- 18 Mart 2018
- 30.596
- 121.691
- 598
- 35
Menüne baktım, şişirecek bişey de görünmüyorKızlar anlamsız bir şekilde karnım davul gibi şişti. Hiç kaçamak yok reglide bitti ama karnım yüzüm vs şişti.
Daha iyiyim saolasin canım
Yeni olmuşsun çok geçmişler olsun.Evet dün oldum ablacim
Saolasin canım
Çok saol feza ablacim
Geçmiş olsun canm nasıl oldu kuzucukKızlar güya uyumak için yattım kızım ağladı kalktı, yatırmaya çalıştım uyumadı karnım ağrıyor dedi , bir süredir ara ara ağrıyordu ama psikolojik veya üşütme falan diye düşünüyordum gece uykudan uyanıp ağladı baya uyuyamayjnca acile geldik, tahlil röntgen falan çektiler bekliyoruz şimdi
maşaallaahhh sana yaSayfaları yeni yeni okuyarak geliyorum jou cum şimdi gördüm mesajini daha iyiyim şükür yavaş yavaş yürümeye başladım çok saolasin
Canım yşne de meyve suyu değil direkt şekerini alıyoruz diye biliyorum. kahvaktıda bir meyve yşyebilirisn ananas da olur vrya bir küçük portakal mandalinaPorsiyon olarak bana da fazla geldi. midem rahataız oldu sonra. Hazır meyve suyu değildi. Hasta olmayayım diye portakal suyu içerim. Ananas da ödem attırır diye düşündüm.
GünaydınlarrrCümleten günaydınlar hanımlar.
Gelsin bu saat itibari ile eksilet canımGünaydın kızlar.
Dünkü açlık sonrası sabah çok şükür ki salı çıkan + gitmiş tamamen .
Saat 10 da diyetisyende olacağım, bakalım ölçüm sonucu ne olacak merak ediyorum :)
Cumartesi günü eksi çıkacağım artık çok şükür.
-100 bile ne kadar kiymetliymis salı günü anladım bunu.
Tuz miktarı yemeklerdeki olabilir. Veya su miktarı az gelniş olabilir... Üşütmüş olabilirsin aklımdaki ihtimallerKızlar anlamsız bir şekilde karnım davul gibi şişti. Hiç kaçamak yok reglide bitti ama karnım yüzüm vs şişti.
GünaydınCanım yşne de meyve suyu değil direkt şekerini alıyoruz diye biliyorum. kahvaktıda bir meyve yşyebilirisn ananas da olur vrya bir küçük portakal mandalina
Günaydınlarrr
Gelsin bu saat itibari ile eksilet canımdiyetisyen sonuclarinı beni de etiketle he mi yazarken
Tuz miktarı yemeklerdeki olabilir. Veya su miktarı az gelniş olabilir... Üşütmüş olabilirsin aklımdaki ihtimaller
maşaallaahhh sana ya
Teşekkür ederim canimm
Canım şimdiden bu kadar derin düşünüp kendini üzme. Herşey çok güzel olacak herşey geçecekCanım sonuç ne olursa olsun değiştirmem bunun farkındayım. Elden birşey gelmiyor. Sadece küçük bebeleri takıyorum kafaya
Hadi geçmiş olsun yosunlupapatyayada
İnşallah canım
Teşekkür ettim canım
İnşallah canım
İnşallah canım
Ya kafaya takmamaya çalışıyorum. Korkutan birşey yok aslında açıkça konuştuk Dr ile. Sadece süreci nasıl yonetiriz eğer pazartesi günü yapılacak olan testten de olumsuz bir sonuç gelirse.
İnşallah canım. Dün akşam ilaçla halledebiliriz demiş Dr. Ama kafamızda soru işareti kalmasın diye yeni bir test daha yapacağız demiş. Bakalım şimdi pazartesiye bekliyoruz.
Geçmiş olsun canım. Bu aralar acayip karın ağrısı salgını var. Benim sınıfta bile en az 3 öğrenci aynı şikayet ile geliyor her gün. Hatta geçen birini eve gönderdim çocuk artık dayanamiyordu çünkü.
Ziyaretçilere nerden bakıyoruz yaWawww 90 ziyaretçi.
Sayfanın en altında yazıyorda,sadece pro olanlar görebiliyor bunu.Ziyaretçilere nerden bakıyoruz ya
TeşekkürlerSayfanın en altında yazıyorda,sadece pro olanlar görebiliyor bunu.
Ben gizledim mesela sayfada gözükmem buradaysam.
Toplam: 39 (6 üye, 33 ziyaretçi)
HanimKelesimiGetir - A Asya89
yosunlupapatya - Deltavealfa
- ... ve 2 daha fazlası.
Rica ederim ne demek,bizim avantalımız buda,gizliyse kim olduğunu bende bilmiyorum.Teşekkürlerben pro üye değilim
Ondan görmedim demek
Gel ezik ezik sarılalımTeşekkürlerben pro üye değilim
Ondan görmedim demek
Canım yşne de meyve suyu değil direkt şekerini alıyoruz diye biliyorum. kahvaktıda bir meyve yşyebilirisn ananas da olur vrya bir küçük portakal mandalina
Günaydınlarrr
Gelsin bu saat itibari ile eksilet canımdiyetisyen sonuclarinı beni de etiketle he mi yazarken
Tuz miktarı yemeklerdeki olabilir. Veya su miktarı az gelniş olabilir... Üşütmüş olabilirsin aklımdaki ihtimaller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?