Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Çiçeğim çok geçmiş olsun benim bugün bile agrım var valla Allah yardımcımız olsun

24 eylül menüm sabah 10.30
2 yumurta
2 dilim tb ekmeği
Peynir zeytin domates
Ara
Cevizle hurma 2şer tane
Akşam 18.30
Fırında kabak patlıcan
3 yk yoğurt
2 yk pilav
Ara saat geçti baya
Çeyrek tostun yarısını yedim çocuğa yapmıştım kalınca yedim bnde
Uyumadan belki göbek eriten bi kür var belki onu içerim Cumartesi ye kadar içeyim etki ederse sizlede paylaşayım
Su 3 lt
LenaG Cicekbocekkaktus

Lisedeyken nnde halk oyunundaydım ayy yıllar ne güzeldi o zamanlar

Suyu çok az içmişsin canım biraz daha arttırsan çok iyi olacak ayrıca kahveler şekersizdir inşallah

24 Eylul sali menum
11:00
Yulaf unundan 2 krep
Icine peynir domates
3 ceviz
1 tk tahin pekmez

16:00
Sultlu filtre kahve
3 hurma 10 findik

19:00
5_6 Kasik tzvuk sote
4 kasik bulgur pilavi
1 bardak ayran
Salata

2 litre su
Spor yine yeniden yok
Cicekbocekkaktus LenaG Mthn83

Kizlar uyumadan once bi ugrayayim dedim hepinize günaydin inşallah benim icin yarin sporlu kacamaksiz bir gun olur cuma tartilacagim son ikigun kaldiyarin yuruyus yapayim dedim yine yagmurluymus 1 haftadir yagmur var hoş güneşli günlerde de yurumedim ama kara kislar gelmeden yurumek istiyorum neyse bana iyi geceler size hayirli günleeerr

Günaydın herkese. Dün ugrayamadim. Doktor kontrolüm vardı. Patoloji sonucum çıkmış. Üç dört yerde mikro kanser hücreleri görünmüş. Dün bir daha kan verdim. Bugün sonuçlar çıkacak. Canım çok sıkıldı. Kendimi vurdum alışverişe. Eve geldim kafamı vurdum yattım. Halen daha uykusuzum. Ve bugün ikinci nöbetim var. Şansıma çift nöbetim var bu hafta.

Dünku menüyü de yazayım
Kahvaltı
Yarım sandivic ekmeğine tost
7 adet zeytin
Ara öğün
1 türk kahvesi
Akşam salata +6 kaşık nohut
Adım sayım 11 bin
LenaG Sitare55

Eklentiler

• Screenshot_2024-09-24-22-17-59-093_com.mi.android.globallauncher.jpg
    30,8 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG_20240924_182505.jpg
    154,1 KB · Görüntüleme: 12
Çok geçmiş olsun canım çok korkuyorum İmplant tan çook diş duymak istemiyorum o kadar korkuyorum
Yok korkma o kadar. Implantta cok bir sey hissetmedim. Cekim + cekilen yere ve yanina toplam 2 vida konulmasi seklinde oldu. Doktora 2. Ye mi gectiniz diye sordum yok bitti dedi o yuzden cok guveniyirdum. 2 yil once de olmustum yine ayni tarz, sag taraf. Bu sefer ona göre cok daha hizli sanki notmal dis tedavisi gibi gecti. Hatta aksam içtiğim agri kesici sayisi , agri cekip yuzume buz uygulama ihtiyacim bile daha azdi. Bence ilk doktorum daha yeni bu ise tecrubrliydi. Dün bence ufak islem diye agri kesici dozunu düşük tuttugu icin oyle oldu kotu ornek olmiyim.

insaallahh bugünü güzel haber alırsın canım beniim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…