- 18 Mart 2018
- 30.520
- 121.353
- 34
Afiyet şifa olsungezegenfeza
Eki Görüntüle 3485284 canm bu cips tarhana tam kurumuş Eki Görüntüle 3485285 bu da firik tarhana nemli olur Eki Görüntüle 3485286 bu da topak tarhana hem çorbalık hemde ıslatıp tuketilir
Benim kaçamak şansım yokAfiyet olsun kizlar valla menuleriniz bana guzel geldi benim kaptanlik mi cok yumusak siz mi cok guzel menuler veriyorsunz bilemedim hahha elestirecek bisey bulamadim su ana kadar kendimi elestireyim en iyisi
Menülerimi takip et dedim diye seni etiketledim10-15 dakikadan sonra vücut ısınıyor aslında :)
Bir orta boy soğanı kaynatıp suyunu içsene ertesi gün regl oluyormuşsun diğer topiiktenn kankamın tavsiyesi
Şeyyyy ben kaptan değilim de yanlış oldu ellammm
Ama menün harika
Hoşgeldin canımSabah 84,1 ile başladım
Saat50 kıymalı 1 yumurta 5 zeytin
13:0 10 tane fln badem
13:30 tavada 1 kabak soteledim
18:0 kıymalı yumurta salata
Sabahtan öğlene kadar 1 lt detoks suyu elma tarçın karanfil kiraz sapı limon kaynatmıştım
Seni sorarlarsa ömrü yollarda geçen kadın diyeceğimCanım ben günde 4/5 defa okul yolunda gidip geliyorum. Çocukları bırakınca 30 dakika yürüş yapıyorum.
Bu gün mesela öğlene kadar 8 bin üzerinde adım yaptım
Grubun oklava yutanı da benim galibaValla bende çok seviyorum 3 yaşında kızım var o da kıvırıyor kendinden geçiyor resmen . Anne titret diyor
Ay bizim burasıda çok soğuk ya. Dün ince ceket ile çıkmıştım dondum resmen. Bugün kışlık mont giyip çıktım7binde kaldım birden kış geldi buraya hava patladi
Aynen canım yaSeni sorarlarsa ömrü yollarda geçen kadın diyeceğim
Ay bizim burasıda çok soğuk ya. Dün ince ceket ile çıkmıştım dondum resmen. Bugün kışlık mont giyip çıktım
Grubun oklava yutanı da benim galiba
bence tartım mükemmel çıkıcakkMuhtemelen ama benim mantığım bunu kabul etmiyor
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Doğu lezzetlerini bende çok merak ediyorum 2 sene once deneme fırsatım oldu kaç böreğini çok sevememistik biz hamsiköy sütlacının tadı hala damağımızda amaAfiyet şifa olsun
Birgün elime geçerse tadına bakarım
Gaziantep’in nohut dürümü
Kahramanmaraş ın bici bici si
Karadeniz’in Laz böreğini merak ediyorum
hele Laz böreğine dibim düşüyor, tadını alsam ne yaparım bilmiyorum
Geçmiş olsun canım ishalde zor ama kabızlık daha zor bence tartin güzel sonuç verecek benceİyi akşamlar kızlar
İki gündür muz patates yemekten karnım taş gibi oldu içim de sürekli bir gaz hissiyatı
Ama wc çıkarsam ishal devam öyle yani. Halim daha iyi enerji olarak. Ama yarınki tartı beni çok korkutuyorreglimin ikinci günü zati
Teşekkür ederim canm inşallah canm tadlarina ulaşmış olursun fırsatın olur ,yalnız bici bici Adana yumurtalık ta yedik, tekrar yermiyom bilmiyorum ama kaktüs incirini ve şirdanini tercih ederdimAfiyet şifa olsun
Birgün elime geçerse tadına bakarım
Gaziantep’in nohut dürümü
Kahramanmaraş ın bici bici si
Karadeniz’in Laz böreğini merak ediyorum
hele Laz böreğine dibim düşüyor, tadını alsam ne yaparım bilmiyorum
hadi hadi bahane üretmeeİyi akşamlar kızlar
İki gündür muz patates yemekten karnım taş gibi oldu içim de sürekli bir gaz hissiyatı
Ama wc çıkarsam ishal devam öyle yani. Halim daha iyi enerji olarak. Ama yarınki tartı beni çok korkutuyorreglimin ikinci günü zati
Kışlık mont muAy bizim burasıda çok soğuk ya. Dün ince ceket ile çıkmıştım dondum resmen. Bugün kışlık mont giyip çıktım
İsviçreKışlık mont munerdesin bacim Karsta misin desem orda bile henuz kislik m9nt havasi gelmemustir olsan olsan isvec norvec kanadanin kuzey kesimlerinde falan olmalisin