- 18 Mart 2018
- 30.503
- 121.275
- 34
Kızına acil şifalar dilerim canımHerkese günaydın. Kapı açıktı giriverdim içeri
Her taraffin ödem. gece hiç uyuyamadım düzgün. Kızım ateşlendi. Anne olmak böyle bişi demek ki. Eşim kafayi vurdu yattı bende kızımın yanına kıvrılıp yattım nasil uyudum bilmiyorum
Oy yavrum, çok mu beklemiş, ağrısı mı çokmuş, Rabbim şifa versinGeçmiş olsun canım benim
benim kızın da sabah karnı ağrıyordu ağlama sesi duydum rüyamda baktım kızım wc de sessiz sessiz ağlıyorbaba bilmem kaçıncı uykusunda duymadı bile
Ellerine sağlık nergisim
Teşekkür ettim canımKızına acil şifalar dilerim canım
Çok geçmiş olsun canımGeçmiş olsun canım salgın var. Benim çocuklarda burun akıntısı öksürük . Dün gece ortancanın ateşi çıktı sabaha karşı saat 3:50 de zor bela şurup içirdim.
Dün soğanlı sarımsaklı yemek yedirdim.
Akşam portakal ve limon sıkıp hepsine içirdim.şimdi yine bol soğanlı sarımsaklı sebze çorbası yapacağım
Kaptanım büyük servis kaşığı kadar deyil, yemek kaşığından az büyüktü kaşığımTebrik ederim canım çok güzel eksi
Çok iyi menü canım afiyet olsun
Afiyet olsun karışık bir menü olmuş
Afiyet olsun güzel olmuş canım
Afiyet olsun sabah güzel sonrası yüne çok az ama senin stil böyle
Afiyet olsun güzel menü
Afiyet olsun akşam çok az olmuş tavuğu salatanın içine koyup yesen güzel olarmış
Afiyet olsun genel olarak akşam az yediğin için güzel ama 1 paket form bisküvi yerine güzel güzel tam buğday ekmeği yesen 2 dilim
Afiyet olsun bulgur için servis kaşığı fazla değil miyk ile en fazla 4 diyolla
Canım afiyet olsun akşamı güzel ve hafif kapatmışsın
Afiyet olsun
Afiyet olsun gayet güzel menü
Çok güzel menü canım afiyet olsun
Afiyet olsun gayet güzel
Canım lig tablosunu yapabilirsen çok sevinirim
Canım geçmiş olsun
Sanada geçmiş olsun canımKızlar mrb çocuklar hasta giremiyorum. Gece ateş içindeydik sıfır uyku ile ayaktayım. yine kış geldi aktif olamıyorum
Çok geçmiş olsun canım benimHerkese günaydın. Kapı açıktı giriverdim içeri
Her taraffin ödem. gece hiç uyuyamadım düzgün. Kızım ateşlendi. Anne olmak böyle bişi demek ki. Eşim kafayi vurdu yattı bende kızımın yanına kıvrılıp yattım nasil uyudum bilmiyorum
Çok geçmiş olsun canımGeçmiş olsun canım benim
benim kızın da sabah karnı ağrıyordu ağlama sesi duydum rüyamda baktım kızım wc de sessiz sessiz ağlıyorbaba bilmem kaçıncı uykusunda duymadı bile
Geçmiş olsun canım benimGeçmiş olsun canım salgın var. Benim çocuklarda burun akıntısı öksürük . Dün gece ortancanın ateşi çıktı sabaha karşı saat 3:50 de zor bela şurup içirdim.
Dün soğanlı sarımsaklı yemek yedirdim.
Akşam portakal ve limon sıkıp hepsine içirdim.şimdi yine bol soğanlı sarımsaklı sebze çorbası yapacağım
Iyimisin gezomNabersiniz
Beni sorarsanız
Ohh sıhhatler olsun güle güle kullan benim de geldi h.sonunu bekliyorum arkaları eşim boyuyorSelamlar hanımlar orduevine gitmiştim sabah,dip boya kesim oldu yeni geldim eve.
Canım geçmiş olsun kendinizi de koruyun c vit falan bağışıklık güçlendirici başlayın çünkü anneye illa ki bulaşıyorKızlar mrb çocuklar hasta giremiyorum. Gece ateş içindeydik sıfır uyku ile ayaktayım. yine kış geldi aktif olamıyorum
Canım şekerine baktırdın mı ben de öyleyim çünkü 2-3 gündür ilacımı içemiyorum sürekli uykuluyumkızlar ya bir kaç gündür aşırı halsizim. habire uyuyasım var uykumu alamıyorum. akşam 9.30da uyudum halen uykum var
Ya öyledir muhakkak ama çocuklar hususunda erkekler sanki her şeyi anneye bırakıyorlar bazenArada benimde tutuyor o damar. Dün kendide çok yorulmuştu. Aslında o kadar düşüncesiz değildir. Sabah sizmisim bir kalktım kahvaltiyi hazırlamış
Ne oldu kineNabersiniz
Beni sorarsanız
Teşekkürler sağol,kesilince kafam rahatladı resmen iyi geldi.Ohh sıhhatler olsun güle güle kullan benim de geldi h.sonunu bekliyorum arkaları eşim boyuyor
Canım geçmiş olsun kendinizi de koruyun c vit falan bağışıklık güçlendirici başlayın çünkü anneye illa ki bulaşıyor
Canım şekerine baktırdın mı ben de öyleyim çünkü 2-3 gündür ilacımı içemiyorum sürekli uykuluyum
Ya öyledir muhakkak ama çocuklar hususunda erkekler sanki her şeyi anneye bırakıyorlar bazen
Ne oldu kine
genelde düşük hep şekerim canım.Ohh sıhhatler olsun güle güle kullan benim de geldi h.sonunu bekliyorum arkaları eşim boyuyor
Canım geçmiş olsun kendinizi de koruyun c vit falan bağışıklık güçlendirici başlayın çünkü anneye illa ki bulaşıyor
Canım şekerine baktırdın mı ben de öyleyim çünkü 2-3 gündür ilacımı içemiyorum sürekli uykuluyum
Ya öyledir muhakkak ama çocuklar hususunda erkekler sanki her şeyi anneye bırakıyorlar bazen
Ne oldu kine
CanımBen artık üç öğün bealenmeye geçtim ama zor oluypr ya... çünkü bildiğin hazırlık yaparak okula geliyorum baya iş. bu yaştan sonra kendime beslenme hazırlıyorum
Okudum anaokulu maceralarını hatta uzun uzun yazip sildim. Benim ikizlerden biri de cok ağladı. Ilkokulda da sorun yaşadık. Hala diyorum hareketleri daha cocuksu ama buyuk gibi saygi duyulmak istiyor. 1 sene gec gitseydi okula sorumluluklarini bilirdi belki. Inan kalk ödevini yap diye cocuklari dürtuklemek daha zor. Tamsmen cocugun gelişimi ile ilgili. Abileri ilkokula 5.5 yasinda gitti ( şubat dogumlu) onda odev konusunda ilkokul 4 gibi sorun olup çözüldü bitti. Ikizler 6 yasinda gitti ( eylul dogumlular) o anaokulunda aglayan ile hala uğraşıyorum. Arkadaşim kasim dogumlu oglu- o da cok basarili -okul hayati zor oldu diye , mayis dogumlu kizini okula 1 yil gec verdi simdi her hafta deneme birincisi okul birincisi diye durum paylasiyor. Zekasinin yetmesi veya basari degil "istekli olmak " da önemlibilmiyorum canım ama daha zorlamyacağım artık seneye gider inşallah
çok geçmiş olsun canım
allahım yaşatmasın bidaha geçmiş olsun canım
Gecmis olsun kış boyu bir vitamin destegi kullanmak lazim. Cocuklar 2 yas uzeri ise ve bitkisel seyler yedirebiliyorsan balin icine zencefil zerdecal tarcin ekleyip her sabah 1 cay kasigi bu karşımdan verebilirsin. Ben balla veremiyordum zencefilli zerdecalli sarimsakli firinda tavuk yapıyordumKızlar mrb çocuklar hasta giremiyorum. Gece ateş içindeydik sıfır uyku ile ayaktayım. yine kış geldi aktif olamıyorum
HamdolsunIyimisin gezom
Ne olsun kiOhh sıhhatler olsun güle güle kullan benim de geldi h.sonunu bekliyorum arkaları eşim boyuyor
Ne oldu kine
Amin canım cümleten Allah'a emanet olalımAllah’a emanet olun canım