Üstünü hiç örtmüyor fezam muhtemelen gaz sancısı gibi bir şeydi kuzumun. gündüz iyiydi şükür ama gel annene ağla di mi çocuğum sessiz sessiz niye ağlıyonOy yavrum, çok mu beklemiş, ağrısı mı çokmuş, Rabbim şifa versin
Evet canım lig tablosu sadece cumartesiTabi ki kaptanım yaparım eski listeyi bulayım da ondan örnekle yaparım, sadece cumartesi yapıyoruz değil mi
Aa e baya aç kalmışsın afiyet olsun habersiz mi geldiler ? Böyle gelen misafir hiç sevmiyorum belki müsait değilsin belki bir program yaptın bir şey de diyemiyor insan buyur gel diyorsun napıcanListemi de yazayım.
Kahvaltı 13.00
3-4 yk granola + 1 sb süt
Ara Öğün 17.00
2 kepekli galeta, 1 bardak soğuk kahve
Akşam yemeği YOK
Yemek yapmamıştım temizlik yaparken akşama kahvaltı gibi yaparız dedim. Akşam da misafir geldi, bir şey yiyemedik.
Saat 21.00 de 1 armut + 1 yeşil şeftali yedim misafirlere kesmiştim.
2lt su +1 lt dukan kiraz saplı
Ev temizliği devamkeeeBirazdan koltukları sileceğim bakalım ev ahalisi uyusun da.
LenaG @Lavinia_98 Fit mutlu anne
Afiyet olsun gayet güzel olmuşKahvaltı
Omlet
1 kaşar peyniri
7 zeytin
5-6 kuru kayısı
Domates biber
Ara
2 hurma
Öğle
1 kase yulaflı lapa
1 muz
Akşam
2 kabak sote
2 kase yoğurt
2 ceviz
45 dk spor
LenaG
Afiyet olsun güzel menüMenümü vereyim
LenaG Fit mutlu anne
Kahvaltı 09.30: 1 has yumurta kk peynir
2 ceviz bol yeşillik
1 d çavdar ekm
Öğle 13.00: 1 kase çorba
4 kasık yoğurt 2 kasık yulaf ezmesi
Ara 16.00: 1 hurma, 9 badem
27 gr cevizli sucuk
Sade Türk kahvesi (toplam 200 kalori)
Akşam 18.40: 100 gr has tavuklu salata
1 dilim çavdar ekm
1 bardak ayran
Aralarda yeşilçay ve sade gold kahve içtim
3 litre su
6500 adım
Eki Görüntüle 3486089
Ayy ne oldu ne oldu gecmisi okumadim sessiz sessiz aglayan yetiskin bile yuregimi acitir küçücük kuzucuk niye sessiz sessiz aglamisÜstünü hiç örtmüyor fezam muhtemelen gaz sancısı gibi bir şeydi kuzumun. gündüz iyiydi şükür ama gel annene ağla di mi çocuğum sessiz sessiz niye ağlıyonuykum hafif çok şükür
36 bedeni en son ergenken giymistimAy canım fiyatlar inşallah burda da yakındır ya. En müsait zamanda gidicem fiyat bilgi almak için. Benim göbek dışında biseyim kalmadı. Sırtım kemikler geliyor elime artık. 36 beden giyebiliyorum , geçen gün denedim eski kıyafetlerimi de. Hadi hayırlısı bakalım. Tsk ler bilgi için
Kaptanım o vakit aynı ildemiyizGünaydın kızlar
Gece tam içim geçiyordu bizde depreme uykumuzdan uyandik sonra da baya zor daldim uykuya Rabbim esirgesin
Dün annemde idim gündüz ona sarma sardım buzluğa biraz akşam geç döndük yorulmuşum bakamadım buralara @Deltavealfa hoşgeldin canım kırmızı takıma
Öyle oldu biraz kaptanım, aradılar akşam geleceğiz diye bir saat sonra geldiler zaten, dediğin gibi gelmeyin de diyemiyorsun el mecbur. Bizimkiler kurabiye falan yediler de ben diyeti bozmayayım diye bir tane bile yemedim ama midem gurul gurul ötüyor şu andaEvet canım lig tablosu sadece cumartesi
Aa e baya aç kalmışsın afiyet olsun habersiz mi geldiler ? Böyle gelen misafir hiç sevmiyorum belki müsait değilsin belki bir program yaptın bir şey de diyemiyor insan buyur gel diyorsun napıcan
Afiyet olsun gayet güzel olmuş
Afiyet olsun güzel menü
Gece karnı ağrımış teyzesi lavabodan sessiz sessiz ağlamasıyla uyandım.Ayy ne oldu ne oldu gecmisi okumadim sessiz sessiz aglayan yetiskin bile yuregimi acitir küçücük kuzucuk niye sessiz sessiz aglamis
Kıyamam kaç yaşında canımGece karnı ağrımış teyzesi lavabodan sessiz sessiz ağlamasıyla uyandım.
Teşekkür ederim kaptancımmmAfiyet olsun gayet güzel adımlar da süper
Ya ne güzel kaçıncı seviyedesinEvet canım
Afiyet olsun biraz hayvansal protein olsa güzel olurmuş
Afiyet olsun güzel bir eksi geliyor inşallah
Afiyet olsun gayet güzel adımlar da süper
Afiyet olsun beklediğin keyfi vermeyince bir de ıslak kek yiyeyim dedin yanineyse ki akşam toparlamışsın
Afiyet olsun sabah 1 dilim ekmek eklenebilir canım ve salatanın oranı çoğalabilir
Afiyet olsun mısır kavurgası nedir bilmiyorum öğlen ki yemekler 1 er tabak şeklindeyse biraz fazla olmuş akşam gayet güzel
Kahvaltı yapmıyorum canım öğlenle sabahı dengeliyorum ama bir tabak değil tabi ki de tabağın yarısından fazlası salata idi avuç içi kadar tavuk üstünde mantar vardıAfiyet olsun biraz hayvansal protein olsa güzel olurmuş
Afiyet olsun güzel bir eksi geliyor inşallah
Afiyet olsun gayet güzel adımlar da süper
Afiyet olsun beklediğin keyfi vermeyince bir de ıslak kek yiyeyim dedin yanineyse ki akşam toparlamışsın
Afiyet olsun sabah 1 dilim ekmek eklenebilir canım ve salatanın oranı çoğalabilir
Afiyet olsun mısır kavurgası nedir bilmiyorum öğlen ki yemekler 1 er tabak şeklindeyse biraz fazla olmuş akşam gayet güzel