- 28 Aralık 2023
- 6.250
- 18.973
- 168
Ahaha yani benSiisttt noluyo bakim burda, açılın ben geldim aaaaa
Yeni olmak eski olmak mesele değil, mesele kiloları göndermek kızlar kim daha çok çalışırsa o kazanır.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahaha yani benSiisttt noluyo bakim burda, açılın ben geldim aaaaa
Yeni olmak eski olmak mesele değil, mesele kiloları göndermek kızlar kim daha çok çalışırsa o kazanır.
Geçen haftadaki başarın bu haftada devam ederse aciik araAhaha yani ben
Elimden ayağımdan gelen ne varsa yapıyorum kaptanım emin olabilirsinGeçen haftadaki başarın bu haftada devam ederse aciik ara
Afiyet olsun cnm6 Ekim menü
08.30 2 bardak limonlu su
09.30 1 fincan kahve 1 hurma 1 kuru incir
10.30 kefirli smoothie
12.30 1 fincan süt artırıcı bitki çayı 1 mandalina 6 badem
16.00 közlenmiş domates biber, 3 parça pirzola 2 incik 2 dilim ekmek, 1 bardak gazlı içecek
19.30 1 fincan süt artırıcı bitki çayı 1 nektari 12 beyaz leblebi
2 litre su 30 dk yürüyüş emzirmeye devam
LenaG nurovic
Alisverise geldik manzarama bakar misinBeyaz leylak amman güzel yavaş yürü
Hiç güzel görünmüyor ay diyetini bozmaya değmez bileAlisverise geldik manzarama bakar misinEki Görüntüle 3487419
Teşekkür ederim kaptanım yine yoğun bir hafta beni bekliyor aktif olamasam da menüleri aksatmam cumartesi günü kalabalık misafirim olacak o zmana kadar biraz daha incelmem lazım o yüzden kacamak da olmazAfiyet olsun cnm
Tebrikler canm
Hadi bakım güzellik az sonra menümü duswcegim yalnız bugün yürüyüş yoktrHadin bakem , el mi yaman bey mi yaman
Afiyet olsun canm çok guzwl bir pazar menüsü qbartilmadqn tuketilmisİyi akşamlar
Gün kapanış
6 Ekim Pazar
LenaG tomrs Cicekbocekkaktus
Kahvaltı 10.00
Peynir
Zeytin
Roka
Domates
12.00 ara
Türk kahvesi
2 kare bitter çikolata
14.00 öğle
120 Gr tavuk
3 YK pilav
Avuç içi kadar pide
16.00 ara
1 fincan kabak çekirdeği
18.00 akşam
1 dilim peynir
3lt su
Ev işleri
Güzelliğim afiyet şifa olsun pazarin getirmiş olduğu menü bazen kacamaklar olabiliyor6 Ekim Pazar
Sirkeli su
Sabah 9:30
1.5 simit
100 g kiymali börek
1.5 yumurtali menemen
20 g peynir
2 tk tereyag
1 tk recel
3 zeytin
2 minik lokma tatlisi
Domates salatalik
Ara: 1 cay bardagi cocuklarin yaptigi limonata
Aksam 16:30 : 2 kase yesil mercimekli bamya çorbası
4 kasik hazir et döner
1 bardak ayran
Yarim halka tatli
Spor: 9000 adım
Bu saatten sonra birsey yrmrm herhalde, paylasayim menümü
LenaG Beyaz leylak tomrs Lotus1234
Sağol canım tşk.ederim.Afiyet olsun canm çok guzwl bir pazar menüsü qbartilmadqn tuketilmis
Tamm canm hemn ekliyorumSağol canım tşk.ederim.
Heyecanla seni bekliyorum
Çok teşekkür ederim çok memnun oldum bugünkü menümden başlayayımMerhaba canım hoşgeldin Beraberce keyifle sağlıkla kilo vereceğiz inşallah Yarın sabah bir tartı fotosu rica ediyorum tarihli ve nickli olarak ardından menü paylaşımlarına beni etiketleyerek başlayabilirsin ve aktif katılımda bulursan çok sevinirim
Afiyet olsun çok güzel olmuş
Afiyet olsun canım güzel olmuş hatta akşam da bir sebze fırında yiyebilirdin yoğurt ve salatalık yanına
Afiyet olsun çok güzel ama akşamı peynirle geçiştirmişsin bari salata eşlik edeydi
Afiyet olsun yeşil yapraklı sebze yok wc sorun olmasın içli köfteyi bol göbek salatayla yesen çok da yakışırdı
Afiyet olsun sanki 2 ayrı öğün gibi olmuş akşam yemeği
Afiyet olsun kuru dolma biraz kaçmış 2 yeterli canım yanında başka şeyler yediğin için
Afiyet olsun gayet güzel
Afiyet olsun çok güzel canım
Anammm hani ödül günü dünde kalmıştı Afiyet olsun ama çok fazla olmuş
Cannıımm kaptaniçem dünkü yediklerimi bugün adımlarımla inşallah telafi etmişimdir kızçen olduğumada çook sevindimAfiyet olsun canım cumartesi menüsü ama kııaazzz 3 dilim su böreği yağlı gelmedi miii
Afiet olsun gayet güzel menü
Afiyet olsun ne güzel tabaklar meyveye hiç takılmıyorum cumartesi günü diye normalde de hep böylemisindir sunumlar falan sana misafirliğe gelesim geldi
Afiyet olsun öğlenki pilav biraz fazla maks.4 kaşık yeterli gelir ammaaa c.tesi kıyağı diyorum
Afiyet olsun gayet de güzel olmuş
Afiyet olsun çok güzel
Afiyet olsun evet ödül günü c.tesi de biraz fazla kaçmış canım hem tatlı hem tantuni neyse ki akşamı hafif geçirmişsin
ne o öyle ağlayan surat genciz bizzz orta yaş bana göre 55 ler falan
Afiyet olsun fırın makarna çok severim c.tesi ok ama normalde olsa makarna 1 dilim yanına şöyle koca bir salata eksik kalmış derdim (ama bak demiyoruuuummm )
Artık geçen haftayı geride bırakalım canım bu haftaya odaklan
Bence çok güzel olmuş
Vaay çok güzel menü afiyet olsun
Bazen böyle bir çümbüş olur ya ben seviyorum onu şöyle bir uzaktan bak hallerine kediler tepişiyor, torun bir alem hayatın güzellikleri
Harika bir fikir bugün ben de saçlarımı boyayacağım artık baya uzadılar 3 tüp gidiyor dolayısıyla oksidanla birleşince boğuluyorum başka da rengi beğenmediğim için sonucu düşünüp idare ediyorum
Afiyet olsun baya karb.olmuş ammaa misafirliktesin diye bişi demiyorum bir de tabi c.tesiye eyvallah diyoruz
Kıııaaazz benim kızçemsin sennnn
Sağolsun @Boncuk2307 yaptı bu hafta
Afiyet olsun bugünün ödülü sarma sanırım baya kaçmış ama olsun
Evvettt mavisiinnn
Afiyet olsun ölçülü bir ödül günü olmul gayet güzel
Günooo mutlu pazarlaaarrr
Günoo lotus cum
Süper plan bozmadan şaşmadan devam lotus cum
Çook teşekkür ederim eline sağlık kaptanım ❤Eki Görüntüle 3487331
Ekim ayı hedefini yakalayarak bu kupaya hak kazandin tebrik ediyorum. Cakinin Gelini canım başarıların daim olsun. Sağlıkla hedefine ulaş inşallah