Çok geçmiş olsun canım, evet fibromiyalji hastası olup seviyelerin sonunda ağrıların en aza indiğinden bahsedenler varBen ne yapsam geçmeyen, fizik tedavi doktorumun antidepresan ile bir miktar hafifletebildiği ağrılarımı Allah’ın izniyle su orucunda dönemsel olarak geçiriyorum.
3-5 gün su orucu yapınca iki üç hafta kadar ağrım olmuyor mesela bu fbmiyalji hastaları için bi mucize
Günler biraz kısalsın ben de yapmak istiyorum zira yine ağrılarım çok arttı
Ben bu tür şeylerden korkarım, boğazı tutup hareket artıralımKızlar bişey soracam saçma gelebilir hiç bilmeyenler için
Ben de pek bilmiyorum ama geçen YouTube da gördüm
Oto hipnoz ile zayıflama diye bir teknik
Yani hipnozla bir çok şey yapılabiliyor evet ama bu zayıflama olayı nasıl olur deneyenler varmış sonuç almışlar hem de diyetsiz
Burda deneyen duyan var mı bunu
Çayımı içtim şekersiz kahvemi içtim geldimBen Her zaman değil ama motive iken şöyle yapabiliyorum şu an yiyemeyeceğim ama kahvaltıda yiyeceğim deyip paket yaptırıyorumsamiyetin varsa paket yapip yarina saklayabilirsin
Sağol canım Allah razı olsunGeçmiş olsun canım. evet benim de ayarlamam gerekli artık
Peki diyet yapmadığında ya da sağlıklı beslenmediğinde daha iyi hissediypr musun? Tam diyet psikolojisi olmasa da en azından sağlıklı kahvaltı gibi kenarından kenarından sadık kalabilirsin. Ve kendine küçük hededfler koyarak aynada daha iyi bir sen görmek bence sana çok iyi gelir. Sabah yürüyüşleri sağlıklı kahvaltı ve gittikçe dönüşen bir sen bence harika olurHayırlı geceler hanımlar
Kendimi size şikayet etmeye geldim.
Sağlıklı beslenemiyorum. Midem ağrıdı bugun sürekli baş dönmesi mide bulantısı yaşadım.
Diyet için de Bi türlü toparlanamıyorum, diyet yapıp salıklı beslenmek istiyorum Bi o kadar da sağlıksız ve bilinçsizce yemek yiyorum bilmiyorum psikolojim çok bozuk istemediğim sehirdeyim. Hayatım geçmiş günlerim, yaşadıklarım sıkıntılı
Affedemiyorum eşimi.
Toparlanmak istiyorum böyle dikkat edemiyorum yediklerime, burdan da kopmak istemiyorum frenliyor beni.
Biraz diyet düşünmeden gitsem mi yoksa devam mı etsem bilemedim.
Çok karışık duygular içerisindeyim
Ne yapsam sizce
Yok bu aralar hiç Bi şekilde iyi hissetmiyorum aslında.Peki diyet yapmadığında ya da sağlıklı beslenmediğinde daha iyi hissediypr musun? Tam diyet psikolojisi olmasa da en azından sağlıklı kahvaltı gibi kenarından kenarından sadık kalabilirsin. Ve kendine küçük hededfler koyarak aynada daha iyi bir sen görmek bence sana çok iyi gelir. Sabah yürüyüşleri sağlıklı kahvaltı ve gittikçe dönüşen bir sen bence harika olur
Tebrik ederim canmBenim için de gerçekten çok zor bir gündü
Normalde kendimi böyle durumlarda saçma sapan yerken bulurdum bu sefer onun pişmanlıpıyla kızıp daha çok yerdim ama bugün o olmadı çok şükür. Değişip dönüşecez ama hep birbirimize destek olarak, en çok da kendimize destekle