- 30 Kasım 2014
- 28.781
- 126.968
- 798
aslında hiç yememem gerekli. hem de king yedimCanım şundan da tercih edilebilirsin
![Loudly crying face :sob: 😭](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f62d.png)
bimde indirim varmış. fazla aldım. 2 tanesi yedim. hiç almamam gerekti
![Sleepy face :sleepy: 😪](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f62a.png)
![KK61 :KK61: :KK61:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk61.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslında hiç yememem gerekli. hem de king yedimCanım şundan da tercih edilebilirsin
aslında hiç yememem gerekli. hem de king yedim
bimde indirim varmış. fazla aldım. 2 tanesi yedim. hiç almamam gerektine olacak benim çikolataya bu zaafım yaa
![]()
Artık bir söz bulamıyorum yine yapmışsın yapacağını harika bir menü canım afiyet olsun ❤15 Ekim Salı
Gün kapanışı
LenaG
Cakinin Gelini
Kahvalti 10.30
2 hindi füme
Domates
Peynir
5-6dal.maydanoz
Mandalina
13.30 ara
1tane basmati pirinçli kuru dolma
10 çiğ fındık
Türk kahvesi
16.30 akşam
Tavuklu çorba
Az roka
7000 adım
3lt su
Sağolasın canım direniyorum bakalım inşallah bu emekler boşa gitmez.Artık bir söz bulamıyorum yine yapmışsın yapacağını harika bir menü canım afiyet olsun ❤![]()
inşallah canım. akşam yemeği de süpriz oldu. yoksa dünkü çorbayla kıymalı kabak yemeği olacaktı. ama eve geldim börek yapılmışYa bence de diyet bile olsa insan o tadı unutamıyor o nedenle ben de hiç yalancı tatlılı şeyler yememeye çalışıyorum.
Çok güzel eksi gelmişsin yarın dengelersin sakın koyverme
Canım bugün senin menün nasıldı?Afiyet olsun canım çok güzel
Çok güzel menü canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım yediklerinin tam gramaj olarak kalorisi bir programla hesaplama yapar mısın canım bakalım sorun ne bulmaya çalışalım.
Ama öyle pes etmek yok inat emek lazım
Canım 500 gr regle rağmen artı geldiysen yine daha da artı olabilirdü. Bozma lütfen moralini
Yemezsin seeen
Afiyet olsun güzel görünüyor
Günde 1 kare yiyebilirsin yanında bir kahve ile bişicik de olmaz
Çok güzel olmuş canım afiyet olsun![]()
Öyle şey olurmu canım illa hepimizde bir duraksama sabit kalma oluyor zaten istesende olmazdı değerlerin çok düşükmüş takviyelerinide içince bal gör nasıl veriliyor o kilolar sakın ama sakın pes etmek yok ayrıca menün harika olmuş afiyet olsun canım ❤İyi aksamlar kızlar bugünkü menüm
Sabah sirkeli su
Sabah 09.30 2 Altınbaşak 1diljm peynir 1 yumurta 1dilim füme cay
Ara 13.00 kefir 1 galeta 3 tane üzüm
Öğle 15.00 3 parça tavuk bol salata 1dilim ekmek ayran
Akşam 19.00 1 kase kemik suyuna tarhana salata yerim
Su 2.5 3 litre + aralarda 3bardak dukan içeceği içtim
Eğer bu haftada kilo vermezsem takımlara girmeyeceğim çünkü artı çıkınca üzülüyorum takım etkileniyor.
Spor 9bin adım .
LenaG
Cakinin Gelini
![]()
Canım ne özrü lütfen deme öyle şimdi ben üzüldüm hepinize ailecek çok geçmiş olsun haftaya kontrol den sonra bizede bildir kendine iyi bak canım tühh ❤Ya canım ilaçlar mi ağır geliyor etki mi etmiyor anlamadım. Şurada kontrole bir haftam kaldı. Bakalım tahlillerde ne çıkacak. Carpintilarim iyice arttı. İlaçların yan etkisi mi bilmiyorum. Birde salgına yakalandık. Ev ahalisi perisaniz.
Tebrikler canım
Tekrardan özür dilerim. Ben nasıl unuttum ya.![]()
Ellerine sağlık afiyet olsun canım nefis görünüyor ❤
Canım öncelikle geçmiş olsun ortalıkta salgın var kendine lütfen iyi bak menün gayet güzel olmuş zaten neredeyse günü 14 de bitirmişsin güçsüz kalırsın bol limonlu çorbalar yap iç afiyet olsun canım ❤15 ekim salı menü
09.00 1 haşlanmış yumurta beyaz peynir ve kapya biberlikahvaltılık sosu 2 tatlı kaşığı, 1 dilim chialı ekmek
10.00 sütlü kahve
12.00 c vitamini :) sanırım grip oluyorum
14.00 4 çok küçük köfte (100-150 gr) patates püresi 3 YK (bu biraz yağlıydı) yarım kase ezogelin çorbası
16.00 sütlü kahve
18.00 2 susamlı çubuk kraker
Akşam soda içerim belki ama spor ve su çok azdı bugün halsizim azıcık
Cakinin Gelini
LenaG
Afiyet olsun canım ❤ kahvaltı yok tarçınlı kekinde kararında olduğunu düşünüyorum etiketlediğin kişi ben değilim canım15 ekim menü
13.00 2 dilim havuçlu tarçınlı ev keki yeşil çay
16.00 yarım şeftali biraz üzüm
19.00 3 yk pilav 4 yk haşlanmış tavuk göğsü 3 kornişon turşu 1 kase salat
Su 2.5 litre
LenaG C cakiningelini
Acil şifalar dilerim canımYa canım ben çıkayım listelerden. Şimdi aklıma geldi bugünün salı olduğu. Sabah kalktigimda atayım diyordum yine apar topar hastane yaptık. Çocuklar duzelemedi. Bana ilaçlar etki etmiyor herhalde. Eşim dün gece rahatsızlandı.
Doğru valla ben yorumluyorum kendiminkini yazmayı unutuyorumCanım bugün senin menün nasıldı?
Maşallah canım sporuna da menü nede maşallah gayet başarılı afiyet olsun ❤15 Ekim Salı
Kahvaltı 13.00
3 yk granola + 1 sb süt + 1 çay kaşığı bal
Ara Öğün 17.00
1 tüysüz şeftali + 1 armut
Akşam yemeği 19.30
3 yk kadar yoğurtlu makarna, koca kase salata, 30 gr kadar ton balığı
2lt yi aşkın su + 1 lt dukan kiraz saplı
30 dk eliptik (10 km yol)
LenaG
Cakinin Gelini