Ah bu sütler ya dün pişirdim ben de sürekli gözüm üzerinde idi bi anda yine taştıSizi okurken sütü taşırdım
Sütü pişirdim
4 de diş randevum var çok tırsıyorum
Birazfan kızım gelecek 4 de dersi var hoca eve gelecek ahey ahey
Ve akşam yemepim yok
Ama ben ne yapacam önce ara öğünümü yapacam
Senin de başın sağolsun canımAyy öyle güzel öyle etkiliyorsun ki beni inan okurken tüylerim diken diken oldu ben annem gittiğinde 8 yaşındaymışım çok hatırlamıyorum film gibi annemde 28 deymiş o gözlerin mavisi de canım annannemdeydi çok fena düşkündüm çook kelimelere falan dökülecek gibi değil tek ikimizin olduğu hastane odasında gözümün önünde gitti ve canım hacıdedem çok uzun yıllar toparlanamadım babam 3 yıl oldu benide bekleyen 4 mezar var şu işler bir bitip gidemedim kızımıda bırakamıyorum babası takviyesini şırıngayla yediremez ama burnuna patiğine süre süre 4 5 gün idare edebilir farklı ilde bekleyenlerim Eskişehir'de bizde Konya'da eşim direkt buraya yerleşmişler 89 da gelince unutulur mu hiç sakın öyle düşünme nur içinde yatsınlar yarabbim
Rabbim şifalar versin canımCanim insanlik hali inan bazen unutmam dedigini unutuyo insan erkenden uyumus dinlenmissin yine yapabilirsin kizlarin dedigi gibi hayrinı Rabbim mekanini cennet eylesin annenin
Ahhh ahh benimde sayisiz kilo verip alma maceram var en son 2 sene once 81 ile baslayip 69 gordum ucundan ve geri hooop aldim hızlıca koruma konusunda iyi degilim ama bu sefer yapacagiz insAllah inanıyorum ben de
Ay onu bende gordum ya dedim simdi herkes ayni seyi soyler bizimkisi ölüm diyeti gibi degil aslinda ama anlatamiyosun bi raddeden sonra gecen sirf karbonhidrat ihtiyacimi aldim diye sicak kurutulmus ekmege tereyagi surup yemedim dedim annem baya kizdi yiyeydin ha ucundan ilerde belki iatesen de yiyemeyeceksin canin iatemeyecek dedi kendi kanser tedavisi goruyo cogu seyi yiyemiyo o yuzden birazda bu tepkisi
Saol canim şu an iyi çok şükür sonuclari temiz ama koruma doz ilaclari almaya devam Rabbim tüm hastalara sifa versinRabbim şifalar versin canım
HoşgeldinMerhabalar ben yıne zayıflamaya geldim
Kilomu bulamıyorum yalnız
Aynen canım. Hiç ortada yokken taşındık. Sanki biri sürekli durtmustuHerşeyde var bir hayır canm ebrarda olsaydın belkide yasamiyordun Allah'ım korusun oy oy çok canlar gitti
İşte bu bizim kaptanımız bırakmak yok Rabbim anneniniz mekanını cennet eylesin ama eminin senin gibi bir kızı olduğu için gurur duyuyodur seninleEvettt toparlanmak lazım salmak yoookkk kahvemi yaptım biraz meditsyon yapayım bari sonra yrüyüş yapayım iyi gelir sanırım
Çok amaçlı yürüyüş bandıBende özenerek koşu bandı aldim şimdi çamaşır askılığı olarak kullanıyorum. Hafta sonu baktım benim çocuklar üzerine çarşaf örtüp çadır yapmışlar.
İnşallah hep beraber başsracağızBen de yilin basinda 87 ile hoca esliginde pilatese basladim. 2.5 ayda 82 oldum. Keto diyetle birinde 78 .4 - digerinde 79 u gorup hep kilo aldim. Temmuzda 82 kilo ile esimle kilo verme iddiasina girmiştik mesrla
Kilo alip verme hikayelerim cok. Bu sefer istikrarla hedef kiloma ulasmak istiyorum
Bu chialı du gerçekten tok tutma özelliği var mı canım eğer varsa akşam yemekten önce bnde içeyimEki Görüntüle 3482190
Güne 1 bardak chiali su ile başladım kaptanım sonraaaaaEki Görüntüle 3482192 Türk kahvesi yanında su sonra kahvaltımı yaptım 2 litre suyum şimdiden bitti. Şimdi spor yapacağım çok çok öptüm
Sitare55 Jou LenaG
Çektim kopyamı sizin takımdan tüm mavi takım arkadaşlarıma chia tohumu içmeye davet ediyorumBu hafta korksun kilolar senden
Chiali su ben de denemedim ama chiali yogurt yiyordum biraz da bekleriyordum şişiuordu tok tutuyor gercekten ben de suyu bi deneyim mantiken midede şişer bir süre idare eder beniBu chialı du gerçekten tok tutma özelliği var mı canım eğer varsa akşam yemekten önce bnde içeyim
Yani şuana kadar kuru kayısı yedim 1 soda içtim gayet iyi tuttu beniBu chialı du gerçekten tok tutma özelliği var mı canım eğer varsa akşam yemekten önce bnde içeyim
Aaa bayılırım olsa da yesem. O var ya boyle kızartıllip domates le pişince üfff kebap gibi olur. Yillardir uzak kalmistim.en son gecen yil yedigoller yollunda Bolu koylerindrn birinde yedimKanlıca mantarını bilen var mı bu akşam ondan yiyecem inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?