- 30 Aralık 2022
- 3.119
- 12.863
Geçen annem dedi sırtındaki kemikler belli oluyor diyeAy canım fiyatlar inşallah burda da yakındır ya. En müsait zamanda gidicem fiyat bilgi almak için. Benim göbek dışında biseyim kalmadı. Sırtım kemikler geliyor elime artık. 36 beden giyebiliyorum , geçen gün denedim eski kıyafetlerimi de. Hadi hayırlısı bakalım. Tsk ler bilgi için
Canımm çok geçmiş olsun bebeler hiç hasta olmasın yaİyi aksamlar kızlar sonunda totomun üstüne oturdum. Benimde heryerim ağrıyor bu kış ağır gecicek galiba. Menüyü yazıyım çok saçma oldu ara ara atıştırdım ne varsa.
Sabah 1 simit çay hastanede en masum simitçi
Ara çay 2 parça bitter
Ara ıhlamur zencefil limon 2 Altınbaşak
Akşam 3 kaşık pilav 1 kase tavuk suyu çorba 2 kaşık yoğurt
Su bugün 2litre
1x2 saat uyuyabilirsen gece ateş nobetindeyim. Daha önce çok ağır ateşli havale geçmişimiz var o yüzden aklım çıkıyor
LenaG
He ya aynen. Ama güzel tabi bu.Geçen annem dedi sırtındaki kemikler belli oluyor diye
Canımm çok geçmiş olsun bebeler hiç hasta olmasın ya
Canım adiyet olsun kahvaltıda aslında patatesli yumurta varsa 2 dilim ekmek fazla olur ama ondan sonra bir şey yemediğin için az bile kalmışSabah
2 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı fındık ezmesi
9 zeytin, peynir
Patatesli yumurta
Akşam
1 kase yoğurt
3 ceviz
3 lt su
LenaG Lavinia_98
Afiyet olsun canım akşam yemeği çok az olmuş ayrıca yoğurtlu biberli üstüne kavun aman Allah ım kız bağırsakların bozulurİyi akşamlar canım kızlar
12:00 1büyük kupa sade şekersiz filtre kahve,
1büyük elma
Ara, 1büyük kupa yy.sütle şekersiz filtre kahve
1lokum, toplamda tepeleme 1yk.kuru meyve ve kuruyemiş
LenaG @Fit mutlu anne
18:30 1büyük tas yy.yoğurdun içine 2köz kırmızı kapya ve zerdeçal, 4dilim kavun içim kötü oldu kavundan sonra 4zeytin ve 1çk.peynir yedim
Su 3 litre
Gayet güzel canım sadece yeşil yapraklı sebze eksik kalmış ama bebeler hasta olunca vaktin de olmamıştır.İyi aksamlar kızlar sonunda totomun üstüne oturdum. Benimde heryerim ağrıyor bu kış ağır gecicek galiba. Menüyü yazıyım çok saçma oldu ara ara atıştırdım ne varsa.
Ara çay 2 parça bitter
Su bugün 2litre
1x2 saat uyuyabilirsen gece ateş nobetindeyim. Daha önce çok ağır ateşli havale geçmişimiz var o yüzden aklım çıkıyor
LenaG
Çok sevindim canım as o ceketi ve başarınla gurur duy ay yok vazgeçtim asma çatır çatır giyyAy kızlar geçen yıl üzerime asla olmayan ceketim vardı. Biraz önce elime geçti denedim oldu harika bir duygu
Ay keşke ben de senin kadar zayiflasam da tek göbek kalsaAy canım fiyatlar inşallah burda da yakındır ya. En müsait zamanda gidicem fiyat bilgi almak için. Benim göbek dışında biseyim kalmadı. Sırtım kemikler geliyor elime artık. 36 beden giyebiliyorum , geçen gün denedim eski kıyafetlerimi de. Hadi hayırlısı bakalım. Tsk ler bilgi için
KaptanimCanım adiyet olsun kahvaltıda aslında patatesli yumurta varsa 2 dilim ekmek fazla olur ama ondan sonra bir şey yemediğin için az bile kalmış
Afiyet olsun canım akşam yemeği çok az olmuş ayrıca yoğurtlu biberli üstüne kavun aman Allah ım kız bağırsakların bozulur
Gayet güzel canım sadece yeşil yapraklı sebze eksik kalmış ama bebeler hasta olunca vaktin de olmamıştır.
Aklına kötü şeyler getirme iyi olacaklar
Çok sevindim canım as o ceketi ve başarınla gurur duy ay yok vazgeçtim asma çatır çatır giyy
Çook güzel görünüyor afiyet olsunMerhaba kizlar buzlukta pizzalar borekler var sabahtan oglumun oglen ogunu icin hazirladigim pogacalarin yarisi tepside duruyor nefsim meydan savasindaydi dedim bi guzel kahvalti hazirla fotosunu gruba at şimdi bunu yiyecegim yavas yavas uzun uzunsirf size resim atacagim diye nefsim meydan muharebesini bu ögünde kazandi Eki Görüntüle 3486040
Afiyet olsun canım. Kazanan sen olacaksın günün sonunda.Merhaba kizlar buzlukta pizzalar borekler var sabahtan oglumun oglen ogunu icin hazirladigim pogacalarin yarisi tepside duruyor nefsim meydan savasindaydi dedim bi guzel kahvalti hazirla fotosunu gruba at şimdi bunu yiyecegim yavas yavas uzun uzunsirf size resim atacagim diye nefsim meydan muharebesini bu ögünde kazandi Eki Görüntüle 3486040
Afiyet olsun nasıl yoğurtla idare ediyor sun şuan aç degilmisinSabah
2 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı fındık ezmesi
9 zeytin, peynir
Patatesli yumurta
Akşam
1 kase yoğurt
3 ceviz
3 lt su
LenaG Lavinia_98
Afiyet olsun güzel menü bugün için canım02102024
AÇ KARNA; türk kahve ve yarım litre su
10.30
domates salata zeytin zeytinyağında
2 yumurtalı omlet
14.00
türk kahve
17.00
1düz tabakta yarı yarıya taze fasulye ve sade bulgur pilavı
3litre su
Lavinia_98 @Efenin_Annesi LenaG
Açlik oluyor ama öyle aman aman değil.Afiyet olsun nasıl yoğurtla idare ediyor sun şuan aç degilmisin
Hmm valla benimki aman aman oluyyir genelde yemek saatinde elim ayağım titriyorAçlik oluyor ama öyle aman aman değil.
Kaç aydır diyettesin amaHmm valla benimki aman aman oluyyir genelde yemek saatinde elim ayağım titriyor
Canım netten buldum, kalıptan zor çıkardım, yapıştı, altı dağıldı. Birde sanki kek gibi oldu, oğlum yumurtaya batırıp yiyemedi.Muhteşem görünüyor ellerine sağlık nezamandır yapmak istediğim şey banada tam tarifi verebilirmisin canım
Canım adiyet olsun kahvaltıda aslında patatesli yumurta varsa 2 dilim ekmek fazla olur ama ondan sonra bir şey yemediğin için az bile kalmış
Afiyet olsun canım akşam yemeği çok az olmuş ayrıca yoğurtlu biberli üstüne kavun aman Allah ım kız bağırsakların bozulur
Gayet güzel canım sadece yeşil yapraklı sebze eksik kalmış ama bebeler hasta olunca vaktin de olmamıştır.
Aklına kötü şeyler getirme iyi olacaklar
Çok sevindim canım as o ceketi ve başarınla gurur duy ay yok vazgeçtim asma çatır çatır giyy
Çok geçmiş olsun canımHerkese günaydın. Kapı açıktı giriverdim içeri
Her taraffin ödem. gece hiç uyuyamadım düzgün. Kızım ateşlendi. Anne olmak böyle bişi demek ki. Eşim kafayi vurdu yattı bende kızımın yanına kıvrılıp yattım nasil uyudum bilmiyorum
Çok geçmiş olsun canımGeçmiş olsun canım benim
benim kızın da sabah karnı ağrıyordu ağlama sesi duydum rüyamda baktım kızım wc de sessiz sessiz ağlıyorbaba bilmem kaçıncı uykusunda duymadı bile
Ellerine sağlık nergisim
Çok geçmiş olsun canımGeçmiş olsun canım salgın var. Benim çocuklarda burun akıntısı öksürük . Dün gece ortancanın ateşi çıktı sabaha karşı saat 3:50 de zor bela şurup içirdim.
Dün soğanlı sarımsaklı yemek yedirdim.
Akşam portakal ve limon sıkıp hepsine içirdim.şimdi yine bol soğanlı sarımsaklı sebze çorbası yapacağım
Çok geçmiş olsun canımKızlar mrb çocuklar hasta giremiyorum. Gece ateş içindeydik sıfır uyku ile ayaktayım. yine kış geldi aktif olamıyorum
Allah korusun hemencecik iyileşir inşallahİyi aksamlar kızlar sonunda totomun üstüne oturdum. Benimde heryerim ağrıyor bu kış ağır gecicek galiba. Menüyü yazıyım çok saçma oldu ara ara atıştırdım ne varsa.
Ara çay 2 parça bitter
Su bugün 2litre
LenaG
Sıhhatler olsun güzel günlerde kullanTeşekkürler sağol,kesilince kafam rahatladı resmen iyi geldi.
Birde İzmire gideceğim düğün var ona hazırlık oldu.
Harikaaaasın devamı da gelsin inşallahAy kızlar geçen yıl üzerime asla olmayan ceketim vardı. Biraz önce elime geçti denedim oldu harika bir duygu
Harika görünüyor canım azmin sonu fitlik güzellik inşallahMerhaba kizlar buzlukta pizzalar borekler var sabahtan oglumun oglen ogunu icin hazirladigim pogacalarin yarisi tepside duruyor nefsim meydan savasindaydi dedim bi guzel kahvalti hazirla fotosunu gruba at şimdi bunu yiyecegim yavas yavas uzun uzunsirf size resim atacagim diye nefsim meydan muharebesini bu ögünde kazandi Eki Görüntüle 3486040
Tebrik ederimAy kızlar geçen yıl üzerime asla olmayan ceketim vardı. Biraz önce elime geçti denedim oldu harika bir duygu