlık iyi ki silip süpürmüşler tatlıyı
Canım kolaylıklar diliyorum
Güzel menüler afiyet olsun ama suuuu
Günaydın canım
Günaydın canım çok geçmiş olsun
Canım tebrik ederim çok güzel eksi gelmiş hem de regl iken
Günaydın canım
Ama geçen söylediğinden daha az çıkmış kilon demek tekrar düşüşe geçti
Takılma canım sabit kalmışsın ok ama moral bozmak yok haftaya çok güzel eksi gelir
Güzel olmuş menü canım afiyet olsun
Çok geçmiş olsunnnnn şu an iyiymiş şükürKızlar dua edin acil kızımı doktoruna getirdik bağırmalarına dayanamadığım için dışarıda bekliyorum hiç iyi değilim elim ayağım titriyor
Kız ben hazırlamamıştım o listeyi. Mthn83 hazırlıyorduGunaydin kizlaar ❤❤
Arkadaslar bu hafta ekimin son kilo bildirimi olacak. Yani malahit in yaptigi listedeki aylik hedefi bu hafta tutturmak icin ugrasmamiz lazim ki kupamizi alalimbakin kupa diyorum, kirmizi takimi yenince alacagimiz madalyanin yanina bir kupa yakişmaz mi Haydi diyetin sultanlari size güveniyorum
Gelmiş geçmiş olsun canımHoşbuldum Canım
20 gün Elazığ şehir Hastanesi'nde tedavisi sürdü. Enfeksiyon, kardiyoloji, cildiye, hematoloji bölümleri hepsi baktı takibini yaptı bişi bulamadılar. Kavasaki(kalp damarlarının genişlemesinden) suphelendiler. Ona yönelik bı tedavi uygulandı ama ateş yine düşmedi. En son kemik iliği alındı o da temiz çıkınca bizi Kayseri'ye sevk ettiler. Orada da 16 gün yattık. Sistemik Jia(Mas) teşhisi konuldu. Çocuklarda görülen bı romatizma çeşidi. Şimdi ağızdan tedaviye devam ediyor. Genel durumu çok iyi artık. İnşallah bir daha tekrarlamaz
Teşekkür ederim Canım, sağolasınGelmiş geçmiş olsun canım