Kaptaniçem bence hiçte bile cozutmamışsın topu topu yediğin 2 yudumcuk lahmacun zero önümüzdeki hafta bende içicem işteİyi akşamlar hanımlar
Sabah 2 büyük kupa kafeinsiz kahve yağsız sütle
Kahvaltı 11:00 4 yk yoğurt,4 yk yulaf,1 muz,1 tk fıstık ezmesi, 1 tk bal
Aralarda bol bol su ve açık çay
15:00 1 bardak ayran
18:00 2 fındık lahmacun ,1 bardak kola zero
Hiç listem bu değil benim bugün cozuttum yaa
Su 4 lt
9200 adım
Sitare55
Sade Türk kahvesi içtim.Sütsüz, şekersiz iç
Çok seviyorum bazen diyetisyenim 1 bardak veriyor halime acıyıpKaptaniçem bence hiçte bile cozutmamışsın topu topu yediğin 2 yudumcuk lahmacun zero önümüzdeki hafta bende içicem işte
Sade Türk kahvesi içtim canım. Yanına bir avuç fındık ve yer fıstığı ile komşum çağırmıştıAfiyet olsun kaptan çok erken kapatmışsın
Oo çok güzel olmuş spor da çok iyi afiyet olsun
Afiyet olsun bence sütlü kahve gayet yerinde olur
Afiyet olsun canım hem tarhana,hem makarna,accuk da patates karbonhidrat biraz kaçmış
Çok iyi menü canım afiyet olsun
Afiyet olsun tostu erken yemişsin kahvaltıda da bişi yememişsin onu karşılar ancak gün içinde çok sık aralıklarla yiyorsun sanki
Afiyet olsun kaptanım menün çok güzel sadece içem gülüm ya şu ikisi bir aradaları
Dişin için geçmiş olsun 20 lük zordur
Sevgili Masterfit ailesi yarın tartı bildirimlerimizi 14:00 e kadar yapmayı unutmayalım. Kaptanlar fotolu tartı bildirimlerini bana özelden yapacaklardır. Salı transfer hakkını bakalım hangi takım kazanacak
Hepimize güzel eksiler diliyorum
Öpüyorum siziii
Masterfit 134.Etap KIRMIZI TAKIM Sitare55 Kırmızı Takım Kaptanı sibel_84 LenaG Efenin_Annesi @Lotus1234 @Lavinia_98 malahit @Jou @Nergis 35 @Tutku44 @irmaknehirgol @MAKE UP_ MAVİ TAKIM Cicekbocekkaktus Mavi Takım Kaptanı A Asya89 gezegenfeza @nurovic bluegreeneyes @Fit mutlu anne @Goklerce Cakinin Gelini @Tesnim1903 @Beklenen2[/USER] @Deltavealfa tomrs @Beyaz leylak HAZIRLIK @Makaron23 @leyl76 @yosunlupapatya @Azmet5255
İyi akşamlar hanımlar
Sabah 2 büyük kupa kafeinsiz kahve yağsız sütle
Kahvaltı 11:00 4 yk yoğurt,4 yk yulaf,1 muz,1 tk fıstık ezmesi, 1 tk bal
Aralarda bol bol su ve açık çay
15:00 1 bardak ayran
18:00 2 fındık lahmacun ,1 bardak kola zero
Hiç listem bu değil benim bugün cozuttum yaa
Su 4 lt
9200 adım
Sitare55
Yok canım yarın sonuç tablosunda görüneceksinBen hala kurufasulyeyim dimi
Şifa olsunSade Türk kahvesi içtim.
Teşekkür ederimŞifa olsun. Bazen farklılık gerekiyor yoksa insan sıkılıyor . Bende haftada 1 gün ödül günü yapıyorum diğer türlü bırakıyorum diyeti.
Yok canım kahvaltı güzeldi. Ama ben bugün nöbetçi olduğum için alelacele yedim.Tekrar hoşgeldin canım
Kız süte kaşık at taşmıyor
Biliyorum ama hiç yemedim
Canım çok az bu diyetisyen vermiş olamaz dimi
Afiyet olsun canımfull karbonhidrat olmuş gün içinde yarın yumurtalı sebzeli bir güne başlangıç yapalım canım
Ay saçma bir gündü. Ama yaoacak birşey yoktu az önce 6 adet badem yedim iki incir eşliğinde. Kayısı çayının yaninda. WC sorunu var. Yarına korkmuyor değilim.Ayy dişimin kovuğu kadar afiyet olsun canım
Kız nasıl akşam yemeği bildiğin aperatif
Afiyet bol eksi olsun canım
Brnde tavanın dibine az yag uzeitne mantarları koyuyprum tuz seripyorum. Kısık ateste suyunu salıp geri çekene kadar pişiriyorum hiç katışyıtmadan kebap da daha lezzetli
Valla artık kasık çatal tabak allah ne versiyse atayım
Çok beğemdim canım gayet dengeli ve güzel afiyet olsun
Canım öncelikle geçmiş olsun
Kuzum lena görünce yazar ben bir sey diyemem
Nasip canım ötesi yok onu anladım. Yukarıda kaç eve baktım. Baktiklarim hep yıkıldı. Hamidiyelerde bir velim vardı. O kadar ısrar etti ki gel yan komşum ol diye. Ama gidip de tamam diyemedim.Arasinda çok da zaman yok canm ,
Yok cnm ya ne olacakAma emziriyorum ya bişey olmaz inşallah
Bi de artı gelirsem anasını........ Başlarım kötü sizlere kendi kendimeeeyarınaaa bombaaa
Hersey mubahtir bu yolda kaptanimAyy dişimin kovuğu kadar afiyet olsun canım
Kız nasıl akşam yemeği bildiğin aperatif
Afiyet bol eksi olsun canım
Brnde tavanın dibine az yag uzeitne mantarları koyuyprum tuz seripyorum. Kısık ateste suyunu salıp geri çekene kadar pişiriyorum hiç katışyıtmadan kebap da daha lezzetli
Valla artık kasık çatal tabak allah ne versiyse atayım
Çok beğemdim canım gayet dengeli ve güzel afiyet olsun
Canım öncelikle geçmiş olsun
Kuzum lena görünce yazar ben bir sey diyemem
Teşekkür ederim kaptanicemAfiyet olsun
Sutlu kahve vaaar sutlu kahvecik varxxxl boy degildi di mi? Menun guzel yesillik eksik sadece
Gayet az , detoks gibi. Yarin ptotein sebze kuruyemiş gunu cok iyi olur
Guzel dua etişitme yetini kaybedersen de duymazsın ama tadilatlar devam eder
Gayet guzrl afiyet olsun
Guzel menu ve spor
Guzel menu
Ameliyat açlığı bana iyi geldi baska turlu bogazimi tutacagim yoktuAllah sifa versin tez zamanda iyiles insallah
Afiyet şifa olsun canımŞifa olsun
Bende şimdi sade filtre içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?