Canım sonuç ne olursa olsun değiştirmem bunun farkındayım. Elden birşey gelmiyor. Sadece küçük bebeleri takıyorum kafayaCanım çok çok geçmiş olsun
Herşey çok güzel olacak sakın moralini bozma.
Sana ve yosunlupapatya yazmak için girdim ki mesaj yazmışsın
Hadi geçmiş olsun yosunlupapatyayadaKızlar yosunlupapatya ameliyatını olmuş yarın inş taburcu olacakmış. Şu anlık az bi ağrısı dışında iyi
İnşallah canımCanım çok geçmiş olsun lütfen moralini bozma Allah'ın izniyle herşey çok güzel olucak
Teşekkür ettim canımAllah şifani versin inşallah
İnşallah canımStres yapma canım benim iyi istirahat ler
İnşallah canımHayırlı haberler inşaAllah canım
Ya kafaya takmamaya çalışıyorum. Korkutan birşey yok aslında açıkça konuştuk Dr ile. Sadece süreci nasıl yonetiriz eğer pazartesi günü yapılacak olan testten de olumsuz bir sonuç gelirse.Canim ben de bir onceki mesajini yeni gördüm hizli hizli sayfalari cevirdim acaba yeni bir mesajin var mi sonuc ne oldu diye .Oncelikle gecmis olsun Rabbim şafi ismi ile kolaylikla şifa versin her ne ise.Ikinci olarak canını sıkma moralini bozma bu isler belli olmaz gerekirse tekrar yaptirirsin tahlilleri sen kendini moralini iyi tut once hersey cok guzel olsun inşallah
İnşallah canım. Dün akşam ilaçla halledebiliriz demiş Dr. Ama kafamızda soru işareti kalmasın diye yeni bir test daha yapacağız demiş. Bakalım şimdi pazartesiye bekliyoruz.Lena deyince farkettim canım sabah yumurtan peynirin olsa harika, ama az ve öz afiyet olsun
Aralarda bir şey yemedin mi canım sabahın akşamın çok güzel afiyet olsun
Anaa fezam ilerde bir gün bende çok zayıf olurda yaparsam bana da söyle
Afiyet olsun çiçeğim 19.00 dan sonrasını okumak istemedi bu gözler ve benim fikrim daha yolumuz uzunken ne gerek var bu kadar aclığa. Sağlıklı dolu dolu kahvaltı ara öğünler ve yine dengeli bir akşam. Aç kaldığın için yeme isteği hep devaö etmiş diye düşünüyorum.
Kafanda sürekli yaşayıp ne olacak diyerek durma camım. İnş Rabbimin izniyle güzel sonuclar cıksın
Menün güzel afiyet olsun
Bugünün çok gğzel canım ama dünün akşam yemeği fazla geldi hele meyve suyu bence olmamalı. Afiyet şifa olsun canım
Kendimize yaptığımız kötülüğü başkası bize yapamaz gerçekten. Biz sağlıkşı beslenelim de artı kalacaksa da kalsın canım bşzden önenmli değil
Geçmiş olsun canım. Bu aralar acayip karın ağrısı salgını var. Benim sınıfta bile en az 3 öğrenci aynı şikayet ile geliyor her gün. Hatta geçen birini eve gönderdim çocuk artık dayanamiyordu çünkü.Kızlar güya uyumak için yattım kızım ağladı kalktı, yatırmaya çalıştım uyumadı karnım ağrıyor dedi , bir süredir ara ara ağrıyordu ama psikolojik veya üşütme falan diye düşünüyordum gece uykudan uyanıp ağladı baya uyuyamayjnca acile geldik, tahlil röntgen falan çektiler bekliyoruz şimdi