- 25 Ağustos 2019
- 61.161
- 114.350
- 698
- 30
işe yarayanı oluyo ama ben biürtürlü içemedim yaa midem bulandı hersey ictim bi bunu içemiyorum tuhafşimdi işten chia tohumlu limonlu su getirdiler, içen faydasını gören var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
işe yarayanı oluyo ama ben biürtürlü içemedim yaa midem bulandı hersey ictim bi bunu içemiyorum tuhafşimdi işten chia tohumlu limonlu su getirdiler, içen faydasını gören var mı
Jasmiiin hoşgeldin nasılsın? yaz dönemi bende pek giremedimgünaydın güzel kadınlar, nasılsınız?
çok özledim hepinizi ama buralara o kadar nadir girebildim ki
yeni yeni normal hayatıma dönüş yaptım gerçi 1 ay sonra başa saracağız
ama sağlık olsun tabii
canımmm nasılsın, bebiş nasıl?insallahh güzel sonuclarla gelirim
Jasmiiin hoşgeldin nasılsın? yaz dönemi bende pek giremedimn
ben de iyiyim teşekkür ederimmm bir ileri bir geri bir ileri devam ediyorum iştecanımmm nasılsın, bebiş nasıl?
hoşbuldum canımm sağol sen nasılsın
aşkoooo hoşgeldiinnnn özlendiinnnncanımmm nasılsın, bebiş nasıl?
hoşbuldum canımm sağol sen nasılsın
tam sevilmelik kıvama gelmişşşaşkoooo hoşgeldiinnnn özlendiinnnn
iyiyim çok şükür oglum 4aylık oldu diş etleri kabarmış vaziyette huysuzluğumuz var tabii herşeye rağmen yılmadım ayaktayımm sen nasılsın çiçegim
hoşbuldummmaşkoooo hoşgeldiinnnn özlendiinnnn
iyiyim çok şükür oglum 4aylık oldu diş etleri kabarmış vaziyette huysuzluğumuz var tabii herşeye rağmen yılmadım ayaktayımm sen nasılsın çiçegim
evett evettt mıncırılmqya bayılıyorr heleeetam sevilmelik kıvama gelmişşş
sağlığınız yerinde olsunn dahoşbuldummm
ahhh kıyamamm ona yaa, kolaylıkla atlatın inşallah canım
iyiyim şükür ben de, iş güç ev koşturmaca devam
aynen canıımmmsağlığınız yerinde olsunn da
harika görünüyor afiyet şifa olsun çanta sihirli gibi dimi
Teşwkkür eferim İçine hep sağlıklı yiyecekler konulması gerekiyormuş gibiharika görünüyor afiyet şifa olsun çanta sihirli gibi dimi
kesinlikleeeTeşwkkür eferim İçine hep sağlıklı yiyecekler konulması gerekiyormuş gibi
ben niye yohumm
Teşekkür ederim canım bu ağrılarla mutlu olmak çok zor sanırım birazdan oturup ağlayacağım
Sağol kuzum ağrılarım çok fazla
Öyle olucak biliyorum canıminsallahh güzel sonuclarla gelirim