- 8 Şubat 2017
- 2.013
- 9.416
- 158
Sağol canım AminnnSenin de başın sağolsun canım
Rabbim mekanlarını cennet eylesin 
Harika menü canım yarın güzel bir eksi gelecek inşİyiaksamlar kızlar
2 ev taziyeye gittim baş ağrısıyla geldim Allah herkese sağlıklı hayat nasıp etsin
Sabah 10
Yulaf chia 2 kuru kayısı tarçın yoğurt karışımı
Akşam 18
4 adet kofte
Boll yeşil salat
3 sarma
Saat 8 gibi yoğurt yemeyi düşünüyorum
Su içemedim 1.5 litre olur
Soda içerim
Spor 8 bin adım yürüyüş yarım saat yoga
LenaG Sitare55 Mthn83
Gecmis olsun umarim tez zamanda iyilesirsin. Ufaktan bir bitki egitimi almistim. Orada hemoroidde 1 yemek kasigi kusburnu matmelati yenilmesi önerilmişti. at kestanesi kremlerindeki ile ayni madde var icinde. Evinde dogal kusburnu varsa en azindan cayi vs ile degerlendirebilirinİki gündür menü paylaşamıyorum ya ben de hiç iyi değilim çünkü. Tekrar göbeğim düştü, ishal bir yandan ağrı bir yandan. İshal devam ettikçe makat çatlağı ve hemoroid arttı, aşırı kanamam var. Büyük tuvalet yapmasam bile tuvalete girdiğim an tıp tıp tıp damlıyor. Halsiz bıraktı iyice bu hafta beni mazur gör kaptanım, görümcem yerine getiriyor ama annemdeyim gidince düzelirim inşallah. Spor da yapamıyorum tabi haliyle. Cumartesi günü iyileşmiş olursam tekrar takımlara girerim olur mu sizin için sıkıntı olmayacaksa
LenaG Sitare55
Hadi inşallah canım bu son olsun.Kızlar şuan mutfağın ıslanan kabaran yerleri değişiyor usta az önce geldi bu son olsun bir daha tadilat ismi duymak istemiyorum
Sağol canım çok teşekkür ederimHadi inşallah canım bu son olsun.
Güzel günlerde kullan yeni mutfağını
3 dilim karpuzu yazmayı unutmuşumİyi akşamlar canım kızlar
23.09.2024 Pazartesi
11:30 1 büyük kupa sade şekersiz filtre kahve, 1 büyük elma
Ara, 500 ml. kiraz sapı çayı
17:45 Akşam yemeği
1.5 kase tarhana çorbası, yarım kase makarna,
1 yk. tavuk, 1elma dilimi patates, domates, acur, acı biber
LenaG Cicekbocekkaktus
3 litre su
Zaten içemedim ya oneydi öyleKarbonhidratlar erken saatte bitmis, kalori bombasi tabaktan sadece 1 sey seçilmiş, seninle gurur duyuyorum. Simdi sabahki o 4 dilim ekmegin odemi icin 2-3 yesil cay ic de yarin tarti az ciksin
Ciya ve keten tohumu emziren annelere onermiyorlar . Tok tutsun diyorsan hindistan cevizi yagli kahve oneririm, kahveyi de bebisler yüzünden cok icemiyirsun ya yine de 1 fincan icilir
Teşekkür ederim ablacımAh cnm ya çok geçmiş olsun.
Acil şifa diliyorum Allah imdan
Yok göbek düşüklüğü değil ishal etti göbek, ishal devam ettikçe makat çatlağı var bende de o iyice nüksetti. Şıp şıp damlıyor baya.Geçmiş olsun canım göbek düşüklüğü kanamaya sebep oluyormu ilk kez duydum sen yinede bi doktora görün canım
Teşekkür ederim kaptanım, yine de yazarım girer de sadece çok dikkat edemiyorum annem yediriyor, betin benzin sarardı deyip duruyor.Ayy dişimin kovuğu kadar afiyet olsun canım
Kız nasıl akşam yemeği bildiğin aperatif
Afiyet bol eksi olsun canım
Brnde tavanın dibine az yag uzeitne mantarları koyuyprum tuz seripyorum. Kısık ateste suyunu salıp geri çekene kadar pişiriyorum hiç katışyıtmadan kebap da daha lezzetli
Valla artık kasık çatal tabak allah ne versiyse atayım
Çok beğemdim canım gayet dengeli ve güzel afiyet olsun
Canım öncelikle geçmiş olsun
Kuzum lena görünce yazar ben bir sey diyemem
Lotuscum kahvaltıyı yanında götürsen de öğle aralarında su tostları yemesen me güzel olur. Ben kahvaltımj öğlen yapıyorum yanımda götürüyorum. Akşam yemeği için de ya tavuk ya kuru fasulye yanına da bol salata olsa harika olurduİyi akşamlar fit kızlar
23 Eylül Pazartesi
LenaG Mthn83 Sitare55
Bugünkü menü:
Kahvaltı 8.00
1 haşlanmış yumurta
9 çiğ badem
12.30 öğle
Kaşarlı tost
13.30 ara
Türk kahvesi
2 kare Bitter çikolata
15.00 ara
Peynir
Domates
Salatalik
2 hindi füme
18.15 akşam
Kuru fasulye susuz
Haşlanmış tavuk
10 bin adım
3 lt su
ben beğendimmm vallahii inşaallahh beğenirsinBugün file den siyez ekmeği aldim,Jou sanırım sen paylasmistin görseli çok beğenmiştim. Kahvaltıda bir dilim yemeği düşünüyorum bakalım
Canım geçmiş olsunİki gündür menü paylaşamıyorum ya ben de hiç iyi değilim çünkü. Tekrar göbeğim düştü, ishal bir yandan ağrı bir yandan. İshal devam ettikçe makat çatlağı ve hemoroid arttı, aşırı kanamam var. Büyük tuvalet yapmasam bile tuvalete girdiğim an tıp tıp tıp damlıyor. Halsiz bıraktı iyice bu hafta beni mazur gör kaptanım, görümcem yerine getiriyor ama annemdeyim gidince düzelirim inşallah. Spor da yapamıyorum tabi haliyle. Cumartesi günü iyileşmiş olursam tekrar takımlara girerim olur mu sizin için sıkıntı olmayacaksa
LenaG Sitare55
Gecmis olsun. Benim de yarin dis randevum var malesef implant artikMenüm
LenaG Cicekbocekkaktus
Sabah nescafe(2 si birarada)
Ara yeşil çay
Öğlen 12.15: 1 has yumurta
3 zeytin kk peynir
Maydanoz dereotu roka
1.5, dilim tbe
1 ceviz, 9 badem
Ara 15.40: sade kahve
3 ceviz içi, 2 kuru kayısı 1 hurma
Akşam 19.15: 2 kepçe çorba
1 küçük baget
Tavada kanlıca mantarı (küçük bir tabaktı)
4 kasık yoğurt
2 litre su
Maalesef wc ye çıkamıyorum iki gündür
20 lik dişimi çekti doktor narkozun etksi geçince ağrımaya başladı düzgün su da içemiyorum sürekli ağzımda k.. n tadı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?