- 23 Haziran 2019
- 9.249
- 41.885
- 548
Kız cakinin gelinini zaten almıştın ya canım ondan bekledi sanırımBurdayım en son ben söyledim seni bekliyom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız cakinin gelinini zaten almıştın ya canım ondan bekledi sanırımBurdayım en son ben söyledim seni bekliyom
ve bittiii birazdan listeleri atarımAnkee hoşgeldin
Selam takımları oluşturduk yeni haftanin akşam atılıyor menüler sabah tartılar atıldı.selamm bugun menü paylasilmiyor mu tartı günü olduğu icin kimse yazmamış çünkü
Paylaşılıyor canım bugün aynı zamanda takım seçmeleri yapılıyor herkes kaptanını bekliyor ki ona göre etiketlesinselamm bugun menü paylasilmiyor mu tartı günü olduğu icin kimse yazmamış çünkü
oki efenimPaylaşılıyor canım bugün aynı zamanda takım seçmeleri yapılıyor herkes kaptanını bekliyor ki ona göre etiketlesin
Masterfit 138.Etap Takım Listeleri |
KIRMIZI TAKIM |
Lotus1234 Kırmızı Takım Kaptanı |
LenaG |
Lavinia_98 |
Cakinin Gelini |
bnnu |
Boncuk2307 |
nurovic |
A Asya89 |
Sem2024 |
s i d e l y a |
Tutku44 |
Efenin_Annesi |
Ellssa |
MAVİ TAKIM |
Cicekbocekkaktus Mavi Takım Kaptanı |
@bluegreeneyes |
@urfaktefek |
@trueliving_ |
@gezegenfeza |
@Fit mutlu anne |
@Jou |
@Azmet5255 |
@tomrs |
@yazarhanim35 |
Ankee |
@Deltavealfa |
@Sitare55 |
HAZIRLIK |
@malahit |
60kiloyum |
@Goklerce |
cherrycokes (başlangıç 18.10) |
@Boza86 |
@sibel_84 |
@Makaron23 |
@Beklenen2 |
Yettim kaptanım
LenaG Sevgili Kaptaniçem
Ve fit ve güzel kırmızı takım arkadaşlarım hepimize hayırlı, uğurlu, bol eksili, sağlıklı bir hafta diliyorum.
Sevgili takım arkadaşlarım bol su tüketmeye ve sporumuza baslamayanlar baslamaya bu hafta adım ve spor sayımızı hali hazırda aktif olanlarıda arttirmaya davet ediyorum.
Ana kurallara dikkat edip stresten uzak olabildiğince güzel uykularimizi alarak ödemden uzak kalmaya özen gösterelim.
Güzel menüleri önceden planlayıp ara öğünlerimizi sağlıklı atıştırma ve ölçülü meyve ile taçlandiralim.
Havalar soğuyor sağlığımıza da dikkat edip bol c vit almayida unutmayalım.
Hepinizi çok seviyorum hayalini kurduğunuz bedene kavuşana kadar her türlü destek ve işbirliğini burda yapacağımıza inanıyor kendi adıma söz veriyorum.
Sizlerde takım motivasyonunu yükseltecek paylaşımlar yaparak güzel menülerinizi ve sporlarinizi en az 2.5 lt sularınizla akşamları beni etiketlemeyi unutmayın.
Bu haftanın şampiyonlari şimdiden belli ancak mavi takımımızada başarılar dilerim.
ŞAMPİYON KİRMİZİ
bnnu
Cakinin Gelini
BONCUK23
nurovic
A Asya89
Sem2024
s i d e l y a
Efenin_Annesi
Tutku44
Ellssa
Lavinia_98
Anaaam o nasil bir baslangic konusmasi ☺LenaG Sevgili Kaptaniçem
Ve fit ve güzel kırmızı takım arkadaşlarım hepimize hayırlı, uğurlu, bol eksili, sağlıklı bir hafta diliyorum.
Sevgili takım arkadaşlarım bol su tüketmeye ve sporumuza baslamayanlar baslamaya bu hafta adım ve spor sayımızı hali hazırda aktif olanlarıda arttirmaya davet ediyorum.
Ana kurallara dikkat edip stresten uzak olabildiğince güzel uykularimizi alarak ödemden uzak kalmaya özen gösterelim.
Güzel menüleri önceden planlayıp ara öğünlerimizi sağlıklı atıştırma ve ölçülü meyve ile taçlandiralim.
Havalar soğuyor sağlığımıza da dikkat edip bol c vit almayida unutmayalım.
Hepinizi çok seviyorum hayalini kurduğunuz bedene kavuşana kadar her türlü destek ve işbirliğini burda yapacağımıza inanıyor kendi adıma söz veriyorum.
Sizlerde takım motivasyonunu yükseltecek paylaşımlar yaparak güzel menülerinizi ve sporlarinizi en az 2.5 lt sularınizla akşamları beni etiketlemeyi unutmayın.
Bu haftanın şampiyonlari şimdiden belli ancak mavi takımımızada başarılar dilerim.
ŞAMPİYON KİRMİZİ
bnnu
Cakinin Gelini
BONCUK23
nurovic
A Asya89
Sem2024
s i d e l y a
Efenin_Annesi
Tutku44
Ellssa
Lavinia_98
İnşallah biriciğimmm şu denetimi sorunsuz, rahatlıkla, sıkıntısız atlatmayı nasip etsin AllahımÇalış çiçek çalışşş ışıldaaa