Hiç de cozutmamışsın canım geçiş menüaü diyebiliriz her fün daha iyisş olur afiyet bol ekai olsun kaptanımİyi akşamlar hanımlar
Sabah 2 büyük kupa kafeinsiz kahve yağsız sütle
Kahvaltı 11:00 4 yk yoğurt,4 yk yulaf,1 muz,1 tk fıstık ezmesi, 1 tk bal
Aralarda bol bol su ve açık çay
15:00 1 bardak ayran
18:00 2 fındık lahmacun ,1 bardak kola zero
Hiç listem bu değil benim bugün cozuttum yaa
Su 4 lt
9200 adım
Sitare55
Ne kadar az inş bol eksin olsun canım afiyet olsunİyi akşamlar kızlar bugün çok yoğundu hiç giremedim. Mesajları okuyacağım birqzdan. Bi de bu aralar ben de stresten midir mideyi alıştırdım naptım akşamları yiyemiyorum. Bağışıklığım vitamin değerlerim düşücek veya vücut kıtlık moduna girecek diye de korkuyorum.
Menüm
Sabah 10:00
Türk kahvesi
1 tane kuru kayısı
Öğle 12:00
2 tane tavuk çöp şiş ızgara
1 küçük meze kasesi közlenmiş kırmızı biberli yoğurt
Ara 15:00
1 tane nektarin
Su 2lt
1 bardak yeşil çay
14000 adım
Sitare55
LenaG
Mthn83
Geçmiş olsın canım menün az olmuş bol su içmeye çalış
Tutku sen bu işi biliyprusnİyi geceler Kaptanım kaç gündür yazamadım menumu. Geçmis olsuna eve gelen giden misafirler Türkiyeden kızımı arayan akrabalarımız derken cok yogun günler oldu çok yorgunum.
Kusuruma bakmayın
Sitare55 LenaG
Cumartesi
Sabah 5 yk menemen, 3 dilim ekmek, 5 ceri,5 salatalik, 2 zeytin
Ara 1 muz, 4 kaju, 5 ceviz, mandalin
Akşam 1 dilim pizza, 1 kase tarhnaa corbasi, salata
Su 2 lt
Pazar
Sabah 4 yk soganlü yumurta, marul , 1 dilim ekmek, maydonoz, 1 ceviz, 1 dilim ekmek
Ara 1 kuru kayısı, 1 muz , 10 kayısıbcekirdegi
Akşam 1 porsiyon somon, bolca salata, 2 dilim ekmek
Su 2.5 lt
Pazartesi
Sabah salcalı yumurta, 2 dilim peynir, 2 badem, 2 dilim ekmek , marul
Ara 10 kuru dut 5 ceviz,10 kayısı cekirdegi
Aksam 1 kase bugdaylı nohutlu yogurtlu corba, 1 kase salata, 2 yk et sote
su 2lt
Çok geçmiş olsun canım neyi var?Bebegim hasta bu gece hiç uyumadık desem yeridir
Ağrı kesici alıp uyumuştum nergisim şimdi daha iyi gibi çok şülür
Teşekkürler
Geçmiş olsun canım nasıl geçti gecen bugün daha iyi olursun insaĺahh
Geçmiş olsun canım bi çırpıda ol atlat insalahh Allah yardımcın olsun bizi haberdar et olurmu
Kaptanım bumu cozutmak fındık lahmacun ufak zaten zero şekersiz diyorlar ama bana çok tatlı geliyor içemiyorum
Afiyet olsun canım benim
Ben erkenden uyumuşum baş ağrısıyla gözümü açamadım sen ne yaptın uyuyabildinmi neden stres yaptın
Yok yok laf dinlemiyor bunlar eline sağlık canım benim
Geçmiş olsun canım yaa
Streste yapmadım. Ama dün çok yorulmuştum. Çok yorgun olunca da uyuyamıyorum.
Teşekkürler
Geçmiş olsun canım bi çırpıda ol atlat insalahh Allah yardımcın olsun bizi haberdar et olurmu
Kaptanım bumu cozutmak fındık lahmacun ufak zaten zero şekersiz diyorlar ama bana çok tatlı geliyor içemiyorum
Afiyet olsun canım benim
Ben erkenden uyumuşum baş ağrısıyla gözümü açamadım sen ne yaptın uyuyabildinmi neden stres yaptın
Geçmiş olsun canım yaa
Çok geçmiş olsun ya ust üste gelmişİki gündür menü paylaşamıyorum ya ben de hiç iyi değilim çünkü. Tekrar göbeğim düştü, ishal bir yandan ağrı bir yandan. İshal devam ettikçe makat çatlağı ve hemoroid arttı, aşırı kanamam var. Büyük tuvalet yapmasam bile tuvalete girdiğim an tıp tıp tıp damlıyor. Halsiz bıraktı iyice bu hafta beni mazur gör kaptanım, görümcem yerine getiriyor ama annemdeyim gidince düzelirim inşallah. Spor da yapamıyorum tabi haliyle. Cumartesi günü iyileşmiş olursam tekrar takımlara girerim olur mu sizin için sıkıntı olmayacaksa
LenaG Sitare55
Regl gecikmesine gore normal artin canim telafi edersin inşAllah21 eylül c.tesi 51.75
24 eylül salı 53.50
Fark +1.75
(Halen regl olamadim ödem yüzünden böyle çıktım uzgunum)
LenaG Cicekbocekkaktus
+ Görmek insanın motivasyonunu çok etkiliyor.Çok geçmiş olsun ya ust üste gelmiş
Regl gecikmesine gore normal artin canim telafi edersin inşAllah
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsunnGünaydın kızlardün misafirim vardı akşam üstü gibi bir anda tarihe takıldı gözüm ve bu sene ilk kez annemin senesini atladığımı fark ettim. Ne kadar yıkıldım anlatamam o kadar kızdım ki kendime nasıl böyle birşey yaparım diye ilk kez mezarına ziyarete gidemedim, ne bileyim bir helva kavuramadım veya bir lokma dökemedim bir dua okumadım öyle ağır geldi ki bu bana kendime o kadar kızgınım ki
Gece uykuya dalmak için içtiğim bir ilaç var onu erken aldım o da maşallah baygın gibi uyutuyor erkenden uyudum.
Ayy teşekkür ederim.Canım başlangıcın hayırlı olsun
Çok sevindim böyle insanı germeyen moral veren dr ları seviyorum.
Hoşgeldin canım ilk sayfada bir form var onu doldurup bizimle paylaşır mısın lütfen seni tanıyalım ve de bir tartı fotosu rica ediyoruz tarih ve nickli olarak
Afiyet olsun ne güzel tabaklar yapıyorsunuz yahu
Afiyet olsun güzel olmuş
Çok güzel menü canım afiyet olsun
Afiyet olsun bir tek yeşillik eksik o olmayınca wc sorunu oluyor
Afiyet olsun
Afiyet olsun herşeyden minicik almışsın ne güzel
Çok güzel menü canım afiyet olsun
Afiyet olsun kaptan günü erken kapatmışsın
Vay ne güzel menü afiyet olsun
Ooo pofuduk fıstık ne güzel yaa maşallah ona
Afiyet olsun güzel olmuş
Afiyet olsun
Afiyet olsun akşam karbonhidrat yoğun olmuş bugün sebze takılalım canım
Kaptanımın menüsü süper afiyet olsun
Günaydın nergis ablacım ohh ellerine sağlık
Günaydın tomris cim
Günaydııın kaptanım
Günaydın ben se boğazıma kadar tok uyandım
Günoooo
Günaydın canım
Günaydın canım
Afiyet olsun geç olmuş ama 2 tane pötibörden bişi olmaz
Günaydın canım
Günaydın hayırlı sabahlar
Zordur 20’lik diş geçmiş olsunnMenüm
LenaG Cicekbocekkaktus
Sabah nescafe(2 si birarada)
Ara yeşil çay
Öğlen 12.15: 1 has yumurta
3 zeytin kk peynir
Maydanoz dereotu roka
1.5, dilim tbe
1 ceviz, 9 badem
Ara 15.40: sade kahve
3 ceviz içi, 2 kuru kayısı 1 hurma
Akşam 19.15: 2 kepçe çorba
1 küçük baget
Tavada kanlıca mantarı (küçük bir tabaktı)
4 kasık yoğurt
2 litre su
Maalesef wc ye çıkamıyorum iki gündür
20 lik dişimi çekti doktor narkozun etksi geçince ağrımaya başladı düzgün su da içemiyorum sürekli ağzımda k.. n tadı var
Çok olmadı ya. Dün de temiz geçmişti aslında. Çok teşekkür ederimHiç de cozutmamışsın canım geçiş menüaü diyebiliriz her fün daha iyisş olur afiyet bol ekai olsun kaptanım
Ne kadar az inş bol eksin olsun canım afiyet olsun
Tutku sen bu işi biliyprusnmenüler gayet dengeli cumartesi yediğin pizza ödül sayılsın gerisi harika zaten
Çok geçmiş olsun canım neyi var?
evett canım sıkıntılıymış doktorum 6 aydan sonra yapsan daha garantili dedi zaten uyuşma var hala geçmedi mesela karnımBende yapıyorum canım ameliyat yerin için mi ip atlayamiyorsun
hahahahaha bence eksiBi de artı gelirsem anasını........ Başlarım kötü sizlere kendi kendimeee
Hersey mubahtir bu yolda kaptanim
sagol kaptanım spor yapamadım spor yapmadan benim kilo gitmiyor boyle dengeli yemek bana eksi getirmiyor malesefHiç de cozutmamışsın canım geçiş menüaü diyebiliriz her fün daha iyisş olur afiyet bol ekai olsun kaptanım
Ne kadar az inş bol eksin olsun canım afiyet olsun
Tutku sen bu işi biliyprusnmenüler gayet dengeli cumartesi yediğin pizza ödül sayılsın gerisi harika zaten
Çok geçmiş olsun canım neyi var?
Yürüyüş yap o daha etkili İnanki birde bölgesel sporlar yapevett canım sıkıntılıymış doktorum 6 aydan sonra yapsan daha garantili dedi zaten uyuşma var hala geçmedi mesela karnım
Saolasin canım haberdar ederim tabii
Teşekkürler
Afiyet olsun canım benim
Geçmiş olsun canım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?