Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

aslında hiç yememem gerekli. hem de king yedim 😭
bimde indirim varmış. fazla aldım. 2 tanesi yedim. hiç almamam gerekti 😪 ne olacak benim çikolataya bu zaafım yaa :KK61:

Ya bence de diyet bile olsa insan o tadı unutamıyor o nedenle ben de hiç yalancı tatlılı şeyler yememeye çalışıyorum.
Çok güzel eksi gelmişsin yarın dengelersin sakın koyverme

15 Ekim Salı
Gün kapanışı
LenaG LenaG Cakinin Gelini Cakinin Gelini

Kahvalti 10.30
2 hindi füme
Domates
Peynir
5-6dal.maydanoz
Mandalina

13.30 ara
1tane basmati pirinçli kuru dolma
10 çiğ fındık
Türk kahvesi

16.30 akşam
Tavuklu çorba
Az roka

7000 adım
3lt su
Artık bir söz bulamıyorum yine yapmışsın yapacağını harika bir menü canım afiyet olsun ❤🌸

Ya bence de diyet bile olsa insan o tadı unutamıyor o nedenle ben de hiç yalancı tatlılı şeyler yememeye çalışıyorum.
Çok güzel eksi gelmişsin yarın dengelersin sakın koyverme
inşallah canım. akşam yemeği de süpriz oldu. yoksa dünkü çorbayla kıymalı kabak yemeği olacaktı. ama eve geldim börek yapılmış 🥴

Afiyet olsun canım çok güzel ❤️

Çok güzel menü canım afiyet olsun ❤️

Afiyet olsun canım yediklerinin tam gramaj olarak kalorisi bir programla hesaplama yapar mısın canım bakalım sorun ne bulmaya çalışalım.
Ama öyle pes etmek yok inat emek lazım ❤️

Canım 500 gr regle rağmen artı geldiysen yine daha da artı olabilirdü. Bozma lütfen moralini ❤️

Yemezsin seeen ❤️

Afiyet olsun güzel görünüyor ❤️

🥰😘

Günde 1 kare yiyebilirsin yanında bir kahve ile bişicik de olmaz ❤️

Çok güzel olmuş canım afiyet olsun ❤️
Canım bugün senin menün nasıldı?

İyi aksamlar kızlar bugünkü menüm

Sabah sirkeli su
Sabah 09.30 2 Altınbaşak 1diljm peynir 1 yumurta 1dilim füme cay

Ara 13.00 kefir 1 galeta 3 tane üzüm
Öğle 15.00 3 parça tavuk bol salata 1dilim ekmek ayran

Akşam 19.00 1 kase kemik suyuna tarhana salata yerim
Su 2.5 3 litre + aralarda 3bardak dukan içeceği içtim
Eğer bu haftada kilo vermezsem takımlara girmeyeceğim çünkü artı çıkınca üzülüyorum takım etkileniyor.
Spor 9bin adım .
LenaG LenaG Cakinin Gelini Cakinin Gelini 💞🌸
Öyle şey olurmu canım illa hepimizde bir duraksama sabit kalma oluyor zaten istesende olmazdı değerlerin çok düşükmüş takviyelerinide içince bal gör nasıl veriliyor o kilolar sakın ama sakın pes etmek yok ayrıca menün harika olmuş afiyet olsun canım ❤😘

İyi akşamlar kızlar napiyorsunuz? İş güç yoğunluğu içerisinde koşturup duruyoruz değil mi? Ben günler nasıl akıp gidiyor hiç anlamıyorum.
Birde canımı sikmak istemiyorum ama kaç haftadır takılı kaldım 92lerde ne güzel geçen çarşamba 91 e düşmüştüm geri hatalar yaptim.Tatli krizlerim oldu üst üste bir sürü yaptığım.kacamaklar ve düzensizlikler oldu.
Bir yerde okumuştum.eger takıldığını kilolar olduysa öğün sayınızı değiştirin yada erken kapanış yapın diye onu uygulamaya çalışıyorum.

Ya canım ilaçlar mi ağır geliyor etki mi etmiyor anlamadım. Şurada kontrole bir haftam kaldı. Bakalım tahlillerde ne çıkacak. Carpintilarim iyice arttı. İlaçların yan etkisi mi bilmiyorum. Birde salgına yakalandık. Ev ahalisi perisaniz.

Tebrikler canım

Tekrardan özür dilerim. Ben nasıl unuttum ya.😞😞
Canım ne özrü lütfen deme öyle şimdi ben üzüldüm hepinize ailecek çok geçmiş olsun haftaya kontrol den sonra bizede bildir kendine iyi bak canım tühh ❤🌷

15 ekim salı menü
09.00 1 haşlanmış yumurta beyaz peynir ve kapya biberlikahvaltılık sosu 2 tatlı kaşığı, 1 dilim chialı ekmek
10.00 sütlü kahve
12.00 c vitamini :) sanırım grip oluyorum
14.00 4 çok küçük köfte (100-150 gr) patates püresi 3 YK (bu biraz yağlıydı) yarım kase ezogelin çorbası
16.00 sütlü kahve
18.00 2 susamlı çubuk kraker

Akşam soda içerim belki ama spor ve su çok azdı bugün halsizim azıcık 😕
Cakinin Gelini Cakinin Gelini LenaG LenaG
Canım öncelikle geçmiş olsun ortalıkta salgın var kendine lütfen iyi bak menün gayet güzel olmuş zaten neredeyse günü 14 de bitirmişsin güçsüz kalırsın bol limonlu çorbalar yap iç afiyet olsun canım ❤😘

15 ekim menü
13.00 2 dilim havuçlu tarçınlı ev keki yeşil çay
16.00 yarım şeftali biraz üzüm
19.00 3 yk pilav 4 yk haşlanmış tavuk göğsü 3 kornişon turşu 1 kase salat
Su 2.5 litre
LenaG LenaG C cakiningelini
Afiyet olsun canım ❤ kahvaltı yok tarçınlı kekinde kararında olduğunu düşünüyorum etiketlediğin kişi ben değilim canım 😘

15 Ekim Salı
Kahvaltı 13.00

3 yk granola + 1 sb süt + 1 çay kaşığı bal
Ara Öğün 17.00
1 tüysüz şeftali + 1 armut
Akşam yemeği 19.30
3 yk kadar yoğurtlu makarna, koca kase salata, 30 gr kadar ton balığı
2lt yi aşkın su + 1 lt dukan kiraz saplı
30 dk eliptik (10 km yol)
LenaG LenaG Cakinin Gelini Cakinin Gelini

Eklentiler

• 1000027619.jpg
    1000027619.jpg
    71,3 KB · Görüntüleme: 10
  • 1000027618.jpg
    1000027618.jpg
    56,6 KB · Görüntüleme: 11
  • 1000027617.jpg
    1000027617.jpg
    52,6 KB · Görüntüleme: 12
Ya canım ben çıkayım listelerden. Şimdi aklıma geldi bugünün salı olduğu. Sabah kalktigimda atayım diyordum yine apar topar hastane yaptık. Çocuklar duzelemedi. Bana ilaçlar etki etmiyor herhalde. Eşim dün gece rahatsızlandı.
Acil şifalar dilerim canım 🤲🏼🤲🏼

İyi akşamlar
LenaG LenaG

11:00 3yumurta ve 1küçük kabaktan oluşan yağlı kağıtta kabak tost, 8karışık zeytin, 2kk.peynir, 2tk.acı sos, 2limonlu zeytinyağlı köz kapya, domates, kahvaltı sonu şekersiz çay, 1avuç fıstık ve 10gr.lokum

19:00 Akşam yemeği
1tabak yy.yoğurtla haşlanmış yağsız semizotu,
Yağlı kağıtta 1avuç içi yağlı kırmızı et, 1yk.mantar sote, yarım karnıyarık, bol roka salatası

Az önce yağsız sütle 1kupa şekersiz soğuk filtre kahve

Su 3 litre

Canım bugün senin menün nasıldı?
Doğru valla ben yorumluyorum kendiminkini yazmayı unutuyorum :sopa:

Sabah 2 filtre kahve sütlü

Kahvaltı 11:00 2 dilim tbe kahvaltılık sosla,40 gr peynir,7 zeytin,1 yumurtadan omlet

Ara 15:00 15 fındık 2 mandalina

Akşam 5 minik köfteli salata ,2 yk makarna(bu hesapta yoktu)

Aralarda çay sütlü kahve

Su 3 lt
Spor yok bugün yapamadım nedense

15 Ekim Salı
Kahvaltı 13.00

3 yk granola + 1 sb süt + 1 çay kaşığı bal
Ara Öğün 17.00
1 tüysüz şeftali + 1 armut
Akşam yemeği 19.30
3 yk kadar yoğurtlu makarna, koca kase salata, 30 gr kadar ton balığı
2lt yi aşkın su + 1 lt dukan kiraz saplı
30 dk eliptik (10 km yol)