- 1 Aralık 2019
- 5.726
- 23.399
- 348
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kıyamam
Evet üzüldüm ben de ama herşey bizim elimizde. Aslında ben içten içe kendime çok kızıyorum. Bu yola çıkarken 50 hayaldi ve ah bı 50 olsam başka ne isterim felan derdim. Ne zamanki 55 lere indim resmen aç gözlülük yapıp daha da fazla vermeyi hedef koydum önüme. Halbuki 50 de kalıp normal beslenip kaçamak yapmadan spor yapsam hem sikilasacak hem de incelebilcem. Zulüm geliyor spor yapmak, ac gezmek daha kolayima geliyor
Şeytanın bacağını kırmak zorundayım biyerde baslicam illaki de o gün ne zaman onu bilmiyorum
Kaptanım canım bitanem yaklaşık 4-5 saattir cebelleşiyorum ama olmuyor yok resmen ağzımın suyu akıyor pavlovun köpüşü gibiyim
Bu saat de oldu ama yiyecem galiba
Ceza da versen kızsan da razıyım
Çikolata yemeye gidiyom
LenaG
Çok haklisin kaptanicem vazg cmeSswm gitmeyecek kilolarCanım benim de sevdiğim ne yiyecekler var ne yiyecekler ama yemiyorum. Kuruyemiş aşkından biraz feragat etmen lazım
İnşallah kaptanicem kuruyemisi rafa kaldirmazssam olmayacakAz bişey canım sakın üzülme sen bu 500 gr. ı zaten suyla halledersin ❤
Yemedim aferin bana dimiTamam ama ısırarak yeme. Ağzında gezdire gezdire ye ki uzun sürsün tadı ağzında. Afiyet olsun bişey olmaz bence 2 karecikten.
Ben de yemedim canım zorlanıyorum ama şu an yemeyeceğimÇikolata mı bizdede bitter var ama yemeden artı cikiyorum yesem kapılardan geçemeyeceğim
Ben de yemedim canım zorlanıyorum ama şu an yemeyeceğim
Eğer sabah hala canım çekiyor olursa o zaman bakacam
Olacaksın canım benim biraz zaman azim ve sabırMasallah canım valla ben 60kg olsam gömerdim. O yüzden hiç 60kg olamayacağım
Tamam canım çok geçmiş olsun hazırlığa alıyorum seni sağlığına,ailene odaklan gerisi hallolurYa canım ben çıkayım listelerden. Şimdi aklıma geldi bugünün salı olduğu. Sabah kalktigimda atayım diyordum yine apar topar hastane yaptık. Çocuklar duzelemedi. Bana ilaçlar etki etmiyor herhalde. Eşim dün gece rahatsızlandı.
ben bugün 2 tane tadelle yedimÇikolata mı bizdede bitter var ama yemeden artı cikiyorum yesem kapılardan geçemeyeceğim
Afiyet olsun canım çok güzel15 Ekim Salı
Gün kapanışı
LenaG Cakinin Gelini
Kahvalti 10.30
2 hindi füme
Domates
Peynir
5-6dal.maydanoz
Mandalina
13.30 ara
1tane basmati pirinçli kuru dolma
10 çiğ fındık
Türk kahvesi
16.30 akşam
Tavuklu çorba
Az roka
7000 adım
3lt su
Çok güzel menü canım afiyet olsunÖğlen
25 Gr karabuğday ekmeği
10 zeytin, peynir
2 haşlanmış yumurta
Ara öğün
Fellas meyve bar
Akşam
1 kase salata
1 tabak pırasa yemeği
2 çorba kaşığı makarna
2.5 lt su
LenaG
Afiyet olsun canım yediklerinin tam gramaj olarak kalorisi bir programla hesaplama yapar mısın canım bakalım sorun ne bulmaya çalışalım.İyi aksamlar kızlar bugünkü menüm
Sabah sirkeli su
Sabah 09.30 2 Altınbaşak 1diljm peynir 1 yumurta 1dilim füme cay
Ara 13.00 kefir 1 galeta 3 tane üzüm
Öğle 15.00 3 parça tavuk bol salata 1dilim ekmek ayran
Akşam 19.00 1 kase kemik suyuna tarhana salata yerim
Su 2.5 3 litre + aralarda 3bardak dukan içeceği içtim
Eğer bu haftada kilo vermezsem takımlara girmeyeceğim çünkü artı çıkınca üzülüyorum takım etkileniyor.
Spor 9bin adım .
LenaG Cakinin Gelini
Canım 500 gr regle rağmen artı geldiysen yine daha da artı olabilirdü. Bozma lütfen moraliniİyi akşamlar kızlar 67.15 dim bugün yazamadım resmen kilo aldım çok moralim bozuk regl nedeniyle toparlayamadım bir türlü inşallah düzelticem
LenaG
Cumartesi 66.60
Salı 67.15
Fark +0.55
Yemezsin seeenKaptanım canım bitanem yaklaşık 4-5 saattir cebelleşiyorum ama olmuyor yok resmen ağzımın suyu akıyor pavlovun köpüşü gibiyim
Bu saat de oldu ama yiyecem galiba
Ceza da versen kızsan da razıyım
Çikolata yemeye gidiyom
LenaG
Afiyet olsun güzel görünüyor
LenaG Teşekkür ederim kaptanim
Günde 1 kare yiyebilirsin yanında bir kahve ile bişicik de olmazÇikolata mı bizdede bitter var ama yemeden artı cikiyorum yesem kapılardan geçemeyeceğim
Çok güzel olmuş canım afiyet olsun15 Ekim salı
7.00
Sirkeli su
7.30
Kolajenli kahve
10.30
Bir avuçtan az karışık çiğ kuruyemiş
12.00
Haşlanmış yumurta
Süzme peynir
5 zeytin
Domates salatalık yeşillik
Ihlamur
15.00
İki gün kurusu
Bir iki fındık
Mandalina
16.00
Tavuk (yağsız tavada az suyla pişti)
Salata
Yoğurt
Su 2.5 olmuştur
9.000 adım
Aralarda çay kahve sade maden suyu
LenaG A Asya89
Canım şundan da tercih edilebilirsinben bugün 2 tane tadelle yedim
Teşekkür ediyorumAfiyet olsun canım çok güzel
Çok güzel menü canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım yediklerinin tam gramaj olarak kalorisi bir programla hesaplama yapar mısın canım bakalım sorun ne bulmaya çalışalım.
Ama öyle pes etmek yok inat emek lazım
Canım 500 gr regle rağmen artı geldiysen yine daha da artı olabilirdü. Bozma lütfen moralini
Yemezsin seeen
Afiyet olsun güzel görünüyor
Günde 1 kare yiyebilirsin yanında bir kahve ile bişicik de olmaz
Çok güzel olmuş canım afiyet olsun
Tebrik ederim canım çok iyi eksi gelmiş