- 17 Ekim 2024
- 35
- 199
- 8
- 19
Degerli takim arkadaşlarım bu hafta mavi takimda hedeflerimize doğru , birlikte yürüyeceğiz Kırmızı kaptanin tavsiyelerine aynen katiliyorum
|
|
@urfaktefek |
@trueliving_ |
|
@Fit mutlu anne |
@Jou |
@Azmet5255 |
@tomrs |
@yazarhanim35 |
@Ankee |
@Deltavealfa |
|
Kopye çekilmiştir kaptanımAnaaam o nasil bir baslangic konusmasi☺
Afiyet olsun19 ekim
13:00
Marul, acuka, humus
Kemik eti
Bol alabaş
18:00
Karışık kuruyemiş ( maalesef bazıları kavrulmuş)
Düğüne geldik
Yemekler 8 de dağılmaya başlıyor, yemek yemeyeceğim
1 lt su, eve kaçta giderim bilmiyorum, yol 1 saate yakın sürüyor, ondan sonrada su içsem gece uyutmaz
2 kupa kahve
1, 5 saat yoğun tempo iş yaptım
2 sepet oğlanların çamaşırını katladım (katlanmış hali 2 sepet) wc temizledim, yerleri sildim
Boncuk2307
LenaG Cicekbocekkaktus
Kizlar spor icin
Degerli takim arkadaşlarım bu hafta mavi takimda hedeflerimize doğru , birlikte yürüyeceğiz
Kırmızı kaptanin tavsiyelerine aynen katiliyorumsizin basaracagiza inanıyorum. Bir hafta az gittiyse ve kilo veremediysek diger hafta daha fazla gider. Ben gecen hafta 100 g eksildim ama bu hafta 1.7 kg birden gitti . Yeter ki dikkat edelim.
- Her gun menüleri paylasip beni
LenaG ve spor icin B Boncuk 52 yi etiketlemeyi ihmal etmeyin . Isin püf noktasi bu - Gec saatte yememeye çalışalım
- Proteini artirip, ozellikle basit karbonhidraylari azaltalim. Herkes kg basina 0.8-1 g protein almaya özen gostersin. FATSECRET programinda protein sayabilirsiniz.
- Veee bu hafta bir cilginlik yapip lahana yiyelim☺ (dereotu maydanoz salataya caciga ekleyecegiz o ayri ) Sebze yemegi olarak beyaz veya kara lahana yemegi yapalim . Nasil severseniz oyle pişirin. Ister kiymali ister az bakliyatli ama seveceginiz bir tat ve kıvamda olsun.
- Gitsin kilolar
bluegreeneyes @urfaktefek @trueliving_ gezegenfeza @Fit mutlu anne @Jou @Azmet5255 @tomrs @yazarhanim35 @Ankee @Deltavealfa Sitare55
Hemen menümü paylaşayımLenaG Sevgili Kaptaniçem
Ve fit ve güzel kırmızı takımarkadaşlarım hepimize hayırlı, uğurlu, bol eksili, sağlıklı bir hafta diliyorum.
Sevgili takım arkadaşlarım bol su tüketmeye ve sporumuza baslamayanlar baslamaya bu hafta adım ve spor sayımızı hali hazırda aktif olanlarıda arttirmaya davet ediyorum.
Ana kurallara dikkat edip stresten uzak olabildiğince güzel uykularimizi alarak ödemden uzak kalmaya özen gösterelim.
Güzel menüleri önceden planlayıp ara öğünlerimizi sağlıklı atıştırma ve ölçülü meyve ile taçlandiralim.
Havalar soğuyor sağlığımıza da dikkat edip bol c vit almayida unutmayalım.
Hepinizi çok seviyorum hayalini kurduğunuz bedene kavuşana kadar her türlü destek ve işbirliğini burda yapacağımıza inanıyor kendi adıma söz veriyorum.
Sizlerde takım motivasyonunu yükseltecek paylaşımlar yaparak güzel menülerinizi ve sporlarinizi en az 2.5 lt sularınizla akşamları beni etiketlemeyi unutmayın.
Bu haftanın şampiyonlari şimdiden belliancak mavi takımımızada başarılar dilerim.
ŞAMPİYON KİRMİZİ
@bnnu
@Cakinin Gelini
@BONCUK23
@nurovic
@Asya89
@Sem2024
@s i d e l y a
@Efenin_Annesi
@Tutku44
Ellssa
@Lavinia_98
19 ekim
13:00
Marul, acuka, humus
Kemik eti
Bol alabaş
18:00
Karışık kuruyemiş ( maalesef bazıları kavrulmuş)
Düğüne geldik
Yemekler 8 de dağılmaya başlıyor, yemek yemeyeceğim
1 lt su, eve kaçta giderim bilmiyorum, yol 1 saate yakın sürüyor, ondan sonrada su içsem gece uyutmaz
2 kupa kahve
1, 5 saat yoğun tempo iş yaptım
2 sepet oğlanların çamaşırını katladım (katlanmış hali 2 sepet) wc temizledim, yerleri sildim
Boncuk2307
LenaG Cicekbocekkaktus
Afiyet olsun canım menüde peynirli tost yayla çorbası ve az ekmek hepsi bir arada olunca biraz k.hidrat kaçıyor dikkat et güzelim suyu paylasmamissin,bol eksiler
Bugün karbon yüksek oldu farkındayım. Yarın düzeltirim. Su bugün oldukça az oldu. Suyu da çoğaltmalıyım.Afiyet olsun canım menüde peynirli tost yayla çorbası ve az ekmek hepsi bir arada olunca biraz k.hidrat kaçıyor dikkat et güzelim suyu paylasmamissin,bol eksiler
Henüz 1. SeviyedeyizAfiyet olsunGayet az bu kacinci evre ?
Bu olur mu kaptanımLenaG Sevgili Kaptaniçem
Ve fit ve güzel kırmızı takımarkadaşlarım hepimize hayırlı, uğurlu, bol eksili, sağlıklı bir hafta diliyorum.
Sevgili takım arkadaşlarım bol su tüketmeye ve sporumuza baslamayanlar baslamaya bu hafta adım ve spor sayımızı hali hazırda aktif olanlarıda arttirmaya davet ediyorum.
Ana kurallara dikkat edip stresten uzak olabildiğince güzel uykularimizi alarak ödemden uzak kalmaya özen gösterelim.
Güzel menüleri önceden planlayıp ara öğünlerimizi sağlıklı atıştırma ve ölçülü meyve ile taçlandiralim.
Havalar soğuyor sağlığımıza da dikkat edip bol c vit almayida unutmayalım.
Hepinizi çok seviyorum hayalini kurduğunuz bedene kavuşana kadar her türlü destek ve işbirliğini burda yapacağımıza inanıyor kendi adıma söz veriyorum.
Sizlerde takım motivasyonunu yükseltecek paylaşımlar yaparak güzel menülerinizi ve sporlarinizi en az 2.5 lt sularınizla akşamları beni etiketlemeyi unutmayın.
Bu haftanın şampiyonlari şimdiden belliancak mavi takımımızada başarılar dilerim.
ŞAMPİYON KİRMİZİ
@bnnu
@Cakinin Gelini
@BONCUK23
@nurovic
@Asya89
@Sem2024
@s i d e l y a
@Efenin_Annesi
@Tutku44
Ellssa
@Lavinia_98
Teşekkür ederim canımÇok güzel eksi ablacım bu kilolarda bu kadar verebiliyorsan maşallah sana
Yeme düzeni oturtmaya çalışıyorsun dimi abla sen o yüzden İYİ bile bence
Sabit kalmak da iyidir artı değil en azından
Hoşgeldin 50 ler ligiiii
Hoşgeldin ablacım
Çok güzel eksi tebrik ederim
Ayy bu gözler neler görüyor herkes pek güzel gidiyor maşallah maşallah
+400 gr hiçbir şey değil canablam güzel canını sıkma hiç hemen verirsin
300 gr 300 gr dır giden bizden değildir ablacım o da iyidir
Yine de eksi gelmesine sevindim
Oh my god bu neyyy maşallah
Çooook güzellll maşallahh
Ayy çok güzel gitmiş kilolar
Hazırlık da olsa aynı şey oluyor, bu hafta yarışlar başlıyor istersen kal gaza gelirsin bence
Sabit kalmak da iyidir en azından artı değil
Geçmiş olsun ablam
Hoşgeldin 70 ler ligiiii
100 gr bile değil beaaa, dert etme sakın bunu kendine
Ah Allahım neler görüyorum kaptanııııımmmm naptın sen
Regl etkisine rağmen böyleyse normali ney acaba çok güzel maşallah maşallah nazar değmesin
Çook güzel eksi tebrik ederim
- gelmiş ya ablacım gerisini boşver hep aynı olmuyor zaten en iyi sen biliyorsun
Çooook güzel eksi tebrik ederim
Teşekkür ederimTebrikler
Bence artik duzenli beslenmeye gecince gelecek artilar geldi, bundan sonrasi hep eksi olacaktır
Tebrikler
Tebrikler
Cok guzel eksitebrikler
Tebrikler
Tebrikler cok guzel eksi
tebrikler
Bu hafta dikkat edersen fazlasıyla gider
Hey maşallah Allah neler yaratmis ıslık ıslık
Tebrikler guzel eksi
Gitmiyor diye diye gönderdin kilolari
Azimle devam
Tebrik ederim
Ellerine sağlık canm
60'LAR LİGİ KİLO 70'LER LİGİ KİLO @Azmet5255 63.70 @Boza86 70.10 @tomrs 63.90 bluegreeneyes 71.10 @Ankee 64.75 Ellssa 71.10 @Lavinia_98 64.90 @Jou 72.20 @bnnu 65.00 Sitare55 72.40 @trueliving_ 65.25 @Beklenen2 74.30 @Makaron23 66.70 gezegenfeza 74.70 @Deltavealfa 66.70 @Asya89 76.20 Boncuk2307 67.70 cherrycokes 78.05 @s i d e l y a 68.35 Cicekbocekkaktus 79.90 80'LER LİGİ KİLO 90'LAR LİGİ KİLO @yazarhanim35 80.10 Lotus1234 91.00 @Cakinin Gelini 80.90 @Sem2024 95.05 @urfaktefek 83.80 @Efenin_Annesi 97.30 @Fit mutlu anne 84.20 @Tutku44 84.80 ÇITIRLAR LİGİ KİLO LenaG 87.35 @nurovic 50.60 60kiloyum 87.60 @malahit 55.10 @dolar milyoneri 59.40
Bu tablo sadece (19.10.2024) bildirim yapan arkadaşlarımızı kapsamaktadır.
Listede olmak istemeyen ya da ben olmak istiyorum ama yokum diyen varsa onu da söylesin.
- BİR YANLIŞLIK VARSA SÖYLEYİN MASTERFİT'İN ÇITIR HATUNLARI.
kahve vücut frekansını çok düşürürmüş.afiyet olsunn bir şey sorucam kahve sizde huzursuzluk ya da kalp çarpıntısı yapmıyor mu yapıyorsa da nasıl başa çıkıyorsunuz yaa en sevdiğim iceceklerden biri fakat 1 bardağı bütün anksiyete perilerini başıma topluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?