- 14 Şubat 2021
- 1.512
- 9.421
- 108
- 44
Kusura bakma benim de klavyemin dokunmatigi bozuk , mikrofondan yazinca da noktalama isareti kullanmiyor kerataBenim bu yazıhı okurken en az 50 kalori harcamam peki
Tamam canım ben süreci uzatarak kendimizi yormamak gerektiğine inanıyorum. He ödülümüz olmayacak mi tabiki olacak ama cumartesi öğlen mesela. Ama canımız istemiyprsa hiç olmayacak
Saati gec olmasa muz+kakao+,yumurta ile kendine de pankek yap derdim de iste 2 gun var cumartesiye . Cuma sabaha kucucuk bir dilim kek ayırabilirsin veya dedigim pankeki yaparsin. Icine sür labneyi , koy ustune bir iki donmus ahudu vb olsun sana yaş pastaHalk oyunu antrenörümüz aradı akşama çalışmadan sonra bağlama kek çay saati olacakmış benden kek yapmamı rica etti
Me: Peki.
İç ses: Yiyemediğim keki ben niye yapıyorum yeaaa
Yapmam yapmaaaammmSaati gec olmasa muz+kakao+,yumurta ile kendine de pankek yap derdim de iste 2 gun var cumartesiye . Cuma sabaha kucucuk bir dilim kek ayırabilirsin veya dedigim pankeki yaparsin. Icine sür labneyi , koy ustune bir iki donmus ahudu vb olsun sana yaş pastasonra tadi cok guzel diye kacir ipin ucunu
Selamlar lenacımCanım çok geçmiş olsun nasıl oldu kızın
Günaydın canım kaptanım
Günaydınnn ellerine sağlık(1 tane olur bence)
Çok iyi canım afiyet olsun
Günaydııınnn
Günaydın canım
Madem gitti artın daha aç bırakma kendini normal ye canımdiyetisyen sonucunu bize de yaz
Çok güzel menü canım afiyet olsun
Günaydınnn
Afiyet olsun etli ekmekler büyük oluyor sanırım ama 1 lahmacun inceliğinde ise ok
Afiyet olsun güzel olmuş canım yürüyüş de süper
Selaammm seni burda görmek ne güzeldaha sık gel hatta sürekli gel
Yaparsin yaparsiiiiinYapmam yapmaaaammm
Zaten canım tatlı çekse yaş pasta değil de tadelle bitter yemwyi tercih ederdim
Yooo hiç yemedim. Sabah sabah kefir ve iki inciri keten tohumu ve chia ile bizzzt yapıp içtim.Canım çok geçmiş olsun nasıl oldu kızın
Günaydın canım kaptanım
Günaydınnn ellerine sağlık(1 tane olur bence)
Çok iyi canım afiyet olsun
Günaydııınnn
Günaydın canım
Madem gitti artın daha aç bırakma kendini normal ye canımdiyetisyen sonucunu bize de yaz
Çok güzel menü canım afiyet olsun
Günaydınnn
Afiyet olsun etli ekmekler büyük oluyor sanırım ama 1 lahmacun inceliğinde ise ok
Afiyet olsun güzel olmuş canım yürüyüş de süper
Selaammm seni burda görmek ne güzeldaha sık gel hatta sürekli gel
Napalim içten gelen birseyOrası öyle canım. Her konuda ilk çocukları düşünüyoruz
İnşallah canım
Haklısın canim modum düsük bi kac gundür toparlamaya calisiyorum ama depresyon kapıda acmamakta direniyorum cumartesiye kadar minimum karbonhidrat max protein lif olarak planlıyorum insAllahCanim afiyet olsun hareketinle yakmışsındır çoğunu yine de kilo vermeyi hedefliyorsan son 2 gün bağırsaklarını çalıştırmaya ve ödem atmaya yönelik bir şeyler yapmak zorundasın. Yoksa tartida istedigin eksiyi goremezsin biz de göremeyizcarsamba oglen olmasi iyi olmus.
Bu iki gundur protein-sebze-yogurt hatta kefir-bagirsak çalıştırıcı meyve bol dereotu maydanoz limon tercih edersen haftayi eksi ile kapatirsin insallah.
İnce olmaya inceydi baya ama boyutu lahmacun kadar degil tabi malesefAfiyet olsun etli ekmekler büyük oluyor sanırım ama 1 lahmacun inceliğinde ise ok
hep sebze kaptanım kabak- kırmızı ve yeşil biberle domatesle kavurdum zeytinyağında aşırı de tokum geç saatte ettim baktım sabah olmuyo şuan kahvemi içtim ama suyu 1litre daha yeni bitirdim nedense midem bulanıyo bugün su icmekten oyüzden zorlamayacamTabaklar ateş ediyor yağların ölmekten başka çaresi yok
Afiyet olsun canım
Canım diyetisyeni dinle bence önemli olan sağlıklı olmakKızlar diyetisyen bundan sonra kilo verirsem kastan gideceğini söyledi. Çok aşırı keyfim kaçtı anlatamam bunu. Vermem gereken 4 kg daha var benim. Size sorum şu: aynı şey sizin başınıza gelse diyetisyeni mi dinlersiniz yoksa bu yola çıkarken ki kendinize verdiğiniz sözü mü tutarsınız?
Eki Görüntüle 3483938
Bu önceki sonucumdu
Eki Görüntüle 3483939
Bugünkü sonucum da bu
LenaG Sitare55
Ama ben mezun olmak istemiyorumCanım diyetisyeni dinle bence önemli olan sağlıklı olmakseni mezun edelim
Canım sana da papatya ya da aynı şeyi diyorum dşyetisyeni dinlemelisin. Bu saatten sonra kas yapma amaçlı sporlar yapabilirsin canım kas yapma amaçlı menüler oluşturursun kendine. Sağlık bizim için daha önemliKızlar diyetisyen bundan sonra kilo verirsem kastan gideceğini söyledi. Çok aşırı keyfim kaçtı anlatamam bunu. Vermem gereken 4 kg daha var benim. Size sorum şu: aynı şey sizin başınıza gelse diyetisyeni mi dinlersiniz yoksa bu yola çıkarken ki kendinize verdiğiniz sözü mü tutarsınız?
Eki Görüntüle 3483938
Bu önceki sonucumdu
Eki Görüntüle 3483939
Bugünkü sonucum da bu
LenaG Sitare55
Ayy harikasın nurovicimm ben 52 olmuşum bile güya 49.5la mezun oldum ama benim diyetisyen de demişti daha durun artık yeter diye ben yine de veriyordum şuan napcam bilmiyorum ama yine 50ye inmeden içim rahat etmiyor benimde dur hatta benim sonucu atayım sanadaKızlar diyetisyen bundan sonra kilo verirsem kastan gideceğini söyledi. Çok aşırı keyfim kaçtı anlatamam bunu. Vermem gereken 4 kg daha var benim. Size sorum şu: aynı şey sizin başınıza gelse diyetisyeni mi dinlersiniz yoksa bu yola çıkarken ki kendinize verdiğiniz sözü mü tutarsınız?
Eki Görüntüle 3483938
Bu önceki sonucumdu
Eki Görüntüle 3483939
Bugünkü sonucum da bu
LenaG Sitare55
Bana koş demisti diyetisyen ahahah kas yapmak için sende ne uğraşmıştin ama benle haahCanım sana da papatya ya da aynı şeyi diyorum dşyetisyeni dinlemelisin. Bu saatten sonra kas yapma amaçlı sporlar yapabilirsin canım kas yapma amaçlı menüler oluşturursun kendine. Sağlık bizim için daha önemlisadece cumarteaiye kadar azıcık dişini sık ama sonra koruma ve diyetşsyenin dediği
Boyun 158 değil mi aslında 50kg olmanız normalKızlar diyetisyen bundan sonra kilo verirsem kastan gideceğini söyledi. Çok aşırı keyfim kaçtı anlatamam bunu. Vermem gereken 4 kg daha var benim. Size sorum şu: aynı şey sizin başınıza gelse diyetisyeni mi dinlersiniz yoksa bu yola çıkarken ki kendinize verdiğiniz sözü mü tutarsınız?
Eki Görüntüle 3483938
Bu önceki sonucumdu
Eki Görüntüle 3483939
Bugünkü sonucum da bu
LenaG Sitare55
No panic ! Ameliyat ödemi gidecek daha, cunartesi kilo bildirimi bekliyiruzAyy harikasın nurovicimm ben 52 olmuşum bile güya 49.5la mezun oldum ama benim diyetisyen de demişti daha durun artık yeter diye ben yine de veriyordum şuan napcam bilmiyorum ama yine 50ye inmeden içim rahat etmiyor benimde dur hatta benim sonucu atayım sanada
Ama kaptanım ameliyat öncesi 52ydim şuan kaç bilmiyorum ki ama dediğim gibi ameliyat sonrası perhiz olur herşeyden yiyemem diye iki gün herşeyi yedim ondan kilo şişti bu kadar ama cidden artık safra alındığı için yağlı yiyecekler yasak dendi yumurta filan da yemiycekmisim ot yeriz bizde artıkın neydek mecburen sağlıkli beslenicez abur cubur da fazla yemem zaten arada bir olur artık odaNo panic ! Ameliyat ödemi gidecek daha, cunartesi kilo bildirimi bekliyiruz
Evet ama ben 48 olmak istiyorum.Boyun 158 değil mi aslında 50kg olmanız normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?