- 14 Şubat 2021
- 1.406
- 8.864
- 43
evet cips olarak yedikAnladım canım o kurutulmus şekilde oluyor. Cips niyetine yiyilir bizim evde.
Evet, çanak gibi olanı kızım yoğurtlu yapıyorGüldürdün beni çok tatlı tasvir etmissintarhana firigi nemli tam kurumamis halı, çanak gibi dediğin genelde çorbada kullanılır islayipda tuketebilirsin ama bizler çok severiz iki kankim bar bir aray geldiğimizde tarhana yeriz her zamn her daim tarnananin kendiside ince cips gidir
Şifa olsun, muhabbetiniz daim olsun
Bugünde böyle olsun.Lotus1234 canm cumartesi yürüyüş
Bin adım çıkıyorum gunicinde atılmış adimlardi
8 bin 600 adımEki Görüntüle 3485021
30 eylül
12:00
2 yumurta sarısı
Küflü ve kaşar
3 zeytin
Marul
18:00
Somon (avuç içi kadar)
Havuç+ marul salatası
Domates, turp
5 küçük mantar (sarımsaklı yoğurtlu)
Bir avuçtan fazla kuruyemiş
1 lt üzeri su
Yarım lt dukan
3 kupa kahve
LenaG Fit mutlu anne dolar milyoneri
Fit mutlu anne LenaG
30 eylül pazartesi
sabah 09.30
kaşar ve tulum peyniri, domates, 2 karabuğday patlağı
öğlen 12.20
5 yk pilav, 2-3 yk döner, 1 bardak ayran, 1/2 kepçe domates çorbası, 1 yk tel kadayıf
ara 15.30
1 küçük elma, 1 tk şekersiz fıstık ezmesi
akşam 19.10
4 adet mücver (içinde beyaz un yerine yulaf unu var), 2 kepçe terbiyeli şehriye çorbası, 3-4 yk sarımsaklı yoğurt
ara 1 avuç çekirdek yerim
2 lt su
9000 adım
Afiyet olsun kizlar valla menuleriniz bana guzel geldi benim kaptanlik mi cok yumusak siz mi cok guzel menuler veriyorsunz bilemedim hahha elestirecek bisey bulamadim su ana kadar kendimi elestireyim en iyisiFit mutlu anne LenaG tomrs
30 Eylül Pazartesi
Sabah
9:
1 cay kaşığı tereyağ ile kahve
12:
1minik kare bitter cikolata
2 kuru üzüm 2 badem
Turk kahvesi
16:
Kabak çorbası
Izgara et
Salata
Ayran
1 parca ekmek tereyag
125 kalorilik aburcubur
17.30
1 dilim ananas
1 cay bardagi kefir
10 fıstık
2 çaya toplsm 2 küp şeker
Spor: 4000 adım
10-15 dakikadan sonra vücut ısınıyor aslında :)Hiç sevmem soğuk havada yürümeyi, kendimi sıkmaktan kaskatı olurum
Bir orta boy soğanı kaynatıp suyunu içsene ertesi gün regl oluyormuşsun diğer topiiktenn kankamın tavsiyesiGeciktikce de insan siskim hissediyor gelir insAllah carsambaya kadar
Şeyyyy ben kaptan değilim de yanlış oldu ellammm30 eylül
12:00
2 yumurta sarısı
Küflü ve kaşar
3 zeytin
Marul
18:00
Somon (avuç içi kadar)
Havuç+ marul salatası
Domates, turp
5 küçük mantar (sarımsaklı yoğurtlu)
Bir avuçtan fazla kuruyemiş
1 lt üzeri su
Yarım lt dukan
3 kupa kahve
LenaG Fit mutlu anne dolar milyoneri
U urfaktefek gel gel hocanın dediği yer burası
Zayiflama sezonundayiz zayiflamaAfiyet olsun kizlar valla menuleriniz bana guzel geldi benim kaptanlik mi cok yumusak siz mi cok guzel menuler veriyorsunz bilemedim hahha elestirecek bisey bulamadim su ana kadar kendimi elestireyim en iyisi
Sabah 84,1 ile başladım
Hoşgeldin ❤yarin baskul fotogragini, tarih ve nick ile fotoğraf cekip atarsan baslangic kilon olurSabah 84,1 ile başladım
Saat50 kıymalı 1 yumurta 5 zeytin
13:0 10 tane fln badem
13:30 tavada 1 kabak soteledim
18:0 kıymalı yumurta salata
Sabahtan öğlene kadar 1 lt detoks suyu elma tarçın karanfil kiraz sapı limon kaynatmıştım
Şimdiden bildiriyorum benim 19 bin olduKızlar haydi tempo tempo sanki grubun kanı çekildi. Herkes sessizliğe büründü sanki herkes biryerlerde baklavaları götürüyor gibi hissediyorum.benim 6bin adım oldu bugün Eki Görüntüle 3485236
Canım ben günde 4/5 defa okul yolunda gidip geliyorum. Çocukları bırakınca 30 dakika yürüş yapıyorum.Hay maşallah
Süpersin valla tebrik ediyorumCanım ben günde 4/5 defa okul yolunda gidip geliyorum. Çocukları bırakınca 30 dakika yürüş yapıyorum.
Bu gün mesela öğlene kadar 8 bin üzerinde adım yaptım
Afiyet olsun canm, tereyağıli kahve duymamıştım denenm.lazim ,menü gayet güzel çaya şeker kullanmadığım için bana fazla geldiFit mutlu anne LenaG tomrs
30 Eylül Pazartesi
Sabah
9:
1 cay kaşığı tereyağ ile kahve
12:
1minik kare bitter cikolata
2 kuru üzüm 2 badem
Turk kahvesi
16:
Kabak çorbası
Izgara et
Salata