Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AaaaaaGene sil süpür bana kalmış
Zamane gençleri işte
@Elhan gelsin sizi şikayet edeceğim
Neyse bi silip yatsam iyi olur
Oy kuzumBebegim hasta bu gece hiç uyumadık desem yeridir
Emojiler burda görünyor
Teşekkürler
Geçmiş olsun canım nasıl geçti gecen bugün daha iyi olursun insaĺahh
Geçmiş olsun canım bi çırpıda ol atlat insalahh Allah yardımcın olsun bizi haberdar et olurmu
Kaptanım bumu cozutmak fındık lahmacun ufak zaten zero şekersiz diyorlar ama bana çok tatlı geliyor içemiyorum
Afiyet olsun canım benim
Ben erkenden uyumuşum baş ağrısıyla gözümü açamadım sen ne yaptın uyuyabildinmi neden stres yaptın
Yok yok laf dinlemiyor bunlar eline sağlık canım benim
Geçmiş olsun canım yaa
Benim deHerkese günaydın. Çok uykum var.
sagol canım benimOy kuzum
Çok geçmiş olsun
21 eylül c.tesi 51.75
24 eylül salı 53.50
Fark +1.75
(Halen regl olamadim ödem yüzünden böyle çıktım
Evvet bu kiloda o -300 500ler o kadar kiymetli ki
Ekdiker devam ediyor masallah istikrar süper
Sisman nikten kurtulmussun , simdi de 850 g dan cumartesiye çok olur o merak etmeGünaydın mutlu sabahlar. Kilo bildirimini yapıyım bugün 94.80 kg çıktım. En son çarşamba günü 95.65kg çıkmıştım. Spor yapmadığım için az gidiyor Eki Görüntüle 3482985
GünaydınGünaydın canlar
Eksideyiz güzel
Hayırlı sabahlarHayırlı sabahlar
ben ve yüürüyüşo tek çocukkendi evde zaten 5dk totom görür oda kızımı yedirirken bebeleri kime bırakem sağamıYürüyüş yap o daha etkili İnanki birde bölgesel sporlar yap
Günaydın çok şükür artık 65 lerdeyimArkadaşlar merhaba nasilsiniz ? sali kilo bildirimini hatırlatayim . (Bir kac kisi yapti onlara da teşekkürler ) bol eksili güzel bir gün diliyorum
A Asya89
gezegenfeza
nurovic
bluegreeneyes
Fit mutlu anne
G Goklerce
Cakinin Gelini
Tesnim1903
B Beklenen2
D Deltavealfa
tomrs
Beyaz leylak
Onlarla birlikte git bendede iki tane var beni yiyip bitirdilerben ve yüürüyüşo tek çocukkendi evde zaten 5dk totom görür oda kızımı yedirirken bebeleri kime bırakem sağamı
Cumartesi artım eksi olmazsa kafayi yerim. Menülere de azaltma yapamam zaten çok az yiyorum. Ödem düş yakamizdan bide senle ugrasmayalim zaten zor veriyoruz kiloArkadaşlar merhaba nasilsiniz ? sali kilo bildirimini hatırlatayim . (Bir kac kisi yapti onlara da teşekkürler ) bol eksili güzel bir gün diliyorum
A Asya89
gezegenfeza
nurovic
bluegreeneyes
Fit mutlu anne
G Goklerce
Cakinin Gelini
Tesnim1903
B Beklenen2
D Deltavealfa
tomrs
Beyaz leylak
kızım yerinde durup yürürse hertürlü ederdim erkek versiyonu taşıyor kendisiOnlarla birlikte git bendede iki tane var beni yiyip bitirdiler
Senin kız hiper aktif desene benim iki oğlan öyle çünkükızım yerinde durup yürürse hertürlü ederdim erkek versiyonu taşıyor kendisi