- 3 Eylül 2015
- 3.329
- 11.075
- 208
- 33
Ismarlicam da deyince direk tatlıya gitti akılCanım sanırım tüm grup Kıbrıs tatlısı diye okudu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ismarlicam da deyince direk tatlıya gitti akılCanım sanırım tüm grup Kıbrıs tatlısı diye okudu
Ayy onu nasil düşünemedim ben ya cok sagol canim dolar milyoneri bunlar heeppp dıș minnaklardan kaynaklaniyor disarda yurutup yurutup iç islerini ihmal ettirecekler sana lutfen aç gözünü büyük oyunu görAmann spor yapmak zaten dış milatlarin oyunu yazda tam olsun
ben yaz girmeden tahlil yaptırmıştım. B12 düşüş moduna geçmişti ama normal sınırlardaydı. azcık kullanıp bırakmıştım. ama şimdi iş yoğunluğundan zihin yorgunluğu yaşıyorum. o nedenle B12 ve omega3 e başladım. akşamları da çinko alıyorum. yeni başladım ona da. saçlar bu ara fena dökülüyor çünküNormal Benm değerler ama bilmiyorum canım
Teşekkür ederim can kaptanımAfiyet olsun gayet güzel
Ahaha olabilir canım yemek de yemekKuzum biz oyuzden kilo problemi yaşıyoruz sanırım . Aklımız fikrimiz gırtlağa çalışıyor
Ahaha napim gı yürüdüğüm yolları geri mi yürüyeyim başa mı sarayım olan oldu artık biraz cildim kırışacak ne yapalımCanim sen paylas yaptiysanmerak ettim simdi bak sakin 10 bini gecme ha dizlere zararlicok yuruyunce eklemler agriyomus cilt kırışıyomuş , çirkinlesiyomus insan uzmanlar öyle deeyoooben bi cikip parkta yuruyecegim ama hsva yagmurlu hem kahvaltidan yeni kalktim gercekten gec olur malum 8 saat var aramizda
Tatlı kalp ben her şartta yerimSende mi benim gibi tatlisevergillerdensin yoooosammm
Ahahaha sanırım biraz korkuttum rakibemiAmann spor yapmak zaten dış milatlarin oyunu yazda tam olsun
Artık çok geç olan oldu ok yaydan çıktıAyy onu nasil düşünemedim ben ya cok sagol canim dolar milyoneri bunlar heeppp dıș minnaklardan kaynaklaniyor disarda yurutup yurutup iç islerini ihmal ettirecekler sana lutfen aç gözünü büyük oyunu gör
Pilavla tavuk az yiyeceğim için kabağı da attım fırına küçüktü zaten doymayınca gece tatlı krizi tutuyorMerhaba canım hoşgeldin Beraberce keyifle sağlıkla kilo vereceğiz inşallah Yarın sabah bir tartı fotosu rica ediyorum tarihli ve nickli olarak ardından menü paylaşımlarına beni etiketleyerek başlayabilirsin ve aktif katılımda bulursan çok sevinirim
Afiyet olsun çok güzel olmuş
Afiyet olsun canım güzel olmuş hatta akşam da bir sebze fırında yiyebilirdin yoğurt ve salatalık yanına
Afiyet olsun çok güzel ama akşamı peynirle geçiştirmişsin bari salata eşlik edeydi
Afiyet olsun yeşil yapraklı sebze yok wc sorun olmasın içli köfteyi bol göbek salatayla yesen çok da yakışırdı
Afiyet olsun sanki 2 ayrı öğün gibi olmuş akşam yemeği
Afiyet olsun kuru dolma biraz kaçmış 2 yeterli canım yanında başka şeyler yediğin için
Afiyet olsun gayet güzel
Afiyet olsun çok güzel canım
Anammm hani ödül günü dünde kalmıştı Afiyet olsun ama çok fazla olmuş
Canimin cektigi herseyi bir öğüne toplayip gün tabagi gibi azar azar hepsinden koyayim dedimkahvaltidan sonrakiler plansiz oldu tabi. Ama yalan yok şunu da özledim dedigim bir sey kalmadıAboooooo kaçamak yapınca böyle yapacaksınki değsin.
Aşk olsun aşko ne hor görmesiAma kızmak yok doğruya doğrubir kere başladık cayarsan kaybettin sayılırAhahah falaka cezası dermişim amaaaann yeni başladık diye böyle de hor görülmez ki insan git yarışmıyorum
Ahahahha biraz hırslı olduğum doğrudur ama olsun yarışmak da güzel illa yenmek mi lazım
Günaydın rakibem senin paylaşımını bekleyeceğim adımı paylaşmayacağım
Günlük dedim canım haftalık çok uzun bir süre bu ara hayatım çok değişken öngöremiyorum
O uzaman sen misinCanim sen paylas yaptiysanmerak ettim simdi bak sakin 10 bini gecme ha dizlere zararlicok yuruyunce eklemler agriyomus cilt kırışıyomuş , çirkinlesiyomus insan uzmanlar öyle deeyoooben bi cikip parkta yuruyecegim ama hsva yagmurlu hem kahvaltidan yeni kalktim gercekten gec olur malum 8 saat var aramizda
Yaaa bende ilkin kıbrıs tatlısı yiyeceğim fln gibi kafamda tamamlamıştım sonra kıbrıs tatili gerçğini algıladımKuzum biz oyuzden kilo problemi yaşıyoruz sanırım . Aklımız fikrimiz gırtlağa çalışıyor
Eliminasyon bitmis sanki. Bence artik eleminasyon diye zorlama, tostlarini vs 2 dilim tam bugday ekmegi ile hazirla , tabi her zanan değil , öğünlerine yogurt da eklemeye başlasan iyi olur.İyi akşamlar
9:00 1 yumurta salatası yeşilliklerle,2 kaşık zeytin salatası roka ve narekşili,2 kaşık melemen
12:00 1 kase bamya ve salata
13:00 1 kase sebze çorbası
14:00 5,6 badem ve
Maalesef 16:00 yarımekmek arası sucuklu kaşarlı tost
17:00 1 kuruvasan
19:00 1 kuruvasan
Pazar gününün azizliğine uğradığıma inanmak istyruminş yrna toparlrım
Bende bir kaç gündür C vitaminine bağladım bu sandoz olanlara kendmi halsiz hissedinceben yaz girmeden tahlil yaptırmıştım. B12 düşüş moduna geçmişti ama normal sınırlardaydı. azcık kullanıp bırakmıştım. ama şimdi iş yoğunluğundan zihin yorgunluğu yaşıyorum. o nedenle B12 ve omega3 e başladım. akşamları da çinko alıyorum. yeni başladım ona da. saçlar bu ara fena dökülüyor çünkü
Evet 1 hafta denemiş oldum,bu 1 hafta normal klasik 3 öğünlü az kalorili kontrollü gitmk istyrumEliminasyon bitmis sanki. Bence artik eleminasyon diye zorlama, tostlarini vs 2 dilim tam bugday ekmegi ile hazirla , tabi her zanan değil , öğünlerine yogurt da eklemeye başlasan iyi olur.
ben de kibris tatlisi diye okudumdiyorum herhalde yazin tatilde özel bir yerde yiyecek yoksa ne gerek var o kadar beklemeyeİnşallah canım emek veriyoruz hepimiz . Önümüzdeki yaza kadar 70 e inersem kendime Kıbrıs tatili ismarlayacağim ödül olarak .
Ahaha bilmiyorum yaniAşk olsun aşko ne hor görmesiAma kızmak yok doğruya doğrubir kere başladık cayarsan kaybettin sayılır
Siisttt noluyo bakim burda, açılın ben geldim aaaaa
Geçmiş olsun canımKaç gündür hastayım kızlar kilo veren herkesi tebrik ederim veremeyenler üzülmeyin bende veremedim çünkü ben gidip gelip bal yedim insanlah tartıda yansımaz çok kötü bir grip gecirdim hala iyilesmedim herkese öpüyore
Jou aşko naber