sebze candırBiz artık almıyoruz
Evde sadece küçük oğlum yiyordu, o da bırakalı bir aydan fazla oldu. İçtiği kortizonlarda çocuk 2 ayda 15 kilo üzeri aldı
Yarından itibaren o da öğünlerini düzenlemeye çalışacak
Eşim ve büyük oğlum 1 haftadır şekersiz diyet uyguluyorlar
Büyük oğlum 6 günde 2,5 kg vermiş bile
Benim sıkıntım sebze yemiyorlar, çok yemek seçiyorlar
sanırım şöyle birşeyTarhana firiğin de resmini atarmısın
Tarhana deyince çanak gibi yapıp kurutuyorlar ya, aklıma hep o geliyor, nasıl yiyor ki diyorum
Çok geçmiş olsun canımKaptanım son durum aşağıd biraz da hastayım ya
]
Sabah
Kahve
Yeşil çay su
Kahvaltı 11:30-12:00
1 haşlanmış yumurta
7 zeytin
1 dilim peynir
Domates salatalık
1/2 ekmek
Ara
1 incir
1 şeftali
Akşam
1 kase etli kuru fasülye
Salata + 3-4 kaşık kırmız biberli
5-6 tane rulokat
Hiç sevmem soğuk havada yürümeyi, kendimi sıkmaktan kaskatı olurum10 derece diyoyapim mi bi çılgınlık en kötü burnumu çeke çeke giderim
Geciktikce de insan siskim hissediyor gelir insAllah carsambaya kadarNormal adet tarihimi bekliyorum ama 6 gün geciktiÇarşamba gününe randevu aldım.
Afiyet olsun canım guzel begendim benİyi akşamlar
30.09.2024 Pazartesi
11:00 1büyük kase yy.yoğurdun içine 1muz, 1tk.bal,
1tk.chia tohumu, 1tepeleme yk.doğranmış karışık kuru meyve, 3tepeleme yk.yulaf ezmesi (hepsini bitiremedim akşama 2 yk.kadar kaldı)
1büyük kupa sade şekersiz filtre kahve
1 kupa yeşil çay
18:30 Akşam yemeği
Sebze karışımlı az ekmekli az zeytinyağlı yağlı kağıtta tavuk köfte, sabahtan kalan yoğurda ilave birkaç kaşık yoğur ekledim yedim, 1dolu kase dünkü çorba
LenaG Fit mutlu anne
Su 3 litre
Cumartesi 76.800 düm kaptanım, sen listeye 76.700 yazmışsın
100 gr eksi bile insanı ne mutlu ediyor
Yufkaya benziyorsanırım şöyle birşey
Haşiroğlu Maraş Tarhana Firiği 1 Kg
Haşiroğlu Maraş Tarhana Firiği, En lezzetli ve doğal tarhana çeşitleri tarhanasepeti.com'da! Kahramanmaraş'ın yöresel lezzetlerinden olan tarhana ile yapılmış atıştırmalık cips seçenekleri de sizi bekliyor. Hemen ziyaret edin ve enfes lezzetlerle tanışın!www.tarhanasepeti.com
Sağol kaptanım ❤Geciktikce de insan siskim hissediyor gelir insAllah carsambaya kadar
Afiyet olsun canım guzel begendim ben
farketmemisim ama 100 gramin lafi olmaz halledersin sen her turlu
Teşekkür ederim canmMuhtemelen ama benim mantığım bunu kabul etmiyor
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
evetYufkaya benziyor
Bu firik canım. Bunun kurutulmuş halisanırım şöyle birşey
Haşiroğlu Maraş Tarhana Firiği 1 Kg
Haşiroğlu Maraş Tarhana Firiği, En lezzetli ve doğal tarhana çeşitleri tarhanasepeti.com'da! Kahramanmaraş'ın yöresel lezzetlerinden olan tarhana ile yapılmış atıştırmalık cips seçenekleri de sizi bekliyor. Hemen ziyaret edin ve enfes lezzetlerle tanışın!www.tarhanasepeti.com
Güldürdün beni çok tatlı tasvir etmissinTarhana firiğin de resmini atarmısın
Tarhana deyince çanak gibi yapıp kurutuyorlar ya, aklıma hep o geliyor, nasıl yiyor ki diyorum
burada yöresel fuar olmuştu. yaprak tarhana almıştım.Bu firik canım. Bunun kurutulmuş halk
Anladım canım o kurutulmus şekilde oluyor. Cips niyetine yiyilir bizim evde.burada yöresel fuar olmuştu. yaprak tarhana almıştım.