- 25 Ağustos 2019
- 61.160
- 114.346
- 698
- 30
kahvaltımmm Efenin_Annesi Sitare55Öyle olucak biliyorum canım
yulaflı acukalı omlet arasına kaşarr ıımmhhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kahvaltımmm Efenin_Annesi Sitare55Öyle olucak biliyorum canım
Dönüşün bu menüyle muhteşem oldu canım afiyet olsun hoşgeldin ❤Tünaydın kızlar, telefonum geldi sonunda. Valla telefon olmayınca kendimi çıplak gibi hissettim.
Dünkü menum
Sabah 1 bardak sirkeli su
Sabah 1 tane tandır lavaş içine 1 parça süzme peynir 5 zeytin 1/2 domates salatalık 2 hindi füme çay
Ara 12.00 kefir içine chia tohumu keten tohumu 2 ceviz
Ara 15.00 1 mandalina
Akşam 18.00 1 tabak zeytinyağlı pırasa 1dilim ekmek 3 kaşık yoğurt
Su 3litre LenaG Cakinin Gelini
Gerçekten ıımmhhh olmuş afiyet olsun canımkahvaltımmm Efenin_Annesi Sitare55
Eki Görüntüle 3491551
Hafif yapacam derken hiç yememezlik yapma canım normal düzenine dönLenaG @dolar milyoneri Sitare55
maalesef dün akşam almanya’dan ani misafirlerim geldi. cayın yanına tatlı poğaça kurabiye koydum 350/400 kalorilik tatlı yedim
kalori hesabıma göre dün 1700 almam gerekiyordu ben hepsini toplam 1200 almıştım.
spor7.500 adım yapmıştım
bu gün biraz daha hafif beslenmem gerekiyor dengelemek için
Ayy kuzum özürr artık etiketlerimben niye yohumm
Harika canım afiyet olsun çok örnek emziren annelersiniz hem sen hem bluegreeneyeskahvaltımmm Efenin_Annesi Sitare55
Eki Görüntüle 3491551
Teşekkür ederiz CanmHafif yapacam derken hiç yememezlik yapma canım normal düzenine dön
Ayy kuzum özürr artık etiketlerim
Harika canım afiyet olsun çok örnek emziren annelersiniz hem sen hem bluegreeneyes
İyi bari sevindim canım iyi olmasınaÇok teşekkür ederim sağol canım ❤ karaciğer yetmezliği tedavisi gördü canım patili bebeğim bugün de böyle olunca korktum hamdolsun iyi az öncede kalktı mama yedi
Yok canım yerim yaHafif yapacam derken hiç yememezlik yapma canım normal düzenine dön
Ayy kuzum özürr artık etiketlerim
Harika canım afiyet olsun çok örnek emziren annelersiniz hem sen hem bluegreeneyes
Ayy gelsin tabi mınciririm ama bakEki Görüntüle 3491557
Bnm kızıda al yanına kostümü hazır bile
Tünaydın canımGünaydın herkese
Salata özellikle yeşil yapraklı sebze önemli diye biliyorum canım. Eksik etmemek lazım eskiden ben de yemezdim şimdi baya alışkanlık yaptıÇok çok geçmiş olsun inşallah bir an önce toparlar canım
Çok geçmiş olsun canım
Hayırlı uzun güzel yaşları olsun inşallah
En güzel ağrı
Amin camım Allah razı olsun bütün hastalara Rabbim şifa versin
Çok şükür canım daha iyi olur inşallah
Teşekkür ederim canım
Su orucu da iyi geliyor ama bi yapamadım kaptanım, teşekkür ederim
Akşam yemeyecektim aslında sebze ve protein olsun diye yedim onları kaptanım yanına salata mı yapmam lazımdı acaba
Tünaydın canımGünaydın kızlar
Canım afiyet olsun protein ağırlık yapmışsın dünkü menün akşamına but tek başına nasıl yetti 2 yk yoğurt,biraz salata eklense çok güzel olurmuş ama sanırım yoğunluktan mı böyle oluyorDünkü menüm
Sabah 10:00
Türk kahvesi
Öğle 12:00
1 tavuk ızgara
1 kase çoban salata
Ara 15:00
1 kuru kayısı
15 badem
2 tane hardallı gong
Akşam 18:30
1 tavuk but
10-15 tane fıstık
21:30( dün gece 2:30 ta uyudum o yüzden uyumadan bayağı önce yemiş oldum)
1 narın yarısı
5700 adım
Su 2 lt
Salı menüm
Öğle 13:00( her bir şişte 4 adet et vardı)
2 tane tavuk şiş
2 tane kuzu şiş
Gavurdağ salata
1 yemek kaşığı tulum peynir
Ara 17:00
1 kuru kayısı
6 tane badem
Akşam 20:00
3/4 nar
Bir tutam yağsız çeçil peynir
Su 2 lt
11400 adım
LenaG
Tünaydın nur cumGünaydınlar hayırlı sabahlar
Tünaydın ️️️Günaydınlaaarrr
Afiyet olsun güzel menü16102024
aç karna ; kahve ve yarım litre su
11.00
Eki Görüntüle 3491501
18.00
menemen
salatalık
zeytin
2dilim siyez
çay
2litre su
1maden suyu
Efenin_Annesi Cakinin Gelini LenaG
Tünaydın canımGünaydın kızlar gününüz güzel geçsin
TünaydııınnnGünaydın canlar
Tünaydın kaptanımGünaydın canım kızçeleer
Afiyet olsun güzel olmuş16 Ekim menüm
Sabah 9 gibi
Yarım ay börek, 3yesil biber, peynir,5 y zeytin ,bir tabak roka salatası
Öğleye doğru oğluma badem kırdım 4 tane yedim başkası yok
Ogl den sonra 2gibi
Bir tabak gabak yemeği,bir ciltim üzüm,iki dilim mandalina
Akşam 6 da
Etli pirinç pilavı 3yk ,bir tabak sebze yemeği bir bardak ayran
LenaG , Cakinin Gelini
Kızımla çıktım yürüyüşe biraz az oldu
4 bin adim
Ayyy çiçek kadın nerelerdesin özledim seniiigünaydın güzel kadınlar, nasılsınız?
çok özledim hepinizi ama buralara o kadar nadir girebildim ki
yeni yeni normal hayatıma dönüş yaptım gerçi 1 ay sonra başa saracağız
ama sağlık olsun tabii
Tünaydın canım afiyetler olsungünaydın kızlar
sabah 40 dk eliptiğimi yapıp beslenme çantamı hazırlayıp işe geçtim
9:30 da pirinç patlağı üstünde 1 tk fıstık ezmesi 3 dilim muz yanında sütlü filtre kahve ile ilk öğünümü yaptım
beslenmemde değişiklik olmadığı halde wc düzenim değişti her gün düzenli çıkarken 2 günde bir olmaya başladı sanırım mevsim değişikliğine uyum süreci...
Oohh miss afiyet olsun
Canım afiyet olsun kendini çok aç bırakmadan salataya yüklenirsen hem doyurucu olur hem az yemiş olursunLenaG @dolar milyoneri Sitare55
maalesef dün akşam almanya’dan ani misafirlerim geldi. cayın yanına tatlı poğaça kurabiye koydum 350/400 kalorilik tatlı yedim
kalori hesabıma göre dün 1700 almam gerekiyordu ben hepsini toplam 1200 almıştım.
spor7.500 adım yapmıştım
bu gün biraz daha hafif beslenmem gerekiyor dengelemek için
Çok güzel menü canım afiyet olsunTünaydın kızlar, telefonum geldi sonunda. Valla telefon olmayınca kendimi çıplak gibi hissettim.
Dünkü menum
Sabah 1 bardak sirkeli su
Sabah 1 tane tandır lavaş içine 1 parça süzme peynir 5 zeytin 1/2 domates salatalık 2 hindi füme çay
Ara 12.00 kefir içine chia tohumu keten tohumu 2 ceviz
Ara 15.00 1 mandalina
Akşam 18.00 1 tabak zeytinyağlı pırasa 1dilim ekmek 3 kaşık yoğurt
Su 3litre LenaG Cakinin Gelini
Afiyet olsun ben niye üşeniyorum böyle tabaklar yapmaya yaaakahvaltımmm Efenin_Annesi Sitare55
Eki Görüntüle 3491551
Anammm ikinci öğünler yapılıyor ben yeni kalktım yaaa hiç sevmiyorum geç uyanmayııı hoş gece 3 te uyudum ama olsun afiyet olsun
Gecikmissin biraz ben de 1 e dogru uyudum 6.5 ta kalktimAnammm ikinci öğünler yapılıyor ben yeni kalktım yaaa hiç sevmiyorum geç uyanmayııı hoş gece 3 te uyudum ama olsun afiyet olsun
Ev tartılarında böyle olabiliyor mecbur evdeki tartıdan gideceksin ama aklında 1 kg eksiğim diye düşüneceksinŞimdi eve geldim aynı şekilde kendi tartımda tartıldım tam arada 1 kilo fark var . Doktorda 76.50 benim tartıda 77.50 e ben şimdi bu tartıyı ne yapacağım ya
yaaaaa ben de çok özledim seni tatlı dilli arkadaşımmAyyy çiçek kadın nerelerdesin özledim seniii
Çok iyiyim canım gayet güzel gidiyor Boşver iyi yapmışsın kafa dinlemek lazım bazen. Kızların nasıl ? İşyerinde biraz daha rahat mısınyaaaaa ben de çok özledim seni tatlı dilli arkadaşımm
işyerinin o insanüstü yoğunluğunu atlattıktan sonra sanırım enerjimi toplamam biraz zaman almış ne zamandır kitap okumak harici hiç ama hiçbirşey yapmadım buraya da giremedim girsem de okuyamadım o bile zor geldi
ama şükür toparlandım artık
sen nasılsın nasıl gidiyor?
Fenomen olan herşeyden uzak durmayi ogreniyoruzAy heryerde dubai çikolatası tarifi valla fenalık geldi yahu ilk çıktığında biraz nasıldır ki diye düşünmüştüm şu an hiiiçç merak etmiyorum içimi baydılar tarif de tarif diyeee