- 9 Temmuz 2024
- 1.409
- 9.005
- 73
- 24
LenaG
sabah 10.00
peynirli omlet, 7 zeytin, 1 kk ezine peyniri, petek bal, söğüş salata, 1 dilim pide
öğlen 14.30
1 kase tavuk sulu sebzeli şehriye çorbası
ara 17.00
1 tadelle ve kahve
akşam 19.00
yaprak ciğer, spagetti, salata
ara biraz çekirdek yiyebilirim.
2 lt su
Bugün spor yok mu ablalarım ??
Maşallah maşallah sefte bismillah çok güzel başlamışsın emeğine sağlık19 ekim menü
-sabah 11.30 - 12-
1 yumurta 1yk beyaz peynir 2 yk az yağlı süt ile omlet ananaslı yeşil çay
-ara 16.45-
2si bir arada 1 adet küçük medine hurmasi
-akşam 18.20-
5 kaşık ıspanak 3 yk yoğurt
3lt su // 30 dk yürüyüş // 6 dk ısınma, 13dk tüm vücut cardio, 30 dk bacak&kalça, 15 dk bel ve alt karın= 64 dakika toplam 94 dk egzersiz // 470 caloriBoncuk2307
LenaG LenaG
Degerli takim arkadaşlarım bu hafta mavi takimda hedeflerimize doğru , birlikte yürüyeceğiz
Kırmızı kaptanin tavsiyelerine aynen katiliyorumsizin basaracagiza inanıyorum. Bir hafta az gittiyse ve kilo veremediysek diger hafta daha fazla gider. Ben gecen hafta 100 g eksildim ama bu hafta 1.7 kg birden gitti . Yeter ki dikkat edelim.
- Her gun menüleri paylasip beni
LenaG ve spor icin @Boncuk 52 yi etiketlemeyi ihmal etmeyin . Isin püf noktasi bu - Gec saatte yememeye çalışalım
- Proteini artirip, ozellikle basit karbonhidraylari azaltalim. Herkes kg basina 0.8-1 g protein almaya özen gostersin. FATSECRET programinda protein sayabilirsiniz.
- Veee bu hafta bir cilginlik yapip lahana yiyelim☺ (dereotu maydanoz salataya caciga ekleyecegiz o ayri ) Sebze yemegi olarak beyaz veya kara lahana yemegi yapalim . Nasil severseniz oyle pişirin. Ister kiymali ister az bakliyatli ama seveceginiz bir tat ve kıvamda olsun.
- Gitsin kilolar
bluegreeneyes @urfaktefek @trueliving_ gezegenfeza @Fit mutlu anne @Jou @Azmet5255 tomrs @yazarhanim35 @Ankee @Deltavealfa @Sitare55
Su bayağı az olmuş ablacım. Yarın daha fazla iç olur mu19 ekim
13:00
Marul, acuka, humus
Kemik eti
Bol alabaş
18:00
Karışık kuruyemiş ( maalesef bazıları kavrulmuş)
Düğüne geldik
Yemekler 8 de dağılmaya başlıyor, yemek yemeyeceğim
1 lt su, eve kaçta giderim bilmiyorum, yol 1 saate yakın sürüyor, ondan sonrada su içsem gece uyutmaz
2 kupa kahve
1, 5 saat yoğun tempo iş yaptım
2 sepet oğlanların çamaşırını katladım (katlanmış hali 2 sepet) wc temizledim, yerleri sildim
Boncuk2307
LenaG Cicekbocekkaktus
Amaaan biraz fazla olmuş sankim kaptanım ama neyse bugünlük böyle olsun, adım sayın mükooLenaG
Cunartesi
12:00
80 g ispanakli börek
3 zeytin
15 g hindi füme
Yarim yumurta
40 g beyaz ,25 g kasar peyniri
Salatalik, marul, biber
Ara 15.00
Tatli birsey 50 kalori
1 form biskuvi
1 cay tabagi et haşlama
1 kestane
Aksam 17:30
1 tam +3/4 lahmacun
Yarimdan biraz fazla künefe
Ayran
Spor: 11.500 adim
@Boncuk2307
İlk görünce çok güldüm kaptanım, lotus kaptanım da yanlış etiketlemiş, o da başka birini etiketlemiş.Kizlar spor icinBoncuk2307 olacak yanlis etiket yapmisim
Çok güzel bence ödül yapmamışsın, spor da güzel
Bu olur mu kaptanım