Çiçeğim çok geçmiş olsun benim bugün bile agrım var valla Allah yardımcımız olsunArkadaslar bugun de benim disci rabdevum vardi. Sadece olcu alinacakti. Ameliyat ve vida kismini atlattigim icin cok korkmuyordum. Implantla beraber yapilacsk arka azi dis kaplamasini unutmusum. Doktor basladi uyusturup onu kesmeye. Eskiden de kesildigi icin cok işlem yok diye dusuk dozla uyusturmus. Agriyi cok olmasa da hissettimdoktor oyle yönlendirdiği icin de sabrettim. Gecici kaplama yapildi ama agriyor biraz biraz sanirim agri kesici icip yatacağım .
Dayak yemis gibiyimSitare55
Ustune balik alma bahanesiyle 10.000 adim yurudum.
Menu alintilarni isaretledim ama bugun yspsmayabilirim.
LenaG buradan yazmamda mahsur yoktur sanirim Beyaz leylak i geri alayim ben
Evet sana yetişemiyordumsana diyordum hep
demek ben hamileykeennn ulaannn hamile olup gitmemimi bekliyordunn heeeehhh
Lisedeyken nnde halk oyunundaydım ayy yıllar ne güzeldi o zamanlarMenümü vereyim
LenaG Cicekbocekkaktus
Sabah nescafe(2 si birarada)
Bir küçük kurabiye (arkadaş getirmişti nasıl olmuş hocam diye başımda beklediyeni tanıştığım biri old için yok diyemedim kalanını çocuklara paket)
Öğlen 12.15: 1 has yumurta
kk peynir
Maydanoz dereotu roka nane
1.5, dilim tbe
2 ceviz, 5 badem
Ara 16. 30: sade kahve, kayısı çayı
2 kuru kayısı 1 hurma
Akşam 18.30: 1 tabak madımak yemeği
4 kasık yoğurt
2.,5 litre su
1 litreden fazla detoks suyu
Spor halk oyununa gidecem güncellerim
Suyu çok az içmişsin canım biraz daha arttırsan çok iyi olacak ayrıca kahveler şekersizdir inşallah12:00
2 yumurta sarısı
2 dilim kaşar arasına küflü ile dürüm
Domates, salatalık, kapya
1 avuç badem, fıstık
17:00
Dünkü bulgur pilavını sarımsak ve yoğurtla buluşturup hayali mantı yaptım, çok beğendim
2 kepçe hayali mantı
3 yada 4 çöp şiş
1 çorba kasesi salata
1 lt üzeri su
3 kupa kahve
1 kupa apaform
LenaG Cicekbocekkaktus
Çok geçmiş olsun canım benim inşallah bian önce sağlığına kavuşursunSaol asyacim cokk teşekkür ederim mesajlarınız okadar motive ettiki beni Allah'ım razı olsun hepinizden
Yakıyorsun buraları sitarecimSporumu güncelleyeyim
12.000 adım toplam
5000 i halk oyununda hoplamalı zıplamalı hatta içerisinde roman oyunu bile var
Yakılan kalori 500
LenaG Cicekbocekkaktus
Yaa nr güzelmiş ne oynamıştınız pekiLisedeyken nnde halk oyunundaydım ayy yıllar ne güzeldi o zamanlar
Yağlarımı yakacaammYakıyorsun buraları sitarecim
Günaydın canım erkencisinGünaydınlaaarrrr
Günaydın kaptanımGünaydınlaaarrrr
Yok korkma o kadar. Implantta cok bir sey hissetmedim. Cekim + cekilen yere ve yanina toplam 2 vida konulmasi seklinde oldu. Doktora 2. Ye mi gectiniz diye sordum yok bitti dediÇok geçmiş olsun canım çok korkuyorum İmplant tan çook diş duymak istemiyorum o kadar korkuyorum
insaallahh bugünü güzel haber alırsın canım beniimGünaydın herkese. Dün ugrayamadim. Doktor kontrolüm vardı. Patoloji sonucum çıkmış. Üç dört yerde mikro kanser hücreleri görünmüş. Dün bir daha kan verdim. Bugün sonuçlar çıkacak. Canım çok sıkıldı. Kendimi vurdum alışverişe. Eve geldim kafamı vurdum yattım. Halen daha uykusuzum. Ve bugün ikinci nöbetim var. Şansıma çift nöbetim var bu hafta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?