Menüne baktım, şişirecek bişey de görünmüyor
Benim karnım yoğurt yediğimde şişer veya ekmek, börek abarttığımda
Ayran yogurt olsaydi harika olurdu . Afiyet olsunP12 5.09.24
08.30
Ballı limonlu su, bir grissin
12.20
100 Gr et döner, yarım lavaş, salata
Çay ile kuru kayısı.
19.00
1 kepçe köfteli şehriye çorbası, salata
Çay ile hurma yedim
Şu:2.5 lt.LenaG Cicekbocekkaktus
Yogun calisan fiziken yorulan inssnlar icin yoga , acik hava yuruyusu cok iyi olmaz mi . Kafa dinlrmek yani.illa kalori degil stresten kilo aldırıyorBaşlamam lazım ama çok halsizim, gerçekten anlamıyorum işten geliyorum yemek vs kendimi zor atıyorum odaya sonra baygın uzanıp hiç hirsey yapamıyorum
Begendim afiyet olsunİyi akşamlar kızlar
Sabah 2 büyük kupa yağsız sütlü filtre kahve
Kahvaltı 11:00 2 yumurtadan omlet,40 beyaz peynir,1 domates,1 salatalık,7 zeytin,1 dilim tbe,çay
Ara 15:30 2 salatalık,15 fındık,2 kupa kafeinsiz filtre kahve
Akşam 19:00 7 yk tavuklu türlü,1 küçük kase kıvırcık salata,3 yk yoğurt,1 dilim tb
Su 4 lt
8350 adım
Sitare55
Guzel bir mmenu olmus.Afiyet olsunMenümü vereyim
LenaG Cicekbocekkaktus
Sabah sade gold kahve
Öğlen 12.20: 2 has yumurta
25 gr peynir
Maydanoz dereotu roka nane
2 ceviz, 5 badem
Ara 15. 30: 1 adet chialı grissini(20 gr)
1 ceviz 5 badem
haslanmış mantar (o arada canım cekti ayaküstü 10 tane yemişimdir)
Ara 16.30: turk kahvesi 2 hurma 2 kuru kayısı
Akşam 18.40: 115 gr fırında tavuk
Salata
2.,5 litre su
6800 adım
Yogurttan mslesef yeterince protein alinmiyor, emziklisin biraz daha ete ve kan yapici diger gidalara ihtiyacin var25 Eylül menü
07.30 1 bardak limonlu su
09.30 1 fincan kahve yarım muz, 1 galeta
11.00 2 dilim peynir ile yeşil salata 1 dilim tb ekmek 1 fincan süt artırıcı bitki çayı
16.00 1 bardak ayran yarım dilim ananas 6 badem 1 Wasa
19.30 çeyrek kase çorba, 6 kaşık yoğurtlu biber, bol salata 1 dilim ekmek
20.30 yarım kahve fincanı kadar kuru meyve(üzüm,cranberry,yaban mersini)
3 litre su spor yok emzirmeye devam(niyet ettim yarın sabah itibarıyla 15 dk da olsa düzenli spor yapmaya)
LenaG Cicekbocekkaktus
Yine kanlica mi kultur mantari mi ? Biz kültür mantarini haslamayiz. Firinda icine tuz koyup pisirince ne guzrl olur beaaa. Senin bu mesajından sonra Dolaptaki mantar aklıma geldi bu sabah soğan ile birlikte kavurup üzerine az salça domates koydum ve yumurta kırdım. Guzel olduKaptanım normalde haşlanır doğranır ince ince baharat falan soğanla kavrulur
Bu şekilde biraz yavan ben tuz serpiştirip yedim
Gecmis olsun nasil olduKızlar güya uyumak için yattım kızım ağladı kalktı, yatırmaya çalıştım uyumadı karnım ağrıyor dedi , bir süredir ara ara ağrıyordu ama psikolojik veya üşütme falan diye düşünüyordum gece uykudan uyanıp ağladı baya uyuyamayjnca acile geldik, tahlil röntgen falan çektiler bekliyoruz şişimdi
LenaG Cicekbocekkaktus
25 Eylül menüm
9:30
2 kahve
12:30
4/5 peynir
2 dilim ananas
1 dilim ekmek
1 dilim buğday patlağı ile biraz menemen
16:50 bitti akşam yemeği
Balık salata
1 köfte
1 dilim ekmek
1 incir
Su 2 litre Eki Görüntüle 3483783
Canim afiyet olsun hareketinle yakmışsındır çoğunu yine de kilo vermeyi hedefliyorsan son 2 gün bağırsaklarını çalıştırmaya ve ödem atmaya yönelik bir şeyler yapmak zorundasın. Yoksa tartida istedigin eksiyi goremezsin biz de göremeyiz26 Eylül Çarşamba
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
4 zeytin
Salatalık,maydanoz
Köz biberli sos kahvaltilık
Yarım dilim tbe
Öğle
1 porsiyon etliekmek
2 bardak ayran
Su 2 lt anca olmustur
Spor 45 dk yürüyüş + 1.5 saat oynadım kınada
Öğle başka bisey yeme şansım yoktu ackmıştım baya mecbur yedim ama eritmişimdir inşAllah
Cicekbocekkaktus
Leylacim hoşgeldinnn haberlere çıktı biliyor musun aralıklı oruç sağlığa çok zararlıymış kalp krizine sebep oluyormuş diye izledim hakikaten moda oldu bu aralıklı oruç bu yüzden az öz de olsa sabah kahvaltısıni atlamamak istiyorum bende ama tabii akşam saati yine erken kapatarakselam nasılsınızmoda diyetler gelir geçer aslolan Akdeniz diyetidir moda diyet çıkarıp üzerimizde deney yapıyorlar diyorum hep...
Normalde kıyma ekleycektim de erindim kaptanımAyran yogurt olsaydi harika olurdu . Afiyet olsun
Yogun calisan fiziken yorulan inssnlar icin yoga , acik hava yuruyusu cok iyi olmaz mi . Kafa dinlrmek yani.illa kalori degil stresten kilo aldırıyor
Begendim afiyet olsunsut ne kadar kullanıyorsun kahveye?
Guzel bir mmenu olmus.Afiyet olsun
Yogurttan mslesef yeterince protein alinmiyor, emziklisin biraz daha ete ve kan yapici diger gidalara ihtiyacin var
Yine kanlica mi kultur mantari mi ? Biz kültür mantarini haslamayiz. Firinda icine tuz koyup pisirince ne guzrl olur beaaa. Senin bu mesajından sonra Dolaptaki mantar aklıma geldi bu sabah soğan ile birlikte kavurup üzerine az salça domates koydum ve yumurta kırdım. Guzel oldu
Gecmis olsun nasil oldu
Simdiye kadarki en guzel menunboyle devam
Kanlıca mantarı canımYine kanlica mi kultur mantari mi ? Biz kültür mantarini haslamayiz. Firinda icine tuz koyup pisirince ne guzrl olur beaaa. Senin bu mesajından sonra Dolaptaki mantar aklıma geldi bu sabah soğan ile birlikte kavurup üzerine az salça domates koydum ve yumurta kırdım. Guzel oldu
hoşbuldummmLeylacim hoşgeldinnn haberlere çıktı biliyor musun aralıklı oruç sağlığa çok zararlıymış kalp krizine sebep oluyormuş diye izledim hakikaten moda oldu bu aralıklı oruç bu yüzden az öz de olsa sabah kahvaltısıni atlamamak istiyorum bende ama tabii akşam saati yine erken kapatarak
Leyl sen nerelerdesin geçen seni sordumhoşbuldummm
yaaa habere çıktığını bilmiyordum, hem üzüldüm hem sevindim
buraya geldiğimden beri arkadaşlarıma aralıklı oruç ve diğer moda diyetlerden uzak durun diyorum ama ısrarla devam ediyorlar çabuk kilo vermek uğruna.. e ben de o yazılanları listeleri görmek yorum yapmak istemiyorum açıkçası
çok iyi bir karar almışsın
canımm fotoğrafçıyım biliyorsun o yüzden yazın yoğunlaşıyorum. aslında belirtmiştim yazın pek buralarda olamam ben diye... işlerde hafifleyince fırsat bulup yedim içtim gezdim geldimmmLeyl sen nerelerdesin geçen seni sordum
Ohh ne güzel yapmışsın özlettin kendinicanımm fotoğrafçıyım biliyorsun o yüzden yazın yoğunlaşıyorum. aslında belirtmiştim yazın pek buralarda olamam ben diye... işlerde hafifleyince fırsat bulup yedim içtim gezdim geldimmm
Normalde kıyma ekleycektim de erindim kaptanımdiyetisyenim bu hafta full kıymalı sebze üzerine yoğurt verdi
ben de özledim sizleriOhh ne güzel yapmışsın özlettin kendini
İnşallah canım.Sibelcim sanada çok geçmiş olsun bugün daha iyiyim dün kendimde değildim pek çok şükür ben atlattım hayırlısı ile seninde sonuçların temiz gelir inşallah dua et bol bol
Ya işte dusunmeyecegim diyorum ama yine düşünürken buluyorum kendimi. Herhalde anne olunca iki kat daha fazla düşünüyorsun.Canım şimdiden bu kadar derin düşünüp kendini üzme. Herşey çok güzel olacak herşey geçecekiçini ferah tut
Canım çok geçmiş olsun nasıl oldu kızınKızlar güya uyumak için yattım kızım ağladı kalktı, yatırmaya çalıştım uyumadı karnım ağrıyor dedi , bir süredir ara ara ağrıyordu ama psikolojik veya üşütme falan diye düşünüyordum gece uykudan uyanıp ağladı baya uyuyamayjnca acile geldik, tahlil röntgen falan çektiler bekliyoruz şimdi
Günaydın canım kaptanım
Günaydınnn ellerine sağlıkGünaydın herkese.
Kalktım sigara böreği kızartıyorum. Ama yemeyeceğim
Çok iyi canım afiyet olsun25 Eylul Çarşamba Menüm
11:00 Kahvslti
Peynirli omlet (2 yumurta)
3 ceviz
Maydonoz ,kereviz sapi, domates,biber
1 tatli kasigi bal
2 tb ekmek
16:00 Ara
Sütlü filtre kahve
3 hurma 10 findik
19:00 2 tane Firinda karniyarik
1 dilim tb eknegi
Salata yogurt
2 litre su
LenaG @Mthn83 Cicekbocekkaktus
GünaydııınnnCümleten günaydınlar hanımlar.
Günaydın canımGunaydın hanımlar
Madem gitti artın daha aç bırakma kendini normal ye canımGünaydın kızlar.
Dünkü açlık sonrası sabah çok şükür ki salı çıkan + gitmiş tamamen .
Saat 10 da diyetisyende olacağım, bakalım ölçüm sonucu ne olacak merak ediyorum :)
Cumartesi günü eksi çıkacağım artık çok şükür.
-100 bile ne kadar kiymetliymis salı günü anladım bunu.
Çok güzel menü canım afiyet olsunGünaydın kızlar internet paketim bitmiş yeni açıldı yazamadım.
Dünkü menum . Sabah ilik şu içine chia
Kahvaltı 10.00 2 etiform arasına labne 2 yumurta haşlanmış 4 zeytin yarım domates
Ara 13.30 Türk kahvesi züber
Ara 17.00 1 bardak ayran
Akşam 19.00 1 tabak bol salata içine 2 avucicj kadar kızarmış tavuk madensuyu
Akşam 20.00 tarçınlı limonlu beyaz çay
Şu 3litre. 20dakika yürüyüşLenaG
GünaydınnnGünaydın
Afiyet olsun etli ekmekler büyük oluyor sanırım ama 1 lahmacun inceliğinde ise ok26 Eylül Çarşamba
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
4 zeytin
Salatalık,maydanoz
Köz biberli sos kahvaltilık
Yarım dilim tbe
Öğle
1 porsiyon etliekmek
2 bardak ayran
Su 2 lt anca olmustur
Spor 45 dk yürüyüş + 1.5 saat oynadım kınada
Öğle başka bisey yeme şansım yoktu ackmıştım baya mecbur yedim ama eritmişimdir inşAllah
Cicekbocekkaktus
Afiyet olsun güzel olmuş canım yürüyüş de süperLenaG Cicekbocekkaktus
25 Eylül menüm
9:30
2 kahve
12:30
4/5 peynir
2 dilim ananas
1 dilim ekmek
1 dilim buğday patlağı ile biraz menemen
16:50 bitti akşam yemeği
Balık salata
1 köfte
1 dilim ekmek
1 incir
Su 2 litre Eki Görüntüle 3483783
Selaammm seni burda görmek ne güzelselam nasılsınızmoda diyetler gelir geçer aslolan Akdeniz diyetidir moda diyet çıkarıp üzerimizde deney yapıyorlar diyorum hep...
artık vakit buldukça buradayım LenaaaaSelaammm seni burda görmek ne güzeldaha sık gel hatta sürekli gel
Gecmis olsun ciktin mi hastanedenSibelcim sanada çok geçmiş olsun bugün daha iyiyim dün kendimde değildim pek çok şükür ben atlattım hayırlısı ile seninde sonuçların temiz gelir inşallah dua et bol bol
Geçmiş olsun yosun.Sayfaları yeni yeni okuyarak geliyorum jou cum şimdi gördüm mesajini daha iyiyim şükür yavaş yavaş yürümeye başladım çok saolasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?