- 8 Şubat 2017
- 2.011
- 9.402
- 158
Çok güzel şeyler yazmışsın asıl ben çok teşekkür ederimHerkese İYİ PAZARLAR
Tamam canım bugünün planını yapmaya çalıştım.Bundan sonrasında hazırlıklı planlı gitmek gerek.
İnşallah kaptanımdesteğin için tşk ederim
Bugün suyu artırıp bitki çayı tüketmeye calisacagim en çokta ruhumu beslemeye çalışacağım en önemlisi de bu içimiz herşeye bazen o karar veriyor modumuz yani...
Evet dimi canım iyi ki varsınız canım kadınlar ayybugün Kadınlar kulübü ile sağlıklı beslenme mücadeleme başladığım günden bu yana .günüm
Sen benim için çok önemlisin kaptanım ilk başladığım gunlerdede senin takımındaydim desteğini hiç çekmedin KaptaniçemLenaG gibi sizleri çok seviyorum
Bugün Liste planım
LenaG
Kahvaltı 11.30
1 yumurta
1 dilim peynir
2 ceviz
Köy biberi
5 zeytin
Ara 15.30
bitki çayı -meyve
18.30-19.00
Sebze yemeği
3 lt su
Bol hareket
Harikasın canım afiyet olsun ❤13 Ekim Pazar
Gün planım
LenaG Cakinin Gelini
11.30 kahvaltı
1 yumurta
1 dilim.peynir
2 ceviz
1 köy biberi
5 zeytin
15.30 ara öğün
Bitki çayı meyve
18.30 akşam
Sebze yemeği
3lt su
Bol hareket
Oo güzel menü13 Ekim Pazar
Gün planım
LenaG Cakinin Gelini
11.30 kahvaltı
1 yumurta
1 dilim.peynir
2 ceviz
1 köy biberi
5 zeytin
15.30 ara öğün
Bitki çayı meyve
18.30 akşam
Sebze yemeği
3lt su
Bol hareket
Ama gerçekten öyle bi enerji geçiyor buraya maşallah daim olsun diyelimRuh yaşım 25
Sürekli kanamıyorsa bişey olmaz bence, yinede takipte kal
Bir iki gün müsaade et canım vedalaşayım bi daha görmek istemiyorum kendisiniGeç geç herkes yerini devretsin
Kız kendim için demiştim onuYok canım ya gurbetteyim. Senede 1 defa anca gidebiliyorum. Hatta artık 1 defada gidemiyorum,2 yıldır memlekete gitmemişim
Teşekkür ederim fıstığımAfiyet olsun canım
Valla ben cumartesileri saldım çayıra takılıyorum
Ama pazar ve pazartesi dengelemeye çalışıyorum
Onun için menün normal geldi bana
Ahahahha aynıyız canım ben de öyleyim şu içiyorum tartılıyorum yemek yiyorum tartılıyorum lavaboya gidiyorum bi daha tartılıyorumHer dakika tartılan ben1 ay bana 1 yıl gibi geliyor
Ayyy çok sevindim canım ya o pis kokunun gitmesine ama dikkat et mideni tekrar üşütmeKizlarcigim bugünkü menüm
Sabah 2 galeta 1 dilim peynir açık limonlu çay
Ara nane limon çayı 2 ceviz
Öğle kefir ketentohumu chia tohumu 1/2 avakado ile smoothie
Akşam 1 haşlanmış patates tavuk suyu çorba 1 dilim ekmekLenaG
6500 adım su 2litre
Çok şükür yumurta kokusu geçti
Hayırlı güzel yaşlar diliyorum kardeşine12 ekim menüm
Sabah 12.00
Sucuklu yumurta
Çeyrek ekmek
3 zeytin
Akşam 19.00
Bi kase çorba
Çeyrek ekmek arası tavuk yeşillik
Daha sonrada arada kardeşim in doğumgünğ vardı bir dilim pasta yedim ödül olsun o da
Su 2.5 lt
LenaG Cakinin Gelini
Ahaha kaptaniçem şöyle ki normal de yesem mega da yesem aynı lavaş. İçindeki malzemeye göre mega oluyorAfiyet olsun canımok çiko ödül de pekiii mega çiğköfte ne oluyürrr o dürümle yapılan bir şey değil mi
Kıtalar arası diyorsunGünaydın kııozzlaaarrr
Kalktım hazırlandım şimdi Asya dan Avrupa ya geçeceğim biraz değişiklik olsun hep hep ev
Ne içcennnÇok güzel şeyler yazmışsın asıl ben çok teşekkür ederim
çok haklısın canım ben ufacık bişeyde hemen içine kapanan bir yapım var burada sizlerle çok mutlu oluyorum ve birlikte çok güzel şeyler başarıyoruz sende maşallah 8li rakamlara çok yakınsın biliyorsun benimde kaç kiloyla başladığımı asla pes etmiyoruz cumartesi çok güzel olucak bende farklı bişiler içicem bakalım neler yapabilicez
Ben kışı seviyorummmBiz kaloriferleri açtık, tadını çıkarın
Nick manifest miTünaydın herkese güzel bir pazar diliyorum
Dünkü ödüllerimiz yarına kalmasın erisin gitsin amin
Az kaldı son 1 gün sanırım serinleyecek bu haftaİyiyim bende havalarin sogumasini bekliyom serinleyelim bi artik yav
Aynenn bende öyleyim canım ama buradan uzaklaşmak iyi gelmiyorSağol canım
Valla saldım ruhen ve bedenen dagildim.toplanmaya çalışıyorum
Sağol gezom iyiyim bende sadece sağlıklı beslenme modundan uzaklardayim ama toparlayacagim insalahhHamdolsun
Sen nasılsın bacım
Sülemem sen rakip takımdasınAma gerçekten öyle bi enerji geçiyor buraya maşallah daim olsun diyelim
İki oldu ama kabızlık için bişeyler yapacağım bugün Apaform içeyim diyorum, afedersin resmen yırtıldı hissettimay ne zor ya Allah kimseye vermesin
Bir iki gün müsaade et canım vedalaşayım bi daha görmek istemiyorum kendisini
Kız kendim için demiştim onu
Üzüldüm canım uzakta zor oluyor bi de gurbet daha zor Rabbim özlemini çok aratmayacak güzellikler nasip etsin sana orda
Teşekkür ederim fıstığımtelafi ederiz inşallah çok bişey yemedim bence de
Ahahahha aynıyız canım ben de öyleyim şu içiyorum tartılıyorum yemek yiyorum tartılıyorum lavaboya gidiyorum bi daha tartılıyorum
Ayyy çok sevindim canım ya o pis kokunun gitmesine ama dikkat et mideni tekrar üşütme
Hayırlı güzel yaşlar diliyorum kardeşine
Ahaha kaptaniçem şöyle ki normal de yesem mega da yesem aynı lavaş. İçindeki malzemeye göre mega oluyorya bi de tansiyonum düştü çarşıda en masum o vardı cumartesi dedim yedim inşallah telafi edeceğim merak etme
Kıtalar arası diyorsuniyi gezmeler kaptaniçemmmm
Ne içcennn
Evet canım oldu inşallahNick manifest mialdım kabul ettim
Ahahah çok ayıp yaSülemem sen rakip takımdasın
Şaka şaka bol bol tarçınlı Türk kahvesi içcem tabisi şekersizAhahah çok ayıp ya
Tarçınlı kakaolu Türk kahvesi de yağ yaktırıyor canımŞaka şaka bol bol tarçınlı Türk kahvesi içcem tabisi şekersiz
Onuda denerim sağol canım yani şöyle mi normal Türk kahvesi yapar gibi çezveye hazırlayıp içinede yarımşar çay kaşığı kakao ve tarçınmı atıp pişiricem dimiTarçınlı kakaolu Türk kahvesi de yağ yaktırıyor canım
Canım ben onu sütle yapıyordum, duble fincan ölçüsü buOnuda denerim sağol canım yani şöyle mi normal Türk kahvesi yapar gibi çezveye hazırlayıp içinede yarımşar çay kaşığı kakao ve tarçınmı atıp pişiricem dimi
Belki bişey ısırmıştır, Belkide şimdi aklıma geldi yastığındaki madde (yün, kauçuk vb) alerji yapıyor olabilir miYok canım tek gözüm şişmiş, diğeri de odemden sis ama bu daha çok böcek işitmiş gibi, her seferinde birşey isirmis deyip geçiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?